Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
definition fájlban, vagy a zmodban?
Próbáltad áttenni az autót másik osztályba?
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
ai és a collison mappa is megtalálható, mindegyik mögött ott van (ABC)
Megnyitod a .pmg-t Hex Editorral
Kiválasztod a keresés menüt
Azon belül pedig a cserét
Kiad egy ablakot
Elsõ sorba:00 ff ff ff 00
Második sorba:ff ff ff ff ff
Az adattípus:hexadeimális érték legyen beálitva
Ezután kattints az összes cseréjére
Ekkor kijön egy ablak ha jól csináltál mindent majd kattints az OK gombra.
Elmented,és raktározással visszateszed az scs-be
Ez pedig az ablak mat értékei:
material : "eut.none_spec.add.env.tintadd.fx" {
texture<0>0> : "glass.tobj"
texture<1>1> : "/material/environment/vehicle_reflection.tobj"
ambient : { 1 , 1 , 1 }
diffuse : { 1 , 1 , 1 }
specular : { 0.75148 , 0.984407 , 0.96776 }
shininess : 100
tint : { 0 , 0 , 0 }
env_factor : { 1 , 1 , 1 }
tint_opacity : 0.5
}
Remélem segített valamicskét😊
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Blum gratulálok a HG joghoz.!
Aki ért a lámpatest megvilágítós módszerhez.Az leírhatná és az is bekerülhetne a bannerba.
Imihaver mappolás tutorialja eléggé adja, valami olyasmi leírást lehetne gyártani. : ))
Opel Movano 2.8DTi
Elõször is: jó lenne, ha megírnád, hogy melyik verzióval ténykedsz.
Szerintem nézz utána, hogy meg van-é Zmodelerben az autód PMG-jének a gyökerében található "ai-, base", esetleg más néven szereplõ almappa, és a collision mögött az (ABC) !
Ennek ugye ott kéne lennie.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
látom BLUM lett a hg<#eljen>#eljen>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
olyan problémám volna, hogy én szerkesztettem egy kamiont, és úgy importáltam be ahogy lezfiddler leírta, utána megpróbáltam exportálni, ugyan csak ugyan úgy, ahogy lezfiddler leírta, és beteszem a modmappába az scs fájlt és betölt a játék, de az eredeti kamion jön be a játékba..
a log file meg nem ír semmi hibát ezzel kapcsolatban..
mi lehet a probléma?
Újév alkalmából szerintem jól jött😄
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Papi08: köszönjük eddigi munkádat.!
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Papi:Köszönjük az eddigi munkáidat és segítségeidet.
jah:és Boldog Új Évet Kívánok Minden Fórumozónak
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
13 éve itt. Szép idő.
De hála a moderátorok gyors munkájának, megvan az új HG Blum személyében.
Jó munkát kívánok Neki!😊
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
Igaz hogy nem mindig figyelem a topikot, és oké, legyen Blum a HG, mert az ez elõtti szavazást is Õ nyerte ha jól emlékszem, csupán valamiért nem adták neki a HG jogokat.
Szóval köszönöm az eddigi lehetõséget, és +1 Blum kollegának 😉
13 éve itt. Szép idő.
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
Ilyet még nem tapasztaltam.
Nyomj rá egy olyant,hogy alkatrészen jobb klikk-->Diff Color elõl elveszed a pipát-->OK majd ugyanez csak visszarakod a pipát.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
amúgy hali

...::: http://www.g10design.hu/ :::...
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Polygonból építkezek és csak 1 oldalról látni, mégpedig ahonnan készítve van... De ezt ti is tudjátok 😊) Mire kattoljak hogy azt érjem el hogy mindenhonnan látható legyen???Köszönöm a válaszotokat elõre is.
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
próbálok többször felnézni, de csak ugy tudok, ahogy az idõ engedi.
mégegyszer elnézést mindenkitõl. szép estét
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"