82377
Silkroad Online (iSRO)
  • inter15
    Demila !! Azokat nyamvad Black Robber Bowman-okat hol lehet nagyobb "tömegben" megtalálni. Hogy hogyan lesz ebből 5x200 db ?? (minden 20.-ból pottyan csak bow.
  • Gubberx
    Hát jah..., de jobb a békesség
  • izem
    kis hancurozás.-)))
  • Holdpro
    barátnőnek saját klán LOL, ezt azért megnézném
  • Gubberx
    Van klánom csak bnőm szeretne sajátot...meg aztán nem az a lényeg hogy két nap alatt megteljen.
  • Holdpro
    miért nem mész meglevő klánba ? nincs ott annyi magyar hogy még egy klán megteljen
  • Gubberx
    Sziasztok ma alapítok 1 guildet babel-en HUN_TRIBE néven. Minden csapatorientált aktív playert szívesen látunk. Ha érdekel keresd Gubberx_HUN-t, vagy RxQueen_HUN-t.
  • Gubberx
    Vagy weapon elixírrel upgradeled,vagy Seal of stars-os fegyvert veszel:)
  • slegermihaly
    sziasztok, engem az érdekelne hogy a fegyverekre hogyan lehet azt a csillogást rátenni? a választ elöre köszi. szamuraj lvl28
  • Goth
  • datango
    reinstall ? a gépen tárol ilyen értékeket a game?
  • Goth
    akkor még kinyíratod magad 1x-2x
  • GERINC94
    de már 2x kinyirtak és smmi csak megy le az életem ha belépek és elkezd lefelé menni az életem mint amikor meggyulladok nem tok micsinálni...már megvártam aztis hogy igy hajjak meg és lement 7% megy 57 skill pontom aztán mikor fölélettem megin kezdödött elöröl!
  • Goth
    reinstall.
  • crash
    de nekem allandoan :((
  • datango
    most is az vagy! piros a "nicked" :D
  • Goth
    nekem is kiírja néha.
    kb. minden 100 indításból egyszer =)
  • crash
    hi all
    Nekem az auto login miert irja ki hogy executing failed es nem is mukodik???
  • Demila
    ja már én is voltam , nagy szopás , kinyír mindenki , kiesik a cuccod , rakat minusz xp és sp
  • gameplusz
    Tedd a következőt: az összes cuccot, ami nálad van, és rajtad tedd be a rakátrba, és menj ki a városból, írd be, hogy kill me plz, és elmúlik, én is ezt tettem...igaz, mínusz 18% xp... :(
  • Cat 02 #4319
    De már 0 XP van kkiírva :D egy két nap és eltűnik (Murdered státusnak hívd9
  • GERINC94
    kijött egy koponya a navem alatt aztán szép lassan levitte az életem és meghaltam aztán semmi ment tovább a gyilkos mod
  • hbagoly
    most már jó:)
  • hbagoly
    Na király most meg nemtok belépni a servere:((
  • Maala
    mien gyilkos modra gondolsz? vedd le a "cape"-t? :D
  • Maala
    akkor most írják oda, hogy "jobb esetben...", vagy "ha odébb vonultok, akkor..." 1vs1 elleni küzdelem. :D hehehe (de amúgy teljesen igazad van, játékos-játékos elleni küzdelem)
  • GERINC94
    hogy lehet kikapcsolni a gyilkos modot????
  • Pukkka
    HM olvasgattam most a FAQ-ot, nem akarok belekötni de a pvp az nem 1v1 =)
  • sweech
    jó nektek
  • skillless
    Nagy toborzást tartunk a Troy-on, minden klán nélkül vagy klánját megunt aktív 20-25+-os (első sorban) magyar játékost szerettel várunk. Egy lassan lvl3-as klán. A Troyon majdnem minden magyar klánnal unióban vagyunk!

Klán: KeeperZ
    Mester: Carter_NJ
  • gameplusz
    Mai nap történései: fejlődés, semmi különös,egyszercsak szólnak a többiek, hogy jó lenne, ha mennék hunterkedni, mert az olyan fun :D Egy kettes, és egy 5*-os trade ment odafelé... Nincs thief dh-i oldalon, mondom zsír, nem is lex, aztán a túloldalt ott egy 42+-os... mondom fasza, de Selymes legyakta valahogy 35-ösön Mondom ez se jön már vissza! Erre a visszafelé vezető uton bemutatta mit tud... Huh, elég annyi, hogy én 30-ason kaptam egy 2900-es damage-t.. De nem úgy, mint a többiek, én még el tudtam futni :D Képet rakok be a galériámba, akit érdekel.. :) Amúgy pedig pc több pc thieffel is összefutottunk, kb 5-el (pont ott) és abból 3-at legyaktam, a 4-et valaki más, az 5. meg ugye... De biztos az egyik pc thief szólt a kedves klántárásnak, aki épp tesztalanynak használt minket., hogy arrafelé járunk...
  • Demila
    Tesséknézni ilyen az összetartás az Aegén tessék példát venni (természetesen a képen lévők mind Magyarok)
  • Cat 02 #4307
    képek vannak :D de csak olyan hogy 20 NPC thief rohan pogózni a tömegbe :D
  • datango
    troyos vagyok
  • gertrud
    Igen, én!
    Kurva jó kis downhangh-Hotan trdaet nyomtunk, vagy 20an, kurva jó az union gyerekek! Kár, hogy jöttek azv 50-es playa thiefek! :-) Majd jönnnek képek :-)
  • Cat 02 #4304
    Aege szerverről vki vmit ?
  • Bucser
    Hát ja... Aki ismer az tudja, hogy nem szokásom a köntörfalazás.. Legyen szó jóról vagy rosszról:)

Egyébként meg voltam győződve róla, hogy törölni fogod amit írtam:D
    BTW valaki nézegette a karifejlesztő oldalt amit beraktam?? ami megmondja hogy mennyi XP meg SXP kell még a szüséges skillek megszerzéséhez:) Csúnya számok jöttek ki:D
  • Doma #4302
    Tudom hogy hogy kezdödött.
    Végigolvastam a hszeket és nagyon szomorú lettem. Amik a bot progikkal kapcsolatos hszek voltak, azoknak kb csak a fele itélte el azokat, és szerintem ez nagyon nem jó így.
  • Holdpro
    Én is Bucserre mondtam és én még arra próbáltam sugalni hogy oké hogy leírja de néha megválogathatná a szavait, mert sokak számára sértő, kapom a leveleket hogy miért nem törlöm a beírásait, én még elviselem mert visszavett, de tényleg sokan unatkozhattok hogy igy ráértek sületlenségekről dumálni :)
  • Doma #4300
    Jah én Bucserre gondoltam hogy ő hagyja a gyikba az egészet.
    Asszem itt sokan vállatvonva elsiklanak olyan dolgok felett amit egyesek nem hagynak szó nélkül. Félre ne értsetek nem védem Bucsert, mert néha már már úgy tűnik hogy nagyon megrögzött egy témával kapcsolatban, de azért jó pár dologban egyetértek vele és szerintem sokan mások is, csak nem mindenki olyan mint ő, hogy le is írja azt amit gondol.
    Jah és hogy miről szól a forum? Demokratikus eszmecseréről. Itt nem volt flém! Csak demokratikus eszmecsere ahol mindenki elmondta/elmondhatta azt amit gondolt, feltéve ha akarta/merte.
    Sir Moon pedig még csak nem is töröltél, ami számomra azt sugallja hogy értelmes eszmecserét láthattunk egy igen kényes témáról.