10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
mikuc #1115 És a Tescoban folytatod a questeket?? -
#1114 Data centeren túlmegy, de eddig 2 servert próbáltam, és egyikre sem lép be :(
Na, megyünk tescoba akkor :)
DB -
legolas66 #1113 Na végre megint jó most már csak a játék szerverre nem akar menni nekem
még nem tökéletes. -
#1112 Hello
Nektek se lép be még mindig?Meddig tart a pre orderes szám?
-
legolas66 #1111 Remélem gyorsan megcsinálják mert patchelnem kéne megint mert én hülye azt hittem elbaxtam valamit és ujra raktam -
hippy #1110 Rendesen túlterhelődtek mert mostmár a hivatalos oldal sem jön be nekem.Nagyjából 15 perce még működött,akkori állás szerint 4 szerver már online volt. -
ronhaven #1109 ez aze gaz -
legolas66 #1108 Hy akkor nem én vagyok az egyetlen akinek nem jó elmegy a geting data center és nem megy tovább másnak is van ilyen?
ezért raktam ujra a gémet de most sem jó!
UI:. Bocsi a sok irásjelért -
Lyan Kyj #1107 a délutáni restart óta most próbáltam belépni, de nem enged. Mást sem? megint elbaxtak vmit? -
#1106 Írásjeleket minek halmozol????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ugye, h idegesítő? -
legolas66 #1105 Kicsit /nagyon/ rosszul fogalmaztam de már müködik a game!!!!!!! -
Lyan Kyj #1104 kinshipben több:D -
weky #1103 Mindig van még egy hely... -
#1102 Holnap én is megkapom a drágaságom :) Bemapo néven leszek törpe champion jeweler craftingal! Remélem lesz még hely nekem is a fellowship-ben :) -
#1101 de ott ha jól emlékszem berak ilyen megerősítő képet amiről le kell nézni a betűket
legalábbis nekem tegnap mikor beírtam kérte -
weky #1100 Nem a Founder kódót akarod véletlenül "kitalálni"? A többi kód a dobozban van, a sima verzióban kettő, a retail kód és a buddy key. Másra nincsen szükséged. -
#1099 mit kell kitalálni?:)
ha jól emlékszem oda van írva csak el kell olvasni:P -
legolas66 #1098 Hello meg van végre a game minden pach meg van rajta csak az aukcut készitésnél a harmadik részénél / az utolso/ a kodot amit én nekem kell ki találni azt nem akarja elfogadni pls segitsetek!!!!!!!
elöre is köszi hello!!!!!!! -
#1097 igen ha elérted a 200 pontot -
Since #1096 A novice Tailor már megvan, most csinálom a journeyman ágat...Gondolom ajd a végefelé felkinál valami küldit.. -
#1095 vannak egyszerű kvesztek amiket ugyanúg ykapsz mint a többit... NPCktől elszórva
és vannak a szakmád fejlődéséhez nélkülözhetetlen kvesztek..
Az elsőt ebből a te esetedben egy Novice Tailor-tól fogod kapni ha elértél bizonyos szintet a szakmádban.. Észre fogod venni mert a progress bar nem fog 200 fölé menni és taláén egy üzenetet is kiír hogy keress fel egy tailort.. továbbiakban meg meg yminden magától majd szépen vezényelnek különböző NPCkhez akik feladatokat adnak.. ezek egyre nehezebbek és fellowship kell a teljesítésükhöz. Általában valamilyen magas szintű ellenfelet kell megölni hogy megszerezz egy adott alapanyagot..
remélem érthető volt... -
Since #1094 És questeket mikor, és hol tudok felvenni? Idáig egy questet tudtam felvenni ami a tailoringhoz kapcsolódik, a többi fegyverkovácshoz etc. jár. -
#1093 Nem kell mind a 3 ág de pl a te esetedben a 'wood' ami igazából forester néven fut ige, mivel abban a faanyagon kívül ottvan az állati bőrök kinyerése is. Tehát ahhoz hoyg jó medium armort tudj csinálni majd mindenképp fejlesztened kell a forestert hogy magasabb szintű bőröket kapj. A tailoring a fő szkmád tehát abban fogsz majd kveszteket teljesíteni a szintlépéshez. A prospector a te esetedben felesleges, ill arra jó, hoyg tudsz másokat támogatni az anyagokkal amit abból szerzel.. -
#1092 Jah, high textures is baromi szép, csak az aniso-t kell felrakni neki rendesen :)
Erre figyeljetek, mert ez bugos - az aniso minőséget minden újraindításkor leveszi minimumra, kézzel fel kell húzni mindig. Tudnak a bugról, dolgoznak rajta!
DB -
#1091 El fog rajta döcögni low beállításon, de nagy látványorgiára ne számíts :)
DB -
#1090 A game.co.uk-ről rendelve nekem postaköltséggel együtt 27 font volt... :)
DB -
Since #1089 Majd este lecsekkolom ha megérkezik a játék :-)
Craftingel kapcsolatban is lennének kérdéseim...Felvettem az Exploler professiont és kaptam 3 ágat. Tailoring, wood és prospector. Kérdésem a következő. Tailoringhez feltétlenül kell a prospector illetve a woodsman ág? Úgy értem hogy magasabb szinten mind a 3 ágat ki kell használni hogy mondjuk csináljak egy jó medium armort? -
weky #1088 Nem tapasztaltam egetrengető különbséget a hi-res pakk feltelepítése után, kicsit szebb lett a táj és a ruhák is élesebbek. -
Since #1087 Valaki megnézte a sima illetve a high textúra közötti különbséget? Mennyire lehet látni a különbséget? Csak azért kérdezem mert én csak ma kapom meg a játékot pcdometól és idáig nem raktam fel a high textúrákat -
Lorienel #1086 Most olvasom a CD-Galaxis oldalát. Jól értem, hogy hiába rendeltem meg a preorder változatot, nem küldik ki autómatikusan a retail verziót? Új rendelést kell leadnom, amiben megadom a preorderes számlaszámot, és így hozzák ki 990ft-ért? -
legolas66 #1085 Hello a F.A.Q. mikor lesz frissitve?
válaszotokat köszönöm hello!!!!!!! -
Lorienel #1084 Valaki tud valamit, hogy a CDGalaxis-ból mikor szállítják ki? Mailt kaptam, hogy megérkezett a full verzió, de a szokásos, szállítás előtti email még nem küldték. Remélem nem baltáznak el semmit, és péntekig megkapom. -
#1083 Köszi szépen! -
#1082 na beregeltem a retail kulcsot, bankkártya beállítva így már csk játszanom kell:P -
mikuc #1081 http://www.game.co.uk/ViewProduct.aspx?cat=11144&mid=330108 -
#1080 ha dobozost veszel biztos benne lesz kézikönyvben
de egyébként a cím amit beírtál jó, ott kell accountot készíteni
-
legolas66 #1079 ok rendben max addig probálom majd mig nem jó!!!!!!! -
Lyan Kyj #1078 faq...másban nem tudunk segíteni, ne is kérdezz ilyenről..vagy úgy általában..
Tomi13, a preorderes kulcsot eldobhatod, már nem használható semmire. A másik kulcsot beírva egyből megkapja a karid a tárgyat is, külön nem kell mást beírni. -
legolas66 #1077 Holnap meg van a game és felrakom akkor account hol kell csinálni itt: https://cogaccounts.codemasters.com vagy annak a szervernek az oldalán ahol majd játszani akarok?
pls valaki vegyen fel msn-re és modja már el pontosan mert eddig csak a WOW-val játszottam ott is csak tört szeron és nem tom hogy eredeti szeron hogy mennek a dolgok!!!!!!! a cimem: [email protected]öre is köszönöm a segitséget!!!!!!! -
#1076 jó hát szép is lenne ha ezen a gépen akadozna:P