82377
Silkroad Online (iSRO)
  • inter15
    Tegnap egy ilyen íjjal szaladgáló thieffel találkoztam a babel-en :(((
  • Cat 02 #4127
    tegnap ült három 32+ a kapuban Hunter ruhában és jött 2 maygar thief ruhában :D (24 körül) egyik ülű megszólala "go" az odament és kb 4 ütésel végzett velük :D (utána feltámasztotta és megint végzett vele :D)
  • datango
    a regeneralodast mi adja meg ? hp es mpnek? van erre vmi összesítő?
  • izem
    szerintem igen
  • Husimoto
    Ahoz hogy gyorsabban fussak a force-lightingből a Grass wind-Flow-t kell fejleszteni?
  • izem
    lusta embereknek találták ki...
  • inter15
    Egyfajta "automata" progi , aminek segítségével saját beavatkozás nélkül lehet gyilkolászni + 1-2 egyéb dolgot művelni.
  • sweech
    jaja :C
  • izem
    lamer kérdés:mi az a botter?
  • Bucser
    nem válaszol a kérdésekre, szó nélkül KS-el, ha ráprivizel nem ír vissza (akár szídhatod is), ÉS egy meghatározott körön belül mindenre rámozdul amit csak lát...
  • Husimoto
    Azt honnan lehet látni hogy valaki botter?
  • Bucser
    Már ha nincs nálam protector:)
  • Bucser
    Én semmilyen bot haszálatát nem javaslom... sokszor sírás a vége mert bannolják az illetőt vagy pedig egyszerűen a Bot írója feltöri mert spyware-t rejtett bele.. mindenki csak saját felelősségre botoljon.. nem beszélve arról, hogy ha bottert találok szó nélkül le PK-zom:D
  • inter15
    Jobban keresgetve én is találtam valami LXY.. progit.
  • Holdpro
    El megy aludni, a karija meg harcol
  • inter15
    És milyen bot-ok vannak ? Sima potionos-ról már hallottam.
  • Husimoto
    Tegnap meg volt az első trédem lvl21-en 1*, oda fele egyedül mentem. egyszer meghaltam hálaistennek vittem pót tevét meg egy arra járó Hunter feltámasztott mire a klántársaim odaértek volna! Visszafele hálaistennek 3-an mentünk a klánból, én csak 1* mertem bevállalni ők aszem 2*-t vittek. Igy is 3 human Thief ámadta meg a akravánt! hála istennek engem nem támadhatott, igy én 2* is fel tudtam támasztani társaimat, igy letudták győzni a tolvajkákat. Bár igy is percekig tartott mire ketten legyűrték a valszeg kicsit magasabb szintű thiefet.

Nagyon izgalmas volt bár nekem ez az út oda-vissza eltartott vagy egy óráig. hogy visszafele hárman mentünk kicsit gyorsabb volt.
  • Demila
    Na akkor ennyit a "mi leszünk a Rambo3 az új szerveren tervről"
  • Holdpro
    Na hogy sápadjatok itt is vannak Botosok Athensen
    Ma jövök ki dalolva Downhangből megy elöttem egy 4tevés karaván vagy 6-8 Hunterrel.. áll a kapuban 1 manusz akinek 42es fegyvere volt.. felkapta a Thiefruhát és egymaga kinyirta a kb 12 emberből álló karaváncsapatot, előhívta tevéjét összecsomagolt és elment.. még sokan megkérdezik közületek miért nem lehet 21 lvlen tredelni 1* felett.. na ezért..
    Ja és ezt a manuszt éjszakánként látom botozni a skorpióknál..
  • izem
    nem is panaszkodom,csak arra,hogy alig van idöm:-(((((((
  • inter15
    Akkor meg ne panaszkodj !!!
  • izem
    én most 22.lvl vagyok kb két hete nyomom,nagyon bejött a game(wow után felüdülés)
    csak elég keveset tudok játszani:-((((
    tradézni még nem probáltam,majd 25lvl körül:-))
  • inter15
    A nagy leállás idején (január), a japán szerveren esett nekem egy lvl8-as sos spear. Azóta semmi.
  • Bucser
    nekem az idestova 3 - 4 hónap játék óta 1 azaz 1 SOS cucc esett:D az is lvl 16-os volt:D

Egyébként meg 5 csillagos trade esetén a te szintednél magsabb thief is jön.. nem is egy egyszerre..
  • izem
    nekem ugy néz ki szerencsém van ,a külditárgyak is igen hamar kiestek eddig...
  • inter15
    Nekem még ebben sincs szerencsém !!!!!!!!!!
  • inter15
    Igen és ijesztően piros a (kölcsön)bekapott tief(ek) status mezeje.
    Mivel ekkor már tuti a bukta , klikk a terminate ikonra oszt spuri.
  • Maala
    hogyhogy mekkorák? akkorák, amekkora a trader. :) vagy Champekre gondolsz?
    a legjobb, amikor jön egy thief lóval, elkezd körözni, közösbe: 1*, ő erre: thx, és megy is... csak akkor gáz, ha pont akkor van spawn. :-s
  • izem
    Sziasztok
    Végre esett Sos cucc:-))
    Igaz csak 1 gold ring de akkor is,legalább látom,hogy van:-))
    kb 2 hete játszom ,már vártam,hogy nekem is jöjjön.
  • inter15
    Akkor ebben egyetértünk.
  • Bucser
    Én csak elmondtam, hogy mi a legbiztosabb módja... másból nem fogja tudni, hogy 2-3-4-5- csillagos-e a trade...
  • inter15
    Gondolom Husimoto nem azért kérdezte , mert hosszasan nézegetni akarja hogy milyen sűrűn és mekkora NPC thiefek támadgatnak egy karavánt.
  • Bucser
    Abból tudod hogy hány thief spawnol adott idő alatt és mekkorkák:) persze egy idő után ezt sem tudod megkülönböztetni(mármint amekkorát):)
  • inter15
    Nem de azt hogy 2-3-4 ,azt max a gazdája tudja.
  • inter15
    De szépen írtam az előbb. Tehát arról tudod , hogy nem tudod megtámadni.
  • Holdpro
    arról megtudod mondani hogy 2-3-4 csillagos ?
  • inter15
    Arról , hogy tudod megtámadni !
  • Husimoto
    Azt honann lehet megállapítani egy trédről, hogy hány csillagos a tevére rákattintva vagy csak ránézésre lehet megállapítani?
  • inter15
    Legalább nálatok egyetértés van. Nálunk a Babel-en meg egymást gyilkolásszák halomra.
  • Demila
    Na királyság , már 2 klánnal vagyunk szöviben , igy már 3-an vagyunk , ha megyünk trade-re , egy mondat az unionba & máris megtriplázódunk (FeketeSereg-HunBlades-Magyarok) , sajnos a HUN_Squad-osok még csak lvl 1-esek , na de ha megnőnek , őket is besorozom