Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár igaz,eltelt jópár év az utolsó komment óta, azért én megosztanák egy kis infót.
Még valamikor 2004 ben játszottunk hivatalos szerveren és már akkor azon agyaltunk de jó is lenne egy saját privát szerver. Ez most valóra vált. Sikerült egy silkroad szervert inditanunk. Vannak még aprobb hibák de müködik.
Ha esetleg valaki nosztalgiázna egy kicsit.
Honlap regisztrációhoz
Discord
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Nemrég kezdtem én is, majd partyzhatunk :)
Köszi az infót, necro-t és Dymer-t lementettem, Incredible-n pedig pár napja ketten el is kezdtük tesztelni, csak sajna ő most nem ér rá, én meg bard/cleric buffer karit kezdtem és egyedül ezzel a karival nem kínzom magam addig. Ja és igen, ott elvileg nem lehet botolni. Nem a te klánod vett be minket véletlen 3-4 napja? ChelseaChan a karim neve ott. :)
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Arra jók, hogy néha menjek 1-2 tradet, meg egy kis pvp. Nagyobb terveim már nincsenek a játékkal, csak egy kis nosztalgia.
Ezek se érdekelnének, ha fortra be lehetne logolni, hát még ha fortress nem laggolná szarrá magát..Folytassam? Van még.
Mindenesetre privát szerók engem nem érdekelnek, isro-n meg egy szégyen ami június óta megy..
Ksron játszik még valaki?
Átmentem Blaze Necro-ra, na ez a tuti :)
Kb. ugyanaz mint Seidenkraft volt, foglalkoznak is vele rendesen, eddig tetszik. Szavazásért sok silket ad, így gyûjtögetõ petet, avatart stb. könnyû venni. Sun-ból sincs túl sok.
Silkroad-R SRO "átgondolt" verziója néhány könnyítéssel, vagy valami ilyesmi, nem játszottam vele.
Mi a különbség a Silkroad és a Silkroad-R között és mit jelez a sárga csík az élet alatt? Melyik szerveren van sok magyar?
Tud valaki valami jó privát szervert? 110-120 lvl, normál mastery és statpontok, régi jobrendszer, magas ratingek, de azért a túloldalra se essen át, legyen benne kihívás, csak gyorsan lehessen fejlõdni bot nélkül is és sokan legyenek a szerveren. Kevés játékidõvel egy kis nosztalgia tradelésre, pvpre jó legyen. Valami Seidenkrafthoz hasonlóra gondolok, ha valaki ismerte. Mióta bezárt nem találok értelmes privátot.
Új acc, vagy másik játék a gyógyír.
Most meg B.Ú.É.K. All! :-)
Amúgy, Mindenkinek Boldog Karácsonyt! :-)
Tehat, ha mar jatszottal a jatekkal, es a velemenyedet szivesen megosztanad velunk, kerlek ne fogd vissza magad. Elore is koszonom.
elsõ találat volt.
https://www.youtube.com/watch?v=eMXwfsHIWWk
http://fornax.galaxysro.net/
Ha valakit érdekel,tudok ajánlani egy jó privát szervert.Magyarok vannak szép számmal,de nem csak magyarok játszanak itt.Nincs korrupció,napi eventek,lvl 130-as szerver.www.mirage-online.net Ez a webcím.:)
"The server is undergoin or updates". Ezután behozza a launchert de se start ikon a jobb alsó sarokban se a notice-ben nincs semmi kiírás, updatelést meg pláne nem csinálja.
Próbáltam pachet leszedni, hostot ártírni de semmi hatás. A legfrissebb driverek vannak fent és nem tudok rájönni mi a hiba. Nosztalgiából kezdtem el vele újra játszani és szerintem jobb lett a rendszer mint a régi, bár szokatlan egy kicsit.
Ha valaki tud esetleg megoldást, azon kívül hogy hagyjam a picsába ezt a játékot, azt megköszönném.
Üdv
Jó pár éve(legalább 4) nem játszotam mát a silkroaddal. Gondoltam elõveszem és elmerülök benne megint egy rövid ideig. Viszont olyan változások történtek amikrõl nem tudtam. Eltüntek a régi szerverek és az ia amin én kátszottam. Le akartam tölteni de ahoz be kell lépnem a honlapra. Viszont oda meg nem tudok mert a jelszavam 90 napun túli és azt írják változtassam meg. Na de felhoz egy titkos kérdés-válasz kombót, amire persze ennyi idõ után nem emlékszem. Van rá lehetõség a régi accontut elõvarázsolni a joxmax arhívumából vagy csinálni kell egy újat?
Látom két féle kliens is van most már. Melyiket kell letölteni? Silkroad online vagy Silkroad-R az eus kliens?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Amúgy, bár régebben már kérdeztem itt, sõt, privátban is volt szó róla, de valahogy elmaradtam: lehet olyan "privát szerót" "csinálni", ami nem megy ki a netre, csak próbaképp üzemelne egy "otthoni" gépen? Amit errõl találok, az mind 1.5-ös verzióhoz tartozó, elég bonyolultnak tûnõ megoldás...
A technikai része érdekel, nem "kockulni" akarok egyedül :-D
De ez persze nem menti fel õket, alapvetõen az egész vezetõi gárda mentalitása a béka ülepe alatt volt (mondhatni tipikus ázsiai, csalásra épülõ). Szinte ösztönözték a játékosokat a botolásra, valószínûleg sarcot szedtek az elismert botprogram lízingelõ cégektõl is :)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nekem még a fiam mutatta meg ezt a játékot nem is tudom, hogy hány éve, akkor még a klán-élet dübörgött :-) Csináltuk "egymásnak" az "ölj ezer ezt meg azt" küldiket, s közben, aki nem ölt (buffolt), csacsogott rendületlenül :-) 7végén reggel fél 7-kor keltünk az akkor még "kiscsákóval", és irány az event :-)