Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Miért lett kicenzúrázva a képem?
Csakmert ok, hogy a kedves házigazda úr nem ismeri fel Nakamura papát, de azért, hát nemistudom...

Ezzel az erõvel a lentebbi StarTrek-es sylar-t is lehetne kukázni.
Szóval akkor mégegyszer:

Þór vígi þessi rúnar

köszi megoldottam😊
valaki tud mondani egy jó codecet? mer nem akarja a feliratot alárakni a filmek alá. köszi elõre is😊
Én örülök, ha van rá megfelelõ magyarázat, mert akkor azt jelenti, hogy hibátlan a sorozat.😊)
Viszont ugyanezt az idõzavart érzem Peter szempontjából is.😊 Petrelli papa megmérgezése és a kórházas jelenet között van a taxis jelenet, ami a legelsõ epizódból van, viszont akkor elvileg Petrelli papa már fél éve halott (az elsõ évadban abban a részben amikor Hiro visszamegy, hogy megmentse a pincérlányt és félévre korábbra sikerül, akkor van megemlítve, hogy az apjuk meghalt).
Lassan azok lesznek elõnyben, akik nem jegyeznek meg minden részletet, vagy elsiklanak ilyen apróságok felett.😊
Kicsikiraly
hát ez most lehet hogy belemagyarázásnak tûnik, de: épp arról volt szó (Mohinder, mint narrátorként beszélt errõl a rész elején) hogy vissza kéne menni az idõben megnézni hol tért le a hõs az útról? -> Sylar visszaemlékezik hol rontotta el elõször, kit ölt meg legelõször, miközben épp véget akar vetni az életének 😊

DFTBA ಠ_ಠ

Persze, ez is lehetséges, csak amikor épp öngyilkos akarna lenni, akkor folyton a telekinézises csávó megölése játszódik le elõtte. Az elsõ évadban pedig az õ megölése után rögtön az a jelenet jön, hogy mutatja Chandra-nak a képességét és örül, hogy más lehet. Na de mindegy, ez legyen a legnagyobb probléma.😊
Malakai
Persze, ezt bele lehet magyarázni, csak akkor miért folyton az elsõ fickóra emlékszik vissza, ha amúgy a régebb óta ismert Chandrát is megölte már...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Akkor még rejtélyeskedtek Sylar felöl, mutogattak mindenfélét.
És habár csak az óráját (akkor tört el), meg talán az árnyékban lévõ bézbólsapis fejét lehetett látni, amikor megölte Suresh papát, de õ volt, maga is beismerte többször is.

És bizony szerintem is csak összedobált dolog ez, nem volt itt semmi így elõre kitalálva az elsõ évadban. És nem is végeztek túl jó munkát azzal, ahogy így összehozták. Persze jó volt látni, hogy háh, ez így érdekes, azért volt hangulata, csak éppen az idõrend nem stimmel, meg spec nekem nem is tetszik mindegyik karakternél, amit csináltak (fõleg Sylar esetében), de ez már teljesen szubjektív...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kicsikiraly
nem tudhatjuk hogy ez a jelenet nem akkor volt-e amikor Sylar már javában gyilkolt, és ezért akart öngyilkos lenni (mondjuk Chandra halála után) és ezt zavarta meg Elle. nem biztos hogy a telekinézises csávó megölése után jött egybõl Elle.

DFTBA ಠ_ಠ

ForzaInter
Sylar ölte meg.

Yo, Bitch!

atomboy
Nem tudni, ki olte meg Mohinder apjat, legalabbis en elsiklottam felette. A sorozatban nem mutattak be a gyilkossagot (pedig ismet megneztem a "6 honappal ezelott" epizodot), viszont kepregenyben megmutattak apja altal vezetett es szettepett teteju taxit. Nem Sylar stilusara vall.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Nekem ebben a részben egy-két jelenet ellentmondásos volt.

Például az, amikor Bennett és Elle még kísérletezgetett Sylar-rel, és miután az megölte a "pisztolyos" fickót, utána lesz az a jelenet, hogy Elle panaszkodik, hogy szörnyeteget csináltak Sylar-bõl, aztán Bennett beül a taxiba, amit Mohinder vezetett.

Viszont Mohinder csak az apja halála után ment Amerikába (és kezdett taxizni), akit ugyebár Sylar ölt meg. Ekkor viszont még nem volt az a "kiforrott" gyilkos a mostani rész szerint.

Szóval kis idõzavart érzek néhány jelenetnél.😊
Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Kicsikiraly
ha valamit nem értesz, nézd meg újra a részeket. én pl simán tudom követni és nem felejtem el. erre van az elején a "previously on heroes"

DFTBA ಠ_ಠ

szucsy89
:ddddddddddd
Zomil
hát nem lehetett kis szenvedés mire a hösökre igy megcsinálták a haját, nem gondolhatod h dolgozzanak még vele 😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szolnokboy1
végülis igen, bár nekem ettõl függetlenül zavaros egy kicsit.

Max Payne - Heroes crossover?

még a frizkó is ugyanaz <#idiota>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Zomil
azért ha belegondolsz el sem igazi pszichopata ahogy irtad 😊
sztem semmi gond a karakterével, meg akart felelni az apjával és egész életét a cégnél töltötte, magánélete aligha volt.
1évvel ezelött még volt némi lelkiismerete(bár ha megnézed még most is van), de a cég sikeresen kiölte az apjával együtt, ha megnézem az utolso 2 évadot, csupán azért ilyen, mert probál nagyon megfelelni.
aztán meg nem csoda, h bekattan hiszen sylar kinyirja az apját, majd öt szó nélkül kirugják a cégtõl, de amint sztem a jelleme megint gezd visszaállni az 1 évvel ezelöttire, lásd Claire-el való "kapcsolata"
és rohattul meg akar szabadulni a képességétöl 😊

najó wall of text vége 😄
a lényeg, h sztem teljesen követhetö a karakter változása és okai

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szolnokboy1
és azt ki tudja, hogy Elle karakterét miért forgatták át egy az egyben? 1 évvel a mostani történtek elõtt még lelkiismeretes meg minden, aztán átmegy abszolút pszichopatába, elmebetegedik aztán megint megtér, most mi van?? HRG meg örömmel végignézi, ahogy sylar kinyírja a csóringert, de azért a 2. évadban leoltja elle-t, hogy mennyire elmebeteg. azért tudnak az írók, nem vitás... 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

QuippeR
ha az lenne, akkor nem csökkenne a nézettség, nem gondolod?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

atomboy
Egyeni szoc problem. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Pontosan

QuippeR
a bonyolultság nem azért baj, mert nem értem, hanem mert elfelejtem egy hét alatt.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Kicsikiraly
"😄D"

DFTBA &#3232;_&#3232;

Az, hogy szerintem bonyolult, nem jelenti azt, hogy nem is értem...

Kicsikiraly
"Ezért mondtam, hogy bonyolult (egy bizonyos értelemben)."

😄D

DFTBA &#3232;_&#3232;

"Nem azt mondom, hogy nem értem, egyszerûen csak nem szeretem, hogy ennyire összekuszálják a szálakat."

Kicsikiraly
"Ez eddig a legjobb évad, aki meg ennyi bonyodalmat se képes megérteni az nézzen Tom and Jerry-t... "

DFTBA &#3232;_&#3232;

Ja akkor nem szóltam. De hogy gondolják hogy mindenki emlékszik ilyen apró részletekre? Ezért mondtam, hogy bonyolult (egy bizonyos értelemben).

ScarY MAN
mm egy az egyben ugyan azok a jelenetek.

...

ScarY MAN
és ebben a részben pár jelenet az elsõ evádban is megtalálható volt. (clair meg a vonatszerencsetlenseg, HRG mohinder taxijában amikor hátulról mutattak....akkor meg nem tudtuk ki is valójában)

...

LasDen
az elsõ részek egyikében volt az a jelenet, hogy HRG beült Mohinder taxijába és elkezte basztatni azt meg hirtelen ki szált a kocsiból és elszaladt a picsába......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
én emlékszem hogy az elsõ évadban taxizott mohinder...egyszer még HRG is beült mellé...
Taxizott, éppúgy mint az apja. New Yorki taxisok nagyrésze bevándorló 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Shiwo
nekem amúgy is úgy rémlett, hogy az a kezdetekben volt róla szó, hogy taxizott a megélhetésért (akkor vették fel, mikor megnézte, mi maradt abból a taxikból, melyben az apja meghalt)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ProGabe
örülhet, hogy nem színesfém, mert akkor meglátogatták volna magyarországról egy piros ladával 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
ja😄

Yo, Bitch!

a vas markú?😊
ForzaInter
csöves képessége komoly volt😄DD

Yo, Bitch!

De most a taxis részrõl volt szó. Itt Sylar még csak egy szelíd órás. Arra pontosan nem emlékszem, hogy Mohinder ilyenkor mit csinált, de a jelenetbõl úgy tûnt, hogy taxizással kereste a kenyerét. Erre írtam, hogy "véletlen".

Mohinder már akkor nagyban kutatott Sylar után. emlékszel? és mivel HRG akkor még a cégnek dolgozott és ha jól emlékszem akkor már Mohinder volt Sylar lakásán ami bevolt kamerázva... Szóval HRG ezért ment Mohinderre.
Dynamic
Gondolom az a lényege, hogy akaraterõvel szétrobbant bármit.
Mohindernek és HRG-nek nincs képessége. Vagyis akkor még nem volt. De már leírtam párszor a véleményem hadd ne ismételjem meg 😊

szucsy89
én is ezen gondolkoztam ...sztem is hülyeség...:S
Dynamic
Miért, "ugyan már"? Ezek szerint nem nézted az elsõ évadot, ahol pont szó volt róla, hogy a különleges képességû emberek "vonzák" egymást, ezért keresés nélkül is egymásra találnak, és összekapcsolódik a sorsuk.
precision
épp ezen gondolkodtam, hogy ez az "újjal lövök" képesség, ez mi? 😊 mert szerintem egy jól koncentrált telekinézis hullámmal is ugyanezt az eredményt el lehet érni
nekem olyan hatásvadász, semmitmondó képességnek tûnik

bár lehet ha elmagyaráznák hogy pontosan miez, akkor értelmet nyerne

Bazinga!

de mivel megvolt neki és az elsõ évad végén mikor Hiro leszúrta aztán Hirot ellökte telekinézissel ahelyett pl le is lõhette volna 😛 de hát gondolom az elsõ évadba erre a képességre még nem is gondoltak... 😊
Gunner
hát mivel a telekinézise csöppet jobban hatott <#smile>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

jól van tudom hogy ki volt írva én is láttam csak tulajdonképpen eddig errõl a képességérõl nem igazán tudhattunk mer nem használta meg semmi. tehát ha így nézzük most kapta de amúgy meg igen régen szerezte😊
Gunner
pedig hányszor kiírták h "One year ago"<#szomoru1>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |