6060
Segítség!
-
Blum #6060 . -
#6059 Reszelt cuccok -
#6058 Teszek fel pár képet a dolgaimról, hátha itt meg lesz még.
Utoljára szerkesztette: LezFiddler, 2022.04.27. 15:55:51 -
#6057 Szia drusza! Az ETS2 multi ügyileg sokat változott ám a kezdetek óta, már szűrik a vaddisznókat rendesen. Basszus már 8 éve tolom, mióta kijött a multi, a mai napig! -
#6056 Szia Lezz!
A multit ruhellem mindenfele jatekban, foleg egy ETS2-ben! tul sok a bunko jatekos! Maradok szoloban, az sokkal jobban tetszik nekem! -
#6055 Sziasztok!
Én is ittvagyok még! Jólenne kicsit nekiülni megint a Zmodnak.. :)
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! -
#6054 Hopp, már itt is vagyok! Belustultam, már csak ímmel-ámmal néha-néha teszek némi próbálkozást. A régi modelleket javítgatom, szépítgetem. -
Blum #6053 Mi a helyzet pajti, tolod még a szakmát modellezés vonalon? -
#6052 Ejj, de jó néha egy kicsit összejönni a régi fórumtársakkal! -
Blum #6051 Látom rend van, akkor jó. 5 év múlva jövök megint, jók legyetek! <3 :D -
#6050 Szia! Te még mindig nyomod? Nem semmi türelmes srác vagy! Szívesen segítenék, de már nem foglalkozom konvertálással ( főleg nem Zmodeler 3-ban ) Az ETS2 nyújt szerintem annyi pluszt, hogy ne kelljen hozzányúlni. ( szerintem legalábbis nem éri meg a belefeccölt energiát ) Pihenj meg Te is, játssz multiban, rójuk a km-eket aztán annyi! -
#6049 Sziasztok! zmodeler3-ban esetleg tudna valaki segiteni? Ugyertem kamoin, pot konvertalasban? -
#6048 Hogyne lenne ! -
#6047 Nem kell mindjárt megijedni!
-
#6046 Sziasztok!
Úgylátom már nincs élet ebben a topikban sem! :( -
Yeezy #6045 Helló
vki tudna nekem segíteni ?! gta sa kocsira raknék superchargert , viszont amikor rá rakom az ablak bugos lesz : fehér színű
(mta sa extraként csinálnám meg scriptre jönne elő a cucc) -
Blackfoot #6044 Ha lesz kész mod, majd töltök fel képet. Ha meg valakit érdekel, küldök elérhetőséget ahonnan letöltheti majd. Bár lesz vele munka... Akarok olyat is csinálni hogy a sakktábla keretét meg magát a mezőket, külön külön mindent fa elemekből fogok összerakni:) Nekem van türelmem.
Utoljára szerkesztette: Blackfoot, 2016.06.01. 02:41:48 -
Blackfoot #6043 Egyébként a Chess Titans hoz készítek grafikai mod-ot. Nagy felbontású textúrák, szépen feljavítom az egészet. -
Blackfoot #6042 Úgy néz ki megoldottam. -
Blackfoot #6041 Van ez az nvidi texture tool a photoshophoz ezzel egy értelmes képet nem tudtam még lementeni esküszöm nagyon szar... Régen volt az 5.11 verzió azt a Mount and blade hez is használtam és nagyon szépen működött, de az a plug in valamiért már win7 alatt nem működik próbáltam. :I ....
-
Blackfoot #6040 Sziasztok dds akarok lementeni, de mikor a képet lementem photoshopban akkor látom hogy az én fájlom mérete az eredeti kép méretéhez képest 650 kb. Az eredeti mérete az 5 mb körűl van. Ennek mi az oka? És éppen ezért a játékot mikor megnyitom hibát is ír ki valószínű ebből kifolyólag. Hogy lehet 5 mb os dds méretet elérni? Amúgy színes grafikáról lenne szó, textúráról. Ebből utána csinálok egy cabinet fájlt. A játék eredeti dds textúrájából csináltam egy cabinet fájlt és úgy elindúlt a játék. tehát... nem a cabinet fájl volt rosszúl megcsinálva, hanem a dds el van valami. Valaki segítsen már! -
#6039 Szia drusza!
Sajna nem tudok neked segíteni ezzel kapcsolatban mert nem foglalkozom az ETS2 mod-olásával!
Ebbe a játékba már nem kurkászok bele, csak játszom. -
#6038 Sziasztok! LezFiddler jarsz meg neha erre? Esetleg valaki tudna segiteni, potot szeretnek berakni ETS2-be. -
#6037 ez a kép lemaradt -
#6036 Helló ets 2-hőz hogy kell írni a matot ? -
#6035 No, hát sokat nem segítettél.
A lámpák fényének irányával vagy magának a lámpa dummy-k neveivel van gondod?
A legegyszerűbb ha importálsz egy autót vagy pótot és az alapján megírod, szerkeszted a sajátodat. -
#6034 Lámpákat hogy világítsanak :D -
#6033 Szia!
Mit szeretnél dummy-zni?
Utoljára szerkesztette: LezFiddler, 2015.04.03. 10:16:56 -
#6032 Helló :)
Valaki letudná nekem írni hogy kell dummy-zni ? Vagy egy tutorial videót mutatni mert nem találtam hozzá semmit :(
A válaszokat előre is köszönöm -
Blum #6031 Nyiss egyet. -
#6030 Sziasztok!
Rég jártam erre.
Jó lenne ha lenne Blender scs tool "totyik" -
WIM #6029 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy ETS2-be tud valaki interior szerkesztésbe segíteni?
Előre is köszönöm! :) -
#6028 Szia!
Képet tegyél fel légyszíves, hátha látunk rajta valamit!
( Melyik játékba tetted be? ) -
sqitex #6027 üdv
van egy autó ami zmodelerben sima,nincs vele semmi gond, viszont ha átrakom egy játékba akkor egyeletlen/ronda lesz. ha importálom 3dsm-ba, ott is rücskös a felszíne. mitől lehet ez? csak ezzel az egyel van gond.
válaszokat előre is köszönöm -
#6026 A modellen nincs rajta a gyári tükör. -
Blum #6025 Gondolom duplikálva van a tükör a modellen, töröld Zmodban aztán újraexportálod. -
#6024 Sziasztok!
Érdeklődnék hogy ezt az oda nem illő tükröt illetve ablaktörlőt hogyan tudnám eltüntetni mert eléggé zavaró. Meg esetleg valakinek nincs valami jó féle mat-ja krómhoz és a napellenzőhöz(kék,lila)? Előre is köszönöm!
Utoljára szerkesztette: MANos Viktor, 2014.12.30. 13:15:10 -
#6023 Re privi. -
Harry22 #6022 szia írtam privát üzenetet tud segíteni? köszönöm előre is -
Blum #6021 Lassan 1 éve átálltam Linuxra :)