Drakensang: The Dark Eye

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Praios Square. A bejárattól jobbra, a "sokadalom" után. Balra az íjász kiképzõ és árus van. Ha valakihez menned kell, jelöld meg a quest listában a feladatot (legyen zöld a kiírása), majd nyiss tárképet. Ha azon a területen van, lesz egy zöld kérdõjel. Oda kell menned.

Végigjátszás Frissítve!
Ide nézzél be!!!

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Calver
értem h mire gondolsz, eddig is értettem <#vigyor5>
ez a W-s móka fordítási hiba, német verzióban így van és vmiért nem fordították le.

"The trees move. Do you not see it?"

Hogy megértsd a gondolatmenetet, talán homályosan fogalmaztam. A konkrét példa ez volt: halberd-et törpe kézbeveszi. Sebzés 1d+5(1w+6 with strenght 17). Alul írja 1d+6 sebzés. Erõ buff elsül, mondjuk +1-el és 18-as erõ lesz. Erre alul írja 1d+7, ahogyan kell is viszont más nem változik.
Az bennem föl sem merült hogy a w-s érték minek van ha nem valahogy a seb okozáshoz kötõdik hiszen írja adott erõnél mi van mégsem változott varázslat után. Ennyi. Ez így teljesen fölösleges, engem inkább zavar.

Calver
tudom, ezt mondom <#vigyor2>
ha jobbklikkelsz a fegyverre, ott a rendes, alap erõd által növelt értéket írja csak. nem számolja bele a mágikusan növelt erõt, sem a move as lightning spell sebzésnövelõ hatását.

Rögtön ahova elõször megérkeztél a városba, ott jobbra

A probléma csupán a w-s érték mert ott nem írja, persze hogy megnõl a módosító függvényében

Gubberx
Még azt szerettem volna megkérdezni hogy ez az épülõ templom hol és melyik városrészben van? elõre is köszi

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Igen, köszönöm válaszodat de ezeket mind tudom, egyedül a w-s zárójeles dolog zavart meg, nagyon a wound-olásra koncentráltam.
Ezek szerint ez egy teljesen haszontalan adat hiszen ha kézbe veszed rögtön látod a sebzést ill. rögtön kiszámolható az erõ módosító.

Kedves Haas, általad linkelt postok nem segítenek, a kérdés a zárjeles w érték volt ill. mi a fenéért okoz meglepõen sûrûn sebeket egy gyönge karakter fighting staff-al. Talán nevessünk együtt.

Calver
dehogynem nõ erõ bufftól sebzés. ne a fegyverre vidd rá a kurzort és ott nézd, hanem a karakterlapon, bal oldalt lent. ott az erõvel módosított érték.

számokkal hsz 342. cfosl.

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

Ami a zárójelben van érték, az az aktuális karakter által bevihetõ sebzés. Ebbe nem számolódnak még bele az esetleges mágikus módon megemelt erõ értékek.

A fegyvernél az 1d+5 az alap sebzés. Azaz 1d6+5 (6-11 közötti sebzés). A 12/3 meg azt mutatja, hogy 12-es erõ felett minden 3 pont után +1 sebzést kapsz. Azaza 15-16-17-es erõnél +1, 18-19-20-as erõnél +2 és így tovább. Ez csak az alap erõdre igaz. A teljes sebzésed értéke a karakterlap alján lesz az Attack és Parry érték után lesz egy HP rész. Na ott már az esetleges erõnövekedés miatt bejövõ plusz is beszámításra kerül. Ha tehát a fente említett (12/3-as) fegyver meleltt van mondjuk egy 18-as erõd, meg van mondjuk egy +3-as módosítód gyûrûbõl/varázslatból/italból, akkor a fegyverre bökve ezt írja majd:
1Wd+5 (1W+7)
Ugyanakkor a HP mellett 1d+8 fog szerepelni, mert ide már a minden módosítóval és egyéb bizbasszal együtt számított érték lesz beírva.

Az a W meg ne zavarjon meg, az csak a tényleges sebzést jelenti (karaktered erejébõl számolva) nem a wound képességet. :-)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

hsz 356 segít? roflmao.

További teszt azt mutatja az erõ varázslattal boostolva nem számít ebbe bele. Tehát a törpe 17-es erõnél 1w+6 volt, spellel 20-ra emelve marad. Viszont ha simán növelem xp-bõl 18-as erõre már 1w+7. Ez nekem még mindig WTF, mit nem látok?

És persze a végén elmenteni, bár nem kell írnom hátha valaki elfelejti.

Calver
ezer köszönet, ezt majd kipróbálom akkor.

Kell az SQL Lite Browser, majd azzal megnyitod a savegame.dsa-t, amelyik mentésnél akarod. Szokásos \Documents and Settings\"felhasználónév"\My Documents\Drakensang\profiles\default\save\ könyvtárban keresni.
Ezek után futtatod ezt a stringet execute sql fülnél:

update _INSTANCE_PC set RunSpeed=5.0, CurrentSpeed=5.0, MaxVelocity=5.0;

Execute querry és kész. Átírhatod magasabb értékekre is, az alap 3.5 körül van.

Calver
sztem félrefordítás. de méretes. 1D és 1W esetében mindkettõ 1d6-ot jelent.

Indítottam egy battlemage-t és igen meglepõ dolgokat tapasztaltam. Eleve 6-os a stave értéke, ha újra akarom osztani a pontokat ezt csak 4-ig lehet visszanyomni. WTF? Mit néztem be?
Dolog kettõ: lenyomtam pár csatát a fighting staff-jával és bizony mint említettétek "vadul pörögnek" a wound-ok. Pedig nincs nagy erõ, nem is sebez sokat. Másik WTF? Rejtett érték, piercing weaponnak számít? Vagy ez lenne a weapon reach ereje?
Csodálom hogy így ki merték adni angol nyelvterületen, az okés hogy a németeknél ez menõ de máshol senki nem ismeri.

Calver
kb le tudod írni milyen értékeket kell átírni? asszem egy olyan +20% közel sem ártana nálam sem futási sebességhez.

Calver
igen, ezeket tudja, komolyabb támadóvarázslatok nem fognak neki menni, idézésekkel együtt.

A manual egészen konkrétan ennyit ír a weapon reach-rõl:

For ranged weapons, this specifies the range of the projectiles. But close combat weapons also have a range value. Staves, for example, have a longer range than swords. Your opponent will suffer from combat penalties if he has a shorter weapon than you. Don’t worry, Drakensang calculates all of this for you. For the sake of simplicity, daggers and swords are considered to have the same range.

Ja, majd õ magától számol, oké. Tehát nulla adatot kaptunk, vagy mûködik vagy nem.

Itt van egy faq ami a német papír alapból lett átfordítva, nem mindenütt tükrözi a játékot de érdemes elolvasni

A sebzés mellett mi a zárójeles W-s érték? Pl.: halberd, damage: 1d+5(1w+6 with strenght 17) strenght bonus 12/3
Ez lenne a woundolási képessége? Mert a törpe 20-as erõre boostolva 1d+7-et sebez vele szal nem az. Illetve a 10-es erejû elfnek 1w+5-öt ír

A manualban tuti le van írva számszerûleg is a dolog... 😉

Valamiért tényleg ritkábban találja el egy normál méretû eszközzel az ellenfél a hosszabb fegyverrel küzdõ célpontot. Okát eddig nem találtam, de valami olyasmi lehet amit írtál. Logikusnak logikus.
Talán a kis töltõképernyõk valamelyike ezt is konkrétan leírja (ahogy a wound pontos hatásairól is ott lehetett értesülni, meg a willpower kiemelkedõ voltáról).

A lándzsák meg tényleg gyakrabban visznek be wound-ot. Erre sem találtam semmi számszerû adatot vagy okot, de létezik a jelenség.

Gubberx
köszi megpróbálom

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Oké, végülis így logikus. Amirõl nem találtam infót a fegyverek hossza milyen hatással jár. Manual szerint: Close combat weapons also have a range value. Staves, for example, have a longer range than swords. Your opponent will suffer from combat penalties if he has a shorter weapon
than you.
Miért olyan marha nehéz valami formulát odaírni? Minden máshoz persze odarakják. Úgy tûnik újrakezdem valami varázshasználóval. Ahogy nézem a hosszabb spear/staves dolgoknak a wounding tulajdonsága is nagyobb, talán menõ lesz.

Egyébként a mocsárban meguntam az idegtépõen lassú mászkálást(igen, kincskeresés), szóval a kiadó fórumán kerestem egy bejegyzést savegame editor-ról és az átírandó értékekrõl. Nos megdupláztam a futási sebességet és máris élvezhetõbb lett, persze egyéni ízlés. Ugyan linkelni nem tudom mert pár napja nem mûködik de a forum.dtp-entertainment.com -on kell szétnézni ha föléled.

Nem azt mondja, hogy te helyezd el, hanem azt a parancsot kapta a halott, hogy helyezze el. Emiatt kellett neked amõbákat irtani...

Neked a 3 alkatrészt kell összeszedni (meg a kiskölöknek a könyvet) és mehetsz vissza a földszintre...

Hali

Lenne egy kis problémám.Lent vagyok a Hesine templom alatt.Megöltem a nagy emerald pókot,találtam egy hullát akinél volt egy levél.Azt irha,hogy helyezzem el ezt a csomagot amiben amoeba spórák vannak mélyen a hesinde templom alatt.Megmondja vki hogy hova kell lerakni?Elöre is kösz

Üdv:VLove
A sorrend mindegy. Elsõ nekifutásra én is úgy jártam, ahogy T: megvolt az elsõ, elvittem Barla-nak, szóltak, hogy találkozni kéne valakivel, stb...

Második nekifutásra mindkettõt összeszedtem, csak ez után mentem vissza és jött a titokzatos találkozó.
A különbség csak annyi volt, hogy amikor külön vittem vissza a két cuccot, akkor két találkozó is volt, amikor egyszerre, akkor csak egy, ott, ahol az elsõ nekifutásra a második..

Menj Barlához a második amulettel, beszélj vele, majd a mellette ácsorgó õr megint szól, hogy találkoznod kéne azzal, akivel korábban, csak új helyszínen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az épülõ templom mögött

Gubberx
Sziasztok! Az lehetséges hogy nem olyan sorrendben csináltam a nyomozást mint ahogy a leírásban szerepelt és emiatt nem fogok továbbjutni? Már az elsõ bross megtalálása után beszéltem a nyomozást vezetõ nõvel és utána mikor megtaláltam a pirosat is már hiába megyek vissza nincs semmilyen opció tovább vinni a történetet, hiába beszéltem mindenkivel újra teljesen elakadtam és nem tudok továbbhaladni :S (megvan már a sarlatán és a törpe is a csapatban, beszéltem a kapitánnyal és a kocsmákban is mindenkivel, megvolt a titkos találkozó is a templom elõtt)

A varázslatok szintje mindig kötött a karakter szintjéhez.

Ez lene az SP amit a leírásokban találsz (például SP/3 +1 annyit tesz, hogy a karakter szintje/3 lesz a módosító +1 amivel létrejön a varázslat, tehát 4-es zsintû karakter esetében a végeredmény 2, ugyanis a program nem kerekítget). Itt csak és kizárólag akkora értéket vesz figyelembe a program, amekkora a karakter maximum szintje, így hiába van mondjuk 4. szinten 15-ös varázslatod, max 4-ig veszi figyelembe a hatás létrehozásakor a program. Ez lesz az a szint is, amibõl a hatóidõt kiszámítja. Ez igaz még a tulajdonságnövelõ varázslatokra is. Ott is lehet akármekkora a szint, csak annyi fog számítani belõle a módosító kiszámításakor, amekkora a karakter szintje. Azok a kis plusz és minusz jelek a gyorbillentyûkre tett varázslatoknál ezt mutatják meg (már ahol skálázható a dolog). Amekkorára növelni tudod az értéket, akkora lesz a maximális hatás. Ugyanakkor figyleni kell az astral point igényre is, mert egy magasabb fokozatú varázslat lehet hogy már nem hozható létre, mert nincs elegendõ astral pont hozzá.

Felesleges nagyon a karakter szintje fölé növelni a varázslatok értékét. Semmit nem profitál belõle az ember. Talán stabilabban létrejön a, de ebben egyáltalán nem vagyok biztos. Még egyszer sem volt rontott varázslatom a játék során, függetlenül a varázslat értékétõl és a tulajdonságoktól (például a méregtelenítést kemény 1-es szinten tanultam meg, több nem kell, mégis mindig sikerül).

A pajzs +1 hárítási lehetõséget ad, amit a pajzssal fog elvégezni a karakter. Nem teszi kizárólagossá a pajzsot a védekezésben. Az elsõ hárítást a fegyverével teszi, a másodikat a pajzssal. Nem csak a pajzs lesz tehát védekezésre használva.

Juteszembe. A nekromanta leverése után:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a "botocska" amit a kõvé vált gyíkból lehet kipofozni, egész kellemetes jószág egy mágus kezében, csak elõbb fel kell ismertetni valakivel, akinek van arcane lore képzettsége.

Uzéé...

Sarlatánt indítottam és simán dobál valami tûzcsóvát, meg villámot. A villámot helybõl tudta, a tûzcsóvát a városban tanulta. A mágus elf leányzós sem ismeri (még) ezt a varázslatot. Ellenben egész jó íjász...

Juteszembe😄!

Poénképek: a zöldfülû hõsök.
És ennyit számít a DP😄D!

Jaja, fontos kérdés... majd figyelem én is, hátha rájövünk.

Igen, erre gondoltam én is, köszi a reakciót. Double attack? Ilyet még nem láttam, olyan volt hogy stormblade-et nyomtak ellenem, 3 támadás de csak az elsõt lehet védeni, írja a speckóknál. Elvileg az 1 támadás 1 védekezés kõbe vésett szabály, persze speckók elnyomása miatt lehet több meg pajzs is 2 ellenfélre védelem.
A console ugye nem írja mely értéket használja védelemre, tehát a 15-ös fegyvert vagy a 20-as shieldet. Ez az egy amit nem tudok, mert a hivatalos oldalukon a fórumon a gyerek lefordított valami faq-ot és határozottan állítja ha shield van azzal véd mind a kétszer. Bár ír ott hülyeségeket is, szal bizonytalan

Calver
emlékeim szerint a Helpful Paw tápossága a karakter szintjétõl függ, a rá költött pontok csak azt határozzák meg milyen magas lehet max a módosító - gondolom ez benne is van a spell leírásában.

Hát erre se jöttem volna rá magamtól köszi a választ azt hittem az csak vmi debuff jjel, hogy ha idézek lesz valami de így már megy.. egyébként vaddísznót idéz mostmár
"A spell alatt a moddert nyomd fel, azaz a kis nyílra jobboldalt klikk."

Lent vannak az ikonok, amiket használsz varázslásra (quickbar, nemtommagyarul), azok alatt van egy szám, mellette kettõ kis nyilacska, ezzel változtatod a spell erejét (mod). Ha a jobboldali nyílra kattintasz, nõ a szám, a modder.

Hát elsõ tesztre úgy néz ki, a két parry (pajzsos megoldás) mûködik két ellenfélnél. Azaz a másodikkal másik ellenfél támadását is lehet parryzni, nem úgy ahogy írtam. Azért próbáljátok ki ti is.

Az érdekes az, hogy ha kétszer támad egy ellenfél (double attack), akkor is mintha csak az egyik parryt használta volna fel, a másikkal ugyanúgy parryzte a másik támadót.

Nálatok is hasonló az eredmény?

7-es színtû a spellweaverem a helpfull paw pedig 15-vagy 16 nem és még mindig csak patkányt idéz.. ez normális vagy mit csinálok rosszúl? Ja igen és soha nem játszottam ilyen D&D meg ilyenekkel szal nekem ez a "dobás" kicsit (sõt nagyon) ködös mi, hogy történik...
Elképzelés pl van egy fegyver ami 1d+6 ez mit jelent azt,hogy dob a kari egyszer megmég hozzáad 6-ot?
vagy teljesen rosszúl gondolom ezt az egész rendszert?
Azt írja, amit sejtettünk. Parryt csak egy támadó ellen dob egy körben, a többi üt. Pajzzsal két parry mentõt dob, szerintem akkor is egy támadó ellen mûxik, de ezt nem tartalmazza pontosan ez az angol szöveg. Csak annyit ír, hogy a pajzs kivétel, ott két parry van... azt nem írja, hogy egy vagy két ellenfél ellen.
Ha így van (egy ellenfeles a parry), akkor tökmindegy melyikkel dob elõször, ha nem sikerül, a másikkal is fog, ergó mindegy a sorrend.

Azaz ha körbeveszik a karaktert hatan, akkor mindegy milyen magas a parryje, elméletileg 5 mindenképp megüti. Érdemes beállítani a fal mellé egyébként is a karaktereket, akkor nincs hátulról ütés, ami mindig gáz...

Kipróbálom, az a biztos. Majjövök az eredménnyel minnyá.

Letöltöttem azt a manualt, nagyon szép és informatív.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

A manual ezt írja a parry-rõl:

Parry Value (PA)
You also get only one parry per combat round. Regardless of how well your opponent ’s attack succeeds, a successful parry will fend it off. Remember that you still only have one parry per round, even if you are fighting more than one opponent. So if more than one opponent’s attacks succeed, at least one of them will get past your defense. Therefore, fighting more than one opponent is always a dangerous affair. A shield-carrier is an exception. A hero equipped with a shield has two parries. This skill must be learned, however (see shield combat I-III). The second parry is modified.
Calculation: (Intuition + Agility + Strength)/5 - Encumbrance + Weapon Talent Value +/- Weapon Modifier

Tehát a hõs kap kettõ parry-t shield-el, második parry módosított. Csak számít a fegyver védelme, és elõször azzal dobna majd a másikkal? Vagy a second parry az egy második támadó az adott körben? Egyre inkább zavar hogy nem tudom hogyan fejlesszem.

Formulák a manualban is szépen mutatják melyik tulajdonság mihez kell, harcosoknak az erõ pl. minden lényeges dologban benne van, érdemes azt növelni.

Calver és SaGa Jr, mindkettõtöknek köszönöm!

Level 4-es még a karim (nemsokára level 5), tolvaj. Akkor nyugodt szívvel teszek a tulajdonságokra külön.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Calver
van jópár amit annyira nem fontos fejleszteni - pl dexterity-re én még egy pontot nem tettem, zártörés a felfejlesztése nélkül is megy - de strength-et nem árt fejleszteni ha közelharci fegyverekkel pofozkodsz. SaGa Jr jól leírta az elõbb amit tudni kell a harcrendszerrõl, ez alapján pl ha Attribute Strength-et használsz dobsz d20-at cleverness-re, charisma-ra, és strength-re, lejön a skill értékébõl a túldobás értéke, és a megmaradt pontokat elosztja 3-al és így kapod meg az extra strength-et amit kap a karakter. épp ezért pl ezt a spellt érdemes olyan karakterrel megtanulni akinek magasak a hozzá tartozó értékei.

Fontos tulajdonságok:
támadáshoz: Courage, Agility és Strength
védekezéshez kell még ezeken kívül az intuition.

A constitution az endurance pontokba, a vitality pontokba, de talán még a mágiaellenállásba is beleszól. De végülis minden infó kinyerhetõ egy egyszerû jobb klikkel a kérdéses tulajdonságok vagy származtatott értéken. 😊

Muszáj tenni a tulajdonságra és fejleszteni, mert ezekre mennek a próbák. Plusz a harcértékek alapját biztosító BPA és BAT (basic parry, basic attack) érték is a tulajdonságokból számolódik. Ahogy például a mágiaellenállás, az endurance/vitality/astral pontok is. Utóbbi kettõt lehet persze növelni külön is, viszonylag olcsón egy ideig, aztán brutális drága lesz.

A játék során mikor egy talent használta történik, a program alapvetõen a kapcsolódó tulajdonságokra dob d20-al (egy próbánál tehát 3xd20). Ha az érték alatta van a tulajdonságnak, akkor okés. Ha fölötte, akkor jön be a talent értéke, mint egy változó, ami csökkenti a túldobás értékét. Ha alacsony mindhárom tulajdonság (mondjuk úgy 10-14 közötti) ami egy talenthez tartozik, akkor a biztos sikerhez, normál nehézségû próba esetén, legalább 18-30 közötti skill érték kell. Egy próba akkor sikeres, ha a módosítók hozzáadása után pozitív érték jön ki (azaz marad még el nem használt talent pont).
Hogy ne legyen olyan egyszerû az élet, nem csak átlagos szintû próbák vannak, vannak nehezebbek is, amik esetében például csökkentett értékkel számít csak bele a próba eredményébe a talent. Ez lehet amiatt mert valami negatív hatás van a karakteren, valami ideiglenes dolog megnöveli a kihívás szintjét (például rontott lockpick próba következménye a 10 mp-es remegõ kéz, ami 10-el rontja a lockpick talent értékét).

Ezek alapján fejleszteni kell a tulajdonságokat is, mert különben nem jutsz sehová. Arról nem is beszélve, hogy a talentek maximális értéke a vonatkozó tulajdonságok átlaga alapján számolódik majd. Tehát nem növelhetõ akármeddig. Plusz a választott karaktertípus is eleve meghatározott maximális értékekig fejleszthetõ csak.

Attól tartani nem kell, hogy nem lesz elég pont, mert a játék során nagyon sok pontot össze lehet szedni (17. szinten 17000+ pontot költöttem már el). Egy harciasabb delikvenst simán ki is lehet maximalizálni (minden tulajdonságát és a fontosabb talenteket is maximális értékre fejleszteni) úgy, hogy még különleges sdolgoakt is tanított neki az ember (harci trükkök, harcmodorok, defenzív dolgok). Egy mágiahasználót már nem fog sikerülni így maximalizálni. Neki ott lesz a megannyi spell amik megtanulása és fejlesztése is pontokat emészt és bár a páncél meg pajzshasználat, sõt egynémely harci képzettség sem fontos számára, marad még sok egyéb amit nem árt fejlesztenie.

Nem csak azt. Beleszól abba is, de nem csak azt módosítja. Elsõ 4 szintje patkányt idéz. Utána farkasokat, majd medvét, majd szellemedve lesz az utolsó állatfajta (13-as SP, azaz karakter szint után, már ha a varázslat ismert ekkora szinten és ezen az erõsségen lesz létrehozva). Ugyanazon állatfajtán belül is a magasabb szintû varázslattal létrehozott jószág erõsebb lesz (több HP, magasabb harcérték, nagyobb sebzés).

Ugyanez a szitu a csontvázidézésnél is. Elõször sima csonti jön az elsõ 4 szinten. Aztán páncélozott csonti jön valami gyengébb közelharci fegyverrel. Aztán jön egy csontilovag (teljes páncélos csontváz), elõbb egykezes (buzogány, kard), majd ahogy lépjük a szinteket és fejlesztjük a varázslatot, kétkezes fegyverekkel (kalapács, kard). Itt a végsõ változat a mage. Nem bír olyan sokat mint a páncélozott variáns, ellenben 50-70 közötti astral point készlettel bír és sok varázslatot el tud sütni. Az astral regenerációja meg marha gyors, így nem marad sokáig mágikus energia nélkül.

A másik 3 idézõvarázslat közül szintezõs még az elementálidézés, de itt már nem változik a lény, csak egyre erõsebb lesz a magasabb szinten történõ megidézéssel.

Az árnyékidézéssel létrehozott shade és a jinn nem rendelkezik szinttel. Automatikusan azon a szinten jön létre a varázslat, ahányadik szintû a karakter (már ha van akkora a kérdéses varázslat értéke is). A kettõ között ak ülönbség, hogy a shade egy közelharci delikvens, aminek a szintjétõl függ az ideje is amit a létrehozó mellett tölt, míg a jinn fixen 20 percig lesz meleltte, vagy míg ki nem nyúvasztják.

Srácok, Ti szoktatok tenni csak úgy a Tulajdonságokra (dexterity, strength stb)? Mert sok pontba kerülnek, de gondolom nagyon megtérülnek.

Készségek/Képességeknél jelzi, ohgy mely tulajdonságokat érinti egy egy képesség. Igen ám, de ha teszek ezen képességre, akkor a vele összefûzött tulajdonság is nõ? Mert én nem vettem észre.

Ez nem teljesen tiszta, minden más igen. Köszönöm!