6060
Segítség!
-
Zsoze19 #3478 Sziasztok!Én saját Skin-t akarok készíteni a kamionomra de sehol nem találok dds file-t csak scs filet......ez már 1 megszerkesztett kamion amit átt szeretnék kicsit alakítgatni!Pls HELP! -
szufy #3477 hello!
Nem tudna nekem valaki linkelni daf 105-ös-re oldalspoilert? Tudjátok ami eltakarja a tankot! Egyszerűen nem találok ha valaki tudna valamit linkelje már be nekem! Előre is köszi!
Hello -
#3476 Emmegmi?
Neem, szép lesz. -
#3475 Gyönyörű komám -
#3474 köszönöm srácok ! -
#3473 Nagyon szép -
Blum #3472 Jólesz-jólesz! -
#3471 -
#3470 Bocs ezt lehagytam:
Társítani kell WinRar-al azt a fájl-t amit letöltöttél. -
Demiii #3469 elhiszem hogy jó a video de hogy avi-ba töltöted volna fel akk meg is lehetne nézni. -
#3468 Szevasztok!
Sokan kérték/mondták hogy nem tudnak convertálni 2.2.2-es zmoddal ezért segítsek nekik.
Ezért tegnap gyorsba összedobtam egy convertálás vidit!
Itt lehet letölteni!
Üdv:Matemester -
#3467 sziasztok.ugyan az problémám van mind hungaro barátunknak is.Nekem is windows 7-esem van és nem fut rajta.Próbáltam már telepiteni amit Blum linkelt és amit Lezfiddler és amit Gis is linkelt.És nekem se megy úgy se.válaszokat előre is kösszi. -
CseNo #3466 A kivilágításához a kijelzőt (kivilágítandó alkatrész) külön modellrészként kell elhelyezni az interior modellén belül, és dif_lum mat kell hozzá fehér alpha csatornával a dds fájlban, ugyanúgy, mint pl. a lámpatest kivilágításánál. De célszerűbb lemásolni pl. a műszerfal kivilágítás mat-ját és azt átírni. -
#3465 2.2.2-től erre is szükség van:
link -
#3464 2.2.4 + visual c+++ nekem ment win7 alatt ! -
#3463 esetleg valaki erre egy biztos megoldást? -
Suba1993 #3462 Köszi -
Blum #3461 Nem ezzel a programmal kell,az tuti.
Valószínűleg a base.scs-ben kell turkálni. -
Suba1993 #3460 Sziasztok!
A játékbeli gyári kamionom fogyasztását akarom alacsonyabbra átírni és azt akarom kérdezni, hogy ezzel a programmal kell-e csinálni és hogyan? -
#3459 -
#3458 +1 -
#3457 Helló mindenki!
Valaki tudna adni egy interior konvert leírást,mert szeretnék uj belsőt készíteni...elöre is köszi! -
#3456 módosítottam a az alfa csatornát meg próbálkoztam mindennel de még mindig sötét éjszaka :S -
#3455 Windows 7-em van, nem hiszem hogy jó lenne hozzá:) -
#3454 megnézem
köszi az ötletet -
#3453 Csak egy ötlet: mi lesz, ha leszeded az alfa-csatornát a textúráról, vagy módosítod az alfa-csatornát? -
#3452 sziasztok
abban kérném a segítségeteket hogy van egy interiorom amit szerkesztgettem de a gps, stb éjszaka elsötétedik nem "világít"
ezzel lehet valamit kezdeni?
és tudtok adni egy mat-ot a silós pótra mert nagyon nagyon világos
köszi -
#3451 Esetleg EZZEL próbáltad?
-
szufy #3450 Hello
Valaki segítene nekem és rakna 1 révész skint a dafomra!?
Ha valaki segít annak elküldöm a kamiont meg a képet róla!
Előre is köszömöm!
Hello
-
#3449 már megvolt, de ugyan ezt írja újra indítás után is... -
#3448 akkor nem tudom így...
előző üzenetemre: a C++ 2008-at is telepítettem már hozzá, de ugyan ezt írja ki... -
Blum #3447 Ezt telepítsd. -
#3446 de semmi máshoz nem nyúltam se a defhez se semmihez:S csak kivetem a truck mappot abból beimportáltam és truck mappba ki és utána meg vissza húztam a helyére -
#3445 amit szerkesztettél kamiont annak a kerekeit rakd be a wheel mappába, és a régi def.ből írjad át a sorjait, és próbáld meg úgy! -
#3444 sziasztok! Újra telepítettem a gépemet, el akarom indítani a zmodelert, de az az üzenet fogad:
természetesen újra kicsomagoltam, el kértem újra de mindig ugyan ez fogadott! esetleg valami megoldás rá? -
#3443 egy kérdésem lenne 2.2.4. zmodot használok és már régebben is használtam zmodot meg próbáltam konvertálni és egy hibát találtam 19:46:06 : Not enough (0) rear wheels in model @@trk_man_tgx_a@@. és csak egy légfrissítőt a kerékhez hozzá se nyúltam -
SuSu1992 #3442 én innen szoktam cuccokat lopni!, meg néha-néha innen is.. -
#3441 Ahha, köszi szépen :) -
#3440 Jó estét kívánok!
Ez kell neked:Chamfer
Némi utómunkálatot azért igényel majd! -
#3439 Sziasztok !
Elővettem a 3 Scania-t de szeretnék rajta csinosítani és ezt a lökhárítóval kezdtem, azt szeretném meg kérdezni hogy hogyan tudnám lekerekíteni az éleket van-e valami mód rá ?