10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• DonnieBrasco
    Az első review :)

92%!

DB
  • Lyan Kyj
    én meg nem medvét, hanem farkasvonyítást hallok néha, város közepén, meg ilyen lakatlan helyeken. Volt már olyan, h úszok a nagy tóban, és ott röfög egy disznó. (Bár már vízimókust is láttam)
  • DonnieBrasco
    Ez a closed bétában tényleg így volt, de most 13-a óta egyszer sem hallottam...

DB
  • weky
    Ugyanebben találtam a választ Szarumán kérésére:

"Player notes and kinship message of the day are not working"

Gondolom majd csak 24-e után fog működni.

• Lyan Kyj
    hehe:
    14-i Patch Notesban, Known Issues:
    Players are often scared out of their chairs by the random growling of a very large, invisible bear.

• Szaruman
    Nem hiszem, mivel vissza lehetne vele élni. Épp most probálok vmi fórumot összehozni:)
  • Szaruman
    Lvl 2 guild kellett hozzá, most már menni kéne.
  • weky
    Egyébként a játékben nem lehet írni köremailt a tagoknak?
  • weky
    Sajnos ez nekem sem ment vagy bugos vagy más gond van, de nem tudtam beleírni.
  • Szaruman
    Vhogy kéne biztosítanod, h tudjak írni az annoucementbe (vagy motd).
  • DonnieBrasco
    Hát én azért reménykedem majd minden este 1-2 órában :)

DB
  • weky
    Jó nektek, valószínűleg hétvégéig nem fogok gép elé kerülni, talán ha naponta 10-15 percre...
  • Lyan Kyj
    A bárdoknál (térképen egy lant a jele) tudod majd módosítani, az alap traitek pár fillér, a race/class meg 20 ezüst is lehet.

• Since
    Valaki nem dolgozik látod :) Neki nem mindegy :)
  • weky
    A dolgozó népnek ez teljesen mindegy!
  • Since
    Közben nekem lennének kérdéseim :-) Traitseket bizonyos level után tudok elosztani? Ha később változtatni szeretnék rajta lesz rá lehetőségem? Ha igen akkor mibe kerül?
  • Lyan Kyj
    meddig lesz karbantartás, 12:00, vagy 13:00?
  • Bogyee
    még jó, hogy guardian vagyok:)
  • Szaruman
    A legfontosabb a minstrel meg a guardian, anélkül nem mész semmire:)
  • Sanko
    a legfontossabb kari, nélküle főleg késöbb semmire se megyünk

gogogo
  • weky
    Igeeeen, csapatnam szüksége van supporta!
  • Since
    Persze ez természetes, de a fórumon láttam egy oylan hozzászólást egy bétázó embertől, hogy nagy lenerfelték a többi kaszthoz képest és hogy lvl 10 után nincs értelme vele játszani. Nembaj én nem adom fel, mert a csapatnak szüksége van supportra! :-) (egy kis bátorítást kérek)
  • weky
    Jó ez a térkép, köszi a linket.
  • Szaruman
    Hm, ez egy jó dolog, de sztem mindenki csak akkor használja, ha vmit nagyon nem talál.
  • Sanko
    az jó hogy odafigyelnek a ballanszra....sok mmorpg azért áll bele a földbe mert nincs balansz.
    hosszútávon hidd el mindenkinek jó...
  • Since
    Hmm most olvastam hogy a Captaint nagyon túl nerfelték a béta óta mert nagyon erős volt...Pont Captaint indítottam :(
  • Sanko
    találtam egy jó kis interaktív mapot....itt megtalálod az összes NPC-t meg mindent.
    válaszd ki a legördülő menüböl a mapot majd az NPC-t és már látod is hol van.

http://www.mehq.net/dynmap/index.php

LOTRO interaktív térképek
  • Sanko
    sajna azt még én sem találtam meg...
    viszont van auto run...én a ctr-re raktam, shift-el lehet ugrálni és elég csak az egeret forgatni és arra megy ammerre akarod....
    kényelmes pontos és gyors mozgás...
  • azirafael
    Arra van valami billenytyű kombó hogy gyorsabban lehessen felszedni legyakott ellenfelek által droppolt cuccokat? Tők zavaró mindíg egérrel bogarászni a hullák között...
  • trident
    Köszönöm, az eleje megvolt, a második részt később tesztelem. Konklúzió: hajnal előtt vagy után érdemes tesztelni.
  • Lyan Kyj
    ehm..jobb gomb nyomvatartva forgat, mindkettőt lenyomva megy..

megkell szoknod, mert egyre több gamma használja, nekem pl amúgy is a kedvencem ez a fajta irányítás.
  • trident
    Csak egy órája van szerencsém próbálni a játékot, ami engem nagyon zavart, az a mozgás és kamera.

Meg lehet e oldani, a "klikkelek és oda megy a karakter"-t? (pl. támadás, loot esetén). A kamerával az a gondom, hogy többször fordult elő, hogy kitakarta a fél képernyőt egy fa például, egyszerűen nem megszokott számomra, nehézkes, zavaró... Lehet ellene tenni?

Azt próbáltam, hogy jobb gombra tettem az előrét, de így folyamatosan kell gombot nyomni, hogy menj (fuss).

Hangulatra bejövős, tetszett, hogy nem grind, hanem a küldetés a lényeg, szépen meg is oldották a látvány-hangvilágot. Az ugrást kihagytam volna és a mozgás-kamerakezelést gördülékenyebbnek szeretném látni, mert szó szerint nehézkes, görcsölős, lassú így számomra.
  • Bogyee
    hát ezt talán tőlük kéne megkérdezned:)
    szerintem biztos kiküldi csak plussz zsé még egy csomag
  • Jostee
    Sziasztok! Az a kérdésem lenne, hogy ha én megrendelem most a cd-galaxisból a preorder packot, akkor kiküldik 24.-e után a rendes csomagot is???
  • Bogyee
    most nem látlak.. na gyere fel Bogyee néven vagyok aztán majd csevegünk:)
  • Szaruman
    Szvsz kéne 1 házihazda a topiknak...
  • Since
    Glolir néven vagyok fennt majd tellezetek ha fennt vagytok.
  • Lyan Kyj
    nincs mód
  • PTW
    el tudom indítani a játékot teljesen normálisan semmi hiba sincs.. csak ugye a patch nem lép érvénbye mert ahog ya leírás mondja miután feltelepítette a fájlokat lefuttatna valami érvényesítő utility-t ami érvénybe lépteti az új dollgokat.. ez nem törtténik meg.. na mindegy nem katasztrófa

Viszont lenne valami amire szeretnék választ kapni: van rá valami mód hogy az Open bétás karakteremet ami ugye US brandywine szerveren van átvigyem európai szerverre ha már megvan a preorder mondjuk?
  • Lyan Kyj