10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• DonnieBrasco
    Be kell írni: /music és utána számbillentyűkkel.

DB
  • Arwenke
    hamar=hamarabb
  • Arwenke
    Tok jo hogy van preoder es hamar jatszhatnak ha lenne hol...
  • Arwenke
    Ez nem kezdodik tul jo az elso karbantartasnal beszarnak szerverek es 2 napig semmi, remelem nem lesznek ennyire benak mert akkor ennek a jateknak annyi.
  • weky
    Hehe, ezek szerint semmiről sem maradtam le tegnap, hogy nem tudtam géphez kerülni. Most olvastam a hiv. közleményt a serverleállásról, ki tudja mi lehet a gond....
  • Since
    Délig lesz karbantartás? Jó lenne ha adnának egy plusz napot a karbantartásokért nbiztos lesz belőle még egy kettő...
  • Sir IvanHoe
    Megtanultam es vettem HORN-t. Hogyan tudok rajta jatszani?
  • Tombi
    megnéztem a játékot és nem tetszett a harcrendszer, amugy korrekt kis játék, föleg aki szereti a lotrot :)

maradok a Spellbornnál..
  • ronhaven
    ja en is pont ezt akartam irni 2 oraval ezelott csak elfelejtetem
  • Pitya
    Kissé felülpontozták szvsz. Másrészt a reklámozásból is kivette a részét az oldal, bétakulcsom is tőlük volt :D
  • Tombi
    kösz szépen Lyan Kyj/ronhaven.

Kicsit bohockodok majd valami Normal serveren. Ez a 100 fontos akcio nagyon menö 5let, kifizetsz 40ropit és életed végéig lesz accod. Tetszik ez a hozzállás, bár nem számoltam utána mennyire érné meg.
  • Lyan Kyj
    eu bétának 2 hete vége, de az amcsit attól még játszhatod 23-ig.
  • Tombi
    Hát most jo, én az az EU bétát szeretném kipróbálni, erre külön accot kell csinálnom?
  • ronhaven
    az az us beta lesz
    de az is jo kiprobalni
  • Lyan Kyj
    regelni kell, és rohadt lassú, mert mindenki ezt nézi:)

De neked úgyis mind1, mert amcsi szerveren nyomod.
    Európai szerverek állnak, mert bővített maintenance van. ÉN meg már játszani akaroook! Mint egy kisbaba:P
  • Sanko
    ügye nem eu-s csúcsidőben fognak szervert karbantartani?

• Tombi
    nem jön be a linked, mi van rajta ?
  • Lyan Kyj
    :(
  • Tombi
    Free of Charge
    Expiration Date: April 24, 2007
  • Tombi
    micsoda? azt irja 24-ig free, még tudtam regelni free accot is :/ jön a kliens 50%
  • Szaruman
    Már pengetni kell érte.
  • Tombi
    meglett, kiszurta a szememet :-D
  • Since
    Azt hittem direkt leléceltél :) Először afk-ba mentél majd kiléptél :)
  • Bogyee
    na akkor ahogy vissza tudunk menni folytatjuk:)
  • Tombi
    Valami nem világ a béta oldalon..kulcsot honnan kapok?
  • Since
    Közben megvan merre kell menni pont ott dobott ki a játék :)
  • Tombi
    Most fogok regelni és leszedni a klienst, alig várom már !
  • Bogyee
    http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=174051
  • Bogyee
    írja is a launcher
  • Tombi
    sziasztok skacok. én a Spellbornal fogok játszani /2 honap és kiadják/
    De most megnézem pár nap erejéig a LOTRO-t is ! remélem jo lesz
  • Since
    Én se tudom elérni a servert...
  • trident
    Tudo, tudom, de megkérdezem, csak a preorder, majd founder tagság kiváltása lehetséges, digitális formában nem elérhető? Remekül összerakott, hangulatos a lotro, (az irányítását nekem szokni kell, nagyon idegen), de a ~12 ezer és a plusz ~18 ezer (hat hónapos tagság) számomra elég húzos ellenérv.
    (tiszta sor, hogy nincs semmi ingyen, nem is ez a gondom:) )
  • Szaruman
    Jaja... most már megállt a szerverválasztásnál.
  • Lyan Kyj
    titeket sem enged fel? elindul a játék, aztán szerverconnection után hibaüzivel elküld..
  • Doomista
    ajj,ez egy nagyon jo játék lesz,láttam képeket,videot,szuper lesz,de havidijas,szal erről is ennyit,nem fizetek jáccásért.
  • Szaruman
    A technikai része megy, csak ilyen dolog kellenének, h hogyan strukturáljam. Pl tréd topik, karakterek/kasztok/énnemtudom micsoda topik, stb. Meg ez attól is függ, h mekkora "közönsége" lesz a dolognak. Ha csak a guild fogja használni, akkor csak saját magunknak lesz topik (zárt ofc:P), más akkor nem kell.
  • Lyan Kyj
    ott csak kérdezte a srác, h ha launch napján írja be a retail kódot, akkor meddig játszhat. A retail key ad még 30 napot a játékra, ha meg a special változatot veszed meg, akkor 60 napos retail keyt kapsz.

A preorder key 24-én lejár, viszont bizonytalan ideig még használhatod (1 nap-1hét az accot retail key beírása nélkül.
    A retail keyt ápr.24-e után 30 napig írhatod be, különben a karik elvesznek.
  • Bogyee
    szólj privátban vagy játékban, segítek fórummal kapcsolatban:)
  • DonnieBrasco
    Szerintem a legjobbat választottad :)
    Amúgy megtaláltam végre, amit nagyon kerestem: ugye az early access csak 24-ig él, de én addig tuti nem kapom meg a retail dobozt. Na, aki velem 1 cipőben jár ne aggódjon, mert mi Május 24-ig nyomhatjuk a retail kulcs megadása nélkül... itt találtam meg a mondást :)

DB
  • hippy
    Üdv mindenkinek!

Ma délután én is beálltam a kalandozók közé.Úgy gondoltam 30 évesen itt az ideje kipróbálni egy online rpg-t végre.Szóval ne nagyon röhögjetek,ha hülyeséget kérdezek,vagy csinálok.Amennyiben van lehetőség belépni a guild-be,akkor egy Lomyldor nevezetű elf hunter-em van a Snowbourn szerveren.