810
  • farferi
    Indításkor kilép a játék, valamilyen audio sub systemmel van baja.Már a demo verziónál is ezt csinálta.Soha nem volt a hanggal baja egy játéknak sem eddig, van valami ötletetek?
  • BKrisz79
    Van már két plusz karim a házban, de nem tudom hogy lehet cserélni őket. 5let?
  • [Jakuza]
    Nincs is hiba abban.
    A jatekban is keves, de azert akad. Ilyennek erzem a tulzott linearitast. Azt sem ertem miert kell lezarni a helyszineket, ha a fo szal cselekmenyet megoldja rajta a jatekos.
  • Calver
    pontosítok: törpék megkapják. csak én rá sem néztem azokra a kasztokra, nem vagyok hajlandó törpével játszani
  • Calver
    szvsz egérrel is jól el lehet lenni, én Microsoft Mouse-al átpiszkáltam kameraforgatást oldalsó gombra, csapatkijelölést pedig beállítottam 0-ra, így egész kényelmesen irányítható a csapat. de igazándiból 3D-ben taktikai játék mint olyan halott, NWN2-ben is gyakorlatilag használhatatlan volt taktikai nézet, legutolsó ilyen alkotás Temple of Elemental Evil, de ugyebár az is 2D-ben működött. küldetések tényleg szörnyűségesek viszont, SEMMI választási lehetőség nincs. bah.

pár vad tipp btw:
    1. zsebmetszés hasznos. nagyon.
    2. mágia dettó, legalábbis buffolás. iszonyat fel lehet vele tápolni a karaktereket.
    3. fegyverből legtáposabbak eddig szvsz kétkezes kalapácsok (ellenben senki nem kapja meg alapból képzettségként), aztán alabárdok és kétkezes kardok, bár még konkrét erősorrendre nem jöttem rá.
  • tomcsa4
    Én nem találtam hibát a kamerakezelésben. Jó, annyira távolra nem lehet elzoomolni, de nem zavar engem. Mint az MMO-kban, olyan.

Ha egérrel kattogsz, akkor viszont kényelmetlen. Én billentyűvel irányítottam (jobb alsó sarokban egy kattra kijelölheted a csapatod, ilyenkor szorosabban maradnak együtt) és egérrel meg a kamerát pofozgattam.
  • BEAST #204
    Szerintem nem ugyanazzal a jatekkal jatszottunk :)) A kamerakezelest nem birtam megszokni annyira gagyi, NWNhez hasonlitani is bun, ott legalabb tobb fele kameraallas kozul valaszthatjuk ki a nekunk tetszot, itt ilyesmit nem talaltam. A kuldetesek sem talaltam kifejezetten erdekesnek, atlagosak... az pedig kifejezetten nem tetszik hogy ugy is siman lehet jatszani hogy elkattingatod a szovegeket, semmi hasznosat vagy fontosat nem mondanak az npck... pontosabban semmit sem mondanak, csak wall of text formaban beszelnek arrol mi lesz a kovetkezo megallo. A gyilkossagok utani nyomozasnal meg azt hittem, na itt lesz valami... de nem. A grafika viszont tenyleg szep es teljesen akadasmentesen fut nalam is. Osszessegeben nem rossz jatek, csak engem nem fogott meg.
  • Bucser
    semmi baj nincs a kamerakezeléssel.. nem roszabb mint az NWN2-é volt...

Ja és ha a mozgásnál kijelöltök minden tagot akkor azok együtt fognak mozogni... Harc közben meg érdemes a space-t használni (idő megállítása).

A Játék jó. megvételre ajánlott. Az irányítást kemény fél óra alatt megszoktam. a küldetések pedig érdekesek és a megoldások változatosak is lehetnek.

A harcban pedig eléggé sok variálási lehetőség van. a Grafika szép és a három éves gépemen reccenés nélkül fut legmagasabbra nyomott felbontáson. A látótávot kéne kicsit talán feljebbnyomni, de gondolom akkor be is állna a gépem tőle.

• [Jakuza]
    Raadasul a kamerat is oda lehet helyezni, ahova csak akarja a jatekos.
    Egergorgo lenyomasa csodakra lehet kepes. :D
  • Faki
    Nem tudom mi bajotok az irányítással, nekem pl kézre áll minden. WASD + jobb egérgomb nyomva tart és forgatom, amerre menni akarok.
  • xido
    Pedig az a skill lesz az,csak gondolom minél több pontod van ebből is,annál kevesebb növényt teszel tönkre:)
  • Nos
    A kamerakezelés tényleg nehézkes. Miért kell ehhez két kéz? De talán az előre gombot (alapban W) át lehet állítani az egér középső gombra és akkor egy kézzel forogni és haladni is lehet.
    De csak este tudom kipróbálni, hogy működik-e.
  • grebber
    Majd ha egy csapat bevállalja ők tudnak majd gyorsabban haladni az biztos!
  • Methylisocloro
    meg kell cserélni a Q+E billentyűket az A+D billentyűkkel és akkor már majdnem egészen WASD irányítása lesz.

A növényeket melyik skill-lel lehet leszedni? A Plant Lore már 5-ös és már megjelennek a növények a kis térképen de leszedni még egyet sem sikerült :D
  • lwb
    jó tudni. én még csak 3-4. szintű vagyok. asszem megyek kifelé.
  • Calver
    megint gamefaqs fórumos okosság szerint 8-as szintű karaktereknek való az a küldetés.
  • dante3
    Rengeteg időt vesz igénybe a fordítás, és alig csinaltam valamit!
  • BKrisz79
    4 szintes és a 4. szint végén van az anyapatkány 2 4-szintes és 2 5 szintes karival nem tudom kinyirni. 400 élete van és időnként sikít segítségért és olyankor jön a help. Szerintem ide később jövök vissza.
  • wantonly
    Egyetértek, a kamerakezelés borzalmas! Én a demót próbáltam, azt hittem csak nincs belőve a kamera normálisan, aztán a beállítások menüben láttam, hogy mindössze annyit lehet megváltoztatni, hogy invert vagy nem invert. A gépem sem túl jó hozzá, bár azért elfut. Így azonban a törlés mellett döntöttem.. Azért még figyelem majd a topikot, hátha lesz patch vagy valami.
  • Jocisan
    Ha jól tudom 5!
  • Calver
    nem látszik a kép, de ha már úgyis nézelődtél állományokban két nagy kérdés: 1. karakterek mozgási sebességét meg lehet valahogy piszkálni? kicsit csiga tempóban közlekednek, zavaró tud lenni egy idő után
    2. cuccok külsejét meg lehet változtatni? lásd pl kőkemény páncélt átváltoztatni valami kellemesebben kinézővé és hasonlókra gondolok.

na még1, csak úgy:
    Arcane Lore skillen kívül lehet valahogy tárgyakat azonosítani? lenyúltam nagy nehezen tolvaj céh vezetőjétől Gladyssal 2 gyűrűt de az istennek sem tudom őket beazonosítani
  • lwb
    Tényleg, nem tudja vki h a az a k.rva Ferdok Brewery alatti patkánybarlang hány szintes? A 4. szinten vagyok, de nagyon unom már.
  • lwb
    Nem. De a gamersgate igéri h nemsokára lesz. Szorgalmasan nézem a my games-t, mert nem ártana ...
  • Jocisan
    Végigjátszás AVESTRUE - FERDOK-ig kész.
    Mellékelve: AVESTRUE térkép jelölve, Vén-bánya Térkép, Öreg Malom Térkép!
    Itt lehet nézelődni!!!
  • dante3
    Próbálkoztam a magyarítással, de nem igazán akar összejönni az ékezetes betük megjelenítése! Tuti én vagyok a ludas, mert nem igazán csináltam még ilyet, ha valaki tud segíteni ebben, ne tartsa magában! :)

• csgj
    Vsync-et be lehet vhogy kapcsolni? (Ati kártya)
  • BKrisz79
    1000 kösz. működik. Fene gondolta, hogy a rohadó bőrt (?!) szappannal kell tisztítani :D
  • Calver
    szappan. legalábbis gamefaqs fórumon aszondta a nép.
  • BKrisz79
    Rotten stink-et mivel lehet leszedni az embereimről? Golmoon tea és bandage nem jó :(
  • Calver
    beszélni is lehet vele? én lendületből kizsebeltem
  • BKrisz79
    Na mindent csináltam csak a nővel nem beszéltem :)

Ettől függetlenül vki megmondaná hol találom a városban Dranor-t? Ott vagyok hogy most kaptam meg a lakást :), de szeretném visszakapni Dranort.
  • nyenyere
    elnézést nem snake, hanem sneak
  • [Jakuza]
    Miert mi volt a tyukolas kuldetesben nehez ?
    Csak a kiabalos nocivel kellett beszelni, aki egy csontot adott, amit a kutyanak lehetett dobni es mar lehetett is bemenni a tyukolhoz a kulcsot kivenni belole.
    Nem is kellett hozza semmi tolvajskill. :D
  • nyenyere
    az lenne a kérdésem h ebben a játékban lehet e snake attackolni, mert van snake, elis kezdtem egy tolvajt, már 9-es a snake-em de hiába nyomok rá h snake, egy idő után észre vesz az ellenség és vége, ha nem vesz észre és rányomok h támadjon akkor meg elkezd futni mint a hülye és észre vesznek, remélem valahogy lehet snake attackolni mert annélkül nem nagyon van értelme a snake-nek
  • xido
    Újra kezdtem tolvaj vagy betörő csajjal,meg nem mondom hirtelen melyikkel,nála fedeztem fel a pontok szétosztásának mikéntjét is...és máris jobb érzés volt,hogy a zárt ládákat is ki tudja nyitni..az említett tyúkólas küldetés is az elején pikkpakk megvolt vele...
  • Nos
    100 Ducat az jó kis pénz, de a kikötőben 1000 Ducat egy hajó. Kiváncsi vagyok hova lehet menni vele :)
  • BKrisz79
    Dranor eltűnt mikor a városba értem és mondta, hogy majd valahol megtalálom. De hol? Én vissza akartam venni, a sarlatán csajszi nem jön be, de nem találom a palit. A tolvaj céhbe meg nem jutottam be mivel a tyúkolas sztorit nem tudtam megoldani... Most meg 100 Ducatot kérne a kölök, hogy bevigyen a céhbe úgyhogy lemondtam róla. Szóval merre találom? Tudja valaki?
  • Calver
    szvsz annyira nem... gyakorlatilag dialógusoknál nincs is választási lehetőséged, igencsak zavaró. túl sok "jajj jajj légyszi" és túl kevés "ha nem mondod meg, kibelezlek és a saját belsőségeiddel fojtalak meg... ha jó napom van". Mass Effect és Saints Row 2 (ahol a főszereplő már egyenesen pszichopata módon viselkedett) után elég zavaró.
  • xido
    egyébként hatalmas ziccert hagyna ki bármelyik hazai forgalmazó,ha nem magyarul adná ki,rengeteg a szöveg,még én is csak érzésre és unottan kattingatok tovább,pedig kevéskét felfognék belőle
  • xido
    kiraktam neki,de így se szerette..na majd ráérzek:)