82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Bucser
    Hát ha gerincesnek lenni szted szégyelnivaló dolog akkor részvétem... És képzeld el sem az autologint sem a watch-ot nem használom.
  • Husimoto
    Most mennek a szerverek? Mert reggel nem mentek!
  • inter15
    Ezt a sok gerinces magyar playert. Gondolom azért az autopotit legjobban ellenzők 90%-a használja !!!!!!!!!!
  • Szaruman
    Az autopoti ugyanúgy csalás. Van olyan, h valaki azéer hal meg, mert elbambul. Pl 47-es haver, mikor ütöttük a scrollos mobokat, bepoisonolt. Kb 120 életnél szóltunk neki, h meg akar-e halni. Ha egyedül van, meghal. Ha egyedül van, és autopoti, akkor nem. Ezért ez csalás. (mint pl diablo2-ben a chicken, már ha tudja valaki, h miről beszélek:)). Ez csak magyarázkodás, h nem csít, stb... DE AZ. Könnyíti a játékot, kevesebb dologra kell figyelni.
  • inter15
    most 33 vagyok

Hát mán elég rég óta !!
  • Maala
    Hmm, én régen FPSekben örültem a botoknak, amikor anno még nem volt net. de ez már szinte teljesen off :)
    Moonról egyszer egy admin (tán Cranyon) feltételezte, hogy bot... de erről ő tudna bővebben beszélni :D
  • Goth
    Annál a résznél gondoltam rá először, hogy nah, itt feladom...
    most 33 vagyok, most gondolok rá másodszor :D
  • Goth
    nah az viszont már nagyon nem korrekt... a játék arra való hogy játsszunk vele, mármint mi emberek, nem pedig egy program. Kisebb hasznos kiegészítők amelyek nem biztosítanak semmiféle előnyt más játékosokkal szemben, még a fair play keretein belül vannak, őket még csak-csak meg is értem, de a magától kaszabolós botprogik teljesen elcseszik a játékélményt...

#4248 : félreértés ne essék, én sem használok silkwatchot meg semmit, szeretem a teljes irányítást a kezeimben tudni =)
    botprogik... utálom a csalókat.-
    nem csak számítógépen, de minden egyéb játékban, a való életben, kártyában, stb. a csalók nagyon tudnak idegesíteni.
  • sweech
    annál a résznél mindenki megőrül...türelem :D
  • Cassell
    Ez a level 29-től 32-ig terjedő rész nagyon stagnál. Ugyebár se 30nál se 31nél nincs új quest most 2 teljes levelen keresztül ütögessem a Taoistokat. Most lettem 31 de erősen lelohadt a harci kedvem hogy nem elég azon szurkolni dobjon zsákot még jobb klikk is hogy nem e bad és kb 60%-a sajnos bad charm.
  • Maala
    hmm. ti nem azért nyomjátok, hogy izmosak legyenek az ujjaitok? bah, én aszittem, ez arra való :D
    amúgy autopoti sux, mert külön alt+tabot kell nyomni, h kikapcsold, ha PvPzni mész... ez aztan a kenyelem... meg aztan sztem sokkal izgalmasabb, ha megoszlik a figyelmed, mintha csak monoton egy dologra kell koncentrálnod.
    de amúgy, ahogy elnézem, Doma SZTEM erre gondolt:
    "Ez nem csalás.
    Ez az elkényelmesedés következő lépcsőfoka :/"
    ez pedig egy SilkWatch botprogis hszre válaszolt. gyk: Te a botprogiról is ezt gondolod? "csak őszintén..."
  • Bucser
    JA csak épp bármilyen Netguard kikapcsolná azonnal... Akkor mennyire is engedélyes ahansználata?? Mellesleg tudod először csak autopotizni használja... aztán egyre kényelmesebb lesz... Ez így működik... az ember így működik...
  • Doma #4246
    Autopoti csak kényelmet szolgálja a te olvasatodban ok.
    De mi van a bottal?
    Mi lenne ha rajtad kivul mindenki hasznalna botot? Amíg te alszol addig a többi kari megy és öl, szerinted is korrekt?
  • Goth
    semmi értelmes érvet... lehet hogy igazad van.
    De az auto poti még akkor is egy kényelmet szolgáló progi. Olyan mint egy bőrfotel.
    Aki nem használja, az ül a földön... De játszani a földön ülve is tökéletesen lehet =)
    vagyis a többi játékos fölött semmiféle előnyöd nem lesz ha használod, mivel manuálisan legalább olyan jól lehet kezelni a potizást.
    Mihez tudnám még hasonlítani... pl. aki 19" síkképcsöves monitort használ az csaló, mert a többi játékosnak csak egy régi szar monitorja van?
    Mindkettőn lehet játszani, csak az előbbit kényelmesebb lesni =)
    ez a program csak egy kis kiegészítés... olyan dolog, mint a való élet műszaki cikkei amik hozzájárulnak ahhoz h elkényelmesedjünk.

• Doma #4244
    Olvasd egy kicsit vissza hogy mit írtam, és rájössz hogy semmi értelmes érvet nem hoztál fel. Grat az értékrendedhez

disorder14
    Kari nevet nem lehet változtatni.
  • disorder14
    Hello mindenkinek!

Azt szeretném kérdezni hogy a karik nevét nem lehetne-e valahogyan megváltoztatni?
    (Azt hiszem erről még nem esett szó ha igen akkor bocsi..)
  • Goth
    a hitelkártyán lehet nagyobb dolgot venni...
    az autopotit viszont nem lehet úgy használni hogy igazán előnyőddé váljék más játékosokkal szemben, azon kívül, hogy nem fárasztod az ujjaid, itt a különbség.
  • Goth
    :DDD
  • Cat 02 #4240
    néni nem ?
  • sweech
    az ember jó esetben szilárd halmazállapotú
  • Doma #4238
    Ha te ezt komolyan is gondolod akkor az nagyon gáz
    Kicsit aránytalanul felnagyítva ez olyan mintha valaki kapna egy hamis hitelkártyát és azt szépen használná, de csak olcsó csokit, max egy két ruhát vásárol vele. Nem autót házat vagy nyaralást. Az ilyen ember szerinted nem gáz?
  • Goth
    mivel nem jut vele semmiféle különösebb előnyhöz a játékos, így nem minősül csalásnak...
    nem olyan mint mondjuk egy célzó bot egy fps-ben... az autó pósönnel szerintem még könnyebb meghalni mint manuális kezeléssel. sokan ütnek és csak végszükség esetén nyomja a piát.
  • sweech
    ez kurvajó :DD:ASD:AS: a sok táp karakter sokat ér :D
  • ZsakosFrodo
    demila bácsi.nem tudom lehet e ilyen dolgot kérni,de az a program nekem is kéne...
    nem tudnád megadni a linkjét?

pls thx
  • Cat 02 #4234
    silkroadtavern :D
    de hackerek jól nyomják :D
  • Demila
    Bot program ....,hát annyit erről ,miez hogy én veszem a fáradságot játszok , erre jön néhány csaló progi aztán benyomom...áááá, WoW-ban 150.000 account-ot töröltek ki ilyen váddal ,itt sem ártana egy kis ellenőrzés , Najó én is használok belépő progit ,de azt csak azért mert nem sok kedvem van folyton gépelni , DC , megint gépelni megint DC ....,de semmi egyebet nem használok , és nem is fogok
  • ZsakosFrodo
    mármint ki ''nem te''?
  • Bucser
    nem te:D
  • Cat 02 #4230
  • Bucser
    ..... Alul keresőő.....

Egyébként nem... használd akeresőt mielőtt kérdezel...
  • Demila
    ez a kép hol készült ??? me azt sejtem ki van a képen Isyutaru vagy ki ,de az a sok noob hogy ? , vagy mi ? , szal hol készült a kép ????
  • ZsakosFrodo
    jah és a silkroadért kell majd valamikor fizetni? vagy megvásárolni?
  • Bucser
    :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Szerintem meg igen.. mert ők akarnak majd lenni a bestest a legelsők...
  • Cat 02 #4225
    FilePlaneten hirdeti ka Game-t+ NEM SÉRTÉS de vki 36os karit hagyott meg 26 osokat meg hasonló szintekne....
  • ZsakosFrodo
    szerintem meg nem...mert semelyik normális gamer nem fogja ott hagyni a masik kariját...sztem oda majd be lehet férni
  • Cat 02 #4223
    jó lesz ??? :D
    hogy érted ? kb 2 nap alatt az is fullos lesz de jó lesz ... :D
  • ZsakosFrodo
    ez az OASIS szerver jó lesz?
  • Doma #4221
    Valóban visszataszító hogy ennyi szánalmas ember van....

Goth ezt mégis hogy gondolod hogy ez nem csalás?
    Benne van a játékban alapból vagy nincs? Szerintem nincs olyan opció hogy felkelek a gép elől és a karakterem meg tovább és öl helyettem, sőt olyan opciót sem találtam hogy a potik automatikusan müködnek...
    Szal minden ami nem alapjaiban van a játékban az "külső segítség". Szvsz mindaddíg amíg ez a "külső segítség" nem hozzáférhető mindenki számára a hivatalos játékfejlesztők kiadásában addig az bizony CSALÁS!
  • Cat 02 #4220

ilyenkor mennyire laggolhat ? :D
  • Cat 02 #4219
    Loál :D buzi emberke a Silkben ???