6060
  • LezFiddler
    Ja, meg másokat is!
  • Gis80s
    Figyu, részemről teljesen mind1, hogy mennyire bonyolítod túl a szerkesztgetést, de ha elfogadsz egy tanácsot, akkor a banner legördülő menüjében keresd meg a "helyes importálás" nevű leckét, mert rengeteg felesleges munkától kímélheted meg magad, ha az ott leírtak alapján kezdesz neki egy gép átalakításának...
  • zsolt015
    azért nincs ott a dds mert még nem adtam hozzá... és azért nincs hozzá rendelve ahoz mert az a default mat.... denem baj:D
  • LezFiddler
    Ott a pont!
  • Rubio #3594
    Oszt mi a fenének akarsz Te tobj fájlt, ha még .dds fájlod sincs?

Talán hozzá kellene rendelned egy .dds fájlt legalább ahhoz a mat-hoz (de szerintem az összeshez), ami a materials editorban / képen ki van jelölve, mert én nem látom, hogy bármi is lenne hozzá rendelve!

(Egyébként a #3591 hsz-ben is erről írsz, igaz angolul, hogy nem sikerült megnyitni a .dds fájlt. Viszont ha nincs mit, akkor ne csodálkozz, hogy nem sikerül... Ja és azon se, hogy nem működik!)
  • hungaro
    Vannak gondok! Nem kicsik! szívesen segítenék, csak az elmagyarázáshoz nincs idegzetem...
  • LezFiddler
    Ez így nem is lehet jó.
    /vehicle/truck/truck

Ez kéne:
    /vehicle/truck/tgx

Reflectivity / env_factor ought be non-zero - fix the source of material '/vehicle/truck/tgx/glass.none_spec.add.env.tintadd.mat'.

Itt meg meg kéne írni a .mat fájlt.
  • zsolt015
    most meg ezt dobja ki:Sa console1:02:27 : [fs] Unable to open file for reading. (/vehicle/truck/truck/brabu-aprindere .dds)
    21:02:27 : [dds] Can not load '/vehicle/truck/truck/brabu-aprindere .dds'
    21:02:31 : Reflectivity / env_factor ought be non-zero - fix the source of material '/vehicle/truck/tgx/glass.none_spec.add.env.tintadd.mat'.
  • LezFiddler
    Bezony.
  • hungaro
    vehicle/truck/tgx mappa sorozatot hozz létre, és úgy próbáld meg!
  • zsolt015
    öm nem:S abba kéne?
  • LezFiddler
    OK. Tehát az asztalon létrehoztál egy akármilyen nevű mappát amibe aztán betetted ezt: /vehicle/truck/tgx és ebbe a mappába exportálsz, ugye?
  • zsolt015
    bocsii:D:D
  • LezFiddler
    A Materials Editor-ról légyszi!
    Ez az export ablak.
  • zsolt015
    tessék és előbb is így mentetem ki.. nem lett jó:S
  • LezFiddler
    Mutass légyszíves képet a Materials Editor-ról!
  • zsolt015
    bocsi...
  • zsolt015
    erről beszéltem:S:S hogy csak egy tobj ad ki
  • zsolt015
    ETS/GTS szoktam kijelölni
  • LezFiddler
    Jó estét kívánok!

Én a helyedben a Version-nál nem a "Truck Saver"-t jelölném meg hanem az ETS/GTS-t. ( Természetesen akkor, ha ezek valamelyikébe szeretnél exportálni )
    Megadod a fájlnevet, ( fájl típusa marad PMG ) majd export!
    Ennek így jónak kell lennie.
  • Gis80s
    ...de amúgy minden mat megvan pl?
  • zsolt015
    de max egy darabb tobj-fájlt ír:S
  • Gis80s
    Nem kell semmit pipálnod, vagy keresned, mert a 2.2.4 mindent megír exportáláskor....mat, pmc, pmd, pmg, tobj
  • zsolt015
    lehet hogy a zmodom a rossz vagy itt mit kell kipipálni?
  • djano
    exportlásnál nézd emg hogy bevan-e pipálva minden.
  • zsolt015
    sziasztok egy kérdésem lenne hogy a 2.2.4 es verziós zmod miért nem ad tobj fájlt? vagy én rontottam el valamit? A játék arra panaszkodot hogy nincsenek meg...
    Garth22 nagyon jó lett:)
  • djano
    10p+dicséret:)
  • Gis80s
    A két néni nekem nagyon nem passzol rá, de amúgy 10 pontos, gratula!
  • Garth22
  • Gis80s
    Mi a bánatnak kellett ezt a képet ekkorában berakni? :))))
  • imihaver
    Gyengébbek kedvéért egy kis rajz evvel kapcsolatosan "kamion hátsó két tengelyen lévő kerekeinek dummynevei": (TOP nézetben)

1280 x 1024

#3567: szivesen :)
  • Gis80s
    Gyengébbek kedvéért -mint én- :))
    wheel rr és rl vannak leghátul, wheel mr és ml vannak előrébb

infoért köszönet Imihavernak!
  • Gis80s
    Köszönöm...de direkt inkább right nézetben csináltam :))))
    Viszont az eredmény így is egy csudálatos lowrider lett...

• imihaver
    Szép jóreggelt!
    #3564: A hátsó kerekek dummyjait "left" nézetben húzdd lejjebb majd export!
  • Gis80s
    Nagyon danke :)
    Ahogy Colombo mondta, még egy kérdésem lenne :)))
    Kicseréltem a dummy neveket arra, amit írtál, aminek eredményeként a kerekek jók lettek, de brutál módon megdőlt a gépezet hátra...kb 20 fokban áll üresen. Ilyenkor mi történt?
  • russh12
    #3561-ra ment bocsi :$
  • russh12
    wheel.fr wheel.fl

wheel.mr wheel.ml
    wheel.rr wheel.rl

:)
  • Gis80s
    Valaki legyen kedves megosztani velem, hogy minek kell lennie akkor a dummy neveknek, ha két pár hátsókereket akarok a gépre...
    Előre is köszönöm!
  • tuzfal3
    Nem feltétlen kell konvertálni.Ha visszaállítja a material editorsban a dolgokat az eredetinek megfelelően, és mivel nem kell újra mappolni simán kiexportálja minden extra dds meg thumbnails nélkül, felülírja az eredeti pmg-t és becsomagolás után használható...crafterre így sikerült extra lámpa dummykat raknom...:D
  • hungaro
    meg nyitod a zmoddal a kamiont, meg keresed a driver dummy-t, vagy az alkatrészeknél addig pipálgatod míg a sofőr nem lesz, ki törlöd, ki konvertálod a játékba és kész!