Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát az a "most" az nem éppen most volt, hanem valamikor az elsõ évad eleje körül 😄

tulajdonképpen Sylar most kapta a lövöldözõ feelinges képességet ami még nincs Petrelli papának... Sylarböl cowboy lesz <#gun> <#vigyor2> beférkõzik apja bizalmába aztán hátba lövi... végül is nem kizárt....😄
Rosszul mondtam. Tetszik, csak nem annyira, mint régen. #9916-ban részleteztem.

ForzaInter
de ha nem tetszik, miért nézed?<#fejvakaras>

Yo, Bitch!

Ha rám céloztál, én értem a sorozatot, csak nem tetszik 😊 Ilyen egyszerû 😊

ForzaInter
most már gyakorlatilag minden képesség az övé:o

Yo, Bitch!

Kicsikiraly
Más képességeinek elszívása.

DFTBA &#3232;_&#3232;

drowns41
Petrelli papának mi az eredeti képessége? valami olyasmi mint Parkmanéknek?

http://sum41.uw.hu

Kicsikiraly
nem szeretnék személyeskedni, nem válaszolok senkinek, több emberre vonatkoznak: ha valamit nem értenek, szépen nézzék meg a részeket amik nem tiszták, a végkifejlet tudtával teljesen megváltozik a mondatok jelentõsége.

btw kurva jó rész volt szerintem, nincs értelme panaszkodni. szépen összekapcsoltak szálakat, tisztáztak dolgokat. mindíg is szerettem az ilyen részeket amik idõben mászkáltak össze-vissza 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

szucsy89
jah gondolom a kezdõ vagy a záró rész volt a legnézettebb
edios
Nincsenek adataim, de gondolom elsõ évad finálé mindenképpen ott volt a legnézettebbek között! Talán az, vagy második évad elsõ epizódja a nyerõ, de ez csak tipp.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Gunner
sztem az elsõ pár részbõl volt az, mivel ezt is harangozhatták csöppet

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

sztyui2
és melyik volt az?

www.flickr.com/sztyui

szucsy89
azt nem lehet tudni hogy mennyi volt a heroes történetének a legnézettebb része?
Malakai
Igazából negyedik a Law & Orderek, meg az ER mögött, de persze így se rossz (még).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bulykin
sztem tuti a folytatás, mert még ígyis a híróz a legnézettebb a csatornán

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Jó volt ez a rész, átfogóbb képünk van az egészrõl!😊

DjDano
Ez eddig a legjobb évad, aki meg ennyi bonyodalmat se képes megérteni az nézzen Tom and Jerry-t...

sygma7
érdekes,h nem nézik a hamburgerzabálók,pedig most kezd majd beindulni😊 imádom kurvajó az egész sorozat,remélem nem fogják szétb*szni,mert az amcsik nem értik...

ja erre gondoltam, mekkora atomfej jea!
új rész, itt meg a nézettség- ami nagyon elgondolkodtató.

http://teddike.freeblog.hu

edios
Tökéletesen megfogalmaztad mindazt, aminek a mostani alacsony nézettség köszönhetõ. Jó sorozat LENNE, ha nem bonyolítanák túl. Elsõ évad powa<#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó is volt ez a rész emiatt😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ronihun
mivel petrelli papa már elszivta peter képességeit egy korábbi részben ezért abba gondolom benne volt az idö megállítása is. Amugy az érdekes lenne ha csak ugy leütné Ando. 😄

...

szucsy89
nem volt az olyan vészes rész ahogy mindenki leírja...ilyen is kell...herot nem hiszem hogy kiveszik a sorozatból, viszont az is durva lenne ha petrelli papa megkapná a képességét...képzelem mi lennee..😮 nemtom sztem nem a látomás része, hanem ando leüti hátulról vagy vmi...de majd meglátjuk...a köv részbe viszont már valami nagy durranásnak kell lennie mert ez a rész tényleg nem volt vmi akciódús(legalábbis csak a múltból tudtunk meg dolgokat)
Nekem ez a sorozat túlságosan bonyolult, vontatott, és unalmas. Nem azt mondom, hogy nem értem, egyszerûen csak nem szeretem, hogy ennyire összekuszálják a szálakat. Rengeteg potenciál van benne, de nem használják ki. A képességek használata egy-egy résznek talán a 4%-át teszi ki. Mondjuk én fanatikus 24-nézõ vagyok, úgyhogy kicsit mások az elvárásaim 😄

Ettõl függetlenül persze nézni fogom. Januárig legalábbis mindenképp <#hehe>

Zomil
lost-ban is mindenki élete összekapcsolodik, mégse zavar senkit 😊

sztem itt sem gond ez a összekapcsolodás
amugy átvezetö résznek vmi "nagy" elött tökéletes volt, apróbb részeltekkel lettünk gazdagabbak és azért most is megvan az az érzés, h jöjjön már a köv. rész 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát én nem bánnám

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

valakinek látni kellett, hogy jön Arthur, vagy Hironak vagy Afrika Isaac-nak.

Szerintem is ez a teória a nyerõ, hogy az egész csak látomás volt.. vagy végleg kiveszik Hirot 😮

ProGabe
amit írtál, azt a legelsõ résztõl tudjuk. és pont ez az egyik lényege a sorozatnak, valamint a mondanivalója a résznek. minden mindennel összefügg

a vége meg:

szerintem eljátsszák, hogy az még a látomás része volt. vagy valami hasonlót. persze nem lenne olyan nagy gond, ha elvennék Hiro képességét, hiszen nem tudtak vele bánni a készítõk

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Flamer
ya akkor felirat is van.

http://loal.atw.hu

Kicsikiraly
ja hogy ma kedd van 😮

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shiwo
hosszupuskasub.com még megy

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Klemice
ez az összekapcsolós adott egy kis keretet a résznek, amúgy elindult volna a szétfolyás útján

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Szar rész volt. A Petrelli családot eddig is utáltam, de lassan minden szereplõt meggyûlölök 😄 Mindenki olyan buta és tehetetlen. Arról meg leszokhatnának a készítõk, hogy valamilyen szinten minden szereplõ élete összekapcsolódik.....

Mohinder régen taxis volt, épp kirakta Petert, beszáll HRG, aki épp Elle-tõl köszönt el.......ugyan már

Flamer
azthogy meghalt a hosszupuska?😮

http://loal.atw.hu

kill3r21
feliratról tudni vmit?
Fuh ez a rész kemény volt, kíváncsi vagyok a folytatásra is mert ebbõl a részbõl a jövõt nézve nem sok derült ki.

Na persze arra is hogy mi történik Hiroval az Arthurral való találkozás után. Kár, mert nagyon birtam az afrikai csávót😞

ronihun
hát igazából ezt a részt én untam , oké voltak benne érdekes dolgok meg tisztázni kellet dolgokat de én határozottan unatkoztam föleg az elején már-már arra gondoltam h belepörgetek, a vége viszont jo volt. Lehet hogy azért nem tetszett annyira mert nem volt jo hozzáállásom már két hete nem néztem heroest csak supernaturalt és ahhoz képest ez most gyenge volt

...

cassoneitaly
Áááááá..Kemény rész volt<#wink>
A végén a reakcióm:
Ne bazd meg a kurva eget...<#idiota>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

drowns41
A vége azért nem piskóta 😄

http://sum41.uw.hu

jugen
Érdekes dolgok derülnek ki...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Szolnokboy1
nem volt rossz rész.

Egyedül azt nem vágom, hogy Elle késõbb miért vált olyan pszichopatává? itt teljesen normális volt lelkiismerettel és érzésekkel. ez sajnos nem derült ki.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

gameplusz
Nem ilyen részre számítottam... Várhatunk még egy hetet...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Kicsikiraly
Elvileg valami képregényfanatikus lesz (9th Wonders gondolom), és segít a "hõsöknek" hogy mit csináljanak stb. elvileg nem lesz állandó szereplõ, de azért nem is egy két epizódra jön.

DFTBA &#3232;_&#3232;

valaki tud valamit hogy milyen szerepe lesz Seth Greennek? meg csak egy részbe lesz benne vagy több részbe is?😊
Kicsikiraly
várom már mikor szerepel Seth Green 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

höhö, vicces

de a legjobb a szájler mint spokk. <#beka2>
szucsy89
lool😄
Zomil
lol, bekapcsolom a TV-t és mit látok?😄

hát Claire-t 😄

itt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"