Silkroad Online (iSRO)
-
Srácok!!
Olyan jó volt ez a fórum...szinte minden nap eljöttem ide, hogy halljak vmi újdonságról, érdekes történetekről, vagy éppen a segítséget kérjem valamiben...De pár napja ez már nem a Silkroadról szól hanem arról, hogy ez szól be annak, az meg visszaszól és a végén már az is veszekszik akinek az elején az ég világon semmi köze nem volt a vitához! Ennek most mi értelme...csináljatok vmi Dühöngő nevű címet ahová mehettek egymást szekálni, vagy beszéljétek meg személyesen! Természetesen én nem vagyok moderátor vagy hasonló így csak leírom a véleményemet, de szerintem nem én vagyok az egyetlen aki már picikét unja, hogy 2 napja azon marakodtok, hogy pl most ez a 2 progi csalás vagy sem. Szerintem ezt mindenki döntse el magának, használja aki akarja és ezzel meg oldva minden! Most nem kell itt beszólogatni egymásnak, mert különbözik a véleményetek...mindenkinek saját van!
Remélem aki elolvassa, átlátja, hogy nem azért írtam, mert én is vitázni akarok, csak azon okból, hogy tényleg maradjon jó fórum és továbbra is látogassa mindenki...