Drakensang: The Dark Eye

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Valami eszméletlen állat játék azt leszámitva hogy nem körökre osztott a harc ez egy nagybetüs crpg.
Komolyan mondom már elszoktam az ennyire aprolékos ,összetett cuccoktol ,remélem egy-két hónap mulva tolhatjuk.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

dante3
Pár képecske:

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

vártam is már...várom is már..kacérkodtam a némettel,de nemcsak,hogy irritál hallani,de szöveget se hiszem,hogy angolra lehetne állítani,
úgyhogy várós a globál kiadás..nem tartanám lehetetlennek,ha felkarolná a cdproject..mostanában szépen terítenek mindent...
Ki jött a DRAKENSANG angol DEMO!
Kipróbáltam neken nagyon bejött! Szerintem a Witcher közelében lesz már mint a játékélményt tekintve. Hangulatos zene (Excalibur film feeling), felvehetõ karik, varázslás, grafika, mind mind csillagos 5-ös. Nagyon várom. Képek, Infó, Angol Demo ITT!!!

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

grebber

Next PC upgrade: 2022

Randal
Milyen motor van ez alatt?

Enyhén hajaz az Oblivionra vagy a G3-ra. Vagy ezek után ilyen grafikákat várjak a többi RPG-nél?

grebber

Prince23
Kipróbáltam a demót, és nagyon állat a game (a hangulat, a grafika, a harc, a zene... stb) 😊 Már csak az az egy baj van, hogy nem értek belõle semmit, mivel németül egy szót se tudok xD A full gamet nem akarja vki magyar felirattal bõvíteni? 😛 Mert nem vmi nagy öröm, hogy ilyen sokáig kell várni az angol verzióra :S (amit végre értenék)
wedge31
Legkorábban 2009-ben.

R3TR0
Most hogy áll a gém?? Angolul vagy esetleg mgyarul mikorra bárhato??

Hello nem tudjátok hol lehet megvenni?(Magyarországon)

grebber
iaro.3dmax.hu-ra töltsed fel a képet és onnan linkeld!

Methylisocloro
20kbyte-ot tölthetek fel, szóval ennyi látszik a képbõl
LOL

Methylisocloro

Methylisocloro

[Jakuza]
Valahogy nem erzek kesztetest arra, hogy gagyi nemet nyelven kiprobaljam, mert biztos csokkentene az elvezhetosegi szintjet.
Addig tolok egy kis Kotor2-t, bar az is tuti, hogy jovo ev elejeig nem fog kitartani, amig inglishul megjelenik. 😉

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Prince23

bannernak? minta

Methylisocloro
Eddig egy amazont tudtam felvenni a partiba, van még a játék elején más felvehetõ NPC? Harcossal vagyok. Csatában van valami taktika lehetõség mert egyenlõre csak rákattintok az ellenségre oszt nézem ahogy ütik egymást közben meg elalszom 😄
A loot-ot össze lehet szedni gyorsabban mint egyenként a hullákra kattintani majd mindegyiknél végignézni ahogy a fõhõs lehajol a cuccért?
Remélem egyszer odáig fejlõdnek a játékok hogy ilyenkor 1 perces videó lesz ahogy a fõhõs végigkutatja az áldozat összes zsebét LOL

grebber
[Jakuza]
+1 pont, mert amint latom a karakterlapon a Realms of Arkania skillpontnredszere tekint ram, remelem a negativ modositok is bent maradtak, mint peldaul a claustrofobia stb.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Prince23
Hmm meglep a játék minõsége 😮

grebber
Na kiprobáltam a fullt.
Pár kép:

A game maga hát német tudás nélkül esélytelen 😄 de nekem tetszik.Remélem majd lehet magyarítani.

grebber

grebber
Csak 2,08GB majd meglessük.

wedge31
Még egy év és angolul is tolhatjuk<#szomoru1>

Methylisocloro
Megjelent németül!
Wunderbar!

grebber
Aranylemezen van!

ANACONDA will release Drakensang: The Dark Eye, currently only scheduled for release in Germany, on August 1, 2008.

wedge31
Most látom hogy nincs belinkelve a márciusi gameplay video érdemes megnézni.

wedge31
A mázlista fritzek már aug 1-töl nyomhatják.

lwb
Végre egy RPG. A sok RPG-nek mondott akció-játék meg grafikus chatszoba mellett az ember már azt hitte, hogy kihalt az egész mûfaj.

wedge31
Jónak tünik csak a német rpg-kel az a gond hogy németül jelenek meg angolul meg jó esetben félév késésel.

grebber
Gépigény:

Minimum:
Operációs rendszer: Windows XP (Service Pack 2)vagy Vista
Processzor: Pentium IV 2,4 GHz vagy ennek megfelelõ
RAM: 1024 MB (Windows XP), 1536 MB (Vista), 2048 MB (Vista 64)
Grafikuskártya: NVIDIA GeForce 6600 GT 256 MB RAM vagy ennek megfelelõ
Szabad tárhely: 6 GB

Ajánlott:
Operációs rendszer: Windows XP (Service Pack 2) vagy Vista
Processzor: Intel Core 2 Duo E8200 2,6 GHz vagy jobb
RAM: 2048 MB Windows XP, 2560 MB Vista
Grafikuskártya: NVIDIA GeForce 8600 vagy jobb
Szabad tárhely: 6 GB

grebber

grebber
grebber

új videó egy elf hölgyeménnyel

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

"új" mini-interjuhé fordítása

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

új képecskék a Strategy Informer oldalról

Várom már nagyon!

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Crpg.ru interjuhé fordítás

jópofák az ilyen hozzászólások.
Szerintem a Shadow over Riva után nem igazán volt jó szerepjáték.
A Baldurs Gate elbújhat ezek mellett. Bár a trilógia nem annyira rétegjáték volt. Minimális táp, a kettõben nem igazán lehetett szintet lépni, ellenben számtalan olyan dolog volt benne ami egy másik játékban sem. Olvas utána, megéri.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

grebber

grebber
Itt megtalálható 3 új kép

grebber
Megnyílt a Drakensang hivatalos oldala .

RPGDot interjuhé fordítás

grebber
LOL ne beszélj hülyeségeket inkább nézzed emg a videót azt más lesz a véleményed.

Voltan
Anyám! Ez talán még az Obliviont is alázza...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber