6060
Segítség!
-
#3800 Hülye kérdés,de ott milyen néven van a videókártya??? -
Blum #3799 Start Menü ->futtatás-ba beírod,hogy dxdiag,lefuttatod,majd felül a Képernyőre kattintasz és ott kiírja. (XP alatt)
Vista,Win7-nél Start Menű-->Keresés,beírod,hogy dxdiag,kidobja a találatot,rákattintasz és onnantól már ugyanaz.
De Everest/AIDA64 programmal is megtudod nézni. -
#3798 Hülye kérdéseim lesznek,de ehhez nem nagyon értek,úgy hogy ha lehet elmagyaráznád hogy tudom megnézni hogy milyen? -
Blum #3797 Először is kikéne deríteni,hogy milyen kártya van a gépben. Ha megvan,akkor netről letöltöd a hozzá valót,feltelepíted,restart,örülsz. -
#3796 Helló!
Gis-->>Hogyan lehet a videó kártyát frissíteni???
Mert cseréltem flarepackot,nem oldotta meg a hibát,cseréltem dummy-kat,assem és már csak a te javaslatod maradt... :D -
#3795 Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy nincs valakinek ilyen logóba egy 4-es és egy 1-es száma? Mert ez elég gány modell. :S
Előre is köszönöm! :) -
#3794 Nincs mit. -
#3793 Köszi nektek már sikerült!
-
#3792 Itt az üveg .mat fájljával lesz gond, közvetve vagy közvetlenül.
Nem felejtetted el átlátszóvá tenni az üveget?
A PMD fájlban meg van a ....tintadd végű .mat? -
#3791 Hali!
Konvertáld újra,vagy nézd át a mat fájlt hogy átirtad-e,vagy csarélj mat áfjlt,nekem ez a 3 szokot segíteni!
-
#3790 Sziasztok!
Tettem bele pár dolgott és ilyen lett tudja valaki hogy miez vagy mi rá a megoldás?
-
#3789 Köszi a segítségeket,megnéztem egy másik kamiont a játékban és az meg kiválóan mükődőt,úgy hogy szerintem átcserélem a dummyakat...Hátha úgy már jó lesz,de a ti javaslatotokat is megnézem elsőnek,és még1x köszönöm...! -
#3788 Nálam hasonló esetben a videókártya driver frissítés segített...de lehet, hogy csak az indításnál az OpenGL / Direct X váltás is segíthet. -
#3787 Hahó!
Szerintem próbálj meg egy másik-, illetve a meglévő mellé másik flare pack-et betenni!
( A második problémádhoz lövésem sincs. ) -
#3786 Helló mindenki!
Valaki ennek a hibáját tudja?
Vagy csak rosszul van konvertálva,vagy rosszak a dummy-k?
Segítsetek lécci,ja és még 1 dolog,valaki tudja hogy gts-ből ats-be hogyan lehet pótót átrakni,előre is köszi a 2db segítséget!
-
#3785 Előfordulhat, fene sem emlékszik már rá!
Próba!! -
SuSu1992 #3784 ennek a head_l mappának vajon ugyan olyan szerepe van mint a lights.night mappának v2.2.2-ben? -
#3783 Ahha!
Elvben ha ebbe a "head_l" nevű mappába teszed a driver dummy-ját akkor csak akkor szabadna megjelennie a vezérnek, ha felkapcsolod a lámpát!
( Ez a "head_l" elnevezés v2.2.4-ben leledzik, lehet, hogy v2.2.2-ben más néven szerepel! ) -
SuSu1992 #3782 hali!
azért mert úgy szeretném, hogy csak akkor legyen benne a koma a kamionban, ha fel van kapcsolva a fényszóró, az eredetivel meg nem lehet, legalábbis annak idején nem jött össze nekem amikor próbálkoztam vele -
#3781 Bocsánat!
Ez akart volna lenni:
Miért nem veszed ki a játékból az eredeti gépészt? -
#3780 Szia!
Miért nem veszed ki az játékból az eredeti gépészt? -
SuSu1992 #3779 sziasztok!
valaki tudna linkelni egy sofőrt hozzá tartozó képpel együtt zmod 2.2.2 által készített z3d fájlban vagy pmg fájlban?
köszi -
#3778 Oké köszi! -
#3777 Akkor csak simán export (a pmg-t írod felül).! -
#3776 Szélesítettem a felnin! -
#3775 Attól függ mit alakítottál! -
#3774 Sziasztok!
Ha egy kereket kicsit átalkítottam azt hogyan kell visszatenni játékba? -
#3773 Win7-em van már próbálatam de nem jó havernál gond nélkül müködik :/ -
#3772 És milyen oprendszer van a gépeden? Csak mert számomra ez eddig még nem derült ki...
Ha win7, akkor térj át (kapcsold be) a win egy korábbi verziójára, pl. xp sp2-re. Keresd meg a "kompatibilitási problémák megoldása" menüt, ott tudod "ráerőszakolni" a win7-re, hogy a zmod-od az alatt fusson. -
#3771 Nem tudom, mitől lehet, nálam -és másoknál is működik rendesen. -
#3770 Letöltöttem amit írtál de program futatási hibát ír ki. -
#3769 Na igen meg volt a gond... úgy volt nekem hogy truck-avi-és úgy az alkatrészek és valószinüleg az avi-t nem ismerte mert átirtam base-ra és most jó! -
#3768 Beinportáltam a pmg és ott nem jelenek meg a kamion dolgai csak a fökönyvtár meg a collision ez mitöl lehet?:/ -
#3767 Az lehet attól hogyha dummy wheel fl-fr elöl van wheel ml-mr pedig hátul? -
Blum #3766 Hatso kereknek valoszinuleg nincs dummyja. -
#3765 Még egy kérdésem lenne hogy azt miért írja ki a log hogy: Not enough (0) rear wheels in model @@trk_renault_magnum_b@@. és ezt csak akkor írja vagyis csak premiumnál találkoztam ilyennel. -
#3764 Oké köszi! -
#3763 Microsoft Visual C++ környezet kell a 2.2.x-es Zmodelerhez, keress rá gugliban a vcredist kifejezésre, és az op. rendszered jellegétől függően telepítsd fel az x86 vagy x64 változatot. -
#3762 Köszi szépen a log nem irt semmit 2.2-al már próbálkoztam csak nem indúlt el :/ -
#3761 Ilyesmi az esetek nagy többségében a pmd fájl hibájából szokott lenni.
Log fájlt nézd meg, illetve próbálkozz áttérni 2.2.x-es verzióra, annál nem kell kínlódni a pmd fájl hexa editálásával, kamion esetében.