10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#1075 na meg lett nekem is méghozzá a spec edit.
van benne kis mithril nasgul :D meg könyvecske mag valami in game card
ha árdekel valakit rakok fel fotót.
© legolas66
az 512 ram lesz a nagy gondod. állandóan töltögetni fog és nagyon lelassul a game...a grafika nagyon jól skálázható igy lehet "butitani
" ameddig már nem szaggat.
tény hogy nagy igénye van a gaménak, de szép is ha ki tudod használni
Core2 6400/7900GTS/2GB ram ezen minden 100%-on simán fut
-
Tomi13 #1074 Sziasztok
Sikeresen megvettem ma a cd galaxisban a játékot,ahol kaptam ajándékba hozzá egy pre-order változatot is.Az lenne a kérdésem hogy installálás után hogy lehet a speciális "in-game itemet" elöhozni a játékba?Úgyértem melyik key-t írjam be hogy megkapjam?Előbb a pre-orderest és utánna upgradeljem a teljes verzióra?
Köszi. -
legolas66 #1073 2.2 proci gr-force 6200 512 ram ezen menni fog a game mert azt olvastam hogy nem minden video karit támogat.
És mi van ha az enyémet nem támogatja akkor nem fog menni vagy csak nem fog szép grafikája lenni?
köszi a válaszotokat hello!!!!!!! -
#1072 Hogyan a picsába hoztátok ti ki 10k alatt posta költséggel együtt a játék megrendelését? A Codemasters honlapján postaköltséggel együtt 37,44 angol font. Ez 362 HUF-al átszámolva 13.550 Ft... Honnan tudtatok olyan olcsón rendelni?
-
weky #1071 Snowbournon van a legtöbb magyar, de vannak magyarok más szervereken is. Kézikönyvről nem tudok nyilatkozni, csak meló után megyek el a pakkért. :) -
legolas66 #1070 Hello holnap szálitják a pcdome-tól jeeeeeeee
az alaphoz jár magyar kézikönyv?
Melyik szerverre lesz érdemes felmenni? -
mikuc #1069 Akkor olyan mint a pre order key.
Köszi!!
Tesom megrendelte angliába, kiszálitással 1üt 9000.- forint.
Remélem pénteken megkapja! -
Lyan Kyj #1068 igen -
shamboy #1067 Lyan akkor csak kifizetem a +5kt és megkapom a specialt?
-
Lyan Kyj #1066 ötösével, kötőjelekkel elválasztva
erre gondoltál? -
mikuc #1065 Akinek már megvan a végleges verziója leirná a key code formátumát.
Tesom angliában megvette nekem és csak a kulcsot kuldené el!!
Köszi -
#1064 azért köszi az infót! -
#1063 akkor azt hiszem én kihagyom, figurákkal tele a polcom:D
azt hittem legalább színes kézikönyvet mellékelnek
-
Lyan Kyj #1062 nos. A figura rohadt kicsit (kinderfigura kb), de vmi speckó anyagból van.
A kézikönyv viszont rohadt jó, piros kötéssel, szürke, jóminőségű papírral , tényleg rendkívül jól néz ki.
Van még benne egy making of dvd, azt majd este nézem meg.
Egy A3as Angmar térkép.
Ennyi. +15 nap még a 30hoz.
Amondó vagyok, h aki alapból is Collectors Editionöket szereti/gyűjti, azoknak megéri (nekem megérte:P), akiknek különösebb okuk nincs rá, azoknak nem. +5k a cucc, de annyival nem nyújt többet. -
#1061 érdemes megvenni spec változatot?
jól béz ki kézikönyv/doboz/egyebek? -
weky #1060 Oksi, addig én összeírom a tagokat. Ha bárkinek szüksége van fordításra, akkor írja meg/küldje el a linket, ha van időm, akkor szívesen lefordítom. -
#1059 Ja, küldjétek, h mit írja faq-ba, majd átírom. Oldal meg sztem 1 hét múlva lesz, a domaint akkorra igérte Oneheaded. -
weky #1058 Ja igen, priviben egy is meg lehet írni az adatokat... -
Lyan Kyj #1057 nemrossz, én is javasoltam még anno.
Plusz a faqot is lehetne frissíteni, mert a fele már nem érvényes.
Megvettem Special Ed-et cdgalába, mókás volt, ahogy a reményteli lotro-játékosok megrohanják a boltot:D Az egész üzletbe ilyen emberek voltak, 5-6an:D -
weky #1056 Most, hogy mindenki megnyugodott a játék megérkezése miatt felvetném annak a lehetőségét, hogy össze kellene írni a guild névsorát (akár SG-s nickkel együtt) mely tartalmazná a kari(k) nevét, foglalkozását és crafter szakmáját.
Én szívesen összeírom, utána meg Szarumán szerintem bemásolná a FAQ-ba, ha megkérjük rá.
Akit érdekel a dolog, azt arra kérném (főleg a Last Enclave of Hope guild tagjait, de más szerverek/guildek magyar tagjait is összeírhatjuk), hogy a [email protected] -s címre küldje el a karaktere(ha több van azokat is) nevét, foglalkozását és crafter szakmáját.
Köszi! -
#1055 nagyon para több okból is: ugye 27-ig él a preorder... május 7én megyek,27 én jövök haza ha minden igaz... ez így nagyon ki lenne számítva mert ugye 30 nap áll rendelkezésre az aktivációra.. arról nem is bezsélve hogy most 27-től 7 ig mit csinálnék hehehe
majd kitalálok valamit.. fő hoyg megjött -
#1054 Május 6 + 3 hét az Május 27.... épp lemaradna :( pech!
DB -
#1053 Akkor kezdd el utana, ha hazajottel! Csak akkor regisztrald be. -
#1052 már csak az az egy dolog zavar.. hogy máj 6 án elutazom 3 hétre, szóval az ingyenes 1 hónapom 75% a elúszik...... -
#1051 megnyugvás..... 8) -
#1050 Na, látom pánik over :) helyes!
DB -
Since #1049 PcDometól megrendeltem, holnap hozzák :) -
Lorienel #1048 JUppiiiiii -
weky #1047 Felhívtam a Galaxist, megjött a cucc, bármikor átvehető! Szóval aki innen rendelt, annak megoldódott a gondja. -
weky #1046 CD Galaxist csak hívni lehet, emailre soha nem válaszolnak... -
Lyan Kyj #1045 no para, május 24ig lehet aktiválni fullt, az accod csak utána törlődik.
De így, h már megjött, no para -
Since #1044 Érdekes CDgalaxisnak írtam nem válaszoltak...Pcdome egyből válaszolt hogy ma kapják az árut így tőlük rendeltem meg. -
weky #1043 Ha PC Dome megkapja, akkor talán a CD Galaxis is... -
Since #1042 A mai napon kapjuk a játékot a forgalmazótól.
Üdvözlettel:
Eglesz Dénes
PC Dome online áruház
-
Lorienel #1041 Én úgy tudom, hogy 30 napod van rá. Az azért nagyon durva lenne, hogy törlik a karimat, mert nem kaptam meg időben az eredeti példányomat. -
weky #1040 Na igen, az idő itt lényeges. Ha jól tudom, 30-ig kell aktiválni a végleges kulccsal az accountot vagy elvesznek a karik.
Ennek nem örülnék, túl sok időt öltem a három kariba, meg hétvégén nem leszek online, egészen május 1-ig. -
#1039 Nekem van egy 7 napos trial/buddy keyem, amit odaígértem a sógornak... de ha valaki vissza tudja adni a trial keyt a saját megvett példányából, annak oda tudom adni.
Bár gondolom ez új accountot azaz új kezdő karaktereket jelentene... szóval nem igazán megoldás :(
DB -
mikuc #1038 Na lehet hogy megoldódik a próblémám. Tesomat ráugrasztottam a gaméra. Angliában megnézi nekem mennyibe kerül ha elfogadható az ára megveszi és a kulcsot meg elküldi. Igy tudok majd játszani a 4 napos ünnepek alatt is. -
Lorienel #1037 készhez=kézhez -
Lorienel #1036 Én még bízok abban, hogy péntekig készhezkapjuk. Ha nem, akkor marad a Vanguard a 4napos ünnepre.