10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• flipi
    igen online

csak most azthiszem leallt a server vagy mi... de meg bent sem voltam.
  • derfin
    Bármilyen hozzászólás jól jönne.
  • derfin
    Online játék?
  • derfin
    Onine játék?
  • flipi
    valami irto nehez feljutni a serverre :)
  • Alice Sabbat
    hétvégén lesz egy open beta test ...
  • Tombi
    en ma reggeltem az open bétára azt hiszem, fileplaneten van hirdetve
  • Sanko
    sajna megjelenés csak 2007 2Q :(

beta teszt folyik

remélhetőleg lesz open beta vagy valami nyilvános teszt
  • Jak16
    kül nem értem még nov 1-jén is kint volt a hír hogy lehet jelentkezni még....
  • Jak16
    hááát, a bétába nem kerültem be...hol az a lista? dec1 jelenik meg??? akkor én megveszem :D remélem lesz trial előtte....
  • Sanko
    ?
  • Sanko
    az már megy de csak a "szerencsés" kiválasztottak mehettek...asszem 500 ember (láttam a listát 2 magyar is volt rajta)

open beta nemtom lesz-e mert hivatalosan dec 1 a game start
  • Crazy Mate
    Mikor indul a béta tesztelés?Én már regeltem rá.
  • BlackArt
    Aha, L2, vagy talán inkább WoW szerű, legalább is a quest rendszer: a feladatok egymásra épülnek. A grafika olyan amilyen... Egyenlőre nagyon pve-nek tűnik a játék, a chat-en beszélnek arról, hogy a végleges verzióban lesz pvp is. Erről egyébként egyik guild tagunk megkérdezte az E3-on a fejlesztőket, akik csak hümmögtek és nem néztek az ember szemébe, úgy mondták hogy hm, hát igen, talán, de olyan halkan, hogy nem lehetett érteni....
    Úgy tűnik mostanság a fejlesztők a pvp játékot kedvelőket kisebbségnek tartják, és úgy is foglalkoznak velük. Nem véletlen, hogy még mindig a Shadowbane-nek van a legjobb pvp rendszere, kár hogy a játék felett eljárt az idő. (Ennek ellenére mi még mindig ott vagyunk, mert egyenlőre jobb nincs)
  • Sanko
    szerintem L2 szerű, bár nincs annyi faj viszont sok a kaszt, de jó lenne ha írna valaki aki kipróbálta.
  • Kreeder44
    Srácok írjatok már valamit róla pls... játékmenet milyen lesz?? evvel arra célzok h nem coop mis-es lesz mint a gw hanem olyan szabad mint pl a L2 vagy a wow
  • Sanko
    ohh....de jó, gatu
    mesélj majd
  • BlackArt
    Welcome to The Lord of the Rings Online™: Shadows of Angmar™ (LOTRO) Beta Program! We appreciate you taking the time to sign up for the Beta Program and we are pleased to invite you to join us for the Alpha 3 phase.

• Sanko
    nos dec 1 a hivatalos megjelenés, de gondolom nem csak DVD lesz hanem le is lehet tölteni majd.
  • Sanko
    semmi hír?
  • Sanko
    grat a 2 magyarnak akik ki lettek választva a beta teszthez
    éknény beszámolókat kérnénk
  • JaSoN HuNTeR #12
    Srácok ez is havi fizetös lesz?
  • MrStokes
    Mstol lehet jelentkezni a closed betara!
  • cain
    tudtak. 3 részben csinálták meg.
  • Tower Guard
    Nem igaz hogy nem tudnak kiadni egy olyan lotr játékot ami mind3 részről szól(film) kibjó grafikával(mint pl. ezé)minden szereplővel lehetsz és persze pc-re.Na ezt csinálja meg az EA(vagy akárki) és le a kalappal előtte
  • a.carkey
    Bocs, de ez nem ez a játék?
  • Sephi
    En kiprobalom de hogy tuti nem Hobbirokkal leszek az is tuti hogy nem azokkal leszek tuti.
  • Gabesz amd64
    ez kira lesz
  • Goth
    Huhh ez faca, reméljük lesz tört szerver :D
  • Unreal1942
    Ettől szerintem nem kell sokat várni.
    Tipikus eset. Jól eladható név. Hatalmas LotR rajongótábor. Nagy népszerűségnek örvendő hasonló játékok.
    Csoda lett volna ha nem készítenek egy ilyet.
    Biztos lesznek "sokan" akiknek örömet okoz és nyilván jó üzlet is lesz a készítőknek, de nem lesz ellenfele a többinek igazán. (szerintem)

• Esrohnoil
    Igen, az lesz sajna, de még nem tudni mennyi lesz a díja.
    Shotok alapján hangulatosnak tűnik. Majd kiderül mi lesz ebből...
  • prezi
    fizetős :C
  • Esrohnoil
    Elvileg 2006 során jelenik meg a Gyűrűk Ura világát feldolgozó Online szerepjáték.
    Több info, screenshotok, egyebek a Hivatalos oldalon.