Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Nem azért írta, hogy Sylar, mert õ van a képen, hanem azért, mert a-val írják a nevét, nem e-vel. -.-
sandor8206, te meg kérlek írd már 1 hsz-be a mondani valód, és ne írj 2-3-at egymás után...

#9624: Az a jövõ már rég megváltozott.

A heavy cost. I pay it gladly.

szerintem se syler, sztem egy új szereplõ lesz
hát ja elég gyors snitt, majd jövõ7en kiderül
Igaz hogy por lett belõle de az idõutazással elvileg bárkit vissza lehet hozni.
Syler nem lehet a jobb felsõ,mert akkor ki gyõzné le õket?

Shiwo
Petrelli mami is csak a lehetséges jövõk egyikét álmodja meg..valszeg nem az következik be, ami az álmában volt...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

szucsy89
Adam már nem tér vissza sztem...por lett belõle,már nehezen tudják visszahozni:D
Shiwo
ahogy párszor visszanéztem, egyik sem..kis mozgástered an neki a bilincs, de utána beakad..lehet a kis mozgás miatt tünt úgy a számodra, mintha kihúzná a kezét

szucsy89
Sylar...
Nem hiszem hogy változtattak valamit a második rész óta,szerintem Adam még vissza fog térni,meg Nikki vagy Tracy sem véletlen áll a rossz oldalon.
meg lehet hogy hülyeség,de Nathan is volt már szakállas.

Shiwo
akkor fordítsd le te, biztos hamarabb meglesz, és még gyorsan el is készülsz, s elküldöd a "fordítónak"

volt valaki akinek bele volt borotválva a hajába oldalt? olyan mintha az lenne jobb fent, lehet a két jobb oldali új karakterek lesznek, mert nem ugrik be egyik se!
upsz!
arthur petrelli valszeg idõlegesen szerzi meg a képességeket ... egyébként elég értelmetlen lenne az eddigi tevékenysége. hiszen miért nem vette el adam képességeit korábban, jobb halhatatlannak lenni, mint nem hallhatatlannak. :) petrelli papa a felturbózott vadóc az x-menbõl. ha nem így van, akkor majd érdekel, hogyan lehet megállítani az öreget.

kik szerepelhetnek szerintetek usutu festményén? bal fent: arthur petrelli, bal lent: knox, jobb fent: ???, jobb lent: ??? maury parkman, flint

továbbra is úgy gondolom, hogy az alapítókról készült fényképen szereplõ, de még meg nem ismert karakterek nemsokára elõbukkanak ... illetve a született és a csinált hõsök között még lesz valami fontos különbség

a következõ részben újra jön elle és lehet, h claude (a láthatatlan fickó) is visszatér ... a képregény szerint nagyon úgy néz ki
bocs, 7.rész...
Jó rész volt, végre nem bonyolítják hanem durr bele! Amúgy nem hiába voltak kemények Haiti (heroes-ok :-) ellen a legerõsebb)+HRG csak õk ketten kellenének és vége a sorozatnak, hisz mindenkit kicsinálnának :-D
Amúgy most, hogy T.Kenseit kicsinálták miért szerepelt Petrelli mama álmában, vagy bukfenc vagy változtattak mégis a scripten a készítõk, ahogy hallani lehetett (hisz csökken a nézettség), na mindegy, ha így viszik tovább a sztorit, ilyen lineárisan és erõsen nem fog tovább csökkenni.
Amúgy a 6.rész promojában nem olyan mintha a Peter áthúzná a kezét a bilincsen, elég gyors snitt, nem lehet pontosan kivenni, de olyan mintha az lenne, vagy csak egyszerûen elengedi az apja:-)
Na mindegy majd kiderül, köv.rész várós
Egyre jobb lesz a heroes!!(nem tudom az amerikaiaknak mi a bajuk vele)
Ez a rész volt olyan jó mint az elõzõ,és még poénok is voltak benne,
Ráadásul elõerült egy igazi "Villain" is.
De azért Adamet kár volt kinyirní,(persze sose lehet tudni.
Az öreg Petrellinek meg szerencséje volt,ha Syler megy oda nem tudom hogy vette volna rá hogy ölelje meg.

Gondoltam rá egyébként, hogy lefordítsam a feliratot csak úgy tesztnek is, mert még sose csináltam..........gondoltam úgyis elõbb fent lesz, mint kész lennék vele - ezek szerint jobban tettem volna, ha megcsinálom <#smile>

precision
a haitit egyszerüen le kell lõni... annyira nem kemény :)

Bazinga!

Zomil
nah én is megnéztem és csak ismételni tudom az elöttem szolokat: ütös kis rész volt :)

amugy végülis a Haiti-nál nincs erösebb karakter :)
ha van vele valaki aki jól bunyózik bárkit lenyom :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Maradjunk a majdnem 400-nál.. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ó baz most esik le h

Azért halt meg Adam, mert képesség nélkül sacc/kb 1000 éve halott lenne.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Carlos
Örülj, hogy legalább az az egyvalaki megcsinálja!
Inkább legyünk hálásak neki!
Én az vagyok!
<#worship>

Þór vígi þessi rúnar

szucsy89
omg mekkora rész volt:D nagyon tetszett ez a rész...petrelli papa nagyon durva..péter bátyánk meg beszopta, kiváncsi vagyok hogy fogja visszaszerezni a képességeit:D

de ami a legjobban ütött: Mr. afrikai Isaac :asdf_dsafsa_fasdföefsöfwa
Hja, de ha valaki elvállalja akkor más nem csinálja meg. Sõt feliratok.hu-n ha jól tom csak 1 vki feliratát fogadják el, tehát lehet van 3 másik, csak az nem kerülhet fel..

btw meglestem angolul, jó kis rész, Peter benyalta :D

Fresh Duke
What took him so long?

A heavy cost. I pay it gladly.

szucsy89
van felirat
Black Hawk
már nem azért de örüljünk hogy valaki hajlandó ingyen a saját szabadidejét arra áldozni hogy feliratot gyártson a népnek.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Lesz felirat még ma(talán egy órán belül)!!!!

Felirat? Ha elvállalja valaki, akkor csinálja rendesen. Szlovák ismim is lefordította már, pedig még suliba jár, de azért várok a "hivatalosra".

Carlos
Nemtom. Nem vitt rá a lélek, hogy megnézzem magyarul. Ezt csak úgy irtam.

Þór vígi þessi rúnar

lol:D

Kicsikiraly
Péter omgwtf :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
magyarban a stólbuci a szájler? :O

DFTBA &#3232;_&#3232;

<#wow1><#szeret><#szeret><#szeret> szerelmes vagyok xD:D sztem a legjobb a sorozatban:)

Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.

húúúúú
azonnal be kell szereznem egy ilyet
szucsy89
nem tudjuk
Herr Lehrer
felirat mikor lesz?

Your suffers will be legendary even in hell!

Nem tudom megmagyarázni, de úgy érzem, hogy Sylar lesz itt a kulcs :)
ProGabe
most néztem meg az új részt...ide a következõt!

ez nagyon ütött

ahogy írtátok, valószínû Peter alap képességét is átvette a fater, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy megvan az ellenszer az idõmegállításra/utazásra. mármint az íróknak. egyszerûen nem tudtak vele rendesen bánni

sokaknak sír a szája, hogy "miért ölelte meg, mekkora hülyeség, anyját is elintézte"

hát, ha a halottnak hitt apámat látom újra, szerintem én is megölelném. fõleg miután ki is mondta Peter, hogy magát tartja a legerõsebbnek.

köv rész promója

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

drowns41
az a nyaklánc jó lenne xD

http://sum41.uw.hu

Flamer
ajándék! :D

http://loal.atw.hu

Carlos
Nem szeretem a magyar szinkront. Szerintem gányak, nem úgy mint régen (kevés kivételtõl eltekintve). Nem lenne kedvem stólbucis szájlert hallgatni. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Azért az tegyük hozzá, hogy nem jogos a felháborodásod. A magyar dvd film vásárloknak a legfontosabb a szinkron, az után jön az a pár százaléknyi magyar felirat rajongó, és végül az a pár vásárló aki nyelvtanulás miatt angol felirattal is nézi a filmeket... de az õ számuk olyan pici, hogy szinte jelentéktelen. Sajnos.

atomboy
Most nezem, a honap vegen kiadjak a 2. szezont dvd-ben. Persze, hogy angol sub kimaradt, es mindez 8ezerert. Csak engem zavar ez?

Torontoban lottem ezt a kepet, es atszamitva kb 5e-be kerult volna, es meg ajandekot is kaphattam volna... Mar most banom, hogy nem vettem meg.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Szegény Péter, úgy sajnálom! <#hehe>

precision
jó persze van egy-két ilyen dolog a filmben
pl a haitival bárkit el lehet intézni, de az idõutazással vagy idõmegállítással is bárki elintézhetõ lenne
de akkor nem sok izgalom maradna a sorozatban :)

Bazinga!

Dynamic
Annyira nem ultimate. Csak vinni kell Haitit, utána már lehet is összerugdosni<#hehe>
Uccsó elõtti kép, háát......olyan billiárdgolyós <#idiota>

kuci06
Badass :D

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...