Silkroad Online (iSRO)
  • Bucser
    NEm szóllak le azért hogy szóvátettél valamit:D

De azt hiszem hogyha valaki csal egy közösségi játékban az az egész közösségre tartozik és igenis nem szabad hagyni, hogy az példa legyen mások előtt is. Márpedig ezt egy fórumon csak a nyílvánossággal lehet megakadályozni. Lehet habzóószájúnak tűnik néha amit írok, de sok ember nem látja be hogy azzal ha jogosulatlan előnyhöz jut más játékát is tönkreteheti. Csak ennyi. AZ meg ha itt válaszolok.. Nem vagok a közösség mögötti susmus pártolója soha nem szerettem ha valakit a színfalak mögött basznak le azért amit a színfalak előtt mondott. Ugyanis akkor a hallgatóság nem lesz tisztában azzal ha valaki nem helyesi azt amit a másik mond. Ezt csak úgy hívom magamban hogy a "tisztánlátás kedvéért elve" Nem tiltakozom minden dolog ellen de ha valaki butaságot mond közösség előtt vagy éppen kijelent valamit ami nekem nem tetszik közösség előtt akkor én arra a közönség előtt fogok válaszoni vagy éppen kommentálni mivel a kijelentés is közösség előtt történt... így legalább meggondolja hogy máskor is előbb írjon mint gondolkozzon. Nem bezsélve arról, hogy ez így becsületes is szerintem. A cáfolatnak ugyanolyan körülmények közt kell elhangzania mint a bizonyításnak. A priviben bizonygatásnak nem vagyok híve (privi üziket nagyon ritkán írok csak ha nem publikus inforol van szó)