82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #4508
    Így talán szebb
  • gameplusz
    Vagy mondjuk klántérkép... :) De jó lenne az összes terület, meg a... meg a...
  • datango
    jólenne xy térkép! .)
  • Demila
    Tudjátok van ez az X Y Érték ami megadja ,h hol vagy , tudna vki olyan (lehetőleg minél nagyobb) térképet amin rajtavan ez az X,Y skála ?

Ha meglépjük a maxot itt most a lvl 60-ra gondolok , Sp-t utána is lehet farmolni nem ? Szóval érted ...., könnyebb normálisan fejlődni ,aztán majd magas , max szinten már úgyis csak SP-t kapsz ,......(,vagy nem ???)
    Ja , vagy pedig játszol és meghalsz , az is egy jó SP farmolás

Használja vki a kard skill-ből azt a két odalövős skill-t az egyik az a sword dance , a másik valami Cut Blade.... , ha igen milyenek ? , mi a különbség ? (mert elméletileg mind1 ik odalövős) Lehet keverni Tűzzel ?

• iDeGeS VaGYoK
    és archernek full STR vagy full INT és milyen armor type?

!! remélem most nézik páran a forumot mert most fogom elkezdeni és ki kéne választani az armor-t :))
  • Demila
    Köszi (igyekszünk)

amúgy én napi kb 2 órát játszom
  • Bucser
    Pont így...
  • iDeGeS VaGYoK
    szerintetek ez az archer jó lesz magasabb szinten is? thiefnek?

full str vagy int ezt még nem tudom ebben kérem ki a segitségeteket
    armor : még ezt sem tudom.. ^^

skillek
    pacheon legelső skill series max.
    force cold skill legelső skill series max.
    arrow combo max ( amikor többet lő ki egymás után bár ez még nem biztos )
    pacheon 4.ik series max?
    és az utolso elötti a pacheon-ban max.
    forceból lighből a grass walk

hm? ez lenn az én elképzelésem ehez kéne pár javítás vagy 5let hogy még mit fejleszssek summon hawk-t?

alapvetően thief karaterk de a magasabb szinten való irtást is prefelálnám hja és hogy int vagy str és milyen armor ! Razz

vélemény?
  • datango
    segítsetek pls mi is az a lvl cap ?
  • datango
    lenne még 1 kérdésem ami csak félig értek!
    Tehát ! A absorb érték mit befolyásol ? mármint tudom azt hogy :
    "Megmutatja, hogy hány % sebzést fog elnyelni az adott tárgy"
    nade gyakorlatilag hogy is műxik ez?
  • Goth
    fujj, a thiefek rohadékok =)
  • Bucser
    Ez így igaz:) ezért poén a most lvl 60-ra statolt playerek:) akik most überek, de lehet hogy a longrunon meg szívni fognak mert egy rakás SP-t elszórtak másra! Amire talán nem is lett volnas szükségük:) (legalább is szerintem)

Egyébként Azt véletlenül nem tudod, hogy a koreaiaknál a 100-as LvlCap mellett mennyi a Max masterylvl?
  • gameplusz
    Ők már 1.3-nál vannak, szerintem ez mindent elárul... a lvl cap ott asszem 100, új terület, új szörnyek, több skill, állatkák, stb stb...
  • iDeGeS VaGYoK
    nyugi mivel ez ahogy elnéztem elégé koreai alapu game ( vajon honnan jöttem rá?:D ) olyan gondolom mint a filmek ott lehet leadjak 2 hétel ezelött nálunk meg csak jövöhét pénteken lesz , lassan de biztosan itt is beaddolják ! :P csak várni kell
  • datango
    több ott a skill az tény! de a szörnyek ? abból is több van? mert ha igen akkor ők nekik jobb !
  • Bucser
    Én csak azt mondtam, hogy nem tudom, hogy a koreai serveren mennyi a skillmastery limit... Mert jelenleg nálunk 300. Megcsinalhatod az összes skillt.. de nincs elég skillmastery slotod az összes mastery felhúzására! Jelenleg. De lehet hogy ez csaka lvl cap miatt van és ezen később módosítanak majd.
  • Maala
    SP farmolás: minden egyes mastery szintelmaradás a kariszitnhez képest +10% SP XPre és -10% XPre és igen 9 szintnél igazi a farm... amúgy halálkor nem veszít az ember SPXPt, ugye? mert vannak olyanok, akik így farmolnak, hogy meghalnak, és több SPjük lesz... bazz, ez már betegség imho.
    a 300as skillimitről... hát, "el lehet felejteni" a skilleket, tehát ami nem kell, az nem kell. (persze tudom, hogy a követelményeket így nem lehet eltüntetni)
    hmm, a combóról annyit, hogy igazad van, mostmár láttam élőben, hogy működik. :)
    ebből viszont hálaégnek lehet a korábbi skilleket is nyomni egymás után, így szép kis kombósorozatok vannak...

hmm, mien videók? (nyami) a benyomott linkek között vannak?
  • Maala
    erre annyit tudok mondani, hogy ha megnézed az itt is publikált skilltáblát, akkor rajtavan, hogy "not implemented yet, vagy vmi hasonló. amúgy ezek a lvl cap miatt úgyse lennének elérhetők, szóval kb ezért van ez így sztem...
  • Zaylka
    Mennyit játszunk Athens-en.....legtöbbször csak pár percet ugye skacok?

Megint csak tetszett ez az utóbbi videó. Ezzel kicsit olyan valódi szerepjátékos hangulata lett a játéknak. Jó persze, jól néz ki mikor DH előtt 40 thief meg 40 hunter gyepálja agyon egymást...de annyi a gond, hogy nem erről szólna a játék szerintem!
  • gameplusz
    Koreában sokkal, de SOKKAL több skill van... Kb annyit erről, hogy ott minden első skillből 4 szint létezik, és még sorolhatnám...

Itt van a bizonyíték:

• Bucser
    A help szerint az Sp farmolás esetén csak a legmagasabb mastery szintje számít. Az igazi gond nem is a SP mennyiségével van.. Hanem a maximalizált MAsterylevelben ami jelenleg 300... Kérdés, hogy A 85-ös kimaxolt koreai / kínai játékosoknál mennyi ez a maximális érték.
  • Cat 02 #4487
    Giant és ha sokan jönnek rád
  • Cat 02 #4486
    max össz skill lvl 300
  • Bucser
    A sword és a blade között annyi a különbség, hogy az egyik az int felé a másik meg a strength felé tolódást preferálja.
  • iDeGeS VaGYoK
    egyébként aki ebben a videoban láthato volt emberke ez milyen class-os volt? sword? spear? hja és milyen skilleket használt pl amikor felugrot?:)
  • Carmang
    Sziasztok!

Egy ideje olvasgatom ezt a fórumot, de most elég érdekes témák mennek, így én is hozzászólok.

1. Gratula az Aegen a magyar klánok ilyen összefogásának, és Demilának a képekért.

2. Ti naponta mennyit Silkroadoztok? Nekem úgy tűnik egyesek felháborítóan sok szabadidővel rendelkeznek, hogy a két hete indult Athens szerveren már ilyen szintű karaktereket hoztak össze. Én november közepén a második béta fázis alatt csatlakoztam de még csak 29-es karakterem van. A legfőbb hátráltató ok, hogy este miután hazajövök a munkából ritkán tudok felcsatlakozni a zsúfoltság miatt.
    Szóval ki mennyit játszik?

3. Az SP farmolásnál nem írtátok (bár lehet nem mondok újat), hogy minden mastery level és karakter level közti különbség 10%-kal növeli a kapott SP-t és csökkenti valamivel az xp-t. Ezt maximum 90%-ra, azaz 9 szint különbségre lehet feltornázni. Viszont ha folyamatosan megvan ez a különbség, akkor a fegyverhez tartozó összes skill kimaxolása mellett a négy Force skilleket is ki lehet maxolni, mind! A koreai szervereken állítólag ilyen "fullmaxos" highlevel karakterek szaladgálnak. Más kérdés, hogy a karakter elég sokáig gyenge, és ezt ki bírja ki türelemmel.

4. A skill-t jellemző százalékos szám egy viszonyszám a sebzés mértékéről és a támadási sebességről. A normál sebzés normál sebességgel jelenti a 100%-ot. A 100-nál nagyobb érték jelenti, hogy nagyobbat sebzel mint normál de azt lassabban viszed be. A 100-nál kisebb szám jelenti, hogy kevesebbet sebzel de azt gyorsabban, az ilyen skilleknél általában úgy is több ütést "visz be" a skill, de azt ugye gyorsan egymás után. Hogy a skill mennyit sebez azt a "Phy. Attack Power" mondja meg. Tehát a "kardosok lvl 52s 5ös kombója a legnagyobb %al rendelkező skill a játékban... 5*92= 460%-al" tökéletesen helytelen kijelentés.

5. A fegyverhez tartozó skillek közül melyiket érdemes kifejleszteni, szvsz hülye kérdés. Természetesen mindet, így felváltva tudod őket használni. Amíg az egyiknek "megy le" a cooldown-ja, addig tudsz másikat használni. Ennek igazán pvp-ben van jelentősége. Vagy ha hirtelen sok mob gyűlt köréd, akkor gyorsan lehet aprítani.

Egyenlőre ennyi, bocs ha már elhangzottakat ismételtem meg.
    Szép estét.
  • Cat 02 #4481
    akkor Fire ( a legelsó kötelező)
    és kardban a kombó is kötelező ( csak sztem én ijjász vok :P)
  • iDeGeS VaGYoK
    sok kari törlésem volt miota elkezdtem a game-t 1,5 nap !:D

nah és arra jutottam hogy swordos karim lesz vagy inkább blade? :P azt még nem tudom melyik a jobb szerintetek?
    a másik pedig ha mondjuk alapbol a kari csinálásnál a swordot választom utána még rá tudok tenni mondjuk blade-t semmi bajom nem lesz töle nem?

hja és valaki le tudna irni egy fejlesztést ( most éppen sp farmolok lvl 14ig ) hogy melyik skillre ( név szerint ) hogy mennyit . thiefnek készülök és a gyors pusztítás lenne a célom:)
    elöre is köszi
  • Goth
    nagy tarka négyzetek...
  • Cat 02 #4478
    hát te meg merre jársz ? :D
  • Cat 02 #4477
    Gyengébek kedvéért ezt elvileg a (ott éltek jurtákban) Mongólia

mondjuk elég sokszor meghal a csaj pacija de akkor is...
  • Cat 02 #4476
    van még 8 azokat most nézem
  • Bucser
    Elég reménytelen eset vagy....
  • datango
    "Szerintem gyorsan fordulj szemészhez" <- ezeket mellőzd pls!
    amugy meg volt valami mert mikor elinditottam a ajetkot akkor bejott ez a nguard szar!
  • skillless
    Szerintem gyorsan fordulj szemészhez, mert NEM VOLT!!! Se neked, se másnak!!! A tegnapi frissítés óta van ismét mindenki nagy örömére...

Ha működött az autologin akkor főleg nem lehetett, ugyanis pont az ilyen programoktól véd a guard. (és cseszte el egy-két ember gépét a kisemberke)
  • skillless
    Egyébként a kép nagyon helyesen mondja, ingyenesen játszható! De nem azt írja, hogy ingyenes!!!

Hiszen azért, hogy játsz vele egy fillért se kell fizess (csak a netet ugye :) ) de ahhoz, hogy élvezni is tud a játékot, hogy ne legyél egy kis porszem az brutal playerek mellett, keményen a bankszámlád zsebébe kell nyúlnod.

Minden "ingyenesen játszható" mmorpg (pl Knight Online) és internetes játék (pl Hódító vagy Galactica) így működik. Senki se várhatja el, hogy csomó pénzt beleölnek a fejlesztésbe, fizetek a szerverhostingot, veszik a szervereket a két szép szemünkért, hogy mi ingyé nyomjuk???
  • datango
    nekem volt kardos pajzsos vedes! de emellet muxott a login progi!
    biztos frissitették...!
  • skillless
    Téves!
    Tegnapig nem volt kis kardos-pajzsos emberke kb. feb. közepe óta. Ezért működött a login, és a bot programok...
    Amikor van Nprotect Guard akkor nincs se autologin, se botprogi...

Más: Ti is tapasztaltátok, hogy a tegnapi frissítés óta a Berserker idő drasztikusan csökkent??? (vagy csak üldözési mániám van)
  • datango
    "Elég hülye kérdéseid vannak!" (nekem nemtűnik hülyének mível nem tudom rá a választ!)

"nem tünt fel az Nprotect Guard " Feltűnt de eddig működött az autó login és képzeld még akkor is ott volt az a kis kardos-pajzsos emberkés NGuard!

Protektorral kapcs: Köszi a választ mostmár felvilágosítottál, tehát értem. Thx
    Ennyi.
  • Demila
    Sir Moon

a filmecske tök uncsi ,de aki egyedül lenyomja Isyuterut ,hááát az azért nem piskóta