6060
Segítség!
-
#3398 Nézd meg a bodypaint mat fájljának első sorát, ha eut.paint.xyz-vel kezdődik, akkor szokott ilyen gond lenni, javítsd át eut.dif.spec.xyz-re. -
#3397 Értem csak én biztos nemtudom megcsinálni -
CseNo #3396 Vagy a desc fájlban van rossz RGB színkód megadva.. -
Blum #3395 Talán átírni?! -
#3394 Azzla mit lehet kezdeni? -
#3393 Helló!
Szeretnék átt alakítani egy már meglévő gépet (lámpák, stb)
Az a gondom hogy 2.2.3-as szoftverem vande nem engedi be importálni.. gondolom én azért mert nincs hozzá kódom.. Valaki esetleg megoldást?
Másik verzió, vagy esetleg kód?
Meg köszönném!!!! :) -
Blum #3392 Hát,akkor ott a .mat fájllal lesz gubanc. -
#3391 Ezzel a szövegel a segitőknek üzenek!
Nem azzal van a baj hogy nemtudok skinezni hanem azzal hogy van egy piros Man Tga-ám és azt hiába szinezem át nem szinezi át ugyan úgy piros de a bodypaint.dds mármint a kamion texturája festése fehér és nem piros és ha átfestem semmi ne történi a töltött festés van rajta sajnos..és azért kérdeztem hogy megtudja hogy lehet e skinezni a Zmodival ha valaki tud erre a problémára megoldás azt meg köszöném.
Tudok skinezni meg szeretek skinezni csak nemtudom mi a baj...sajna
Na de rövidre fogva az a baj hogy a fehér a kamion ddds texturája de piros a játékba hiába festem át nem festi át js és ha a játékba akarom festeni ottse festi át.
Bocs a sok szöveg miatt.Ja és köszi a segitséget. -
#3390 Jó reggelit!
Egyszerű skin-ezéshez nem feltétlenül szükséges Zmodeler, azt bármilyen képmachinátor programmal meg lehet tenni.
A DXTBmp lényegében "csak!" arra kell, hogy a megszerkesztett képet ismét dds formátumba lehessen rakni.
Viszont ha valaki Photoshop-ot használ, akkor egyszerűbb dolga van, hiszen a PS-hoz van egy Nvidia plug-in amivel ki lehet váltani a DXTBmp-t, magyarán: a PS ismerni fogja dds formátumot.
Ha komolyabb skin-t szeretnénk az autónkra, akkor azért érdemes a PMG-t importálni és párhuzamosan ügyködni a két programmal! -
#3389 A DXTBmp-vel pont annyira lehet "Át festeni az-az skinezni", mint a zModeler-rel, azaz sehogy!
Egy kicsit mellélőttél, mert a DXTBmp egy konvertáló progi, ami a .dds fájlok létrehozására szolgál, viszont festeni egy 3. progival kell, mint pl. a paint, vagy ennél sokkal jobbal is lehet, pl. a photoshoppal, de a kettő között is léteznek progik, de a DXTBmp nem az! -
#3388 Át festeni az-az skinezni egy másik progival lehet az un. DXTBmp-vel! -
#3387 Sziasztok!
Zmodelerbe ha nyitott PMG-s a kamion akkor ott átlehet festeni vagy ott lehet rárakni logot vagy feliratott?Vagy képet? -
akela #3386 Szép lesz.
Ha megengedsz egy észrevételt,tegyél bele dobbetétet,és féktárcsát.És talán lehetne egy kis "húsa" is a felninek,mert igy elég vékonyka.
A banner szép lett,gratula Imihavernek érte -
#3385 nagyon szép!! -
#3384 Az sem rossz ötlet:D
Valaki tudja hogy kell a kereket konvertálni? nulláról kezdtem... és fogalmam sincs hogyan is kéne...Valaki tudna csinálni egy leírást a műveletről? -
#3383 Pöpec lesz barátom:) -
nenus #3382 Próbálj meg rá 1 GLS-es vagy DHL-es vagy TNT-s skint ;)
Mellesleg elég szép -
koppi2 #3381 Valaki be linkelné nekem azt a videot ahol megmutatják a potkocsi készítést. köszönöm szépem -
Blum #3380 Szép! -
#3379 -
#3378 nagyon szép! -
#3377 Majd az is sorra kerül majd:D Köszi hogy szóltál!
Más:
Végül összedobtam pár szín kombinációt ami szóba jöhet:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Tudom,a harmadiknál elcsesztem a motorháznál a színt,de siettem... -
Blum #3376 Kerék az csak úgy van a levegőben? :/
Legalább egy tengelyt csinálj neki. -
#3375 Szép,de sztem ezt a festést hanyagolld:/ vagy a háttér miatt,vagy nemtudom..de..érdekes :D -
#3374 cool -
#3373 Sziasztok!
Tovább haladtam a géppel.Ma csináltam hozzá új kerekeket,már csak a finom hangolások vannak rajta, interior változik,lehet hogy a festés is, majd még eldől.
Kb 70%
További szép estét! -
#3372 na most van egy másik problémó.az hogy csinálok egy gépet,elmentem z3d-be és mikor kimegyek zmodbol saját magátol újraindul a gép.miért van ez? -
Blum #3371 Nincsmit! :) -
nenus #3370 Bocs a dupláért. A bak fájl társításos bejött :D Ezer köszönet ;) És csak a felső "járdát" kell újracsinálni :D -
nenus #3369 Autosave nincs, mert becsomagolva van a zmod.. -
Blum #3368 Ha maradt .bak fájl valahol,akkor azzal elvileg visszatudod állítani,ha társítod Zmoddal.
Autosave? -
nenus #3367 Köszi!
Segítséget kérnék. Szépen sorban elkezdtek eltűnni zmodban az alkatrészek, és újra akartam indítani, de elveszett a z3d fájlból a pótkocsi. Tudok valamit csinálni? :S -
#3366 Gyönyörű Tesó! -
#3365 Blum kösszi.második oldalon találtam rá. -
nenus #3364 Nah akkor! :) Készül :D
Wheels: Ventyres
Trailer: Nenus
Eddigi segítségek: Sg fórum/ Zmod topik, Grath22 (köszönet érte)
Programok:
Zmodeler 2.1.1.
Photoshoop CS5
Ms Paint
Képek:
[center]
Jelenlegi állapot: Kb 10% -
Blum #3363 Még ezen az oldalon megtalálod a megoldást... -
#3362 sziasztok.tudnátok segiteni?az a problémó hogy újra lett telepitve a gépem és felraktam a zmodeler 2.2.2-eset és nem indul el.ezt irja ki:
válaszokat előre is kösszi. -
#3361 csinálj jobbat #3358 -
nenus #3360 Sziasztok! Lenne 1 kérdésem a hozzáértőkhöz. Van a pótkocsim tetején 1 cső:
És én azt meg szeretném csinálni ilyenre:
Következőféle módon szeretném megcsinálni. Vertex mod be, majd modify/submesh/exturde, majd ha meghosszabbítottam akkor modify/rotate móddal elforgatni. Ez eddig szép és jó, de mikor elforgatom a meghosszabbított részt, akkor elkezd megnyúlni (minél többet fordítok rajta, annál jobban nyúlik). És erre szeretnék rájönni hogy ezt hogy tudom megoldani. Köszönöm előre is.
Garth: Szép munka (Y) -
CseNo #3359 Csinos, csak a rács nagyon átlátszik!