Drakensang: The Dark Eye
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyan mondom már elszoktam az ennyire aprolékos ,összetett cuccoktol ,remélem egy-két hónap mulva tolhatjuk.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
úgyhogy várós a globál kiadás..nem tartanám lehetetlennek,ha felkarolná a cdproject..mostanában szépen terítenek mindent...
Kipróbáltam neken nagyon bejött! Szerintem a Witcher közelében lesz már mint a játékélményt tekintve. Hangulatos zene (Excalibur film feeling), felvehetõ karik, varázslás, grafika, mind mind csillagos 5-ös. Nagyon várom. Képek, Infó, Angol Demo ITT!!!
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
Next PC upgrade: 2022
Enyhén hajaz az Oblivionra vagy a G3-ra. Vagy ezek után ilyen grafikákat várjak a többi RPG-nél?
Frankó lenn ha nálunk magyarul adnák ki!
Addig tolok egy kis Kotor2-t, bar az is tuti, hogy jovo ev elejeig nem fog kitartani, amig inglishul megjelenik. 😉
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A loot-ot össze lehet szedni gyorsabban mint egyenként a hullákra kattintani majd mindegyiknél végignézni ahogy a fõhõs lehajol a cuccért?
Remélem egyszer odáig fejlõdnek a játékok hogy ilyenkor 1 perces videó lesz ahogy a fõhõs végigkutatja az áldozat összes zsebét LOL
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Pár kép:
A game maga hát német tudás nélkül esélytelen 😄 de nekem tetszik.Remélem majd lehet magyarítani.
ANACONDA will release Drakensang: The Dark Eye, currently only scheduled for release in Germany, on August 1, 2008.
Minimum:
Operációs rendszer: Windows XP (Service Pack 2)vagy Vista
Processzor: Pentium IV 2,4 GHz vagy ennek megfelelõ
RAM: 1024 MB (Windows XP), 1536 MB (Vista), 2048 MB (Vista 64)
Grafikuskártya: NVIDIA GeForce 6600 GT 256 MB RAM vagy ennek megfelelõ
Szabad tárhely: 6 GB
Ajánlott:
Operációs rendszer: Windows XP (Service Pack 2) vagy Vista
Processzor: Intel Core 2 Duo E8200 2,6 GHz vagy jobb
RAM: 2048 MB Windows XP, 2560 MB Vista
Grafikuskártya: NVIDIA GeForce 8600 vagy jobb
Szabad tárhely: 6 GB
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szerintem a Shadow over Riva után nem igazán volt jó szerepjáték.
A Baldurs Gate elbújhat ezek mellett. Bár a trilógia nem annyira rétegjáték volt. Minimális táp, a kettõben nem igazán lehetett szintet lépni, ellenben számtalan olyan dolog volt benne ami egy másik játékban sem. Olvas utána, megéri.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"