10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• DonnieBrasco
    Igen, ennyi. Kb 10-12. szintig jó, utána kapsz jobb cuccokat a játékban, illetve az a kicsi regeneráció amit ad, addigra már nem sokat ér. De addig kellemes cucc :)

DB
  • Bogyee
    na cd galaxisba még nem érkezett meg a játék:(
  • Bogyee
    nekem egy köpeny volt/van ami regenerációhoz ad pár plussz pontot
  • azirafael
    Egyébként a preorderben található speckó tárgy micsoda? Jó valamire? Miket lehetett kapni? Jövőhéten én is bedzsojnolok a díszes társasághoz :)
  • Mayday
    Frisstitettek egy infoval a CDGalaxis LOTRO oldalat.

Update (2007. április 23.): csomagküldéssel előrendelői terméket már nem tudunk küldeni, személyesen a mai napon még megvásárolható.

Keddi nap folyamán, április 24-én ugyanis megjelenik már a végleges, tényleges játék, onnantól már az vásárolható meg az előrendelői termék helyett!
  • EndreMan
    Nem teljesen értem...mi ebben a tilos?
  • Lyan Kyj
    áááh!:D

Találkoztam egy csapattal, akik egy wood-trollt farmoltak, csatlakoztam...nagyon durva volt, minden körben 2 aranyat-lilát dobott,Olyan lándzsákat meg páncélokat, nagyon durva volt.
    Aztán kaptunk egy customer supportos csávótól whispert, h hagyjuk abba, mert exploit, és tilos:S

Na mindegy, nagy fun volt
  • Ombredor
    Köszi lehet elindulunk ott is egy karival ha valóban jó a társaság.

• EndreMan
    egyenlőre nem nagyon megy...de a patchelés nekem is sikerült..
    De a snowbournra nem megy fel,pedig onlinenak irja.
    Na mindegy,annyira nem gond :) most a full indításakor várható 1-2 ilyen időszak.
  • DonnieBrasco
    Jah, végigrántunk titeket a group questeken pillanatok alatt :)
    Annyira jók azok ugyanis, hogy simán nekimennék 18-as karival a 10-es körüli fellowship questeknek, mert élvezetesek.
    A WOWban ha megvolt egy instance-ban az összes küldi, hát nem sok kedvem volt visszamenni többet....

DB
  • DonnieBrasco
    Az királyság, nekem is tőlük jön :) de gondolon vidékre (még ha csak Páty is az) 1 nappal később jön?

DB
  • ronhaven
    ha kicsik vagytok siman gyertek snowbournra, az par nap alatt megvan
    sot akarhanyasok vagytok ,gyertek at ha magyarokkal akartok jatszani,sokat segit questeknel es craft skilleknel egy jo kozosseg, meg kulonben is
  • Ombredor
    Nem tudom mért kell rögtön kioktatni,mind1.Mi csak közöltük ,hogy más servereken is vannak magyarok és guildek és ha valaki ott játszik felkereshet minket.

Ombredor,Redswift.
  • weky
    Ez most milyen peccs? Mit javítanak?
  • Sanko
    elindult a patchellés
  • weky
    A sok "jómunkás ember", bezzeg nekem még megy a meló... Este 19 óra körül már gép előtt leszek, beszervekez pár ex SWG-s tagot.
  • shamboy
    Csináltam egy altot és lehet kérni cookinghoz cuccot mer farmer vagyok
  • Lyan Kyj
    3ig volt (írták, h GMT+1), már élnek a szerverek!
  • mikuc
    Nekem szép lassan tölti.
    Bár ez nem igy szokott müködni de 4ig karbantartás van!
    Reméljük utánna minden jó lesz. :-)
  • Lyan Kyj
    3ig maintenance van(volt)...
  • Mayday
    Hat, szamomra meg kesobb lesz az indulas, de teny, hogy itt a topicban, mar regebben meg lett "valasztva" egy szerver, amin ossznepileg indulnak a magyarok, legalabbis volt ilyen kezdemenyezes. Ha szeretnetek magyarokkal jatszani, erdemes lenne esetleg meg most atmenni, nem?

Nekem egyebkent ez is olyan fura, hogy "haverom meg en csinaltunk egy guildet", most nem csak konkretan Ti ketten, hanem MMORPG-ben akkora divat, hogy 1-2 ember megindul, es egybol guildet alapit. Van ennek ertelme?
  • EndreMan
    Ti be tudtok lépni mostanában?
    Ahogy indítom a klienst,updatelne(3-as pont),de nem éri el a servert...
    Ez nóóórmális?
  • Ombredor
    Igen igazad van csak amikor elkezdtük erre a serverre jöttünk.
    Már nem akarunk átmenni másikra ezért reménykedünk ,hogy ezen a serveren is vannak normális playerek ráadásul magyarok :),
    ha átlehetne vinni a karit másik serverre vinnénk csak hát asszem nem lehet.
  • weky
    Akkor ez egy új verzió. Én inkább bemegyek érte személyesen, a végén még eltűnik a pakk a postán... :)))
  • Bogyee
    szerintem jobb lenne egy helyre csoportosulni nem 2-3szerverre szétszóródni...
  • shamboy
    Sziasztok
    Én is felhívtam őket nekem azt mondták hogy bármikor meg jöhet és aki meg rendelte annak a számlaszámot kell be írnia valahova és kiküldik
  • Ombredor
    Hello sziasztok!
    A haverom meg én csinálunk egy guildet az Evernight serveren ha esetleg lenne ott magyar és belépne akkor keressen minket:Ombredor,Redswift.

Előre is köszi a jelentkezést.

Egy játék mind fölött...
  • Lyan Kyj
    thx!
  • weky
    Aki a CD Galaxisból rendelte meg a progit, annak szerda magasságáig kell várnia. Sikerült beszélnem egy hozzáértő emberrel, aki elmondta, hogy a Galaxis honlapján fel lesz tűntetve, hogy mikor lehet menni érte, 99%-a , hogy szerdánál korábban nem (a faszi legalább is ezt mondta).
  • Mayday
    WOW vs LOTRO osszehasonlitas temahoz. Sztem ha az ember megszokott egy MMORPG-t, nehezen szakad el tole. Egy WoW fuggo nehany perc utan ramondja minden masra, hogy az szar, csak a WoW a jo, es ezzel konnyebb a lelkenek, hogy lehordja a masikat. Lathattunk mar a topicban is WoW-HCgamer velemenyt :)

Teny, hogy most a parommal mi is aktivan WoW-al jastzunk, es ugye ott is sok az uj dolog, a kihivas, nehezebben adja fel az ember a mar honapok, vagy evek ota felepitett karakteret. Ennek ellenere tartunk a Warcraftban szunetet, es egy kicsit jatszunk a Lotroval. Aztan meg amivel eppen jolesik, elofizetjuk azt. (Ez is egy ok nalam, hogy ne fizessek elo egyszerre 6 honapot, vagy ilyesmi.)
  • Lorienel
    Összehasonlítani felesleges. Tényleg ki kell próbálni, gyorsan túljutni ez első néhány szinten, aztán lehet véleményt alkotni. Nekem napról napra jobban tetszik. Ahogy emelkedik a szintem (pedig még csak lvl20 vagyok), úgy véllik egyre élvezetesebbé a játék. A group questek nagyon bejönnek, nem vártam sokat ezektől, mert az elején még nagyon gagyik voltak.
  • Sanko
    én is igy jártam :(
    de ez is csak egy tanulság:
    van EU ahol müködnek a dolgok és van Mo....

• weky
    Én is azután töröltem a Game.uk-s rendelésem, hogy jött egy levél, mely szerint késni fognak. Ha ezt tudom....
  • Lyan Kyj
    hát igen, ha nem parázunk, h "miért nem küldenek cdkulcsot, miért késik a cucc, itt lenne az ideje, blablabla", akkor már többen is nyugodtabbak lennénk:))
  • FLeK0
    előbb és olcsóbban:)
  • Lorienel
    Én meg töröltem a rendelésem a GAMEUK-nél, és megrendeltem a CD-galaxistól. Lehet előbb megkaptam volna UK-ból?
  • Mayday
    De, mindenkeppen EU-szerverre! Sot, konkretan arra, amin Ti lesztek, a tobbiek :)

Csak valszeg nem kezdem rogton, mostanaban kicsit aktivan voltunk a felesegemmel WoW-ban, aztan igy keveset probaltam ezt, meg 1-2 offline jatekot is ki szeretnek probalni, ha lejar a WoW elofizetes. Aztan nehany het mulva johet a LOTRO vasarlas, es valszeg nekiesunk annak.

Most csak amiatt vagyok amerikai szerveren, mert ezen fertem meg bele ilyen beta dologba, vagy nevezzuk inkabb szamomra trialnak, de itt is osszesen a felesegemmel eddig eltoltottunk egy karakterrel kabe 30-40 percet ketten :)
  • Lyan Kyj
    nincs értelme hasonlítgatni sztem, próbáld ki, játszogass vele, aztán meglátod. Csak ne szűrj le elhamarkodott következtetéseket az első pár szint után, mint ahogy sokan mások. Kijutsz prológus területről, onnantól eldöntheted, melyik a jobb.

Amúgy, ha egyidőben jelent volna meg a két játék, én ezt választom.

Shaper, grat:D
  • Shaper
    Na nekem most hozta a postás néni a teljes dobozos verziót! Grat a game.co.uk-nak gyorsak voltak!!
  • Tomi13
    Köszi szépen ,nagyon rendes vagy,de ahogy Lyan is írta beta-t töltök és vszínű nem tudnám használni.Mindenesetre nem csinálok nagy ügyet a dologból,mert ha végre lejön és ki tudom próbálni és tetszik akkor max megveszem holnap a teljes verziót.
    Látom hogy sokan játszanak(játszottak) a wow-al,bár tudom hogy nem könnyű összehasonlitani a 2 mmorpg-t de ugy mégis mi a véleményetek,mennyivel jobb(rosszabb) a wownál?