82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#4424 Olvass visszább, tegnap, vagy azelőtt már leírtam. -
#4423 Igen, arra. -
#4422 A thunderboltra gondolsz? Vagy melyik 30-as skillre?
-
#4421 gyilkos státusz , szint hogyan csökken ? csak városon kívül??? -
#4420 Mindig az elsőt, és az utolsót kötelező. A többinél, háát.. sztem amelyik többet sebez az lesz a nyerő... :) -
#4419 Lehet, passz, az előző speares karim csak 23-as volt :) Most viszont íjjász vagyok, és jeges.... Lehet, hogy átállok lightningra, szerintetek? (az a 30-as skill nagyon jó) -
iDeGeS VaGYoK #4418 spearesnél egyébként heutskalnál melyik az a skill series amit érdemes fejleszteni? -
#4417 Spearnel is van olyan, hogy a leírásban az van, hogy 3 combo attack.. igazából szerintem ez 1 támadás csak csináltak mesét, hogy valójában mit is csinál az ürge:D -
#4416 Szoktál visszaolvasni??? 180-ezerszer le lett írva hogy a Protector arra jó, hogy kijelölsz egy szörnyet kiteszed. Ekkor felveszi az adott mob nevét és aki megöli az azonnal meghal!! Ez bot ölésre való mert az csak kijelöli a mobot és ha megfelelő a típusa öli! -
#4415 a guild war hogy működik? a klánok emberei felvesznek kendőt és ölik egymást? -
#4414 Lenne 2 kérdésem!
1. hogy kell kiszámolni vagy hogy muxik ez az "effeckt" dolog?
pl effect100? hat most azt mi védi vagy hogyvan ennek a "keplete"
mitol fugg stb...
2. van ilyen protektor robot.. ez most mire jó? mit funkcionál...? -
#4413 Kombókról fogalmam sincs, nem vagyok kardos, majd vki más elmondja szépen :)
A hunter/trader/thief nem tanulás kérdése, csak veszel ruhát, és "űzöd a ZiPaRT".
Quest itemeket nem lehet venni, csak magad tudod szerezni. Eladni sem lehet (csak NPC-nek) és eldobni sem (sajna).
Guild warok vannak.
Pk itt nem gyakori, mert nagyot lehet rajta (sajnos és szerencsére) bukni. Helyette van "cape fight", vagyis veszel egy sálat az NPC-nél, és más színű sálas emberkék ellen márismehet a hent.
-
iDeGeS VaGYoK #4412 én még uj vagyok de tetszik a game jobban mint a kalonline bár a karakterek kinézete és a skill rendszer a kalonline-ban jobban néz ki legalábbis szerintem:) , szóval én most mage-t csinálok :P
a kérdéseim : hogy vannak azok a combok? láttam olyan skill-t hogy appli 3 combo ezeket majd hogy kell használni?
aztán hogy lehet megtanulni theif / trade / hunter-kedni
Quest itemeket lehet-e venni?
én az oasison vagyok egyébként hja és az utolso kérdés : itt is vannak guild warok? mint a kalban? és lehet itt is pk-ni? ( lásd assasin mask ugyancsak kal..:)) -
#4411 Ez már nem nyílt béta.. ez már Official csak nem nyílt még meg az international Item Mall.. (gondolom nem tudjak, hogy mit mennyiért adjanak) -
#4410 PET SYSTEM (FASZÁNYOS, KOREAI) -
#4409 nem rossz... :D hát, remélem, sokáig marad Nyílt béta... :D -
#4408 jaja, akkor még nem volt nálam. most már max 5 van nálam, de újra van GG, ami mellett kevesebb a botter :( vagy :) -
#4406 CCF= Credit Card Fraud = Hitelkártya csalás Mivel az Item mallhoz hitelkártya kell majd meg fogják próbálni hackelt vagy lopott hitelkártyákkal hazsnálni ebben tuti vagyok. egyedül a szolgáltatón múlik, hogy mit tesz ellene (végülis az ő pénzükről van szó)
A Scammer meg azt jelenti, hogy mást becsapó csaló. Azaz behúz a csőbe és átver. (pl volt olyan hogy ingame vettem valamit amit csak ugy kaphattam meg ha az én karakteremre terhelték, vagy az illető ajándékként továbbította (mert az item mallból lehetett ajándékozni) majd miután ő megkapta érte a játékpénzt fogta magát megkérte a bankot hogy szerezze vissza a pénzt mert érvénytelen terhelés volt ÉS nála maradt az eredeti pénz meg az én játékbeli pénzem is. Sőt az itemet tölem a GM-ek még el is vehetik mert a pénz nincs náluk és így én nem jogosultam rá...
NA kb ilyenekre lehet majd készülni... Nem beszélve, hogy a srác utána kiült hirdetni ahol a tőllem kicsalt pénzt árulta euróért... (az ilyenekben mondjuk mindig volt rizikó) -
#4405 Az mit jelent, mármint a CCF-scammerek? -
Cat 02 #4404 [IMG]http://iaro.srv.hu/kep/SRO[2006-03-07_19-21-06]_55.jpg[/IMG] -
#4403 Aztán megjönnek a CCF-scammerek és sztcseszik az egész game-t... Ahogy a többi hasonlóknál cisnálták... -
#4402 Az Item mallban nem ilyen dolgok lesznek ebben tuti lehetsz...
Az Item Mall ötlet az hogy minden player számára a gyors fejlődéshez elengedhetetlenül szükséges dolgokat áruljon. Ez az alapelv. Aki meg nem Fizet US$ az sínylődjön csak... A legjogg hogy általában ezek a cuccok beépülnek a jjáték gazdaságába és éppen ezért árulhatóak shoppokban így nagyon sokan azért vcásárolnak majd az item mallban hogy pénzt csináljanak maguknak(játékbelit).
ÉS higyjétek el be fog indulni a Dollárért Gold-ot veszek adok ebayen biznisz is... -
Cat 02 #4401 úgy szeretem ez a képet:
1ébként késöbbiekben lesz Item Mail de az csak asszem 62 es fegyóktól és cuccoktól
más: item mail rájöttem hoygh olyan lesz hogy kifizetünk mondjuk 1000 pénzt és ezért az összes lvl 62-68 ig cuccot megveheted . miért ? mert a lvl 62 es harcosnak van Bow ja is :D és minek fizetne érte külön ha nem ijjássZ ? -
#4400 aha -
Madmano #4399 Szasztok.Egy kérdés:ez totál ingyenes gamma? -
#4398 hát szerencsére nem! 25ös szinten nem sokat tudtam volna kezdeni velük! mondjuk először is szerencséjük volt, mert mikor meghaltam már elég rendesen levertek a szörnyek is! a szemetek meg kaptak az alkalmon, aztán pakolták is a cuccom!
csak ott volt a gond, hogy lassúak voltak és beértük őket! -
Cat 02 #4397 de nem 42 esek gondolom XD -
tegnap engem is bedaráltak, de szerecsére 2ember a haver klánok közül éppen arra járt! ledaráltuk a 2thiefet, aztán visszaszedtem a cuccom és be is tudtam vinni dw-be!! -
Cat 02 #4395 Dw ből Aege-n ki ne gyertek Hunter ruhában :D több mitn 20 thief van kin mint 42+ -
#4394 Ja sajna gyengülnek a skillek...(ugye mert a mastery erősíti az alá tartozó skillek hatását meg a skilleket sem tudod feljebb húzni) ÉS csak a legmagasabb mastery számít.. szóval mindegyik masteryd lehet azonos szinten is akár.
És XP-t is egyre kevesebbet kapsz... -
#4393 hát ha minden a mastery lvl-ednek a karaktered szintje alatt kell lenni!
az a jó, ha minél több szinttel van a kari lvl-je alatt! akkor több sp jön, viszont gyengül v.mit a karid! vagy nagyon erős fegyver, vagy sok-sok poti kell hozzá, hogy tudjál haladni! -
Cat 02 #4392 hogy kell SP farmolni ??? -
#4391 Meguntam hogy itt állandó szidások veszekedések vannak, nyitottam ennek topicot, ide látogasson el az aki leakarja írni a problémáit
Minden BOT vagy ide nemillő sértegetést, off témát, törölni fogom innen, a másik Topicban szabadon leírhatjátok a gondolataitokat
SilkRoad Online offtopic -
Carter15 #4390 valaki aki 40es szint környékén van azért segíthetne -
Carter15 #4386 Level 35
Wangwon, lottery ticket seller of Jangan
Yangyun, Jangan herbalist
Flora, Jangan adventurer
Wangwon, lottery ticket seller of Jangan
Huhoan, gambling house giard of Jangan
Salmai, ticket agent for Oasis
1. U have to start with 7th quest here to get Asa's Flute, then its just talking with Wangwon in Gambling House. (1st city)
2. Get:
- 100 Hyungcheon powders.
- 100 Ong feelers.
- 100 Small Red Scorpion legs.
3. Get:
- 100 Earth Magician eyebrows.
- 100 Blood Death Flowers leafs.
- 100 Red Scorpion legs.
4.Just talk with Wangwon.
5.Talk with Huhoan, use wine/champagne/whisky only. When he says he wants more, ask about that book, and exchange it for the flute.(nice sp reward)
6.Talk with Salmai to get Asa's Flute.
Ez a quest, de sehogysem sikerül. Az 5-ös pontnál akadtam el. -
Goth #4385 akkor ne kezdd. -
#4384 Nem akarom újrakezdeni a flame-t.
De gyűlölöm a Csalókat. A Bot használat pedig Csalás. ÉS nehogy már egy Csaló mondja meg nekem mit csináűljak mikor Ő csal! Úgyhogy te húzz a vérbe. Az ilyeneket jobb kaszinókban vagy játéktermekben véresre verik mielőtt kidobják... Azért mert egy olyan ember játékát bassza el egy erkölcsi nulla aki esetleg normálisan áll a dolgokhoz. -
#4383 Bocs akkor tényleg rosszul emlékeztem :)) -
#4382 1 órában 1 szer és 5 lehet nálad... -
#4381 tuja=tudja