82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#4380 aki tuja, hogy hol lehet olyan zenét szerezni, ami az utoljára belinkelt silkroad videóban van (thief vs. hunter párharcnál) az küldjön egy privit légyszi!
előre is köszi! én most kicsit L suliba! -
#4379 A silkroad fórum tele van hasonló hibával. Szerintem ma még lesz egy update , ami ismét eltakarítja a gameguard-ot. -
netsearc #4378 A Bot-ok ról.
Szerintem mindenki azt használ amit akar ugy ahogy tud. Ha valakinek nem tetszik az ne nézze. Nem kell szivatni semmi közöd hozzá. Ha te nem akarod használni akkor ne használd. Ha pedig unod a banánt, hogy nem tudsz haladni a játékban akkor huzz a vérbe és add át a heyled más felhasználónak. Nem fog senki sirni érted FŐLEG nem a BOT. -
#4377 sziasztok!
megint nem megy a silkroad!
csináltam egy útvonal követést, ami kidobta, hogy 1ponton Lakad a "csomag"! ezért nem tudok felmenni a játékra! ezzel mit lehet csinánli?? jelentsem az internet szolgáltaómnak?? ők meg tudják oldani ezt a porblémát?? tök jó, hogy soha nem tudok normálisan játszani, mert 1folytában ez a hülye hiba van! -
#4376 De mintha ezt a valamit csak egyszer szabadna használni, ha jól emlékszem..... ami nem biztos. -
#4375 Botot nem PK-zni kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Veszel egy protectort (ez a neve szerkezetnek a grocery storeban kapható asszem) ÉS megnézed miket öl. aztán kiteszed olyan mob alakjában amit éppen öl!! tutti beszopja!!!! -
#4374 Láttátok at új "PARTY" rendszert ?? Kicsit állat. Igaz elsőre el lehet tévedni benne. Legalább is a látott képek alapján. :) -
#4373 Bakker.. ez szép magyar mondatra sikeredett !!! -
#4372 Kira, van végre GG... tegnap kinyartam egy botot, meg egy mellett elmetem, mert akor még nem tudtam, hogy kell PKzni... de most szép piros a nevem, majd vki kinyiffant. vagy megkérem egyik haverom, h tegye meg. :) -
#4371 Nálunk a Bebelen hogy miért nem lehet ilyen dolgokat csinálni. -
Snau #4370 Botosok vigyazat uj patch!GameGuard!/Vagy volt idaig is csak nem lattam akkor bocsi a riasztasert./Lehet hogy nem engedi fel vegre a botot bar l2-nel ez a kinaiak max 3-4 napot jelentett.
Ja en Zitus_HUN lennek 5 nappja atneztem Silkre.Kapora jott nekem az uj server ugyhogy en lenni Oazison. -
#4369 Újabb magyar trade az Aegén ezúttal sikeres Dowhang-ból Hotanba aztán vissza egészen Janganig
úgy kb 20-25 en mehettünk 3 hunter a többi mind 1 csillagos Trader És végre 90% használta a Trace-t (követést)
-
#4368 Majd küldök privátot, vagy délután 3 körül legyél fennt...
Tegnap már csak beírtam, aztán szundi :) -
#4367 GP nevek ? gyere be most a játékba -
#4366 Én már tuti maradok ezen a szeveren -
#4365 Level 35questben, ha valaki tudja engem is érdekel mert lassan megvan:) -
iDeGeS VaGYoK #4364 aljas erre gondoltam
ez jön be rá
CRITICAL_ERROR:
Line : generic, class2.php
Error reported as: [6]: Unable to form a valid connection to mySQL. Please check that your e107_config.php contains the correct information. -
#4363 500sp-t?? meg milyen likőröket??? -
Carter15 #4362 valaki segítsen pls
milyen sorrendben kell adogatni a likőröket az npc-nek hogy megkapjam az 500sp-t??
kipróbáltam már vagy 20 féle variációt de sehogysem sikerül -
#4361 "A lényeg hogy alegmagasabb masteryd jóval alacsonyabb legyen mint a többi.. "
Jóval alacsonyabb legyen mint a szinted -
#4360 Farmolni ugy kell, hogy a mastery lvl-ed lehagyod a szinted mögött jóval és akkor lassabban fejlődsz viszont több SP-t kapsz mobonként. Érted?? A lényeg hogy alegmagasabb masteryd jóval alacsonyabb legyen mint a többi.. de ehhez nagyon jó páncél és fegyver kell mert a skilljeid az alacsony szint miatt gyengk lesznek. -
iDeGeS VaGYoK #4358 egyébként az aláírásodban lévő link nem megy ^^ -
iDeGeS VaGYoK #4357 ott vagyok már csinálom a karimat bow-s öregbácsi majd kitapasztalom -
Cat 02 #4356 Oasisra viszonylag jól fel megy
ha nem próba cseresznye... -
iDeGeS VaGYoK #4355 megállás nélkül ezt irja nekem
cannot connect to due server traffic
aztán meg disconnectel.. bármelyik servere csatalkozni akarok 1 órája ezt csinálja... vki? -
Cat 02 #4354 2 dik miért ? és klánba első miért ? -
Goth #4353 : / -
#4352 hányadik szervered és klánod lenne ez ? -
#4351 -
Cat 02 #4350 Oasis / ViktorVector :D
majd csinálunk Guildet is csak szóljon aki Oasison van -
#4349 Minnel magasabb a hunterlvl annál nagyobbat sebez a Thief PCk-re és NPCk-re.
(tehat pl egy lvl4-es huinter ut valamire 1500-at akkor ha az a szintu mob egy NPC thief lenne akkor arra sokkal nagyobbat utne) Pontos számokat sajna én sem tudok. -
#4348 Pontosan mi se tudjuk, szerintem lehet többet kap egy Thief leöléséért, végülis ez lenne logikus -
#4347 Moon, megmondanád hogy mi előnye van annak ha az ember lvl2 vagy magasabb hunter ?? -
#4346 Oazisra ment valaki ? -
#4345 Én???
Sohaaaa -
#4344 Ne legyél már rosszmájú !! :)) -
#4343 Erre inkább nem mondok semmit -
#4342 Hello, This is Silkroadoniline
The long awaited 6th server, "Oasis" is here.
We look forward to our user's active participation in the new server "Oasis".
-
#4341 Ha már maga a játék hibaüzenettel indul , akkor általában szerveroldali nyűg van.
Ha elindul de nem tudsz belépni , akkor próbálkozz !! -
JonesGabee #4340 hi
nem tudok belépni, mert server updatet ír.
van vmi update? vagy csak sokan játszanak és probálgassam én is?