F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Lorienel #895 Hm. Én a wow-ot cseréltem erre. Nekem sokkal jobban bejön eddig, tetszenek a questek (nem csak az ölj meg xx-db mobot kaptafára épülnek), változatosak. Nem tudom, hogy mennyi játék után jutottál erre a következtetésre, de szerintem egy MMO-t pár óra tesztelés után korai megítélni. Most lvl 16-on azt mondom, hogy nagyon jó, van benne sok lehetőség, érdekes a trait rendszer, a grafika jó és a motor is jól optimalizált. Az, hogy magasabb szinteken mi vár rám, mennyi kihivás marad a végére, raidek, high lvl insták milyenek még nem tudom. Ez majd a későbbiekben derül ki. Lehet, hogy akkor változik a véleményem.
Mit értesz az alatt, hogy üres? Nekem nem volt üres. Az npck beszélnek, olvashatjuk ügyes bajos hétköznapi gondjaikat, problémáikat, ami sokszor szórakoztató.Van élet a játékban. Bree gyönyörű és hatalmas város. A megye szerintem csondálatos, olyan amilyennek lennei kell. Mindenfelé apró falvakat, farmokat találunk. A falvakban sok helyen buliznak a hobbitok, vedelik a sört, meg persze dolgoznak. A küldetések is erre épülnek (tojásgyüjtés, almaszedés, ürgeöntés stb). A wow-al ellentétben itt unalmas grindeléssel nem fogsz szintet lépni, itt bizony a questek megoldása adja a legtöbb xp-t. PVP az biztos, hogy gyenge oldala a játéknak. Legalább is még az, a monster play nem tudom, hogy fog müködni, de látok benne fantáziát. Majd ez is később forrja ki magát. Crafting nincs túlbonyolítva (Vanguard-ban nagyon jó rendszer), sok mindent még nem gyártottam, de már alacsony szinten is használható dolgokat tudunk készíteni.
Bocs a hosszu hozzászólásért, csak gondoltam leírom a véleményem.