Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
btw kurva jó rész volt szerintem, nincs értelme panaszkodni. szépen összekapcsoltak szálakat, tisztáztak dolgokat. mindíg is szerettem az ilyen részeket amik idõben mászkáltak össze-vissza 😊
DFTBA ಠ_ಠ
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
...
Ettõl függetlenül persze nézni fogom. Januárig legalábbis mindenképp <#hehe>#hehe>
sztem itt sem gond ez a összekapcsolodás
amugy átvezetö résznek vmi "nagy" elött tökéletes volt, apróbb részeltekkel lettünk gazdagabbak és azért most is megvan az az érzés, h jöjjön már a köv. rész 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szerintem is ez a teória a nyerõ, hogy az egész csak látomás volt.. vagy végleg kiveszik Hirot 😮
a vége meg:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
...
A végén a reakcióm:
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
DFTBA ಠ_ಠ
de a legjobb a szájler mint spokk. <#beka2>#beka2>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"