12300
-
#10333 én már ott feladtam az idö követésének tanulmányozását, mikor Hiro-ról kiderül h igazábol az ö története takezo kensei, vagyis Hiro saját magárol hallott meséket kis korában, igy most akkor hogy is érvényesül a megváltoztatjuk a jövöt dolog?
mert igy olyan mintha az idö csak 1 síkon mozogna, viszont minden más idöutazás arra ütal h itt több párhuzamos idö is van :)
ui.: vki leirná angolul mit mond Sylar mikor mondja: "és tényleg bizsereg" :) -
#10332 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak nem képzeled hogy nem mennek vissza és nem mentik meg? :D -
#10331 Én picit csalódtam a sorozatban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem az alternatív jövő tetszett nagyon, ahol Sylar/Gabriel jó volt, volt egy gyereke, és a Petrelli családba tartozott. (Jó, nem volt rokon, de mi azt akkor nem tudhattuk. Az sejthető, hogy Elle volt Noah apja.)
Számomra ez a végkifejlet lett volna a tökéletes. (Beleértve, hogy Gabriel Peter testvére.)
Ebben a részben kiderült, hogy erre a jövőre 0% esély van:
Elle halott, Sylarben nem Petrelli vér folyik, az öldöklést folytatja tovább...
Persze, ez a szál is jó lesz, meg bizonyára izgalomdús, de nekem akkor is az tetszett volna legjobban. :) -
#10330 Na ez már jó rész volt!! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem Sylar tetszett megint a legjobban, ahogy megfogta a golyót mielőtt még megkérdezte hogy mi van, miután megtudta hogy hazudik, lazán beléküldte a golyót :D
azt viszont nem vágom, hogy miért így vette el a képességét a nőnek, mikor már elvileg anélkül is meg tudja érteni a képességeket hogy belenézne az agyukba, ld. Elle képessége
ha Hiro 16 évvel ezelőtt ragadt képesség nélkül, akkor a jelenben most 16 évvel idősebbnek kell lennie... miért nem szólt a fiatalabb énjének hogy hé vigyázz a múltban Arthurral... vagy ez most hogy van? ha gyorsan lepörgetjük azt a 16 évet és megkérkezünk a jelenbe, akkor Hironak is a részének kell lennie... a kérdés hogy a 16 év alatt végig jelen volt e, vagy a két "idővonal" újbóli találkozásánal "jelenik meg"
áh, időutazás mindig bonyolítja a dolgokat :) -
#10329 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
...cake? 8)
*ajtó bezárul*
-
#10328 nekem pedig a második kedvenc quoteom:
"Shoud I stay with me, or should i go with you?" :DD
(ha szpojleres szóljatok :D) -
#10327 ez a jelenet zseniális volt :D
eddíg ez volt az évad legjobb része. szinte minden szál normális volt, talán egyedül klerberr volt zavaró... -
Gmux #10326 végülis nem kizárt.... elintézi azokat akiket nem csíp aztán lehet visszavonul...:) bár kétlem.... -
trappen #10325 Arra lennék kiváncsi, hogy az a jövőkép, hogy Sylar felhagy a gyilkolászással, az már rég megváltozott? Mert volt egy idő, hogy úgy tűnt tényleg bekövetkezik, de most... -
Gmux #10324 ááá nagyon komoly volt ez a rész is!! imádom ezt a sorozatot!:) -
Gmux #10323 az ott az apja... szerintem...:D -
sandor8206 #10322 nagyon jólátom sylar bepörög rendesen! Kíváncsi leszek ki az a katanával+hiro is elég boldog, lehet ő? azért az oldalválasztós dumát el kellett sütni:-D -
#10321 poromo nincs, promo van :P
-
sandor8206 #10320 bullshit:-D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a fejlövés megállítja a megállíthatatlant is, ezt már kismilliószor elmondták, megmutatták a sorozatban -
#10318 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondolj bele: Claire és Hiro találkoznak, Hiroé a formula, stb, megy tovább az idő, Arthur megtudja hogy még régen hol találkoztak, visszamegy, megváltoztatva ezzel a jövőt/jelent. ez kb olyan mintha néznéd hogy nem történt semmi New Yorkban, csak azt látod h pár őrült a Kirby Plazanál ökörködik. de nem tudod hogy mi történne, ezért nem tudod mit akadályoznak meg. viszont Peter és a Haiti eljövetelét nem tudta utólag megakadályozni, mert ott akkor meghalt. -
Liszi #10317 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arthur ha tudta hogy 16 évvel ezelőtt pontosan mikor és hol találkozik Claire és Hiro, akkor miért nem vágta,hogy jön Peter és a Haiti, valamint Sylar? Persze lehet, hogy azért ment ki, hogy mentse a formulat, de nem tudom, ha tudom, hogy megölnek én ki nem teszem a lábam :D:D
egy másik kérdés még amit leirtatok, hogy felgyógyul-e..?
Ando ha képességet kap akkor létrejöhet amit egyszer Hiro látott...:)
Szerintem már az írók se tudják, hogy ki merre kivel hogy mit miért csinált... -
#10316 Az a baj ,hogy túl sok már a karakter, és nem tudják kit hova rángassanak, mondjuk mostanában azért hullanak szépen, a végén csak eljutunk megint az ideális létszámhoz. -
#10315 Amugy most azonnal néznék egy poromot amugy.... -
#10314 EZ NAGYON ÁLLATI ÜTŐS RÉSZ VOLT!!!!
SO3EP13 IS COMING -
Bmx01 #10313 állat rész volt nagyon, már várom a következőt -
sandor8206 #10312 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó rész volt, arthur nem gyógyul fel? mert a haiti már nem blokkolta a képességét, vagy a fejlövés tényleg hatásos :-D sylar vonalat kíváncsi leszek, hogyan viszik tovább. mondjuk azt nem értem minek volt a sok cécó a katalizátor keresésével (sylar+elle bevetésre küldése stb.) ha ilyen egyszerűen arthur meg tudta oldani a dolgot :-) -
Lotczi #10311 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyilván nem fog mindenki képességet kapni mivel annyi szérum nincs és a katalizátor már meghalt. Szerintem Peter visszakapja a képességét rövid időn belül:D legalábbis remélem -
#10310 Na már megint a 4400-as marhaság, a mindenki kapjon képességeket, egyre nagyobb katyvasz ez a sorozat. -
#10309 a jövő megváltoztatható..más alternatív jövő, más seb.. -
#10308 Jah, már rájötem én is -
#10307 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez nem az a sebhely, az nem így nézett ki. -
#10306 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon jó rész volt! Visszakaptuk a "régi" Sylart sőt, egy picit még tébolyultabb, mint volt, megvan a válasz Peter sebhelyére, a vén fasz meg addig kavart, míg kapott egy golyót a fejébe -
#10305 3x12
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát nem gyenge... VénPetrelli már megint szarházi volt, de végre megkapta, amit kellett... És a 'katona' akinek az új képességet adták az a 4400-ból a srác, aki magának adta be ott a formulát, hog yképessége legyen Lesznek még itt dolgok. Ando is biztos megkapja a képességét, mert valakinek el kel hozni Hiro-t... Gyáááá. Többet nem tudok hozzá fűzni, csak hogy --> 2008.12.15-s03e13 (DUALITY) -
Gmux #10304 igazad van abban, hogy jobban kihasználják mint a heroesba pl mikor eldobja aztán felemeli feltölti aztán gondolom meghúzza. az nekem tetszik:) de pl a golyó felfogásra a heroesba is használták bár nem ennyire de az első évadba mikor mohinder a házában rálő sylarre, akkor is felfogja meg még asszem volt ilyen... én kiváncsi vagyok a filmre!:) -
Lirion #10303 A heroes is elég sokat lopott az X-mentől, ez a 3. évad szinte egy az egyben arra épít (a két frakció: angela-arthur aka xavier-magneto). Egyébként tetszik a bemutató, ahogy nézem a képességek _sokkal_ jobban ki lesznek használva benne, mint a heroesban (az a golyófogó felhasználása a telekinézisnek atomjó:)). -
Mario Santana #10302 a fekát hu de bírom.
bár amúgy nem néz ki túl jónak a film. -
#10301 igaz, hogy te is egy hetet vársz a feliratra, de nem kell nézned a fórumon, hogy húwazzemekkora rész volt és spoiler... persze mondható, hogy nem kötelező fórumokat nézegetni..de hát az ember mégis szereti valamiért nézegetni a fórumokat, s szerintem ezzel minden ittlévő egyetért, különben miért is irogatnánk ide... -
#10300 pólókból vannak jófélék csak drága mind:| -
#10299 katt -
#10298 Remélem azért Peter valahogy visszakapja a képességeit, mert elvileg ő lenne a "főHŐS" nem -
#10297 Honnan lehet rendelni, a nyakláncot? -
#10296 bah... legalább egy kevés saját ötletet rakhattak volna bele, de nemcsak hogy a képességeket koppintották még a karaktereket is. (Haiti, Molly, stb csak más képességekkel..) -
#10295 én nem akartam csak megnéztem mert valaki kérte...
a film meg szar:D -
#10294 rendejj.