10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#874 Na, ez ám a jó hír!
"Dear Mr XY,
Order number(s): 01270058/P
I am delighted to let you know that your Preorder for Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is now being processed. The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the morning of release.
By using the GAME 1st To Play Preorder Service you have ensured that you will be among the first people to receive Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, and we are confident that you will be happy with the order, our service and our speedy delivery! "
DB -
#873 Egyetértek Kata, de akinek ez kell én nem tartom vissza :S -
Chenko #872 Oké kössz akkor majd megpróbállak megkeresni... :)
Mindjárt kész az update. :) -
#871 Mit néztél meg pontosan? A bétát?
Amúgy teljesen igaz: egy szimpla mmorpg, viszonylag kevés újítással. Viszont gyönyörű, röccenés nélkül fut és nagyon szórakoztató... tényleg érdemes kipróbálni, engem még a closed bétában fogott meg 3-4 nap játék után!
DB -
#870 Megnéztem mi ez, mert nagy lotr-buzi vagyok :), de nekem nem tetszik. Csak egy szimpla mmorpg, amire úgy tűnik ráerőszakolták a lotr világát - kevés sikerrel. Kár érte. :(( -
#869 Finmoth vagyok és Bree környékén kavarok mostanában szóval ha ott vagy nem is kell postázni. Csak annyi, hogy családi és egyéb ügyek miatt sajnos nem mindig tudok nyomulni, de esténként 1-2 óra azért leesik általában (asszonytól is függ :))
DB -
#868 Jah, küldj majd egy officernek egy /tell-t ha jól tudom teljesen open vagyunk magyaroknak (most még legalábbis :))
DB -
Chenko #867 Szevasztok!
Lehet még csatlakozni a magyar guildbe? Most updatelem a játékot. -
Arwenke #866 Amugy meg 1 minstrel vagy guardianon gondolkodtam azok meg erdekesnek tunnek. -
Arwenke #865 Azt hiszem van nalam aged scrap, pelgred a karim neve a guildben, szolj majd ram es oda adom. Ha mondasz karinevet postan is atkuldhetem. -
#864 A Historian szakma nagy kihívás! :) de én szeretem.
Remélem növelik az Aged Scrapek drop ratejét, illetve a sok noob rájön, hogy bármikor el lehet adni AH-ban, úgyhogy telenyomják, amitől meg jól lemegy majd az ára :))
Az AH amúgy is nagyon összevissza még, kell majd neki pár hét (hónap), mire kiépül a normális economy a játékban.
Amúgy meg guilden belül örömmel átveszem a másnak nem kellő scholaros cuccokat, adok érte egyéb lootot és/vagy tekercseket, ha van éppen :)
DB -
Arwenke #863 Nekem most 12 burglar van de fene tudja, van olyan class ami kellene amugy a guildbe, ugy erteve hogy keves van. -
Arwenke #862 Elvileg mennek a serverek, de meg dolgzom nem tudom megnezni:) -
Lyan Kyj #861 Most tesztelik a backup szervereket, 4re azt mondták, hogy okés lesz, a többit most nézik.
Ha ez a backup módszer jó lesz, akkor nem kell törölniük.
szerk: épp most indulnak a szerverek.
DB, a historiant még módosíthatod:P
Azért kicsit durva a CM fórum, 12 óra alatt 137 oldal:P -
#860 Hát lehet, hogy nem Loremaster Historiant indítanék újra :P
DB -
Arwenke #859 Bar ha igy folytatjak ebbol meg ma sem lesz jatek. -
Arwenke #858 Nagyon remelem hogy nem lesz kari wipe, mert az eleg nagy szopas lenne... -
#857 Hali :) még jó, hogy egy kicsit lazíthatsz offline, ha így folytattad volna 24-ére eléred a level cap-et :))
DB -
#856 Nem csoda, reménytelen WOW fanboi írta (Hancu).
DB -
#855 Itt vagyok:P Épp várok a hozzáférésre a szerverhez (a honlapéhoz). Ill egyelőre csak 1 fórum lesz rajta. -
weky #854 Hmmm, valóban gagyesz a cikk. Így a munkaidőm vége felé olvasgatom a hivatalos fórumot, eléggé pánikhangulat van, a "nép" a devek válaszait hiányolja és félnek a karakter wipe-tól.
-
mikuc #853 Szerintem az egész cikk szar!! -
#852 SZ*R cikk, nem is kicsit.
Főleg a vége bődületes baromság:
"Aki még sosem játszott online szerepjátékkal, és imádja a Gyűrűk urát, annak tökéletes választás a LOTRO, havi 15 dollárért (sőt, kétszázért lehet életfogytig tartó bérletet is váltani) - de aki már látott ilyen játékot, az jó eséllyel egyszer körbejárja a virtuális Középfölde helyszíneit, aztán megunja, és visszamegy World of Warcraftozni. " A kötőjel utáni rész úgy marhaság, ahogy van!
DB -
mikuc #851 Egy kis olvasnivaló ameddig nem mennek a szerverek:
http://index.hu/tech/szoftver/lotro130407/
Hmmm........
Érdekes cikk! -
#850 Szaruman merre van? :) most nem megy a játék, végre pihenhet picit :)
Hogy állhat a honlap? Kellene egy tábla az SG-s és játékbeli nickekkel...
DB -
Lyan Kyj #849 lentebb linkeltem a fórumot, onnan van, ott tájékoztatják az embereket.
Itt egy másik: KATT, de sztem ehhez is kell a codemasters reg -
#848 Helyes, csak nyomdd tovább az infókat lécci! A lotro-europe-on sehol nem találtam ezzel kapcsolatos announcementeket, úgy fest ezt csak a klienseknek küldik? Hm....
DB -
Lyan Kyj #847 13.08 - We have actually been able to try a plan B and this solution is currently in testing. If all goes well we hope to bring some servers online within the next hour or so. If this does not work we will resort to the previous plan A of moving to the backup servers. -
Lyan Kyj #846 a cdgalaxisban, meg a Codemastersen
amúgy meg faq... -
BorGesz #845 Sziasztok!
Nekem az a kérdésem lenne,h EU-szerverekre hol tudok regisztrálni.
Thx.
Bye.
BorGesz -
weky #844 Hehe, remélem nem azért állnak a szerverek, mert páran átmentek a SOE-tól a Turbine-be, csiszolni egy kicsit a játékon. Aztán majd belépünk, ha minden megy és meglátogat egy öregember... Nem offolok tovább, bocsi! -
#843 Jaja, vagom :)
Baszki, mennyiszer kaptunk mar dupla xp heteket! :) -
weky #842 Ez a szerver leállósdi erősen SWG-s érzéseket kelt bennem. Lesz itt még "dupla xp " hét... Mayday és PTW biztos tudják, hogy miről beszélek. -
Lyan Kyj #841 azt írják, hogy kora délután elindítják a tükörszervereket, de ebből még tényleg bármi lehet -
weky #840 Ne a próféta beszéljen belőlem (és nem akarok vészmadárkodni sem), de erős a gyanúm, hogy csak holnapra tudják összekalapálni a szervereket.
-
Lyan Kyj #839 amúgy 11 nappal korábban, még a tervezett 10 napból is 1 nappal elöbb kezdhettünk, szal belefér. -
weky #838 Tombi, te USA klienssel játszol? -
#837 Ez egy open béta, mi ebben a kamu? Hogy megtarthatjuk a karakterekeket amikor kijön a játék??
Egyébként is kb. annyira érdemes komolyan venni a Te véleményedet, mint amennyire a játékot meg lehet itélni 2 óra játszás után (zéró).
DB -
#836 Ez a legnagyobb kamu. Azt mondják hogy játszhattok a játékkal 7 nappal korábban, de normális servereket nem adnak hozzá :D -
Lyan Kyj #835 "Over night the problem has been identified as hardware failure associated with system redundancy. The team have worked overnight on this issue and it’s been decided to move over to some backup hardware. We hope to have these up and running by lunchtime/early afternoon today. Please note that whilst we are using the backup servers there may be a slight performance decrease. Once those are online we will then work to replace the faulty hardware on the main servers and bring those back as soon as possible. Once again, we thank you for your patience during this period of extended downtime."