82377
Silkroad Online (iSRO)
  • skillless
    Elég hülye kérdéseid vannak!

1) A játék elindításánál nem tünt fel az Nprotect Guard a kis kardos-pajzsos emberkével? Azért nem müxik az autologin és semmilyen autopoti vagy bot progi, ezért értelmetlen itt a bot-nembot vita!

2) Nem a bot veszi fel a mob nevét, hanem a Protector. Ha valaki megtámadja a protectort vagy a megidézőt, akkor a protector neki "suicide-ol" (mint arab terrorista testén dinamittal) és azonnal megöli védelemtől és HP-tól függetlenül. (a robbanásba a protector is belehal természetesen) Elvileg azért jó, hogy ha AFK kell legyél egy kicsit, akkor ne verjen le egy mob... De mivel kissé megtévesztő (a mob név miatt) botok, de semmi playerek is beszophatják, ha nem figyelnek eléggé, vagy nem tudják mi az a fura gömb alakú mob :)
  • Kavácska
    sziasztok nem kaptam a választ pár kérdéesemre...

Ha pl egy két csillagos szállítmányt viszek akkor már bármelyik PC Thief megtámadhat, vagy erre is van valamiféle korlátozás?

Azt is megköszönöm ha vki tudna ide beteenni egy honlapot ahol mindez és a játékal kapcsolatbna minden le van írva

Hogy lehet az, hogy PC thiefek megtámadják az 1 csillagos szállítmányunkat? Holott úgy tudom ezt nem tehetik... Ez már előfordult velem kétszer is, bár a cuccot nem tudta felvenni a földről, de az XP veszteség és maga a tény hogy levadászott :) felettébb idegesítő, főleg hogy kapok egy 4000 es sebzésű nyilat a hátamba (nem ugyanaz a szint, én meg belevágnék egy 3as sebzést ha elérnék hozzá) :( megvárjuk míg elmegy aztán vki res, és új paci/teve megyünk tovább...
    Ettől függetlenül már sok trade végigment mindenféle probléma nélkül, thiefek hadával találkozom, és nem bántanak...

bocs hogy megint beraktam, de nem kptam még rájuk választ... :(

[apro]..............................
    Kava_HUN lvl 24
    [Aege]
    HUNION klán
  • izem
    sry:-((
  • Holdpro
    Kiírtam hogy BOT szót ebben a topicban tilos kiejteni, komolyan töröljek 2 oldalt ? Fejezzétek be vagy ott az OFFtopic ennek..
  • Cat 02 #4462
    Nyami egyzser ilyne lennék XD
  • Jagi
    : ( Majd írj privit, ha fenn vagy addig tápolok! :D
  • Bucser
    Én Xianon vagyok de mostanában ritkán játszom:( nincs időm:(
  • Jagi

Akko' vigyázzá' jövök... de hová? :DDD
  • Bucser
    Meg sem szólalok inkább mert megint én leszek a bunkó mikor engem provokálnak... Ha meg félreérthető volt a "De úgy látom nálatok otthon mindenben megengedett a hazugság és a csalás..." Akkor azért elnézést de nálam úgy jött le, hogy a botterket véded.

Az meg hogy mi közöm hozzá?? Alapból csak annyi, hogy az én játékomat is elbassza aki botozik. Ennyi. A sértegetéseidet meg dugd fel oda ahova nem fúj be a szél te közönséges paraszt.
  • izem
    hi
    nem akarok senkit megbántani:de aki bot-t használ effektive nem játszik teljesen tisztességesen.
    Mi is a bot? egy makro program amit a játékos használ
    Ebböl is van több féle,a legismertebb a autopoti,autobeléptetö(én ezeket ismerem,de még egyiket se probáltam,mert...nem tudom:-))
    De én ebben a témában nagyon lamer vagyok,vannak sokkal többet tudo gamerek
    Bucser asszem profi ebben.
    Én csak játszom,de azt nagyon ha idöm engedi
  • Roon
    jó lenne, ha végre befejeznétek 1más anyázását!!
    ott a dühüngő! menjetek oda, vagy ne gyertek ide, mert kezd rohadt idegesítő lenni, hogy más nem leeht itt olvasni, mint hogy itt anyáztok egész nap!!!
  • netsearc
    Ja és kieg.

Egyépként Én nem szidtam a családodat és nem minősítettem őket. Te sem ted eszt mert nem tudsz róluk semmit . De te bisztos feljelented őket ha átmennek a piroslámán gyalog.
  • netsearc
    Bot-ok.

Nos Amint látom elbeszélünk egymás mellett.
    Te a saját lovadat ütöd én meg az enyémet,nem azt mondtam hogy helyeselem a dolgot hanem hogy SEMMI KÖZÖD HOZZÁ. Gyikarc.
    Menyé kaszinózál tovább.
  • datango
    hmm, segíts kérlek akkor milyen pénz? es mit ér az ha a bot neve a szörny nevére változik ... nemértem :P
  • Bucser
    A PC Thief NPC thiefjei meg tudnak támadni. (mivel ő is visz magával tevét és az meg van pakolva legalább 2 csillagra. Aztán a Traderlevel előnye hogy több szabad slotod van a tevén vagy a lovadon. A 0% meg azért van kiírva mert csak egész százalékokat mér és lefelé kerekít:) Majd ha meglesz annyi traderXp-d hogy 1 Százalék legyen akkor át fog ugrani 1 százalékra.
  • gameplusz
    A protector valami 100 aranyba kerül... És nem valódi pénz, mint ahogyan azt te hiszed...
  • datango
    ehh , és ez előny ? :D hát akkor ennek semmmi értelme pénzt adsz ki ijenér :D áhh biztos van valami előnye ! .)
  • datango
    mégegyszer pls ! tudom hogy kérdeztem már de még mindig nem értem ez a protektor robot mire jó, mi előny van tőle? :)
  • Kavácska
    Sziasztok!

Én még elég kezdő vagyok (alig egy hete, hogy elkezdtem játszani az SR-el), lenne két kérdésem...

Mindkettő a tradeléssel kapcsolatos:

1. Hogy lehet az, hogy PC thiefek megtámadják az 1 csillagos szállítmányunkat? Holott úgy tudom ezt nem tehetik... Ez már előfordult velem kétszer is, bár a cuccot nem tudta felvenni a földről, de az XP veszteség és maga a tény hogy levadászott :) felettébb idegesítő, főleg hogy kapok egy 4000 es sebzésű nyilat a hátamba (nem ugyanaz a szint, én meg belevágnék egy 3as sebzést ha elérnék hozzá) :( megvárjuk míg elmegy aztán vki res, és új paci/teve megyünk tovább...
    Ettől függetlenül már sok trade végigment mindenféle probléma nélkül, thiefek hadával találkozom, és nem bántanak...

2.Mivel már sok trade sikerül, ezért 2es szintű trader lettem... már csak azt nem értem mivel jelent ez nekem előnyt, ráadásul miért lehet az, hogy 2esként végigvittem egy szállítmányt és még mindig ugyanúgy 0% on állok mint előtte, van vmilyen szint feltétel vagy esetleg már nagyobb csillagos szállítmányokat kell vinni, hogy %ot kapjak???

Még egy kérdés eszembe jutott közben: Ha pl egy két csillagos szállítmányt viszek akkor már bármelyik PC Thief megtámadhat, vagy erre is van valamiféle korlátozás?

Azt is megköszönöm ha vki tudna ide beteenni egy honlapot ahol mindez és a játékal kapcsolatbna minden le van írva

Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!!!

[apro].................................................
    Silkroad [Aege] Kava_HUN lvl 24
    HUNION tagja
  • Bucser
    Hát az effectes dolgok ellen unversal pillel tudsz védekezni mégpedig ugy hogy mikor megkapod az effectet eltolod az uni pillt. Minnel nagyobb az uni pill annal hatasosabb (tehat annal tobb aktív idot vesz el az effectbol...
  • Jagi
    Köszi, hazamegyek felrakom. :D
    Melyiken vagyunk a legtöbben?
    meglátjuk bejön az ilyesmi... Faszák a ruhák meg a karakterek (a shotok alapján)
  • Bucser
    IGazából tört magyar serverre gondoltál?? Nincs mert nincs rá szükség.. Ugyanis tök ingyenes. De valóban mindenhol vannak magyarok (az összes International Serveren)
  • datango
    Bővebben nem tud senki semmit ezekről az "effect" es dolgokrol ? hogy kell védekezni ellene? mit jelent pl effect 100 . milyen érték ez... stb?
  • Roon
    magyar szervere nincs (még!?), viszont minden szerveren találsz magyarokat! csak keresni kell!
  • Jagi
    Hi, érdekel a játél kipróbálnám...

Lehet hülye kérdés és visszaolvasni is sok, ha vót már róla szó:
    magyar szervere van-eé?
  • Carter15
    van itt valaki aki 40+-os ??????????????????????????????????????
  • Bucser
    Bocsi Moon de nem bírtam ki olyan szép volt a megszólítás
  • Bucser
    A Z item mall lényege hogy az ott kapható itemek játékban adhatóak vehetőek. Szóval ha összekparod a pénzt (pl játékban árulják) item mallos cuccra akkor te is tudod használni.
  • Bucser
    Bocsmá de akkora paraszt vagy hogy szétesik a fülem tőle:D

Nem kaszinózom te majom csak példának hoztam fel (elég nehezen fogod fel az írás lényegét látom a csalás részt...)

Másrészt te "te sutyó" (ha már ilyen szépen megszólítottál) Kb 10-et vagy 15-bugreportot biztos írtam már nekik de nem gond:D És soha nem nézem ki hanyas szintű csak kibaszottul zavar amikor egy botter szétks-eli az agyamat tudod?? Aztán mikor meg tradelek mondjuk egy héttel később már 6 szinttel felettem van és spawnolja a thiefjeit az 1 csillagos trademre, mert a játékos egy kicseszett percet sem játszott csak a botja felhúzta és még a cuccaimat is elviszi. NA EZ a KIBASZÁS te FASZ. Btw.: Alpha óta játszom kisebb nagyobb megszakításokkal mert van életem^^ És szórakozás miatt játszom nem azért hogy én legyek a legmagasabb szintű n00b a serveren. Csak azt a kevés szórakozást is elbasszák a magas botter spawnthiefek...

Inkább neked kéne átadnod a helyed. De úgy látom nálatok otthon mindenben megengedett a hazugság és a csalás...

JA mha meg nem vetted észre talán nem én vagyok az egyetlen aki "sír miattuk" Jó dolog ráfogni...Egyetlen dolgot szoktam erre írni:

Botting is cheating The rest is just bullshit.

Szóval ha valaki helyesnek találja a csalást egy MMORPG-ben az emelje fel a kezét...

• netsearc
    Bot használat.

Szar lehet már neked ha kaszinóban vered el a pénzed én tudom hova költeni. De ha ilyen sok pénzed van akkor mért nem húzol a vérbe egy fizetős játékba. Egyépként álltalánosságban mondtam, "te sutyó" , hogy semmi közöd hozzá, és én nem használtam bot-ot . Kökeményen nyomtam ki magam Lv 40 es re.

De még akkor sincs semmi közöd hozzá. Az ilyenek miatt korlátozzák le az ingyenes játékokat, mert mindig sírnak hogy jaj jaj jaj már megint a szomszéd .... ( fu neki mé Lv 55 karija van ne má ).DE fogadni mernék még nem irtál egy e-mailt, vagy egy Bug reportot nekik hogy rossz valahol a játék. Csak siránkozni tudsz.
    Még mindig adott a lehetőséh hogy elhuzz és add át a helyed.
  • Zaylka
    Kicsit félreérthető volt amit Maala írt velem kapcsolatban....Nem én loptam el a gyűrűjét!

Moon: Élő példa vagyok az újrakezdésre! Str rulzz!

Mindenhol hírdetik, hogy mindörökké ingyenes. Nah, de most ha bevezetik ezt az Item Mallt és a tárgyak megvétele nélkül komolyan nem lehet majd haladni akkor végül is csak fizetős lesz, mert úgy is megveszi sztem az emberek 95%!
  • Bucser
    Az intes kari long runon éri meg.
    30-40 utan lesz nagyon ütőképes hogyha jól lett farmolva vele az SP. Ne kezdjük az Int versus Str dolgot szerintem a Nemzetközi fórum tele van vele:D

De akkor is Int rulez
  • Holdpro
    itt nincs mage, csak az intesekre kenik rá de nem azok
  • sweech
    attól hogy valaki intes miért mage?
  • Demila
    ( Nem amit leírtál töbnyire helytálló ,de mégsem , például a % az a sebességet jelenti , nem pedig a sebzést , amúgy meg kard & lándzsából is egyaránt használ6ó az első sor , a többi nagyából stimmel )
  • Holdpro
    mage ? az milyen ?
    SOSE fogom megérteni az INT-es karikat, több tucat barátom kezdte el és hagyta abba az INT-es kariját és azóta is hálásak hogy lebeszéltem róluk.. STR rullezzz
  • iDeGeS VaGYoK
    nem ugy kurtam el hanem alapbol mage-t akartam csak mivel első kari kiprobáltam a többi skill-t is :)
  • Maala
    hmm, ilyen hosszúnál már illik mondateleji nagybetűt használni, mert zavarja a szemet. no mind1, majd legközelebb... :-s
  • Maala
    lol, kardból, lándzsából sem érdemes az első sort... lándzsából az első 2t nem érdemes, max a 3-ra 1 pontnyit, hogy legyen mivel harcolnod a 4. sorig... :)
    általánosságban sztem a %ot érdemes nézni, 200%nál alább én nem adom, csak ha nagyon jó a ez, vagy a következő skill... lightningot tanulóknak Lion Shout sor mondjuk pont jó példa a kivétel(ek)re. :)
    én tegnap este egy botos gyereket lenyírtam PKval (mivel nem volt nálam protector, azóta van, de már GG is van :-s), utána kiléptem, reggeli belépésnél már kevesebb murderer pontom volt, aztán ahogyan írtottam a mobokat, egyre kevesebb lett. aztán jött pár emberke, úgyhogy Zaylkával kinyírattam magam, de így is egy régi gyűrűm bánta. :)
    Guild Wars: nem kell hozzá Cape, asszem az ellenséges klán neve vörös lesz, ahogy találkozol velük (mint ahogy Unionnál zöld), és simán megtámadhatod őket. viszont az esetleges XP és SP levonásról "gozom" sincs. javaslom amúgy minden angolul legalább egy kicsit tudóknak (legalábbis a kedves készítőknél sztem nem nehéz jobban tudni :-s) megnyomni a H betűt játék közben, és a megjelenő Helpet elolvasni, sok kérdésre választ ad. pl a Farmolást is ki lehet belőle következtetni a helyes logikával. (bár dögöljek meg, ha magamtól eszembe jutott volna, hogy: vki "elkölti" az összes skill pontját, meghal, és újra elkezdi gyűjteni az SPket, hogy aztán megint elköltse, etc... ezt kérésre elmondom normálisabban is, ha vkinek zavaros :-D)
    a comboval kapcsolatban: ez csak azt jelenti, hogy hányat ver rá az adott mobra/karira, kardosnál hívják combónak. amúgy itt az összszázalék (huh, de szép szó, helyesen írtam? :D) el van osztva a "successive shots"-al, azaz a bevitt találatok számával. (tehát a kardosok lvl 52s 5ös kombója a legnagyobb %al rendelkező skill a játékban... 5*92= 460%-al.) jah, és nem keverendő az egyidejű (simulteanus) ütésekkel, mert ottt 1xre adja le az ütést minden mobnak (előző csak 1re hat, utóbbi többre)
    Ark Angel, lehet keresni hibákat, nem olvasom át, h legyen neked is munkád. :D
    ömlesztve ennyi, bocs a szájbarágásért, meg ilyenek. ha hibáztam vmien tényben, nem kell lehordani, nekem is késő este van, bocs érte.
  • iDeGeS VaGYoK
    nah ezt elkurtam most csinálok egy ujjat.. hehe.. :P