Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sandor8206, te meg kérlek írd már 1 hsz-be a mondani valód, és ne írj 2-3-at egymás után...
#9624: Az a jövõ már rég megváltozott.
A heavy cost. I pay it gladly.
Syler nem lehet a jobb felsõ,mert akkor ki gyõzné le õket?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
meg lehet hogy hülyeség,de Nathan is volt már szakállas.

kik szerepelhetnek szerintetek usutu festményén? bal fent: arthur petrelli, bal lent: knox, jobb fent: ???, jobb lent: ??? maury parkman, flint
továbbra is úgy gondolom, hogy az alapítókról készült fényképen szereplõ, de még meg nem ismert karakterek nemsokára elõbukkanak ... illetve a született és a csinált hõsök között még lesz valami fontos különbség
a következõ részben újra jön elle és lehet, h claude (a láthatatlan fickó) is visszatér ... a képregény szerint nagyon úgy néz ki
Amúgy most, hogy T.Kenseit kicsinálták miért szerepelt Petrelli mama álmában, vagy bukfenc vagy változtattak mégis a scripten a készítõk, ahogy hallani lehetett (hisz csökken a nézettség), na mindegy, ha így viszik tovább a sztorit, ilyen lineárisan és erõsen nem fog tovább csökkenni.
Na mindegy majd kiderül, köv.rész várós
Ez a rész volt olyan jó mint az elõzõ,és még poénok is voltak benne,
Ráadásul elõerült egy igazi "Villain" is.
De azért Adamet kár volt kinyirní,(persze sose lehet tudni.
Az öreg Petrellinek meg szerencséje volt,ha Syler megy oda nem tudom hogy vette volna rá hogy ölelje meg.
amugy végülis a Haiti-nál nincs erösebb karakter :)
ha van vele valaki aki jól bunyózik bárkit lenyom :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azért halt meg Adam, mert képesség nélkül sacc/kb 1000 éve halott lenne.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Inkább legyünk hálásak neki!
Én az vagyok!
<#worship>#worship>
Þór vígi þessi rúnar
de ami a legjobban ütött: Mr. afrikai Isaac :asdf_dsafsa_fasdföefsöfwa
btw meglestem angolul, jó kis rész, Peter benyalta :D
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Þór vígi þessi rúnar
Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.
azonnal be kell szereznem egy ilyet
ez nagyon ütött
sokaknak sír a szája, hogy "miért ölelte meg, mekkora hülyeség, anyját is elintézte"
hát, ha a halottnak hitt apámat látom újra, szerintem én is megölelném. fõleg miután ki is mondta Peter, hogy magát tartja a legerõsebbnek.
köv rész promója
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Þór vígi þessi rúnar
Torontoban lottem ezt a kepet, es atszamitva kb 5e-be kerult volna, es meg ajandekot is kaphattam volna... Mar most banom, hogy nem vettem meg.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
pl a haitival bárkit el lehet intézni, de az idõutazással vagy idõmegállítással is bárki elintézhetõ lenne
de akkor nem sok izgalom maradna a sorozatban :)
Bazinga!

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...