82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Holdpro
    Hagyd a fenébe, egyszer majd lekopik ha észreveszi magát, hogy hány tucat emberrel veszett már össze.. Az a baj hogy mindig jön valaki aki nem ismeri még
  • Bucser
    Téríteni papok szoktak. Én csak elmondom a véleményem. Aki akarja meghallgatja aki nem akarja nem olvassa...
  • Bucser
    Nem vagyok biztos benne egyáltalán csak elég sokszor valahogy mindig olyan dolgokra tapintok rá ami a userek 80%-át érinti:) És nem kell nekem hogy bárki is az álláspontomat kövesse insten ments:) Csak fogják fel miről beszélek és az már fél siker:) De nagyon sokszor már ez az első kritérium is kiesik:)
  • Bucser
    Bocs de én sem bírom megállni:) Ha Anno Pengére gondolsz ott volt egy nagyo nagy félreértés ami azóta le lett tisztázva.

Azon kívül nem vágom kit ostoroztam volna Sir moon-on kívül ezen a fórumon:D

Az meg jhogy kötekedek az egész fórummal?? már bocs mikor kötekedtem az egész fórummal?? Honnan tudod, hogy hányan vannak read only módban?? már bocs.
  • Doma #4295
    Off!
    Bucser
    Hagyd őket tudásra nem szomjaznak!
    Eszet meg nem adhatsz nekik!
    On!

• Holdpro
  • Goth
    őszintén szólva lósz@rt sem ér hogy mi ellen tiltakozol.
    Ha igazad van ha nincs, itt nem fogsz senkit sem megtéríteni.
    Na, itt vége a flémnek, új téma: Silkroad.
  • Zaylka
    Hát öcsém, hogy mindig olyat írsz amire válaszolnom kell! Most is félreértettél, mint ahogy szerintem első alkalommal. Nekem nem az ellen volt kifogásom, hogy szóváteszed a nem helyeslésedet a csalással kapcsolatban, mert az rendben is van, de utána leálsz az egész fórummal kötekedni, olyannal is aki tudtommal nem is használja(Bocs, de nevet nem említek)...na én annak nem láttam értelmét és emiatt szólaltam fel!

Más: Azt szeretném kérdezni, hogy a videón amikor is valahol az elején 1 kardos hunter pattog össze vissza....na az melyik skill? Illetve az amikor is valamiféle jégeső hullik le...még arra lennék kíváncsi, hogy melyik!
  • Maala
    te nagyon biztos vagy abban, hogy az emberek a te álláspontodat követik. ez nem mindig van így.
  • Bucser
    JA másik az emberek 80%-a. Az emberek 80%-a csak nem szól nagyon sokszor olyan dolgokért amiket én a topicban szóvá teszek. Ebben biztos vagyok.... mert mindenki a "nem baj majd lesz valahogy hozzáállást működteti":) de ez már erősen offtopic volt.)

Mint ahogy az előző írásom is.
  • Bucser
    NEm szóllak le azért hogy szóvátettél valamit:D

De azt hiszem hogyha valaki csal egy közösségi játékban az az egész közösségre tartozik és igenis nem szabad hagyni, hogy az példa legyen mások előtt is. Márpedig ezt egy fórumon csak a nyílvánossággal lehet megakadályozni. Lehet habzóószájúnak tűnik néha amit írok, de sok ember nem látja be hogy azzal ha jogosulatlan előnyhöz jut más játékát is tönkreteheti. Csak ennyi. AZ meg ha itt válaszolok.. Nem vagok a közösség mögötti susmus pártolója soha nem szerettem ha valakit a színfalak mögött basznak le azért amit a színfalak előtt mondott. Ugyanis akkor a hallgatóság nem lesz tisztában azzal ha valaki nem helyesi azt amit a másik mond. Ezt csak úgy hívom magamban hogy a "tisztánlátás kedvéért elve" Nem tiltakozom minden dolog ellen de ha valaki butaságot mond közösség előtt vagy éppen kijelent valamit ami nekem nem tetszik közösség előtt akkor én arra a közönség előtt fogok válaszoni vagy éppen kommentálni mivel a kijelentés is közösség előtt történt... így legalább meggondolja hogy máskor is előbb írjon mint gondolkozzon. Nem bezsélve arról, hogy ez így becsületes is szerintem. A cáfolatnak ugyanolyan körülmények közt kell elhangzania mint a bizonyításnak. A priviben bizonygatásnak nem vagyok híve (privi üziket nagyon ritkán írok csak ha nem publikus inforol van szó)
  • datango
    level 80 ??? húú mekkora busa
  • gertrud
    Ez a videó.... A végén, amikopr kb. 40 thief ellen 40 hunter gyülekezik, majd egymásnak rontanak! Naggyon durva! Asszem megyek is, hogy ma meg legyen a lev 80 :-)
  • Goth
    :OOO ez állat.
  • Zaylka
    A negyedénél elkezd szaggatni és megáll...Lehet vele valamit csinálni vagy a jobbik verzió sajnos rossz és kész?
  • Cat 02 #4284
    Real Player
  • Zaylka
    Jaj bocsi, hogy itt floodolok...de letöltöttem a szebbik videót, de ez az rvmb milyen kiterjesztés? Milyen lejátszó kell hozzá?
  • Zaylka
    Ja és a videó hát az valami istenkirály!! Köszönöm, hogy belinkelted!
  • Zaylka
    Bucser: Természetesen nekem semmi bajom azzal, hogy leírod a véleményed, vagy éppen nem akarsz "szürke kisegér lenni". Írd csak nyugodtan meg a véleményed, de miért nem lehet ezt megtenni mondjuk e-mailbe? Szerintem az emberek 80%-át nem érdekli, hogy te mikor kinek a fejét szólod le, hogy miért csal. Akkor írd meg neki privibe amit akarsz és ez a fórum meg szóljon magáról a játékról...

Innestől kezdve pedig részemről le is van zárva ez a téma. Már így is 1-el több üzit írtam erről, mint amit terveztem! Vagy leszólsz amiért megint szóvátettem valamit, vagy elgondolkodsz a szürke kisegér jelentésen és esetleg nem szólsz be minden 2. emberkének...
  • Cat 02 #4279
    [URL=http://silkroad.extra.hu/download.php?view.18]Tök ugyanez csak letölthető, jobb minőségben (lehet kattolni kell az "ide" -re)[/URL]
  • izem
    Sir Moon te miket tudsz:-))))))
  • Holdpro
    [marquee direction=right][parazs=red]Topicba BOT program linkjét berakni TILOS!!![/szin][/marquee]

• gameplusz
    Neked is!
  • izem
    joreggelt
  • gameplusz
    Jah, de gyere már játszani.. kell a gp... 41%-on vagyunk... :) Igaz sztem 10 nap alatt lvl 2,4-es guild elég sirály, de ha mindenki még aktívabb lenne, sokkal előrébb tartanánk... Mondjuk igaz, hogy Selmyes 34, Faki stein és én pedig 30, vagy hamarosan 30 leszünk, és persze Moon is... ;)
  • Demila
    Én sem csalok , és nekem sem tettszik ,ha valaki csinálja , ha büszke rá végképp nem ,de Ez van , bombázd e-mailekkel a készítőket , szólj minél több embernek a progikról (akik tudnak is ellene tenni) nagyon helyes , én is Fair play játékot szeretnék ....
    Nekem csak azzal van bajom ,h ezt már letudtuk nem ?! De , nahátakkor ...nem kell minden nap ezen rágni ...

na mind1 ....
  • Maala
    Bah, szvsz ezért érdemes leölni ~1milla mobot ebben a játékban... :-s
  • Bucser
    JA meg tudod ha mindenki csak azért jönne, hogy olvasgasson nem lenne mit olvasgatni... Mert nem írna senki semmit. Nagyon sokszor a flamekből jön le a tanulság csak oda kéne kicsit figyelni a vitázó felekre és nem lesajnálóan csóválni a fejet, hogy hajjajj most miért kell veszekedni... Mert az hogy indulatos a vita attól még vita és lesz tanulsága valamilyen. Őszintén szólva kiráz a hideg a gondolatától, hogy szürke kisegér legyek és ne mondjam meg ha nem tetszik valami:)
  • Bucser
    Tőled dughatja mindenki homokba a fejét de attól még meg fogom mondani a véleményemet ha bármilyen hozzáállásal bajom van ugyanis nem tartom normálisnak ha valaki büszkélkedik azzal hogy bármilyen potitologató progit használ ez ad1. ha meg csalni akar akkor menjen CS-zni. ÉS ezt szóvá fogom tenni mindig!! bármiről legyen is szó.. az meg hogy néhány ember inkább szopja a faxt ahelyett hogy szóljon a saját érdekében mit is mondjak... szép magyar mentalitás...
  • Demila
    Azta mekkora Pogóóóó , mem akartam végignézni ,de nem bírtam kikapcsolni , nagyon nagy hentelés
    Ui: -és a zene se rossz
  • Demila
    teljesen 1etértek Zaylka véleményével , én is szerettem idejárni olvasgatni , főleg ,mikor suliban voltam , ahol nincs net , Lyukas órákon följöttem és volt mit olvasgatnom , de ezen a 7en csak végigörgetem az írásokat és látom ,h minden beírásban két fuck U 2 géppuska , , áááá , el sem olvasom ... , szóval én is javaslom ,h Váltsunk témát ,de 180°-os fordulattal sűrgősen
  • gameplusz
    LOL BAZMEG
  • Bucser
    szerintem meg attol forum a forum, hogy le lehet írni a véleményemet valakiről vagy valamiről. Akinek fáj az igazság vagya véleményem az meg IJ. Én sem megyek a sarokba sírni ha valaki belémköt...
  • Roon
    köszi a táblázaot!! végre v.hol 1ben megvan az egész!
  • Cat 02 #4264
    Silk skill táblázat
  • datango
    na bebuktam a +3 as glaviémat! éjjen az elixir és az alchemy
  • Zaylka
    Srácok!!

Olyan jó volt ez a fórum...szinte minden nap eljöttem ide, hogy halljak vmi újdonságról, érdekes történetekről, vagy éppen a segítséget kérjem valamiben...De pár napja ez már nem a Silkroadról szól hanem arról, hogy ez szól be annak, az meg visszaszól és a végén már az is veszekszik akinek az elején az ég világon semmi köze nem volt a vitához! Ennek most mi értelme...csináljatok vmi Dühöngő nevű címet ahová mehettek egymást szekálni, vagy beszéljétek meg személyesen! Természetesen én nem vagyok moderátor vagy hasonló így csak leírom a véleményemet, de szerintem nem én vagyok az egyetlen aki már picikét unja, hogy 2 napja azon marakodtok, hogy pl most ez a 2 progi csalás vagy sem. Szerintem ezt mindenki döntse el magának, használja aki akarja és ezzel meg oldva minden! Most nem kell itt beszólogatni egymásnak, mert különbözik a véleményetek...mindenkinek saját van!

Remélem aki elolvassa, átlátja, hogy nem azért írtam, mert én is vitázni akarok, csak azon okból, hogy tényleg maradjon jó fórum és továbbra is látogassa mindenki...
  • izem
    hi
    látom még a bot-os a téma:-))))
  • Doma #4260
    Senki nem emlegetett anyagyilkosokat.
    Sőt még csak azt sem emlegette senki hogy az autologint használók gonosz rossz gerinctelen emberek. Egy kicsit gond van az olvasás értelmezéseddel... De nem baj majd fejlődik az még, vagy nem
  • inter15
    Akinek nem inge nem veszi magára. De azért az autologint használókat talán nem kéne kapásból egy lapon emlegetni az anyagyilkosokkal !!