Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
precision
10 -én lesz új rész

Bazinga!

sb1
Ma egyik "sláger" sorozat sem lesz tudtommal, az "elnöki izé" <#buck>miatt...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

vagy elmarad az elnöki izé miatt?😞 remélem lesz! bocs hogy különbbe írtam
ma este lesz új rész?😊
Flamer
ahahtemocsok!4 :C!

http://loal.atw.hu

LasDen
nyomatta a valkûr drogot 😄 de az egész jelent nem volt 6-7 sec-nél több...... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ja én is azonnal észrevettem 😄

de imdb-n nem szerepel a castban (persze nyilván nem tesznek oda be minden statisztát)

Gunner
<#eljen><#hehe><#eplus2><#nyes><#nevetes1>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Kicsikiraly
kitalálom.. speedezett? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen
Brea Grant (Daphne) szerepelt a Max Payneben......drogost játszott 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hát Parkan apja az biztos tudott gondolatot olvasni, Adam meg sztem tudta mit akar vele 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bocs ha nem voltam egyértelmû, egyetértésként írtam hogy petrelli papa biztos táposabb ilyen szinten mint parkman papa+peter, mert az öreg parkman papa be volt szarva a fõgonosztól, nem tudom melyik részbe volt amikor még az ágyban vergõdik petrelli papa még akkor is félve helyesel neki parkman papa, talán abba amikor elõször mutatják a sorozatban az ágyban.
ProGabe
mármint ki kit? mert azt már láthattuk, hogy akik 100%-ig ki tudják használni ezt a képességet (vagy inkább úgy írom, hogy akik egyenlõ százalékban tudják használni), azok kioltják egymást. lsd. Parkman vs. Peter 2-ik évad

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

parkman apja, hogy bevolt szarva tõle, ha tudná manipulálni+olvasni a gondolataiban, irányítani biztos megtette volna!
ProGabe
szerintem biztos. hiszen valahogy kommunikált a többiekkel akkor is, amikor még géprõl lélegeztették. amikor Adamet elvitték hozzá, odaállt mellé, fater ránézett, Adam meg elkezdte mondogatni, hogy "ne, ne, ne, blablalba"

meg Matt apjának még megvolt, nem hinném hogy nem vette volna el tõle

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lehet h már elõtte szívott el olyan képességet 😊

és szted hagyta volna hogy olvasson a gondolataiban? peter apja kicsit tápabb lehet mint õ

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

szucsy89
az a baj hogy annyi a képesség hogy valami ellentmondás mindenféleképpen van, látszik hogy a készítõk ügyelnek hogy ne legyen, de egy-két ilyen becsúszik
sztyui2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk ha már a gondolatolvasásnál tartunk, akkor Peter miért nem olvaott a fater gondolataiban, mielõtt elvette a képességeit? Eléggé gyanakodva nézett rá, és fogalma sem volt semmirõl. Eléggé kézenfekvõ lett volna, hogy kiolvassa a gondolatait, hogy akkor most mi a fasz van. Meg eléggé bizalmatlanul ölelte meg, szóval én elõtte tuti olvastam volna az agyában. Mellesleg ezzel simán kideríthette volna azt is, hogy hogy lehet, hogy még mindig él. De nem tette!Miért kell ilyen hülyére csinálni a karaktereket? Persze tudom, hogy van egykét ember, aki ha nem lenne hülye, és normálisan tudná használni a képességét, akkor vége lenne a sorozatnak, de akkor is!

www.flickr.com/sztyui

szucsy89
az biztos😛 fõleg az ilyen Claire félékre😄D<#ravasz1><#eplus2>
Gunner
meg ráerõltetnéd az akaratod másokra, mi? 😄

szucsy89
Parkman nem olvas gyorskiscsaj gondolataiba mert nem akar...megbízik benne..de ez tényleg gáz így, ha nekem ilyen képességem lenne mindig mindenki gondolataiba olvasnék...
Gunner
hát nemtom... elég feltünõen vágja azokat a pofákat amikor gondolatot olvas xD

Parkman egy balfasz, és csak akkor használja a képességét ha nagyon muszáj. Az egyik legjobb "sunyi" képesség, és az egyik legbecsületesebb/legszerencsétlenebb karakteré 😛

Viszont nekem lesz elemi nátriumom neked meg nem <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Parkman megbízik a sprinter nuniban, úgy.

Azon kezdtem el agyalni, hogy honnan jött Petrelli úr ötlete hogy majd átverik Parkman-t. Hiszen õ olvas a gondolatokban, képtelenség lenne megvezetni. A Sprinter mégis erre játszik
Nemis >.<

Kicsikiraly
az ándó te hülyegyerek 😞

DFTBA &#3232;_&#3232;

Ando-val nincs ilyen baj xP

Kicsikiraly
vagy ha már nagyon kiejtésre megyünk, legyen szájler. abba nem lehet belekötni 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Black Hawk
vagy a hátranyalt hajú kötsög 😄
kannibál elvtárs 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Gunner
v úgy h a fejvágós faszi

Black Hawk
én se tudtam hogy kell írni ezért írtam máshol Gabriel-nek 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

szucsy89
ez igaz...

a neveket tényleg bannerbe kéne lassan tenni-.-
LasDen
milyen furcsa, hogy a kiejtés miatt mennyien írják rosszul Sylar nevét 😄

jugen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az érdekes viszont, hogy Syler hazudott a Petrelli papának, és erre õ - úgy nézett ki - nem jött rá, pedig ugye õ elvette Peter összes képességét, közte azt is, ami rendõrünknek van: a "gondolatolvasást"...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Flamer
csalódtambenned fiam. cskamost kérnéd meg?:o omfg 😄! inpotens😄

Nem leszek közönséges, ritkán szoktam ilyen fotókat kommentálni, de most megteszem, hogy ezen a kép elõnyösen néz ki ez a színésznõ.
Megkérném hogy nemzzen utódokat nekem.

Kicsikiraly
végre megtudjuk visszanõ-e Claire szûzhártyája 8)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bulykin
A november 10-i lesz a Heroes “legcoolabb epizódja”, mondta Tim Kring, amelyben a legnagyobb titkokról hull le a lepel.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Black Hawk
Tesói a ganxta negyedben 😄

Dynamic
Ja. Ezt én is akartam írni. Sztem nagyon béna karakter, nem tom mit erõltetik. Fõleg, amikor felszívja a turhát...áhh... Ha egy átlagember megtámadná az utcán, elverné Knoxot mint a szart, mivel nem ismeri tehát nem is fél tõle😊
5c0rp330n
a ruhájától?

Flamer
kitõlmitõl?😮

Black Hawk

Black Hawk
mentsétek meg Kristen Bell-t

Black Hawk
Knox képessége szerintem tök gagyi :S beszívja az ájert azt õ lesz a kemény gyerek 😊

Gunner
a nyelvét figyeld <#wow1>