6060
Segítség!
-
GixEr #28 egyaltalan nem kell eromunek lennie a max-hoz, foleg nem a kezdetekben....
A tobbi fapados modelerhez kepest sokkal jobban mukodik, jo kiepites, optimalizalt programkod stb... En hasznaltam az osszes maxot ami megjelent, mindenfele konfiguracion ugyhogy tapasztalatbol mondhatom... -
neuro #27 "3D Studio Max-al kezdeném mindenképpen."
"Szerintem nem nagy."
Próbáltad már egylátalán a maxot? :)
A 3dsmax-hoz nem árt egy erős gép, mert a sok számolás, poligon, textúra renegeteg memóriát eszik. Még ha csak játékok alá akarsz modellezni, akkor sem árt ha van benne legalább 1 giga RAM, 2 Ghz körüli processzor és egy jobb fajta OpenGL-es videókártya. A Mayához pedig kétszer ennyi kell mindenből :)
Apropó Maya: van belőle Personal Learning Edition, am szabadon letöthető (csak a renderelt képre vízjelet rak) de aza alapok elsajátításához az is nagyon jó.
http://www.alias.com/glb/eng/products-services/product_details.jsp?productId=1900003 -
neuro #26 MS Flight Simulator, MS Train Simulator, Trainz, Dungeon Siege és az összes Quake 3 motoros játék.
Itt találsz róla infót: http://www.turbosquid.com/gmax -
#25 Mert neked a 2.0.6-os verzió van meg, az meg nem jó semmire ha nincs hozzá kód! -
#24 Épp a kezelése az ami nagyon nehéz lehet.
De most ennyire rossz lenne a zmodeler?
Eddig ahol csak láttam, mindig ezt használták autók készitésére a Vice City, San Andreas, NFS és MM2 játékoknál. -
#23 de viszont nagyon nehéz kezelni. -
#22 Szerintem nem nagy. -
#21 Mekora a gépigénye, mert nincsen atomerőművem? -
#20 Néztem, de nem tudsz olyan ahol kompletten egy kocsit mutat be a tutorial az elejétől kezdve a végéig? Mert én nem nagyon találtam sehol -
#19 amúgy a mafiahq.uw.hu végigjátszás részlegen nézzetek körbe. van 1 kiri tutorial zmodelerhez -
#18 3D Studio Max-al kezdeném mindenképpen. -
#17 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1120213599 -
#16 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1120213599 -
#15 Tudom, hogy meg kell tanulni, de ha már hónapokat/éveket gyakorolok, akkor már egy olyan programon kellene, amivel bármit meg lehet csinálni bármilyen játékhoz.
Ezért nem tudom, hogy mi lenne a legjobb, mert a 3DSM szerintem kezdetnek nehéz lenne. -
GixEr #14 Elobb modelezni tanulja meg, a program nem fog helyetted modelt kesziteni. Es te sem fogsz megtanulni 1-2 het alatt modelezni. Ha tudsz modelezni (barmiben) akkor mar csak egy konverter kell, aminek a szerepet akar a Zmodeler is atveheti vagy egyeb fejlesztoi tool. -
#13 Nem tdod, hogy milyen játékokhoz lehet vele modelleket csinálni?
Nem sok mindent találtam ezzel a programmal kapcsolatban, bár még csak az elején vagyok a keresésnek.
Inkánbb érdemesebb lenne 3D Studio Max-al? -
neuro #12 Játékokhoz ott az ingyenes gMax. A 3dsmax-ra épül, rengeteg játékhoz lehet vele modelletek készíteni. Igaz a hivatalos oldalról már nem lehet leszedni, e biztos van még valahol fent a neten. -
GixEr #11 Vagy ott a Blender, az meg komplexebb program. -
GixEr #10 Wings3D = 0Ft
De a Zmodeler se ingyenes, ha mar itt tartunk... -
#9 Kell hozzá vmilyen kód mert a Settings ->About-ba kér csak nekem nincs ?? -
#8 Nekem ilyen Zmodeler van csak a használatát még nem jöttem rá. Még bese tudom állítani, hogy beadja azt a járművet ami kiválasztottam, hogy átalakítsam. . Remélem itt majd kapok segítságet.
-
Darkboy #7 Maya - 1.000.000 Ft
3D Studio Max - 700.000 Ft -
#6 mindemellett mennyibe kerül a Maya vagy a Max???
sztem annyit te sem akarsz áldozni rá... -
#5 Gondoltam, hogy nem túl népszerű, mivel nem találtam sok mindent róla.
Amúgy játékokhoz akarok modokat csinálni (autókat).
Mivel ingyenes, nem hittem, hogy egy csúcs program, csak számomra sokkal egyszerűbnek tűnt a kezelőfelülete, meg ilyenek..., mint a max-é és a maya-é. -
GixEr #4 ezt a heyledben elfelejtenem, hacsak nem jatekokhoz akarsz kesziteni modelleket (de inkabb akkor is). helyette Pld.: Wings3D, MAX, esetleg MAYA szoval mindenkeppen egy olyan programmal aminek a kezelese kiforrott es felhasznalobarat. Ebben iszonyatosan maceras a modellezes es leirast sem tul sokat talalsz hozza. Segitseget pedig itt biztos, hogy nem. NAgyon kevesen hasznaljak ezt a programot. -
#3 na így már jobban értem:
-
#2 milyen modellező prg ez? -
#1 Még kezdő vagyok a modellezésben, de ezzel a programmal szeretném elkezdeni.
Aki jártas a programban az megoszthatná tapasztalatait és tippjeit.