6060
Segítség!
-
#3598 Ja, meg másokat is! -
#3597 Figyu, részemről teljesen mind1, hogy mennyire bonyolítod túl a szerkesztgetést, de ha elfogadsz egy tanácsot, akkor a banner legördülő menüjében keresd meg a "helyes importálás" nevű leckét, mert rengeteg felesleges munkától kímélheted meg magad, ha az ott leírtak alapján kezdesz neki egy gép átalakításának... -
#3596 azért nincs ott a dds mert még nem adtam hozzá... és azért nincs hozzá rendelve ahoz mert az a default mat.... denem baj:D -
#3595 Ott a pont! -
#3594 Oszt mi a fenének akarsz Te tobj fájlt, ha még .dds fájlod sincs?
Talán hozzá kellene rendelned egy .dds fájlt legalább ahhoz a mat-hoz (de szerintem az összeshez), ami a materials editorban / képen ki van jelölve, mert én nem látom, hogy bármi is lenne hozzá rendelve!
(Egyébként a #3591 hsz-ben is erről írsz, igaz angolul, hogy nem sikerült megnyitni a .dds fájlt. Viszont ha nincs mit, akkor ne csodálkozz, hogy nem sikerül... Ja és azon se, hogy nem működik!) -
#3593 Vannak gondok! Nem kicsik! szívesen segítenék, csak az elmagyarázáshoz nincs idegzetem... -
#3592 Ez így nem is lehet jó.
/vehicle/truck/truck
Ez kéne:
/vehicle/truck/tgx
Reflectivity / env_factor ought be non-zero - fix the source of material '/vehicle/truck/tgx/glass.none_spec.add.env.tintadd.mat'.
Itt meg meg kéne írni a .mat fájlt. -
#3591 most meg ezt dobja ki:Sa console1:02:27 : [fs] Unable to open file for reading. (/vehicle/truck/truck/brabu-aprindere .dds)
21:02:27 : [dds] Can not load '/vehicle/truck/truck/brabu-aprindere .dds'
21:02:31 : Reflectivity / env_factor ought be non-zero - fix the source of material '/vehicle/truck/tgx/glass.none_spec.add.env.tintadd.mat'.
-
#3590 Bezony. -
#3589 vehicle/truck/tgx mappa sorozatot hozz létre, és úgy próbáld meg! -
#3588 öm nem:S abba kéne? -
#3587 OK. Tehát az asztalon létrehoztál egy akármilyen nevű mappát amibe aztán betetted ezt: /vehicle/truck/tgx és ebbe a mappába exportálsz, ugye? -
#3586 bocsii:D:D -
#3585 A Materials Editor-ról légyszi!
Ez az export ablak. -
#3584 tessék és előbb is így mentetem ki.. nem lett jó:S
-
#3583 Mutass légyszíves képet a Materials Editor-ról! -
#3582 bocsi...
-
#3581 erről beszéltem:S:S hogy csak egy tobj ad ki -
#3580 ETS/GTS szoktam kijelölni -
#3579 Jó estét kívánok!
Én a helyedben a Version-nál nem a "Truck Saver"-t jelölném meg hanem az ETS/GTS-t. ( Természetesen akkor, ha ezek valamelyikébe szeretnél exportálni )
Megadod a fájlnevet, ( fájl típusa marad PMG ) majd export!
Ennek így jónak kell lennie. -
#3578 ...de amúgy minden mat megvan pl? -
#3577 de max egy darabb tobj-fájlt ír:S
-
#3576 Nem kell semmit pipálnod, vagy keresned, mert a 2.2.4 mindent megír exportáláskor....mat, pmc, pmd, pmg, tobj -
#3575 lehet hogy a zmodom a rossz vagy itt mit kell kipipálni? -
#3574 exportlásnál nézd emg hogy bevan-e pipálva minden. -
#3573 sziasztok egy kérdésem lenne hogy a 2.2.4 es verziós zmod miért nem ad tobj fájlt? vagy én rontottam el valamit? A játék arra panaszkodot hogy nincsenek meg...
Garth22 nagyon jó lett:) -
#3572 10p+dicséret:) -
#3571 A két néni nekem nagyon nem passzol rá, de amúgy 10 pontos, gratula! -
#3570 -
#3569 Mi a bánatnak kellett ezt a képet ekkorában berakni? :)))) -
#3568 Gyengébbek kedvéért egy kis rajz evvel kapcsolatosan "kamion hátsó két tengelyen lévő kerekeinek dummynevei": (TOP nézetben)
1280 x 1024
#3567: szivesen :) -
#3567 Gyengébbek kedvéért -mint én- :))
wheel rr és rl vannak leghátul, wheel mr és ml vannak előrébb
infoért köszönet Imihavernak! -
#3566 Köszönöm...de direkt inkább right nézetben csináltam :))))
Viszont az eredmény így is egy csudálatos lowrider lett...
-
#3565 Szép jóreggelt!
#3564: A hátsó kerekek dummyjait "left" nézetben húzdd lejjebb majd export! -
#3564 Nagyon danke :)
Ahogy Colombo mondta, még egy kérdésem lenne :)))
Kicseréltem a dummy neveket arra, amit írtál, aminek eredményeként a kerekek jók lettek, de brutál módon megdőlt a gépezet hátra...kb 20 fokban áll üresen. Ilyenkor mi történt? -
#3563 #3561-ra ment bocsi :$ -
#3562 wheel.fr wheel.fl
wheel.mr wheel.ml
wheel.rr wheel.rl
:) -
#3561 Valaki legyen kedves megosztani velem, hogy minek kell lennie akkor a dummy neveknek, ha két pár hátsókereket akarok a gépre...
Előre is köszönöm! -
#3560 Nem feltétlen kell konvertálni.Ha visszaállítja a material editorsban a dolgokat az eredetinek megfelelően, és mivel nem kell újra mappolni simán kiexportálja minden extra dds meg thumbnails nélkül, felülírja az eredeti pmg-t és becsomagolás után használható...crafterre így sikerült extra lámpa dummykat raknom...:D -
#3559 meg nyitod a zmoddal a kamiont, meg keresed a driver dummy-t, vagy az alkatrészeknél addig pipálgatod míg a sofőr nem lesz, ki törlöd, ki konvertálod a játékba és kész!