82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Goth #4218 szerintem meg dögöljön meg mindenki. :P
Olyan 70 év múlva, természetes és fájdalommentes halállal, egy boldog élet után =) -
#4217 most védhetném a magyar botosokat, h "csak próbálnak lépést tartani", de nem teszem, mert a) sztem dögöljön meg, aki botot használ. b) sztem nem használ egy magyar sem botot (naivitás rulz), max kipróbálni nézik meg. reményeim szerint... bár én személy szerint autopotit sem használtam sose. -
Goth #4216 a kettő közül is csak egyet.
CSAK EGY mastery szintednek kell elérnie a szintedet, ha több EXP-et akarsz kapni a szörnyekért.
DE ez nem jelenti az, hogy a többi masterydet ne fejleszd... -
Goth #4215 Ez nem csalás.
Ez az elkényelmesedés következő lépcsőfoka :/
Nekem nincsen rá igényem... Ha játszok akkor azért játszok mert én akarok játszani-
Kíváncsi vagyok mikor jönnek az első auto-farmer linkek :P -
GERINC94 #4214 és ezt mindennel megtegyem?vagy csak a coldot meg a kardot(az vagyok)???
-
GERINC94 #4213 szval ha fölnyomom akkor gyorsabban fejlödök...klasz.kösz -
#4212 Ahogy nézem ezt a nagy igényt a silkwatchra elgondolkodom... vajon tényleg ennyi CSALÓ magyar játékos van? Mert ez CSALÁS... -
#4211 Azt is leírtam drága barátom... más módszer nincs.. csak olvasd el figyelmesen mit mondtam. Úgy nő legygorsabban Az experience pontod hogyha a legmagasabb mastery-d mindig ugyanannyi mint a szinted. Szal 28-as szinten 28-as a legmagasabb mastery-d. -
GERINC94 #4210 ooo,bocs aszem nem értetted jol amit montam.én arra gondoltam hogy a SZÁZALÉKOT hogy lehet gyorsabban növelni -
#4209 Az addig ok, hogy van szerver, de amikor kiirja hogy Disconnected to server akkor ha megnyomom hogy confirm akkor mindig kilép és ez egy kicsit idegesítő -
Doma #4208 Ez milyen bot? -
Cat 02 #4207 a szerverke mennek ha pedig nem akkor szinte mindig kiírja hogy a indtásnál silkroad.co.kr nem található
hol láttál te Easy-t ? :D
DW előtt 3 62 es pvp-zett :D
és én Eagle Horn Bow-t 210k ért láttam szal lehet tényleg annyi -
#4206 ha elindult a game akkor van server.. Doma most is játszik. Ha nem lép be elsőre 3-4. próbára bemegy elvileg már.
GERINC94 a masteryre nem felvinni kell a levelt hanem nyomsz egy S betűt és ott van egy masterylevel nevű gomb. minden egy es skillnél és a skilleket csak ugy kapod meg ha emeled ezt a masterylvl-t. meg használd a H betűt és egy szótárt. -
#4205 hey srácok új vagyok, most tettem fel a silkroadot.
Tehát akkor most ugye nincs szerver.
De érdekes mert a szerverek mellett ki van írva hogy crowded, populated, easy ... -
#4204 dics benne, nem emléxek hogy beleraktuk :-) -
GERINC94 #4203 ahaértelek, de hogy lehet masteryre fölvinni a levelt vagy amit montá? -
#4202 Akkor most nincs game ???
Mit csinálok akkor este ? -
Cat 02 #4201 "A szerver hibák kiküszöbölése eltart egy darab. Ahhoz hogy helyrehozhassuk a problémát és biztonságos játék környezetet biztosítsunk, ezek mindenképpen szükségesek. Elnézését kérjük érte. Megpróbáljuk olyan gyorsan megoldani a problémát, amilyen gyorsan csak tudjuk." -
#4200 A nod32 nem talált benne semmit.
A második linket javaslom, mert echte magyar :))) -
#4199 És ez nem virusos? Nincs benne kéylogger? -
#4197 Honnan lehet letölteni bot progit sro-hoz? -
#4196 Nálam ha pacival megyek akkor 53 db váza 1* .
A tevénél pedig 74. -
#4195 Ha Hyungno Ghost -ot Hyungno Ghost soldier-t gyilkolsz akkor dob az magasabb szintű cuccot is. -
#4194 hát még talán annyi, hogy a pacinak kb 6ezer HP-ja van a tevének meg asszem olyan 13ezer kürül! :) -
#4193 Van még valami különbség a teve meg a teherszállító ló között azon kivül, hogy a tevére több fér mint a lóra, de a ló gyorsabb mint a teve!
Mindezt csak azért kérdezem, mert mg lvl 21-22-23 körülig én csak egy csillagos trédeket tervezek és ha lóra felfér az a mennyiség amit még 1*-ként vihetek akkor lóval fogok menni, mert az gyorsabb!
Vagy ebben a kérdésben ki mit ajánl inkább!!!??? -
#4192 Tegnap én is bele estem abba a hires Tradebe amit Selymesék mag Ubulék nyomtak, mondom 21-ként elétek megyek segíteni! Nagy arcal felvettem a hunter ruhát! Odaértem a kikötőhöz és abban a pillanatban meglátoma tömeget oda megyek és már elis hultam egy human Thief gyepált rendesen mindenkit! Végül is én abban tudtam csak segíteni, hogy témasztottam fel a holtakat, bár engem is fel kellet agy 4x, meg vót nállam két teve és azt odaadtam nekik. Azért jó volt hogy siekrült nekik volt egy kis csapat szellem, bár biztos lehetet volna okosabban is, de majd bele jövünk! -
#4191 ebben viszont igazad van!
de én max 18as fegyót találtam eddig, abból is csak a simákat, amit max 16ezerért tudok Ladni, ha kiállítom árulni a krcsit, amit 1enlőre nem teszek meg, mert inkább addig is csináol a küldiket! viszont ha tényleg jól szórja a cuccot, akkor jobban megéri inkább hentelni, mert onnan több lóvét össze lehet szedni! ha azt nézem ,hogy egy trade most kb 50-60ezer és több mint fél-1 óra míg megtesszük az utat, ha nincs gond, ennyi idő alatt akár össze is lehet szedni annyi lóvét, meg még jön az Xp is! -
#4190 Mi a lvl2-es guild-hez 3-an dobtuk össze a pénzt, és talán 1x voltunk tradelni.
Tegnap este hent közepette 12db 35-ös weapon esett. Ez haverok között is kb 2M.
Ha npc-nek adom akkor is legalább 1M. Elég sokat kellene tradelni hozzá, ráadásul ezzel még fejlődik is az ember . -
#4189 :)
és akkor mit fogsz csinálni, ha átírtad és mégis jön az exe-s hiba??
akkor mehetsz te is a szolgáltatóhoz anyázni, hogy miért nem enged ki a szerverük!? -
baddog #4188 Rájöttem átkell írni a host-ott!!! -
#4187 hát a tradehez még annyit!
azt hogy melyik *-nál hogyan jönnek a thiefek csak annyit tudtunk ,hogy 1*nál csak NPC.k jöhetnek! haverrel 21-23as szinten letoltunk úgy 6tradet, hogy csak 1szer haltunk meg! akkor is csak azért, mert belekerveredtünk egy nagyobb csapatba, ahol több csillagos karaván is volt! mi meg kis naívak hunter nélkül mentünk! futottunk, a teve meg utánunk! na ekkor nyírtak ki a thiefek! igaz, hogy ott kb 6-7 trader Lfeküldt, míg nem jött egy akkora hunter, hogy 1maga megölte az összes pc thiefet! utána feltámaszottak bennünket és szépen bevitük a karavánt minden további gond nélkül! igaz, ezt is csak azért csináltuk, hogy össze tudjuk majd dobni a guildre a 3milla aranyat!! -
#4186 Állítólag szerver leállás van volt stb.. -
baddog #4185 Hali all...
Lenne 1 problémám...az exe fájl nem akar müködni eddig tök jól ment meg minden erre kiirja hogy Az Silkroad.exe hibát észlelt.......Ujra Raktam vagy 4x-er azt nem megy...vki Help! -
#4184 Előre leszögezem nem akarok senkivel kötöszködni.
De miért kell 20-25 szinten tradelni egyáltalán? Sőt mit tradelni, 2-5 *-os árut szállítani.
Néha mikor rászánom magam erre ,csakis azért hogy a sok poti árát fedezze, nem győzőm élesztgetni a sok tradert , akit már az első gyengébb őszi szellő is levert a lábáról. Menjetek tevével arra 1.5x annyi fér és mégis 1* -
#4183 Hát ez biza már csak így van:D és így is lesz:) -
#4182 nagyonn=nagyobb
akokr=akkor -
#4181 hmm..
köszi! de akkor a több *os karavánnál nincs megszabva, hogy pl én 22es vagyok, akkor max 22es szintű thief jöhet rám? az fuck! még gyúrni kell a szintet akokr, hogy nagyonn mennyiéget is tudjunk vinni! a klánban a high lvl karcsi 29es! :(( -
#4180 2-3-4-5 csillagnál annyi thief spawnol amekkora a trade és PC thief bármikor jöhet és levághat.. -
#4179 Ma már csatlakozom én is :) -
#4178 azt tudja v.ki, hogy tradeléskor hogyan jöhetnek a thief-ek??
1* nál csak NPC, 2*,3*,4*,5*???
ez hogyan van? aki tudja, azt írja le légyszi!