810
  • Nos
    A házad bejáratánál lévő térképpel is utazhatsz.
  • Nos
    Ha egy ideig távolodsz a várostól, akkor előbb utóbb feldobja a provincia térképét, nem kell sokat.
  • Bartn73
    Persze ott ahol bejöttem:) ja próbáltam csak semmi uj helyre nemtudtam menni De most megnézem a másik helyet amit mondtál hátha kijutok:)
  • Nos
    Ferdokból kijutni :) . . . természetesen kimész a városkapun. Pl ott ahol bejöttél, vagy a kikötőben a legkeletebbi részén egy hídon. Te valahol jól eltévedhettél :)
  • Calver
    igen, sajnos nem láttam, megnyitottam a topicot, elolvastam a hszeket majd fél órára rá írtam, csak közben nem frissítettem. mind1, nem akarlak megsérteni Bucser, ha fontos, poénlelövös dologról van szó úgyis mindenki spoilerezni fog.
  • Bartn73
    Hali lenne 1 kérdésem Ferdok-ból hogy lehet kijutni? Mert bármerre próbálkozok mindenhol vagy zárt kapuba,vagy zárt ajtóba botlok Vagyis a történetet szeretném folytatni,mert itt má aszem mindent láttam(sztem) és nemtalálom a kiutat Köszönet ha vlaki segitt
  • Calver
    ha hátulról ütnek nincs parry, valamint van jópár képzettség ami parry esélyét csökkenti, de ennél bővebben fogalmam sincs róla h magas parrynél h is fog ez működni, mert elvileg 19 felett (20 fölösleges, hiába dobsz 20-at azt automatikusan bukod) tényleg minden támadást blokkolnia kéne a karakternek... illetve körönként 1-et, szóval mondjuk 2 támadó esetén már be fog csúszni 1-1 ütés. gondolom én. majd elválik.
  • tomcsa4
    Ez a HSZ kicsit kemény volt már, mert elismerte hogy hibázott és ez díjazandó. :)

A szabályokat mindenki ismeri (spoiler és egyebek), szóval a játékról folyjon a vita.

Mindenkinek jó szórakozást hozzá!
  • Calver
    szokásom spoilert használni, ha lelövök egy poént. de te itt hol látsz bármi ilyesmit? egy ellenség egy főszáltól teljesen független mellékküldetésben. vagy esetleg az NPC-k neveit is írja mindenki spoilerbe, mert lehet h józsika még nem találkozott vele?

inkább nem is mondok semmit, még a végén belegázolnék kicsiny ártatlan lelkedbe.
  • Bucser
    Bocs úgy olvastam, hogy levertem a főkapitányt.

Sry.
  • tomcsa4
    Én egyedül a malomnál lévő küldit nem tudtam megcsinálni a demoban. Minden játékomat letöröltem a gépről (vissza se teszem) és csak ezt tettem fel. Ma kezdem, értelemszerűen a demó küldik jönnek (pálya eleje). Kis ismétlés. De nem baj. Tolvajt indítottam (vaciláltam, hogy tolvaj, harcos vagy mágus legyen). Ma délután kezdem a kalandokat még megváltoztathatom a döntésemet (figyelembe véve, ohgy kik jönnek majd eleinte a csapatomba, a játék eleje amúgy nehéz szvsz).

• Nos
    Calver, köszi a szabályokat. De akkor most mi van ha eléred a 20-as PA-t? Minden védekezés sikeres? Ez nem hangzik jól. Tehát mindenki csak a saját AT/PA értékei ellen dob. Hol jönnek ki magas szinten a karakterek közti különbségek?
    Ugye csak én értelmeztem rosszul, ugye?????
  • [Jakuza]
    Eloszor is megkellene tanulnod olvasni.

Patkany!=Kapitany

Masodszor, az hogy levert valaki egy patkanyt miert lenne spoiler ?
  • Bucser
    Jó lenne ha spoilert haszálnál, mert pl én még nem tartok ott, hogy bármilyen kapitányt is le kéne verni, Másnak is előre elmondod mi van a könyvben ha ugyanazt olvassátok??
  • Calver
    Drakensang szabályrendszer FAQ

igen hasznos ha valaki nem vágja h skillek és támadások pontosan hogy is működnek.
  • Calver
    ja és Mother Ratzinsky leveréséért jutatom +10 Vitality-s gyűrű.
  • Calver
    izé... durván fél órás harc rengeteg mentéssel és betöltéssel, 6 ágyútölteléknek használt farkassal, 20+ elhasznált kötszerrel, fene se tudja mennyi elnyomott gyógyító varázslattal, jó móka volt na.

mellesleg használjátok Gwendala-t - remek support karakter.
  • Calver
    bevertem főpatkány lvl 4-5-ös karikkal... mühahaha
  • WagnerUr
    Sikerült valakinek megoldania a "The Escaped Dancing Bear" nevű küldetést? Azt sugallják a párbeszédek hogy varázslattal kell megoldani, de ötletem sincs.
  • Prince23
    124 kép

Nagyon szép játék, csak kár hogy nincs teljesen leszinkronizálva a beszélgetések:(
    Németül vajon le van teljesen? vagy ott is csak az első mondatot mondják szinkronnal?
  • grebber
    Nincs még és hír sem róla hogy elvállalta volna valaki!
  • Shevchenko
    Magyarosítás van a játékhoz?
  • Calver
    vad tipp: rakj fel egy ilyet egy külön partícióra és próbáld ki ott.
  • Jocisan
    windows install?
  • farferi
    Próbáltam direct x, driver frissítést, állítgatást de nem akar elindulni.A franc essen bele.
  • Jocisan
    Végigjátszás Ferdok Frissült!

Itt lehet nézelődni!
    Jó játékot!
  • Calver
    Gladys tényleg jó karakter, sokkal erősebb mint Dranor, na meg csak néha képzelem el lelki szemeim előtt h élve eltemetem, Dranor-ral ellentétben... viszont Forgrimm is pofátlanul tápos, ad az ember neki egy kétkezes kalapácsot és a csillagokat leveri az égről.
  • farferi
    Couldn't initalize Drakensang audio sub system.
  • farferi
    Hát ez nem jött be.Levettem a csúszkát de továbbra sem inicializálja.Nem igaz.
  • tomcsa4
    Start->Run és beírod: dxdiag.
  • farferi
    Ezt: dxdiag-hol keressem és hogy nyitom meg(mert a dll file-ok macerásak.Bocsi, nagyon kezdő vagyok.
  • Nos
    A sarlatán csaj egyébként elég hasznos, nálam ő csinálja a tolvaj jellegű dolgokat és a csapattagok képességeit is felhúzza csata előtt, ő gyógyít, a human nature is jutotta nála, így a plussz párbeszéd lehetőségeknél is sikeres. Nekem nagyon bejött, szerintem egy nagyon jó támogató karakter. És ha kap egy bőrvértet egész kalandozó kinézete lesz.
  • Calver
    az ahol Gladys-t is találtad, nem?

amúgy Gwendala (gondolom ő a másik kari, meg Dranor) táp? alig várom már h jöjjön valami normális csapattárs, és az a szablyás amazon szerencsétlenséget kivághassam a fenébe...
  • xido
    a ritka,de klasszikus megoldást próbáltad már?..dxdiag-ban a hardveres hang csúszkát a minimumra venni?
  • farferi
    Az én gondomra valami ötlet?
  • felegyi
    Kösz, de azóta már rájöttem hogy rajta volt egy 1.03-as patch, csak nekem a cracket nem akarta bemásolni valamiért... de már megoldottam.
  • Bucser
    talán nem kellett volna az angol játékra a német patchet felrakni meg a német cracket...
  • Bucser
    Az utóbbi időben majd minden rpg-ben így van. Igazából csak az open world játékokban lehet visszajárkálni.
  • felegyi
    Hy! Felraktam az 1.1-es és az 1.2-es patchet, német cracket bemásoltam és az egész játék német lett! Van valami trükk, vagy angolosítás?
  • BKrisz79
    Ye ez is megvan. Előbb ki kell vkit tenni a csapatból. Na viszont van egy küldi el kellett kapni egy tolvaj csajszit, aki kizsebelte Innkeeper Soapstone-t megvan a küldi végig, de nem találom hogy ő hol van. Melyik kocsma az övé?