10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Lyan Kyj
    NICE!
  • mikuc
    Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh.....akkor a 4 napos ünnepek alatt nem lesz játék!
    És még az sem megoldás, hogy megrendelem kintröl mert az sem fog megérkezni szombatig!!
  • DonnieBrasco
    Hát valamilyen kulcs mindenképpen kellett eddig is, de mától már csak a retail kulcsokkal lehet regisztrálni... ha jól tudom!

DB
  • Quler
    Gondolom,ehhez megint cska meg kell venni majd a kulcsot.:(
  • DonnieBrasco
    "ami most ebb"= ami most kevesebb :)

DB
  • DonnieBrasco

Egyre inkább erős a gyanúm, hogy a magyar forgalmazók a ludasok, és nem valami hiányról van szó (mint pl. a Wii esetén).

Kapják be, rendeljetek Ti is mindent kintről ezentúl is... úgyis erős a forint, nekem az egész cucc cakumpakk 41 EUR-ra jött ki, ami most ebb mint 10e Ft!!!

DB
  • Lorienel
    Ezt nem hiszem el
  • weky
    Hi all!

Végeztem egy kis nyomozást, felhívtam az a magyar forgalmazót, az Amextec kft-t. Itt nagyon képben voltak, a csaj először azt sem tudta, hogy létezik ilyen progi, majd kapcsolt egy "illetékest". Ez a tag már legalább tudta, hogy mi az a LOTRO és elmondt, hogy még hozzájuk sem érkezett meg külföldről a szállítmány, legkorábban pénteken v. szombaton fog megjönni, utána szállítják ki az egyes boltoknak.
    Ha ez igaz, akkor csak a hosszú hétvége után kapjuk a kezünkbe a végleges verziót.
    Persze az "illetékes" szerint nem kizárt, hogy ma jön meg az ellátmány, de nem tartotta valószínűnek... Remek, egyre jobb!
  • Mayday
    Igen, emlexem, volt egy ido, amikor a tesco kapott, es orszagos hiany volt belole. Most viszont mar jo ideje - nem tudom miert - a WoW pl teljesen eltunt a Tesco valasztekbol, kiegeszitoje mar nem is jott.
  • Since
    Utánanéztem az Amex-Tec a forgalmazó elivlegben, szerintem ők majd tudnak mondani egy két dolgot. http://www.amextec.hu/
  • legolas66
    Hello valaki tud már valamit a pontos megjelenésröl mert már elörendeltem csak jó volna ha a 4 napos szünet elött ki hoznák köszi hello!!!!!!!
  • mikuc
    Én anno még a WOW-ot a tescoban vettem akkor amikor sehol nem lehetett venni, kb. 2-3 héttel a megjelenés után.
    Szerintem késöbb majd ott is lehet venni.

Csak nehogy ezzel is ugy járjak mint április elején a Test Drive Unlimiteddel, hogy szintén nem lehetett kapni a megjelenés napján kicsiny hazánkban és igy az 3 napos szünetben nem lehetett tolni.
    Ugyhogy remélem holnap vagy utánna meglehet majd venni.
  • Mayday
    Tescoban sztem meg hosszu hetekig tuti ne vard, de mondjuk en utana sem vennek ra merget.
  • DonnieBrasco
    Nekem ott se voltak semmilyen videók... fura.
    Most installálom újra DVD-ről :)

Illetve :(( mert a codemasters online oldala is behalt, nem tudom bevinni a full retail kulcsot, mert be se lép!
    Elég durva az érdeklődés... banyek lesznek itt szerverhalálok és hosszú ninjázások a loginserverért :(ehhe

DB
  • shamboy
    Én remélem pénteken vagy már az előtt meg lehet kapni
  • mikuc
    Szerintem majd biztosn meglehet venni. Csak az a kérdés, hogy mikor??
    Hamarabb mint a cd galaxisban vagy az áruházak is a cd-ből kapják.

Én meg abban reménykedem, hogy holnap már meglehet venni a cd galaxisban is. Vagy legkésöbb csütörtökön.
  • legolas66
    Hello a játékot meg lehet venni a tesco-ban is meg hasonlo hipermárketekben vagy csak pc játék üzletekben kérlek válaszoljatok köszi hello!!!!!!!

UI:. kérlek válaszoljatok mert ha nem akkor még ma megrendelem a 4 napos szünet elött köszi hello!!!!!!!
  • Lyan Kyj
    LOÁL, 4 szerver már megtelt (köztük miénk is), Short Wait... (15 perc, 'nyád!)

és csak +1 szervert hoztam launchra..
  • Lyan Kyj
    elvileg 1.12 óta ez is benne van. Sztem azokra a bejátszásokra gondolnak, amik instance-ok után vannak, forog a gyűrű, a narrátor meg pofázik. Gondolom a vége felé több instance-több mozi lesz.
  • legolas66
    Hello a játékot meg lehet venni a tesco-ban is meg hasonlo hipermárketekben vagy csak pc játék üzletekben kérlek válaszoljatok köszi hello!!!!!!!
  • PTW
    szerintem a sima videókra gondoltak amik a chapterek között vannak
  • DonnieBrasco
    #998, alig van lejjebb :)

DB
  • Arwenke
    Cd galaxistol meg semmi hir, hogy mikor lesz kaphato a jatek?
  • DonnieBrasco
    Figyeljetek már, erről mit tudtok?:
    "Dramatic sequences: LOTRO offers an expansive, open world, and incorporates cinematic technology to present the player with movie-like sequences which further the storyline."

Létezik, hogy a retail verzióban full mozik vannak a chapterek között?
    Mert ha igen, akkor ma új karaktert kezdek, az tuti (hogy mindent lássak...). Nekem csak felpeccselt egykori closed béta kliensem van, azt ma szerintem legyalulom és felrakom a retailt. Szerintetek ez jó ötlet?

DB
  • DonnieBrasco
    Ez a jutalom amiért 4 napig nem volt netem :))

DB
  • azirafael
    Szerencsés mázlista :)
  • DonnieBrasco
    Ide ha klikkelsz, akkor utána lesz egy olyan, hogy "To begin downloading the client right away simply click here." Na, onnan le lehet még mindig szedni jobb klikk+save metódussal, egyenként.
    Ez még a closed béta verzió, de garantáltan EU-s, és felpatcheli magát szépen, illetve felajánlja, hogy töltsd le az 1.12 verziót. Szóval macerás, de megy :)

Más...

MEGJÖTT A PREORDEREM :)))))) most hívott a drágám otthonról (Páty), hogy megérkezett a csomag. Április 24-én, délelőtt - múlt hét csütörtökön (!!!) indult Angliából... ezt nevezem! :) Sima posta pedig...

DB
  • Quler
    Honnan lehetne leszedni a te verziódat?
  • Bogyee
    na mind1, türelmesen várok péntekig aztán remélem valakit el tudok ugrasztani cd galaxisba melóból nem tudok sajna elmenni
    igazából csak ezért bosszant mert direkt úgy csináltam, hogy ma ráérjek elmenni érte
  • DonnieBrasco
    (gyk: itt most a magyar forgalmazóra gondoltam, de persze lehet, hogy tévedek és ez esetben ők ártatlanok. Akkor tényleg ciki...)

DB
  • DonnieBrasco
    A kérdés rossz... szerintem nem azzal van a baj aki indítja, hanem azzal, aki rendeli. A game.co.uk-től már ugye van, aki megkapta, tehát időben is el lehet indítani :)

DB
  • Bogyee
    komolyan ez balkán... nem igaz, hogy nem lehet időben elindítani a szállítmányokat
  • DonnieBrasco
    Most is letölthető pár helyről még, de nem sok értelme van mert mindenképpen kell egy retail kulcs, ami egyelőre csak a dobozokon van.
    Később talán lesz online megvehető retail kulcs is, de most még nincs.

Amúgy a teljes kliens nekem most valami 6.8GB a winyón! Benne van a highr res textúra pack is (amit nem tudok használni, mert kevés neki a 256Mb ram a VGA-n, és memory leakel :(

DB
  • mikuc
    Lesz vajon letölthető változata is? Valaki hallott-olvasott róla valamit?

Köszi
  • Braveheart
    EMlékszem hogy örültem mikor hallottam hogy készül egy ilyen LotR-es szerepjáték... kár hogy nem lesz időm játszani ezentúl...
  • Lorienel
    Az elég érdekes, hogy a GAMEUK már múlthéten postázta a játékot, magyarorszégon meg még semmit nem tudnak róla. Remélem a 4napos ünnep előtt, azért ki tudják szállítani....
  • DonnieBrasco
    Elvileg nekem ma érkezik ki otthonra :)

DB
  • Mayday
    Ujabb CDGalaxis update:

Update (2007. április 24.): a termék előrendelői, PRE-ORDER változata már nem kapható, mivel mai napon van a játék európai premierje. Sajnos a magyar megjelenés csúszik, egyelőre a magyar képviselet raktárába sem érkezett még be a termék, így a mai megjelenés kérdéses, bár nem kizárt.

A külföldi kiadó tájékoztatása szerint az előrendelői terméket megvásárlók péntekig tudnak játszani az általuk megvásárolt, "early access", megjelenés előtti játékot lehetővé tevő változatukkal.
  • Bogyee
    azért arra is kiváncsi lennék, hogy a speciak edition mennyivel jobb ,mármint az a tárgy meg tépkép megéri a pár plussz ezer forintot vagy sem
  • Bogyee
    ne nekem címezd hanem azirafael-nek:P
    én tudom micsoda és mennyire jó:)