6060
  • Zsoze19
    Sziasztok!Én saját Skin-t akarok készíteni a kamionomra de sehol nem találok dds file-t csak scs filet......ez már 1 megszerkesztett kamion amit átt szeretnék kicsit alakítgatni!Pls HELP!
  • szufy
    hello!
    Nem tudna nekem valaki linkelni daf 105-ös-re oldalspoilert? Tudjátok ami eltakarja a tankot! Egyszerűen nem találok ha valaki tudna valamit linkelje már be nekem! Előre is köszi!
    Hello
  • LezFiddler
    Emmegmi?

Neem, szép lesz.
  • imihaver
    Gyönyörű komám
  • Garth22
    köszönöm srácok !
  • djano
    Nagyon szép
  • Blum
    Jólesz-jólesz!
  • Garth22
  • Cosmo1999
    Bocs ezt lehagytam:
    Társítani kell WinRar-al azt a fájl-t amit letöltöttél.
  • Demiii
    elhiszem hogy jó a video de hogy avi-ba töltöted volna fel akk meg is lehetne nézni.
  • Cosmo1999
    Szevasztok!
    Sokan kérték/mondták hogy nem tudnak convertálni 2.2.2-es zmoddal ezért segítsek nekik.
    Ezért tegnap gyorsba összedobtam egy convertálás vidit!
    Itt lehet letölteni!
    Üdv:Matemester
  • bela96
    sziasztok.ugyan az problémám van mind hungaro barátunknak is.Nekem is windows 7-esem van és nem fut rajta.Próbáltam már telepiteni amit Blum linkelt és amit Lezfiddler és amit Gis is linkelt.És nekem se megy úgy se.válaszokat előre is kösszi.
  • CseNo
    A kivilágításához a kijelzőt (kivilágítandó alkatrész) külön modellrészként kell elhelyezni az interior modellén belül, és dif_lum mat kell hozzá fehér alpha csatornával a dds fájlban, ugyanúgy, mint pl. a lámpatest kivilágításánál. De célszerűbb lemásolni pl. a műszerfal kivilágítás mat-ját és azt átírni.
  • Gis80s
    2.2.2-től erre is szükség van:

link
  • Garth22
    2.2.4 + visual c+++ nekem ment win7 alatt !
  • hungaro
    esetleg valaki erre egy biztos megoldást?
  • Suba1993
    Köszi
  • Blum
    Nem ezzel a programmal kell,az tuti.
    Valószínűleg a base.scs-ben kell turkálni.
  • Suba1993
    Sziasztok!
    A játékbeli gyári kamionom fogyasztását akarom alacsonyabbra átírni és azt akarom kérdezni, hogy ezzel a programmal kell-e csinálni és hogyan?
  • Maktoko
  • tuzfal3
    +1
  • Maktoko
    Helló mindenki!
    Valaki tudna adni egy interior konvert leírást,mert szeretnék uj belsőt készíteni...elöre is köszi!
  • Speedway
    módosítottam a az alfa csatornát meg próbálkoztam mindennel de még mindig sötét éjszaka :S
  • hungaro
    Windows 7-em van, nem hiszem hogy jó lenne hozzá:)
  • Speedway
    megnézem
    köszi az ötletet
  • LezFiddler
    Csak egy ötlet: mi lesz, ha leszeded az alfa-csatornát a textúráról, vagy módosítod az alfa-csatornát?
  • Speedway
    sziasztok

abban kérném a segítségeteket hogy van egy interiorom amit szerkesztgettem de a gps, stb éjszaka elsötétedik nem "világít"
    ezzel lehet valamit kezdeni?

és tudtok adni egy mat-ot a silós pótra mert nagyon nagyon világos

köszi
  • LezFiddler
    Esetleg EZZEL próbáltad?
  • szufy
    Hello
    Valaki segítene nekem és rakna 1 révész skint a dafomra!?
    Ha valaki segít annak elküldöm a kamiont meg a képet róla!
    Előre is köszömöm!
    Hello

• hungaro
    már megvolt, de ugyan ezt írja újra indítás után is...
  • hungaro
    akkor nem tudom így...
    előző üzenetemre: a C++ 2008-at is telepítettem már hozzá, de ugyan ezt írja ki...
  • Blum
    Ezt telepítsd.
  • zsolt015
    de semmi máshoz nem nyúltam se a defhez se semmihez:S csak kivetem a truck mappot abból beimportáltam és truck mappba ki és utána meg vissza húztam a helyére
  • hungaro
    amit szerkesztettél kamiont annak a kerekeit rakd be a wheel mappába, és a régi def.ből írjad át a sorjait, és próbáld meg úgy!
  • hungaro
    sziasztok! Újra telepítettem a gépemet, el akarom indítani a zmodelert, de az az üzenet fogad:
    természetesen újra kicsomagoltam, el kértem újra de mindig ugyan ez fogadott! esetleg valami megoldás rá?
  • zsolt015
    egy kérdésem lenne 2.2.4. zmodot használok és már régebben is használtam zmodot meg próbáltam konvertálni és egy hibát találtam 19:46:06 : Not enough (0) rear wheels in model @@trk_man_tgx_a@@. és csak egy légfrissítőt a kerékhez hozzá se nyúltam
  • SuSu1992
    én innen szoktam cuccokat lopni!, meg néha-néha innen is..
  • luspaydavid
    Ahha, köszi szépen :)
  • LezFiddler
    Jó estét kívánok!
    Ez kell neked:Chamfer
    Némi utómunkálatot azért igényel majd!
  • luspaydavid
    Sziasztok !
    Elővettem a 3 Scania-t de szeretnék rajta csinosítani és ezt a lökhárítóval kezdtem, azt szeretném meg kérdezni hogy hogyan tudnám lekerekíteni az éleket van-e valami mód rá ?