Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
már ott is veszett jól nézett ki 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
btw én mindíg angol felirattal nézem, kivéve ha van már magyar kedden mikor hazaérek.
DFTBA ಠ_ಠ
ki az a Elle, nem vagyok ott nevekben?
promo spoiler:
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
De ha késik is vele egy napot, na bumm.
Akinek meg a Heroes körül forog az élete, csak azt várja minden héten az meg tanuljon meg angolul, ha már ilyen fanatizmusba lovalta magát...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"de mivel azt mondta du-ra kész lesz, más neki se állt, erre késett 1 napot."
nem tudom fasznak kell állandoan ugatni meg höbörgni a szarozs feliraté.
http://loal.atw.hu
késett vele.. 😄Dd
http://loal.atw.hu
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
most hirtelen azon gondolkoztam hogy milyen szerepe lehet majd a valódi hõs/nem valódi hõs nek...meg sztem olyan sok hõs aki a képességével született sztem nicns...gondolom azok és azok leszármazottai akik azon a bizonyos fotón szerepeltek...de majd meglátjuk
2.majd a végére
3.OFF vége
2. na akkor folytatom, ilyen hülyeséggel foglalkozol? De ha annyira bassza az agyad, ahogy látom akkor legyél szíves rajtam kívül azt a 3 gyereket is felvilágosítani, aki ugyanúgy nyomta a dupla hsz-t. Ilyen hülyeségen felakadni:-D Ha ennyire unatkozol keresd már meg duke a haverodat nukemet és kötözködj vele
nem akarok én offolni meg flamelni, DE:
amíg ingyen, saját szabadidejébõl áldozva fordít valaki egy sorozatot, NINCS JOGUNK lázadni ha késik vele... mi van ha azt mondja, hogy ok, panaszkodtok? akkor az anyátokat nem fordítom le, tessék nézzétek ahogy akarjátok... megtehetné, jogosan.
szóval örülni kéne neki hogy megcsinálta... késett vele egy kicsit... húha, sztem jelentsd fel a rendõrségen
off off.
Bazinga!
1. Nem vagyok Duke Nukem.
2. Megint dupla HSZ-t csináltál, gratulálok hozzá. -.-
3. Ha megoldható, akkor hagyd abba az offolást.
#9643: Sztem inkább csak ctrl+c és ctrl+x. A ctrl+v meg Suresh. 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
btw szinte csak Adam miatt fogom majd újranézni a 2. évadot, hisz abba fõszerepe van...
azért maskor seven megbaszhatja a feliratot - mert ez enyhén szólva sok késés volt...Nem kéne ezt túlzásba vinnie
hosszupuskafórumba beírja, tegnap elõtt, olyan DÉLUTÁN 3 körül, hogy 50% mellé, hogy vagy ma vagy holnap várható - persze asszem másnap se lett belõle semmi jabocs este 10 körül lett meg v késõbb...
-.-
Amúgy jó rész volt, gecijó a sorozat még mindig...
btw Adam monroe-t sajnálom 😞((((((((( remélem visszahozzák, nagyon bírtam a karakterét stb.
OFF
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
off
Tök normálisan szólt hozzád. Muszáj bunkónak lenni? A flame nem divat errefelé.
megint más: ha Peter a ctrl+c, ctrl+v, akkor az apukája a ctrl+x ctrl+v 😄
DFTBA ಠ_ಠ