Drakensang: The Dark Eye

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én még mindig nem értem, hogy az elf harcosomnak miért csak egyszer tudtam felhasználni a varázsképességeit -.- (vmi erõ növelõ cucc is volt köztük)
Még annit, ohgy bemásoltam google-be a hibaüzenetet, egy találat volt, de megoldás semmi. Még tipp sem. Viszont a következõre igen (és a lenti is erre jött ki): "drakensang" + audio problem. Ezt írd meg (idézõjel nem kötelezõ, mert egyszavas).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Próbáltam 2x is keresni infót neked. Most is megpróbáltam, és találtam valamit.

Angol, google által fordított magyar.

Legalul van valami: jobbkatt az ikonra, tulajdonságok majd bõvítsd ki a sort a add-novideo-val. Mert a videólejátszás miatt nem megy neked. Esetleg lõdd ki, azaz nevezd át a videó mappát (vagy töröld).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Köszönöm szépen!

Nem járnak le, gyógyítani kell (wounded-et kötözéssel és lehetõleg hozzáértõvel), a másik meg amíg harc van addig érvényes. Aztán feláll a delikvens, feltéve hogy nem nyelt be 4 wound-ot. Ha ez történt, akkor kötözés, gyógyítás, aztán fog csak talpra kecmeregni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

No, én még egy játék miatt sem telepítettem újra a rendszert, most sem fogom.Még a service pack 2-õt újrarakom és ha nem megy akkor hagyom a francba.Azért kösz a tanácsokat.
Nem kell mindent, elég ha a megfelelõt elvégzed, ami új lehetõséget tár fel. Errõl beszél például a törpe gondnok a házadban (hová menj és kivel beszélj, hogy egy új feladatot kapj, aminek eredményeképpen új helyszín tûnik fel a tértképen).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Futólag átnéztem, de nem találtam meg itt a fórumon.

A critical wound (halál után) és a wonded (sebesülés) mikor járnak le? Erre nem emlékszem a demóból (picit meghalt az egyik karim, no😊)

Calver
ha nincs új hely ahova tudnál menni (pl a mocsár) akkor csak Ferdok különbözõ területei között mászkálhatsz ha kimész a világtérképre. pl ha kimászol a kapun Praious Square-en, onnan kapásból át tudsz menni a kikötõhöz, de ennyi.

"The trees move. Do you not see it?"

Bartn73
Ja igen én fogalmaztam hülyénn, szóval csak akkor jelenik meg a kövi hely ahova utazhatok ha minden küldit megcsináltam ? vagy független tõle?mert tuti mindent megcsináltam az igaz a tolvajos pincébe nemvoltam mer sajnáltam a jelszóért 15 aranyat

A házad bejáratánál lévõ térképpel is utazhatsz.
Ha egy ideig távolodsz a várostól, akkor elõbb utóbb feldobja a provincia térképét, nem kell sokat.
Bartn73
Persze ott ahol bejöttem😊 ja próbáltam csak semmi uj helyre nemtudtam menni De most megnézem a másik helyet amit mondtál hátha kijutok😊

Ferdokból kijutni 😊 . . . természetesen kimész a városkapun. Pl ott ahol bejöttél, vagy a kikötõben a legkeletebbi részén egy hídon. Te valahol jól eltévedhettél 😊
Calver
igen, sajnos nem láttam, megnyitottam a topicot, elolvastam a hszeket majd fél órára rá írtam, csak közben nem frissítettem. <#nyes> mind1, nem akarlak megsérteni Bucser, ha fontos, poénlelövös dologról van szó úgyis mindenki spoilerezni fog.

Bartn73
Hali lenne 1 kérdésem Ferdok-ból hogy lehet kijutni? Mert bármerre próbálkozok mindenhol vagy zárt kapuba,vagy zárt ajtóba botlok Vagyis a történetet szeretném folytatni,mert itt má aszem mindent láttam(sztem) és nemtalálom a kiutat Köszönet ha vlaki segitt

Calver
ha hátulról ütnek nincs parry, valamint van jópár képzettség ami parry esélyét csökkenti, de ennél bõvebben fogalmam sincs róla h magas parrynél h is fog ez mûködni, mert elvileg 19 felett (20 fölösleges, hiába dobsz 20-at azt automatikusan bukod) tényleg minden támadást blokkolnia kéne a karakternek... illetve körönként 1-et, szóval mondjuk 2 támadó esetén már be fog csúszni 1-1 ütés. gondolom én. majd elválik.

Ez a HSZ kicsit kemény volt már, mert elismerte hogy hibázott és ez díjazandó. 😊

A szabályokat mindenki ismeri (spoiler és egyebek), szóval a játékról folyjon a vita.

Mindenkinek jó szórakozást hozzá!

Calver
szokásom spoilert használni, ha lelövök egy poént. de te itt hol látsz bármi ilyesmit? egy ellenség egy fõszáltól teljesen független mellékküldetésben. vagy esetleg az NPC-k neveit is írja mindenki spoilerbe, mert lehet h józsika még nem találkozott vele?

inkább nem is mondok semmit, még a végén belegázolnék kicsiny ártatlan lelkedbe.

Bucser
Bocs úgy olvastam, hogy levertem a fõkapitányt.<#szomoru1>

Sry.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Én egyedül a malomnál lévõ küldit nem tudtam megcsinálni a demoban. Minden játékomat letöröltem a géprõl (vissza se teszem) és csak ezt tettem fel. Ma kezdem, értelemszerûen a demó küldik jönnek (pálya eleje). Kis ismétlés. De nem baj. Tolvajt indítottam (vaciláltam, hogy tolvaj, harcos vagy mágus legyen). Ma délután kezdem a kalandokat még megváltoztathatom a döntésemet (figyelembe véve, ohgy kik jönnek majd eleinte a csapatomba, a játék eleje amúgy nehéz szvsz).

Calver, köszi a szabályokat. De akkor most mi van ha eléred a 20-as PA-t? Minden védekezés sikeres? Ez nem hangzik jól. Tehát mindenki csak a saját AT/PA értékei ellen dob. Hol jönnek ki magas szinten a karakterek közti különbségek?
Ugye csak én értelmeztem rosszul, ugye?????
[Jakuza]
Eloszor is megkellene tanulnod olvasni.

Patkany!=Kapitany

Masodszor, az hogy levert valaki egy patkanyt miert lenne spoiler ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bucser
Jó lenne ha spoilert haszálnál, mert pl én még nem tartok ott, hogy bármilyen kapitányt is le kéne verni, Másnak is elõre elmondod mi van a könyvben ha ugyanazt olvassátok??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Calver
Drakensang szabályrendszer FAQ

igen hasznos ha valaki nem vágja h skillek és támadások pontosan hogy is mûködnek.

Calver
ja és Mother Ratzinsky leveréséért jutatom +10 Vitality-s gyûrû.

Calver
izé... durván fél órás harc rengeteg mentéssel és betöltéssel, 6 ágyútölteléknek használt farkassal, 20+ elhasznált kötszerrel, fene se tudja mennyi elnyomott gyógyító varázslattal, jó móka volt na.

mellesleg használjátok Gwendala-t - remek support karakter.

Calver
bevertem fõpatkány lvl 4-5-ös karikkal... mühahaha <#vigyor1>

Sikerült valakinek megoldania a "The Escaped Dancing Bear" nevû küldetést? Azt sugallják a párbeszédek hogy varázslattal kell megoldani, de ötletem sincs.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Prince23
124 kép

Nagyon szép játék, csak kár hogy nincs teljesen leszinkronizálva a beszélgetések😞
Németül vajon le van teljesen? vagy ott is csak az elsõ mondatot mondják szinkronnal?

grebber
Nincs még és hír sem róla hogy elvállalta volna valaki!

Next PC upgrade: 2022

Shevchenko
Magyarosítás van a játékhoz?

FORZA MILAN!!!

Calver
vad tipp: rakj fel egy ilyet egy külön partícióra és próbáld ki ott.

windows install?

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Próbáltam direct x, driver frissítést, állítgatást de nem akar elindulni.A franc essen bele.
Végigjátszás Ferdok Frissült!

Itt lehet nézelõdni!
Jó játékot!

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Calver
Gladys tényleg jó karakter, sokkal erõsebb mint Dranor, na meg csak néha képzelem el lelki szemeim elõtt h élve eltemetem, Dranor-ral ellentétben... viszont Forgrimm is pofátlanul tápos, ad az ember neki egy kétkezes kalapácsot és a csillagokat leveri az égrõl.

Couldn't initalize Drakensang audio sub system.
Hát ez nem jött be.Levettem a csúszkát de továbbra sem inicializálja.Nem igaz.
Start->Run és beírod: dxdiag.

Ezt: dxdiag-hol keressem és hogy nyitom meg(mert a dll file-ok macerásak.Bocsi, nagyon kezdõ vagyok.
A sarlatán csaj egyébként elég hasznos, nálam õ csinálja a tolvaj jellegû dolgokat és a csapattagok képességeit is felhúzza csata elõtt, õ gyógyít, a human nature is jutotta nála, így a plussz párbeszéd lehetõségeknél is sikeres. Nekem nagyon bejött, szerintem egy nagyon jó támogató karakter. És ha kap egy bõrvértet egész kalandozó kinézete lesz.
Calver
az ahol Gladys-t is találtad, nem?

amúgy Gwendala (gondolom õ a másik kari, meg Dranor) táp? alig várom már h jöjjön valami normális csapattárs, és az a szablyás amazon szerencsétlenséget kivághassam a fenébe...

a ritka,de klasszikus megoldást próbáltad már?..dxdiag-ban a hardveres hang csúszkát a minimumra venni?
Az én gondomra valami ötlet?
Kösz, de azóta már rájöttem hogy rajta volt egy 1.03-as patch, csak nekem a cracket nem akarta bemásolni valamiért... de már megoldottam.
Bucser
talán nem kellett volna az angol játékra a német patchet felrakni meg a német cracket...

Bucser
Az utóbbi idõben majd minden rpg-ben így van. Igazából csak az open world játékokban lehet visszajárkálni.

Hy! Felraktam az 1.1-es és az 1.2-es patchet, német cracket bemásoltam és az egész játék német lett! Van valami trükk, vagy angolosítás?
Ye ez is megvan. Elõbb ki kell vkit tenni a csapatból. Na viszont van egy küldi el kellett kapni egy tolvaj csajszit, aki kizsebelte Innkeeper Soapstone-t megvan a küldi végig, de nem találom hogy õ hol van. Melyik kocsma az övé?