Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csakmert ok, hogy a kedves házigazda úr nem ismeri fel Nakamura papát, de azért, hát nemistudom...
Ezzel az erõvel a lentebbi StarTrek-es sylar-t is lehetne kukázni.
Szóval akkor mégegyszer:
Þór vígi þessi rúnar
Viszont ugyanezt az idõzavart érzem Peter szempontjából is.😊 Petrelli papa megmérgezése és a kórházas jelenet között van a taxis jelenet, ami a legelsõ epizódból van, viszont akkor elvileg Petrelli papa már fél éve halott (az elsõ évadban abban a részben amikor Hiro visszamegy, hogy megmentse a pincérlányt és félévre korábbra sikerül, akkor van megemlítve, hogy az apjuk meghalt).
Lassan azok lesznek elõnyben, akik nem jegyeznek meg minden részletet, vagy elsiklanak ilyen apróságok felett.😊
DFTBA ಠ_ಠ
(\__/) ( X.x) ( } . { )
És habár csak az óráját (akkor tört el), meg talán az árnyékban lévõ bézbólsapis fejét lehetett látni, amikor megölte Suresh papát, de õ volt, maga is beismerte többször is.
És bizony szerintem is csak összedobált dolog ez, nem volt itt semmi így elõre kitalálva az elsõ évadban. És nem is végeztek túl jó munkát azzal, ahogy így összehozták. Persze jó volt látni, hogy háh, ez így érdekes, azért volt hangulata, csak éppen az idõrend nem stimmel, meg spec nekem nem is tetszik mindegyik karakternél, amit csináltak (fõleg Sylar esetében), de ez már teljesen szubjektív...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
DFTBA ಠ_ಠ
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Például az, amikor Bennett és Elle még kísérletezgetett Sylar-rel, és miután az megölte a "pisztolyos" fickót, utána lesz az a jelenet, hogy Elle panaszkodik, hogy szörnyeteget csináltak Sylar-bõl, aztán Bennett beül a taxiba, amit Mohinder vezetett.
Viszont Mohinder csak az apja halála után ment Amerikába (és kezdett taxizni), akit ugyebár Sylar ölt meg. Ekkor viszont még nem volt az a "kiforrott" gyilkos a mostani rész szerint.
Szóval kis idõzavart érzek néhány jelenetnél.😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
DFTBA ಠ_ಠ
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Max Payne - Heroes crossover?
még a frizkó is ugyanaz <#idiota>#idiota>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
sztem semmi gond a karakterével, meg akart felelni az apjával és egész életét a cégnél töltötte, magánélete aligha volt.
1évvel ezelött még volt némi lelkiismerete(bár ha megnézed még most is van), de a cég sikeresen kiölte az apjával együtt, ha megnézem az utolso 2 évadot, csupán azért ilyen, mert probál nagyon megfelelni.
aztán meg nem csoda, h bekattan hiszen sylar kinyirja az apját, majd öt szó nélkül kirugják a cégtõl, de amint sztem a jelleme megint gezd visszaállni az 1 évvel ezelöttire, lásd Claire-el való "kapcsolata"
és rohattul meg akar szabadulni a képességétöl 😊
najó wall of text vége 😄
a lényeg, h sztem teljesen követhetö a karakter változása és okai
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
DFTBA ಠ_ಠ
...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nekem olyan hatásvadász, semmitmondó képességnek tûnik
bár lehet ha elmagyaráznák hogy pontosan miez, akkor értelmet nyerne
Bazinga!
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |