82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#4088 azért van 1-2 kivétel :) -
#4087 Amúgy ez kb télleg a chakjikig működik, onnantól kezdve már mindenki rájön erre. Hogy nem vmi biztonságos sállal közlekedni. Szal 25 fölött senki sem megy sálban. -
#4086 erre van 1 saját sztorym... emlékszem mikor kb 16 koruli lehettem vagy lehet hogy 18 nemtudom pontosan es a chajki workereket gyilkolasztam, egyik "nagy" haverom ilyen 34 koruli mondta hogy vegyek sálat , én nem nagyon foglalkoztam a sállal és tulajdonságaival , de nekem tetszett a karakteren mert "szebb" lett tőle a kari.... és erre egy külföldi csak ugy elkezdett támadni ... csak ölt meg ölt... (ok nélkül...) mível jóval nagyobb lehetett nálam tudtam hogy szinte labdába se tudok rúgni vele szemben... ezért megölt vagy 5 ször megunta es arra kért, hogy vegyem le a sálat.. válaszom az volt , hogy nem mosmár csakazért sem... megölt még vagy2* , aztan "bosszút" álltam... hogy hogy? elkezdte a chajkikat ölni és mikor epp harcolt velük akkor odamentem és elkeztem tamadni :D és csak neki mentem meg neki mentem... szóval nemhagytam normálisan játszani.. arrébb ált chajkit ölni én utána mentem és elkeztem ütni (csatlakoztak hozzám mások is :D ) -
Cat 02 #4085 mág annyit hogy 1 szintel kissebbeket is vagy megkérdzed legalább hogy want fight vayg egybőkl neki esel ? -
Cat 02 #4084 :D jól mondod -
#4083 Anytime (ha jól mondom). -
#4082 Whaaa.. ez a login szenvedés..ez halál. -
#4081 Írtsad is őket, sok divatbuzi -
Cat 02 #4080 de nem miközben harcol egy szörnyel nem ? :D -
#4079 LoL, én MINDIG megtámadom azokat a núbokat, akik sálat viselnek. Csak ezért hordok magamnál 2 sálat, h bármilyen n00bot meg tudjak támadni. -
Cat 02 #4078 vazz de utálom az iklyne ksi ringyókat akik csak akkor támadnak miközbe nharcolok
(midngi sálast viselek mert tök Designos :D ) és pont akkor a üt a tigris és megyke vissza a városba és annyi az XP ken ksi :( -
#4077 De hát ott már van egy 37-es, nem? -
Cat 02 #4076 Royal klán qva erős :D Athene-n vannak és Jangjanm előtt állt 3 32+ :D
megölt két Harcosok bélit akik Thief ruciban votlak :D -
#4075 meg írd ki a mostani skilljeidet és azopkat is beírhatod a current characterhez és akkor megkapod pontosan, hogy mennyi kell még miből. -
Cat 02 #4074 beírod most hányas vagy mennyi a sintwd és beírod hogy lp 30-asan hogy képezeled el és Calculate és kiír mindent :D -
Goth #4073 Required Experience: 273121349
Required Skillpoints: 62823
fú de messze vagyok még a fasza level 60 karakteremtől :D -
#4072 te segitesz hogykell vele számolgatni ? -
Cat 02 #4071 vazz azt eladhatod 2 milláért :D -
Goth #4070 pedig vicces =) -
#4068 hát igen... aki béna, az így jár. :D -
#4067 Multkor nézelődtem az árusok portékái között ,és találtam egy lvl45-ös Buffalow's Horn Bow -ot 22000 -ért .Biztosan elírta a srác. Soká leszek még level 45 de azért megvettem. -
#4066 én eddig 2-t próbáltam és 2 utan törtek:D ugyhogy azóta inkabb hagyom (volt egy armor meg egy gyűrű) -
#4065 hmm... nekem +2 eddig mindig sikerült. :-s +3at eddi 2x próbáltam, 1x sem ment :D
a gyereknek meg előtte magyaráztam el, hogy kell. "érdekes dolgok ezek..." -
#4064 nekem +3ig minden fegyver felment eddig..
kb 10 ől 1 tört +4re menet -
#4063 Véleményem szerint ha a Topic vezetőség úgy találja bekerülhetne a Bannerba a link. -
#4062 Nekem lineage-ben sem és Kalban sem sikerült soha a talizás úgyhogy én inkább készen veszem a fegyót:D -
#4061 Nekem még +2 sem sikerült soha csinálnom. Mondjuk ez lehet balszerencse is -
#4060 NA csak hogy ontopic is legyen egy kis help azoknak akik nem tudjak, hogy melyik skil eléréséhez mennyi SP meg EXP kell még nekik:)
Silkroad Character Planner
Síma HTML/PHP oldal úgyhogy hacket nem találtam rajta. Hasznos... -
#4059 Seal of Sun viszont megéri az árát. egyik haverom Athens-en lvl 8as SoN-ből csinált +4est. felvette a versenyt a lvl21 +5ös fegyómmal... (tuti, hogy ő csinálta, mivel én mondtam neki, hogy hogy kell, meg láttam is "alapjáraton" -
Cat 02 #4058 jó oks :D
de dipis se azé modnta mert anyira gonosz :D
mostntól 10 szer megfotolja mit mond ;) -
izem #4057 Köszi Ark a help-et -
#4056 erre az egyre. mert sokat dolgoztam vele. -
Cat 02 #4055 Lezuzlak és Tejesember ? :D
HunKog leépült de Hun_Squad és Hun_Heroes-el próblkozatok ;)
seggfej a Hun:Squados asszem és Zole_666 effe Hun_Herose -
#4054 Általában 100% haszonnal el tudod adni.(NPC-k által ajánlott árakhoz képest).
Az elixírek: (weapon 210-250k) (protector 40-50k) (accessory senki nem veszi meg)
A SOS SOM cuccok meg szerintem meg nem érnek annyit , amennyiért árulják.
Egy árusnál kinnt volt két íj : Az egyik lvl35 SOM 2.500.000
A másik lvl35 +4 1.500.000
A másikat vettem meg. -
#4053 Mi ez az egymás szídás gyerekek ...
Na akik az Aegén vannak és magyarok (klán) szeretnék minél többel szövetséget kötni , a HunBlades-el már sikerült (ja és 5,6 tagú klánok ne linkeskedjenek már , inkább épüljenek be vhova )
, ja és Peace -
Cat 02 #4052 fel lehet lépni ? :D
sztem itt soka utálnak sokmondnekit de fölösleges sérteetni 1mást szal byi és ikább seítsük 1máska
(és Maala eddig 2:1) szal sztem de vagy sértődös -
izem #4051 Kis help kellene:milyen árréssel rakjam ki a cuccaimat kb? -
izem #4050 Én mindennap jot játszok:-)) mert ez egy játék:-)) -
#4049 gyere koma már nagyon várunk :) roma testvírek kevesen vannak onlány -
#4048 nem, csak azokba, akik vmiben Moonnal vannak egy állásponton. ha vele van problémád, intézd el vele.
és mielőtt azt mondanád, hogy nem tudom, miről beszélek: elolvastam az egész topicot, és (ami nem volt törölve) minden erre utal...