82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#4177 hmmm... 5 csillaggal vigyázzatok... ha kb egy szinten vagytok akkor kb 1-2 hunter kell egy trader mellé mert magasabb szintű thief jön mint ami te vagy! -
#4176 Üdv!
Látom senki nem írta ide szal lefirkálom hátha érdekel vkit! Tegnap csináltunk egy klán tradet, de még mekkorát! Volt Ubul, Faki, Selymes, Lotyoskocsi meg én. Nah. mivel mindenki nagyobb volt nállam ők 2*-ost vittek, nekem meg mondták, hogy toljam 3*-al, Selymes meg hunterkedett. Nah akkor induljunk...Kilépünk a keletin erre már jön is 1 ppl thief...Nah mondom ezt itt most lekaszaboljuk! Ráugrik Selymes, mert hát mégiscsak ő volt a legnagyobb (30) és piff megölik. Nah jó...akkor mégeccer és most megyünk a délin. Itt már egész jól ment, a pc thiefeket hamar lenyomtuk. Elértünk a dokkig, átmentünk nah ott megint jön egy ppl thief...ahogy kell lenyomott mindannyiónkat. Aztán újraéledt a csapat és azt hiszem végül is sikerült mindegyik árut bekönyörögni Janganba, bár én sokáig napoztam egy eldugott dombtetőn míg a többiek vissza nem jöttek értem!
Naggyából ennyi volt!
Ui: Ma már 5*-ost fogunk nyomni! -
#4175 hali!
proxy szervert hol lehet beállítani a gépen?? -
kzbo #4174 Megpingeltem nincs válasz tehát vagy nálam van nagy gikszer vagy nem mennek a serverek :) -
#4173 Ping-eld meg a 222.111.150.111 -t. Ha nincs válasz akkor állnak a szerverek. -
kzbo #4172 A net ugyanugy megy... semmi nem lett elálitva ... tehát nem tom :( -
#4171 Ez a hiba általában netes nyűg miatt szokott előjönni. -
kzbo #4170 Hello!
kb 4 napja játszom és semmi gond nem volt eddig :S,ugyanis ma reggel a server restart elott kiléptem szépen elmentem enni és mire visszajövök inditom a silket a program hibát generált winizé hibaüzi és "baxik" menni :@
Mit lehett vele csinálni? -
#4169 őőőő több módszer is van.. tartsd az szinted szintjén a legmagasabb Mastery lvl-ed na akkor több XP-t kapsz... Viszont Lókuki Skill XP-t. Vagy hagyd le a mastery lvl-t jó alacsonyan és jó kevés Skill XP-t fogsz kapni mint én korábban:) ezt hívjuk itt Skill farmolásnak. Tudtommal jelenleg még nincs XP tekercs de későbbiekben az ITEM mall egyik bestbuy itemje lesz... -
#4168 hmmm köszönöm szépen! -
#4167 Persze ! Az a módszer , hogy gyorsabban és többet ölsz !!!!!
Egyéblént mintha láttam volna valami hasonló szolgáltatást nyújtó scrollt. -
GERINC94 #4166 hali,van olyan szer ,vagy tárgy ami megnöveli az xp-t(már kérdeztem) -
GERINC94 #4165 ajj nem hiszem el -
#4164 az itt is volt , még a legelején ! , Tök jó volt amúgy , a csajok nagyon jól néztek ki ,talán tulságosan jól , ezért tiltották be , parasztok -
GERINC94 #4163 hogy lehet polo nélkül lenni?
mer a koreai oldalon láttam olyan videokat meg képeket ahol polo nékül vottak a happik
-
GERINC94 #4162 hali,van olyan szer ,vagy tárgy ami megnöveli az xp-t -
#4161 400 SP XP = 1 SP (400 skill point experience point = 1 skill point :D) -
#4160 Egyszerűbb használd a keresőt a topic alján.... -
#4159 máskor végigolvasom az összes kommentet ha lesz egy kérdésem :| -
#4158 Látom sikerült visszaolvasni is... párszor már ki lett tárgyalva, hogy nem csak kinaiak lesznek... -
#4157 lehet majd európaiakkal is lenni? :o -
#4156 Mert még nincs benne a játékban??? -
#4155 miért nem lehet európaiakkal lenni? :C -
Goth #4154 cseppet vicces hogy a folyó egyik oldalán zöld növények halomra a másik oldalán meg kopár sivatag =) -
#4153 Ez a west/eastern china rész ha jól tudom. zen kívül lesz még a Buddha world meg az islam meg a Europe a Görög és római népekkel. -
GERINC94 #4152 [IMG]
az meik része a világnak??? -
GERINC94 #4151 ja bocsigy
-
GERINC94 #4150 [IMG]http://[/IMG]
hogy kell berakni a képet??? -
#4149 mennyi 1 skill pont hány skill érték ? -
Cat 02 #4148 Egy csak látható lvl 20-56 ig kb Exotic a neve -
#4138 nem :) -
#4137 hm ,azt hogy jóval drágább azt tapasztaltam... de azt hogy mennyivel erősebb sztem nem sokkal ,nem ? szerintetek megéri vásárolni olyant? .) -
Cat 02 #4136 tárgy amelyet ha kisikonját nézed csillag megy körültette ha meg viseled iylen lilás fénye van és erősebb mint a haísnloó lvl-ű társai ( és drágább is) -
#4135 hehe lehet hogy elirtam bocsesz , de a kérdés még mindig áll! mi az ? -
Cat 02 #4134 nem Seel of Star ? :D
nem !!! mert vannak kardosok áés lánmdszások is :D szal minden 3. kank -
#4133 steel of star <- ez micsoda? -
izem #4132 más fel tud lépni?
-
#4131 Sima human player volt. Minden 2. NPC thief-nek ilyen van. -
Cat 02 #4130 PC / NPC ? :D
1ébként ilyet hogyan lehet szerezni ??? mert Hotan-i boltban nincs de Hotan ban pár embernek volt -
#4129 hüüü micsoda busa! .)