10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Lyan Kyj
    lvl 10 után megnyílik a Monster Play, odamész egy kúthoz, kiválasztasz egy lvl50es evil karit, aztán egy elkerített hatalmas területen nyomhatod a pvpt, vagy éppen questeket.

Szedd le EZT a videót, aztán meglátod.
  • s0n1c
    sehogy
  • Sir IvanHoe
    PvP-ni hogy lehet? Hogyan lehet ellenseges oldalon karit kezdeni?
  • Lyan Kyj
    NICE!!!!!
  • EndreMan
    Ebben a régi SWG-ek tartsunk össze dologban én is benne lennék ..eszméletlen jó volt az a társaság!!
    Darjani-ra mai napig örömmel tekintek vissza!
    Az ingame nevem Limkoitar mint annó az swgben is!
    Kérlek engem is vegyetek fel/be
  • Shoots
    sziasztok, snowburn serveren vagyok, remelem jol irtam a nevet, Accidie neven jatszok, tudnatok segiteni hogy guildbe hogy lehetne bejutni, hatha tudnank egymasnak segiteni.

koszonom elore is, itt vagy ingame elertek.
  • PTW
    heheheh 8) helyes köszöm. Most csak benéztem kicsit elkezdtemaz új karakteremet, le kell nyomnom egy koncertet ma...holnap meg meló de holnap délután bevetem magam

köszi
  • Henty
    Hi!

Megvettem a cuccost, plz info melyik szerver esetleg guild stb
  • weky
    PTW!

Ha még nem vettek volna fel, akkor nemsokára online leszek és felveszlek. Mi, régi SWG-sek tartsunk össze!
  • DonnieBrasco
    A prológus után az EPIC quest és az egyéb questek is egyaránt választhatók minden fajjal. Vannak viszont class-questek amik elég jók (legalábbis nekem bejött :)
    Sajnos nekem még mindig nincs 3 napig netem :( de biztos lesz bent officer - a guildünk Last Enclave of Hope.

DB
  • PTW
    Ja még valami!

Open bétát ember karakterrel játszottam úgy Chapter 1-g talán..

az lenne a kérdésem, hoyg (nem teljesen tiszta) az oké,hogy a prolouge kvesztek ugye fajonként egyediek de ezekután a sztori vonal ugyanaz az összes fajjal vagy szintén különbőzőek?
  • PTW
    Nah!

Kis szenvedés után(cd-ről nem akart feltelepíteni egy fájlt,ki kellett az egész lemez tartalmát másolnom egy könyvtárba) végre úgy néz ki hogy énis kezdek...

'Elithiann' Elf Hunter kire dobjak tellt felvétel ügyben?

Köszi
  • DonnieBrasco
    Újabb email a GAME-től: elindult a csomagocskám :)
    Remélem keddig megjön! Sima postai küldemény amit kedden küldtek Írországból ma megjött... úgyhogy talán nem kések 1-2 napnál többet a retaillel sem!

DB
  • Lorienel
    A high end dolgokról nem tudunk sokat, ezt írtam én is. Meg is jegyeztem, hogy ha elszúrják azt a részét a játéknak akkor lehet változik a váleményem. A high end tartalomról nem nagyon volt itt hozzászólás. És nem az a baj, hogy téged nem ragad magával a világ és ezért nem tetszik. Ez teljesen normális dolog. Csak az olyan kritikák, fikázások idegesítenek, aminek vagy tényleg semmilyen alapja nincs, vagy látszik rajta, hogy lövése sincs a LOTRO-hoz, látott belőle 2 percet, és ez alapján alkot olyan véleményt, amihez több órai játéktapasztalat is kevés. Egy másik fórumon olvastam, hogy az ember és az elf modelje ugyan az. De lehet, hogy a hobbit és a törp is, csak azt már nem nézte meg annyira így nem biztos benne...... Az ilyenekhez no comment.
  • BEAST #900
    lehet igazad van , fogalmam sincs mivel nekem ennyi eleg volt a Lotrobol, meg akkor is ha kesobb jobb a jatek :) En eleve ugy nezem a dolgokat hogy turheto fun WoWban + jo tarsasag + stabil, "imba" karakter > Lotro + esely arra hogy esetleg talan jobban megtetszene a jatek par het/honap utan :D

Nalam ezert is all az elso helyen Warhammer a "nagyonvartjatekok" listajan , a "jo tarsasag" nagyresze ugyis koltozik at majd oda, rosszabb biztos nem lesz a jatek mint a wow , ahogy a lotro sem az ... de igy mar elegge az uj jatek fele billen a merleg nyelve =)
  • Lyan Kyj
    amikor először elindítottam Lotrot, hihetetlenül nem tetszett..már abba is belekötöttem, hogy a skilleírásokat miért a képernyő tetejére helyezték 0,3as delay-el defaultban. Szépen eltökölgettem vele, míg olyan nem lett, ami szememnek élvezet, de még így sem tetszett. Töröltem is 1 nap alatt. Aztán egyik guildtársam addig zaklatott, h milyen qrva jó lesz később, hogy megnéztem megint..és igaza lett. VAN benne LOTR hangulat, aki nem látja, az vagy nem tudja, mi az, vagy nem akarja megtudni.
    Az igaz, hogy jópár embernek az első pár óra játék lehet szörnyű is (saját példámon), de utána megnyílik a játék, és számomra rendesen odapörköl jópár dologban mindennek:) Innentől más meg nem mozgat, felőlem utálhatja mindenki más, amíg élnek a szerverek, addig elleszek egyedül is

Raideket még nem próbáltam(tuk), de azt olvastam, hogy azt nyilatkozták dev videóban, hogy igazából arra gyúrtak rá a készítők. Na erre leszek kíváncsi nagyon:D
  • DonnieBrasco
    "egy jateknal tobbet nem tud szeretni" A wowot is szeretem, épp alább írtam le... mit nem lehet ezen érteni?
    A lotro-n pedig nincs mit védenem :) csak a szubjektív vélemény (mely természeténél fogva nem lehet sem "igaz", sem "téves") objektív tényként való beállítását tartom gyerekes hülyeségnek.

DB
  • BEAST #897
    az elso betak ota wowozok, mondhatni szeretem is, de mar lassan fel eve csak masik mmo-t keresek helyette xD ... megsenem tetszik a Lotro, lehet azt mondani hogy par ora jatek utan nem lehet ilyen kovetkeztetesre jutni , erdekes masoknak azzal nem volt problemaja ha valakit par ora utan magavalragadott a vilag ... ennyi erovel lehet hogy engem nem :D Mindegy , igaz hogy 60 utan kezdett ellaposodni a jatek de igy lvl10ensemmi korul nem hiszem hogy objektiv velemenye lehet barmelyikotoknek is a lotro high-end szintu dolgairol.

Rad is ervenyes ez az "egy jateknal tobbet nem tud szeretni" dolog , most ezzel jatszol es foggal korommel ezt veded :) ... ezt most nem kotekedesnek szantam, en sem azert jarok ide hogy kopkodjem a jatekot mert wow a kiraly :D
  • DonnieBrasco
    2 évig Wow-oztam, és marha jól éreztem magam közben. Nagyon jó játék (kivéve a 60.szint elérése utáni unalmat), szóval nem tudok rá rosszat mondani.
    A Lotro hasonló elven/folyamatokon működő, kevés innovációt hozó de nagyon jól kidolgozott és megírt MMORPG. Eddig nagyon tetszik (18.szint) nekem is.

Van egy embertípus, aki viszont képtelen 1 játéknál többet "szeretni", azt az egyet néha elvakultan imádja, isteníti, és minden más játékot lehúz (akár ismeri, akár nem). Itt még szerencsére nincs meg ez, de pl. az MMORPG.com-on minden második post erről szól... hihetetlen számomra, hogy miért jó egyes embereknek a szubjektivitást egyetlen univerzális igazságnak elhinni, hirdetni, trollkodni és flame-elni miatta...
    Bár néha szórakoztató ezeket olvasni :P

DB
  • Lorienel
    Hm. Én a wow-ot cseréltem erre. Nekem sokkal jobban bejön eddig, tetszenek a questek (nem csak az ölj meg xx-db mobot kaptafára épülnek), változatosak. Nem tudom, hogy mennyi játék után jutottál erre a következtetésre, de szerintem egy MMO-t pár óra tesztelés után korai megítélni. Most lvl 16-on azt mondom, hogy nagyon jó, van benne sok lehetőség, érdekes a trait rendszer, a grafika jó és a motor is jól optimalizált. Az, hogy magasabb szinteken mi vár rám, mennyi kihivás marad a végére, raidek, high lvl insták milyenek még nem tudom. Ez majd a későbbiekben derül ki. Lehet, hogy akkor változik a véleményem.
    Mit értesz az alatt, hogy üres? Nekem nem volt üres. Az npck beszélnek, olvashatjuk ügyes bajos hétköznapi gondjaikat, problémáikat, ami sokszor szórakoztató.Van élet a játékban. Bree gyönyörű és hatalmas város. A megye szerintem csondálatos, olyan amilyennek lennei kell. Mindenfelé apró falvakat, farmokat találunk. A falvakban sok helyen buliznak a hobbitok, vedelik a sört, meg persze dolgoznak. A küldetések is erre épülnek (tojásgyüjtés, almaszedés, ürgeöntés stb). A wow-al ellentétben itt unalmas grindeléssel nem fogsz szintet lépni, itt bizony a questek megoldása adja a legtöbb xp-t. PVP az biztos, hogy gyenge oldala a játéknak. Legalább is még az, a monster play nem tudom, hogy fog müködni, de látok benne fantáziát. Majd ez is később forrja ki magát. Crafting nincs túlbonyolítva (Vanguard-ban nagyon jó rendszer), sok mindent még nem gyártottam, de már alacsony szinten is használható dolgokat tudunk készíteni.

Bocs a hosszu hozzászólásért, csak gondoltam leírom a véleményem.
  • DonnieBrasco
    Minden tiszteletem a tiéd, de ha nem akarsz kötekedni, akkor miért teszed? Ez színtiszta marhaság, amit írtál.
    Nem is akarja senki a WoW-ot megverni, de hülyeséget nem kell írni.
    Azzal semmi baj, ha valakinek _egyáltalán_ nem jön be, elvégre ízlések és pofonok... de objektíven nem kellene ilyeneket nyilatkozni!

DB
  • Sephi
    Nem akarok otekedni de megrendeltuk es jaccotunk vele nem kicsit es arra a kovetkeztetesre jutottunk hogy ez ugy baromsag ahogy van. Ures es total unalmas. Hiaba a WOW-ot meg mindig nem veri semmi.
  • weky
    Minden esetre felírtam a nevedet, ha valami csoda folytán vasárnapig gép elé kerülnék és addig nem vennének fel, akkor megteszem én.
  • Chenko
    Oké köszike !!!
  • DonnieBrasco
    Hát az sajnos ma nem én leszek :(((
    Nem tudom hogy bírom ki 4 teljes napig LOTRO és úgy általában net nélkül!!

DB
  • weky
    Hali!

Ha valaki az officerek közül online lesz du., akkor biztosan felvesznek.
  • Chenko
    Brolindir a karim neve , Lvl 7 Man Hunter. Combe környékén vagyok megtalálható és szeretnék csatlakozni a magyar guild-be ha lehet.
  • weky
    Lám, lám, megjelentek az első UI modok is, nem rosszak.
  • Lyan Kyj
    NICE!

NICE2!
  • DonnieBrasco
    A Bree-beli küldetésekből ha eleget megcsinálok (asszem a 3.szint), akkor valami +4es traitet lehet szerezni... ami nem sámli :)
    Nekem most a kedvencem a Loremaster-es class trait-em, amit a class küldivel szereztem (a lila köpeny mellett): a medvém jó erős lett tőle, egész jól tud tankolni végre - alapból haloványka volt szegény.

DB
  • Lyan Kyj
    érdekes amúgy ez a Traits dolog. A legkisebb, virtuek közül nagyon sok hasznos van, főleg majd magasabb szinteken, míg hunternek a racehez(legalábbis az Allakhazam szerint) szinte teljesen feleslegesek vannak. (+fate, lowlvl lopakodás) Amúgy sztem nagyon jó ötlet, ellehet játszadozni velük:)
  • weky
    Igen, itt a link:

Traits

Ha van rá igény, akkor lefordítom, de csak hétvégén tudok vele foglalkozni.
  • Since
    A Traitsekről betudok linkelni valamilyen információs oldalt hogy hogyan működik ez a dolog? Mert nemigazán értem ezt a részét a játéknak! Köszi!
  • weky
    Miről marad le a karid? Az MMORPG nem verseny és nem lesz záróvideóa játék végén (SWG-ben volt, aki azért rohant, hogy lássa az end videót ). Szerintem nem kell rohanni, a játék megvár, miért kellene 1 hónap alatt lvl50-re felvinni a karaktert?

• DonnieBrasco
    A hivatalos fórumokon láttam pár linket...

Én meg nagyon nagyon nagyon megszívtam :( megrendeltük kb 10 napja az ADSL-t, utána szóltunk a kábelnet régi tulajának (még az ő nevén volt), hogy mondja le. Le is mondta, de gondoltuk, hogy még a hónap végéig az is lesz (ilyenkor rá szoktak vágni az emberre még minimum fél, de inkább 1 hónapot ugye). Na, erre tegnap éjfélkor kikötötték... Az ADSL meg csak hétfőn jön!
    Most 4 napig nézhetek TV-t otthon a karakterem pedig lemarad :((( remek! :((

DB
  • Sir IvanHoe
    Kottat honnet lehet szerezni zeneleshez?
  • azirafael
    Látom még nem maradtam ki semmi jóbol.... én sajna csak hónap elején tudom megvenni de akkor egy hét szabin leszek, szóval behozom a lemaradást :)
  • DonnieBrasco
    Pedig egyszerű - csak meg kell(ene) ismerni.. mondjuk elmenni lvl 15-ig.

DB
  • Halesz89
    sziasztok!
    Launcher-t mikor elindítom nem tud csatlakozni de semmi....utána néztem a offical forum-on azt irták hogy tűzfal...de nekem tűzfal 1ül a windos van és sztem az nem lehet...van vkinek vmien ötlete..?
  • Tatyla
    nem vagy egyedül ezzel a véleménnyel,pedig én is nagyon vártam...