810
  • Calver
    zártöréshez rakd ki hajtűt quickslotba. csapda hatástalanításához meg szerezd meg Dranor-t, aki egy ritka nagy patkányképű kis... hátöö, patkány, de csapdákkal elbánik. mondjuk később eltűnik - halleluja! - de mire odajutsz, ha megcsináltad a prológusban a tolvaj arc küldetését, be tudsz jutni a tolvaj céhbe és meg tudod másik karival is tanulni ezeket. nálam spec a főkarakterre van bízva, hiába Soldier alapból a lelkem. (rogue külsővel, ehhe)

viszont: ki tudja h special skilleket - konkrétabban mighty blow-t, és társait, a kevésbé kifinomult vonalon, amik kétkezes kardhoz és hasonlókhoz kellenek - merre tanulhatok?
  • xido
    Na meg hogy 2 vadgyesznó legyőz mindkettőnket..:)
  • xido
    Azt hiszem el kell kezdenem pár különböző karakterrel még így az elején,hogy megértsek pár dolgot...nem értem pl a zárfeltörést,hiába látom jobbklikkre,nem használja a hajtűt...meg mitől sikerül némely növényt leszedni,máskat meg nem...meg a barlangban csapdát érzékelek,hatástalanítani már nincs mivel így muszáj vagyok belesétálni,hogy tovább jussak...
  • Calver
    ezzel van a baj, h a tooltip (értsd: jobbklikkre előbújó info) nem túl alapos és igazándiból rejtély még jópár dolognál h mi a fene akar lenni.
  • Calver
    IM3Z91
  • BEAST #165
    Mar demoban is furcsalottam a kamerakezelest, de ra kellett jonnom hogy a teljesben is ugyan olyan idegesito. Raadasul igy hogy kb egy mondatnyi szinkront kaptak a "fobb" npc-k is, elegge elszomoritott. Nalam a konnyen felejtheto kategoriaba kerult a jatek, pedig kivancsian vartam hogy megeri e a penzet :(
  • csgj
    A demóban sem értettem.. és most sem értem, hogy miért használódnak el hamar a varázslatok? És hogyan lehet újra használni őket?? :S Vagy azok csak egyszeri tekercsek, amikkel kezdjük a gamet? (Elf harcossal tolom)

Amúgy rohadt jó játék, de erre már a demóban is rájöttem :P Végre egy igazi, klassz fantasy RPG!
  • BKrisz79
    Bocs rájöttem :(
  • xido
    Átadni nem tudod neki a cuccost,hogy az ő itemjei közé kerüljön,aztán hamm?...vagy előtte még kell alkímia képesség és meg kell főzni/főzetni?
  • BKrisz79
    Hogy kell mérgezést megszűntetni? Van Treat Poison Lore-ja az egyik emberemnek és van nála Golmoon tea is. De nem tudom hogy kell megszűntetni a másik emberem mérgezését. Nem issza meg a teát ?!
  • [Jakuza]
    Pssszt, halkan megsugom csak nektek
    Jobb klikk es kiirja hogy mi az. :D
  • xido
    Én egyelőre íjász csajjal kezdtem,bár a tolvaj és a betörő még vonzott:)
  • xido
    Spell point?...lehet olyan,mint a mana,idővel fogy és nem tudsz mindig varázsolni?
  • xido
    na..akkor lassan jönnek a nude patch-ek
  • [Jakuza]
    Allitolag, a gyujtoi kiadasokhoz van az a kod es +2 karizmat ad ertuk cserebe.
  • Nos
    Még a legelején a paraszt felesége kéri a "codewordot". Mi az?
    Előre is köszönöm.
  • Calver
    ha valakinek nem tetszik a karaktere alap kinézete

tomcsa4: szabályrendszer ott merre van? én istennek nem találom, bár a nagyrésze már tiszta, 1 dolog még nem: mi az az SP spelleknél?
  • UUUU
    Leellenoriztem.
    Sima SQLite Editorral fordithato, mivel ebben az SQL formatumban tarolja a jatek a szoveget a jatek a \export\db\locale.db4 fajlban.

Ha jol lattam akkor 29606 bejegyzes, mindossze.
  • tomcsa4
    Hmm google-lel lefordítottam az oldalt és olvasható a szabályrendszer

Nézzétek meg!
  • Thanatos
    azért mert 4 giga az iso és nem 44...
  • tomcsa4
    Nekem még a tolvajjal is előfordult olyan láda, amit hatodjára tudott csak kinyitni, meg olyan is, mait tizedjére sem.

De várom már március 27-ét! :) Semmi más nem kell, csak ez a gamma.

Ja igen próbáltam keresni szabálykönyvet, de nem találtam. Ha valaki tud, megkérném arra tegye közzé majd. Köszönöm!
  • Prince23
    Amúgy beszélek vkivel a gémben, miért nincs leszinkronizálva? Csak tátog. semmi hang. csak az első mondatot mondja angolul, már a többit semmi.....
  • [Jakuza]
    Peobald Dranorral, vagy mas karakterrel feltorni, akinek magas a picklock skillje.
  • CalebJoe
    néhány kép

• hapi
    pedig karakter függő sztem csak 1 jó thief tudja kinyitni. nekem 9es lockpickkel sem ment.
  • xido
    Gyönyörű színek,szép modellezés,bőséges tanulnivaló ahogy látom...csak nem tudom hogy kell zárat feltörni,mivel a küldetésben kérik tőlem és hajtűm is van,amire azt írják,jó hozzá:)..Remélem nem a világ végén tanítják meg és jöhetek vissza majd,nem hiszem,hogy karakterfüggő lenne...
  • xido
    szintén első pöccre indult,semmi gondom nem volt vele...xp pro 32bit + sp3
  • Prince23
    Csak nagykár hogy kevés a szinkron hozzá:((
  • tomcsa4
    Jó neked. Én megvárom március 27-ét, amikor itthon kapható lesz (angol vagy magyar, mindegy). Mega game.co.uk-on márc 27-ét írnak. Persze ebayen kapható, de megjelenés előtti szöveggel.

Idén amúgy csak ezt fogom megvenni.
  • Calver
    btw, NPC lista, német oldalról, google webfordítás+saját javítgatás:

01. Rhulana (Amazon)
    02. Dranor (zsebtolvaj - rogue)
    03. Forgrimm (törpe zsoldos)
    04. Kladdis Schladromir (sarlatán)
    05. Gwendala (spellweaver)
    06. Jost von Andenstein (harci mágus)
    07. Nasreddin ben Rhuban (íjász)
    08. Ritter Traldar (warrior)
    09. Ancoron (fighter)
    10. Auralia (alkimista)

lwb, manual járt a neten megvett verzióhoz?
  • lwb
    Meg is vettem. Demo + első pár óra után megérte.
  • Bartn73
    Nemigaz nemmondod komolyan hogy megy nálad? Beszarok:) Persze hogy megvolt a crack Most ujratelepitem és imádkozok
  • Calver
    nálam bármilyen patch nélkül tökéletesen megy vista alatt. crack gondolom megvolt, ha nem akkor azért az nem árt
  • Bartn73
    Hali Akinek má megvan:) az a R...os verziót eltudta indittani? Mert nálam vista alatt vagy fekete képernyő és kilép vagy nincs fekete de kilép Fent van mind a kettő német patch(patch elött is ugyanez volt akkorse indult) Szóval ha valaki tud okosat megköszönöm:)
  • Calver
    kérdés: amelyik karakter alapból nem tud mágiát használni, annak később esélye sem lesz megtanulni a mágiahasználatot, v. csak karaktergenerálásnál nem lehet ilyen képzettségeket felvenni?
  • Jocisan
    Bővült az oldal. Írtam megint egy picit, + térkép!
  • Jocisan
    Én ennyire nem ások mélyre bocsi.
    Talán keressél rá a neten német oldalon.
    Sorry!
  • Jocisan
    Az oldalamon lesz majd segítség ne féljél!
  • Prince23
    Magyarul vajon meg fog jelenni? Ez a játékstilus kicsit összetettebb. Szükségem van magyarra :D
  • Calver
    ez stimmel, demoval játszottam. az nem volt pl tiszta, h a dobásokat mi alapján számolja a játék... mivel gurít (mondjuk ez asszem d20), milyen szerepe van statoknak, társai. egyszerűen tooltip nem írja le elég alaposan. erre gondoltam én