10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• BEAST #714
    volt kincs valamelyik vegenel? xD
  • Lyan Kyj
    Nice! Asszem ment háttérnek:P
  • mikuc
    Én a codemasters oldaláról szereztem pre-order kulcsot, amit 24-ig használhatok. Azt hiszem ez 4 font körüli összeg volt.
    Gondolom utánna majd 50 euro körüli összegért vásárolhatsz végleges kulcsot.
    Az EU klienset letöltöd feltelepited valamint a már a FAQ-ban leirtak szerint létrehozol 1 accountot. De ez bennelesz a mailben is amit elküldenek.
    Nálam müxik rendesen.

Nekem nagyon tetszik a game és hála az itteni fórumozoknak még a magyar klánba is felvettek, amit igy is köszönök mégegyszer.

• FLeK0
    igen, fogsz tudni játszani.
  • Since
    Szerintem elvilegben működik...Ha jól tudom Európában a codemasters, amerikában meg maga a turbine intézi az accountokat...Szerintem nézz utána turbine-nak az oldalán ott találsz infót.
  • empikupi
    Akkor újra megkérdezem.hátha tudja valaki. nekem ez az amerika béta változat van.. és ahol játszok van egy magyar barátom aki elég régota kint lakik,és együtt szeretnénk játszani. De ahogy irtátok, europába nem szállítanak amerikai változatt,és forditva. Az lenne a kérdésem,hogyha ő kint nekem megveszi eredtibe és elküldi emailbe a cdkulcsot akkor én fogok tudni játszani? ugyértem letudom majd szedni a patchet vagy nem ?! vagy esetleg erről tudnátokk segiteni hol találok bővebb infot?! előre is köszönöm a segítségeteket,és a türelmeteket! by
  • Lyan Kyj
    miért nem telepítitek a dvdről?
  • Since
    :)
  • Bogyee
    pedig nagyon fasza matricákat kapsz a preorder csomaghoz:P
  • Since
    Lehetséges...Erősen gondolkozom rajta, de nekem digitalos verzió jobb lenne.
  • Bogyee
    hát igen..
    csak nem te is jössz játszani? jó lenne
  • Since
    Szia Bogyee. Rég láttalak :)
  • Bogyee
    szia since:)
  • Since
    Nemtudjátok hogy van e digital download-os verzió?
  • Lazarus
    Felejtős, elkezdte patchelni magát EU módra a launcher, aminek a végterméke egy olyan torszülött lett amelynek kizárólag az uninstallja működik megfelelően :(
  • FetishZ
    Lazarus, ugyanez a bajom, mint ami neked volt, USA kliens, és EU-s szerverekent nem látom/nem játszhatok rajtuk.

Te hogy oldottad meg? TurbineLauncher.exe.config -t kell módosítani? Azon belül mit?

Köszi!
  • lashy
    Köszöntem a válaszokat ... :D
  • Shaper
    Akkor én is jelentkeznék a guildbe: Név: Beorid, Human Captain
  • Lyan Kyj
    nem, ez már teljesen élesben megy!
  • Lazarus
    Mind1 már kész is van :)
  • Lazarus
    Ennyire egyszerűen nem adom fel :)
    valaki be tudná másolni légyszives a gyökérkönyvtárban található "TurbineLauncher.exe.config" nevű file tartalmát?
  • Arwenke
    Amugy Porlan neven vagyok a jatekban, de meg nem tudom milyen class lesz a vegleges, ez per pill captian de lehet inkabb burglar lesz vag valami mas:)
  • Arwenke
    Meg van a preorder pack es az lenne a kerdesem ebben is csak 15ig lehet szintet lepni? Majd a veglegesben meg mehetek tovabb vagy ez most, hogy van?
  • DonnieBrasco
    Hát sajnos... vagy megveszed a preorder packet! Ez az USA kliens.

DB
  • Lazarus
    Akkor most 4 gigát újra kell töltenem?
  • Lazarus
  • empikupi
    Sziaztok
    következő kérdésem lenne. nekem ez az amerika béta változat van.. és ahol játszok van egy magyar barátom aki elég régota kint lakik,és együtt szeretnénk játszani. De ahogy irtátok, europába nem szállítanak amerikai változatt,és forditva. Az lenne a kérdésem,hogyha ő kint nekem megveszi eredtibe és elküldi emailbe a cdkulcsot akkor én fogok tudni játszani? ugyértem letudom majd szedni a patchet vagy nem ?! vagy esetleg erről tudnátokk segiteni hol találok bővebb infot?! előre is köszönöm a segítségeteket,és a türelmeteket! by
  • DonnieBrasco
    De ha olyan szakmát választasz, amiben van megegyező craft (amit addig fejlesztettél), akkor _azok_ a skillek nem vesznek el!

DB
  • weky
    Örömmel jelenthetem, hogy megalakult egy guild az itteni népes rajongókkal együtt, The Last Enclave of Hope néven.
    Aki szeretne csatlakozni, az vagy itt jelezze az ingame nevével vagy a játékban a Snowbourn szerveren keresse Fleythril-t (Lyan), Tinormi-t (Szarumán), Finmoth-ot (Donnie Brasco) vagy Zsolty-t (Weky).

Mindenkinek jó játékot!
  • Sanko
    írd be a chatbe: /help

érdemes kikopizni, 3 oldal wordben.....nem szúrom be ide....
  • Lyan Kyj
    / jel után beírod, amit akarsz (/dance, /dance2, /dance3, /clap, stbstb)

Ha változtatsz szakmát, törlődik a régi
  • lashy
    Üdv
    Olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet pl tapsolni,táncolni,leülni stb, tegnap este Gondamon-ba egy 10-15 fős társulásra lettem figyelmes, szép kört alkotva és zenéltek, táncoltak, voltak törpök akik kézen álltak, nagyon durva hangulatot adott az egész játéknak, én is beálltam a körbe és nekiálltam kajálni, és közbe ment a zene, modern rock-tól a Márió zenéjéig minden volt a palettán ... :)
    Ill még egy olyan kérdésem lenne hogy ha felvettem egy bizonyos képzettséget (woodsman) és eljutottam apprentice szintig és mondjuk egy másikat szeretnék választani akkor a régi törlődik vagy ha megint kiválasztom akkor onnan a szinttöl tudom folytatni?
    thx
  • PTW
    egyelőre csak eriador
  • Lyan Kyj
    Eriador a határterület, vagy egészen Angmarig ellehet menni?
    Mert a Deedlogban "csak" Eriador területeit mutatja.
  • ronhaven
    Tudom,hogy 15ig gyors, van 15os karim betaba, shireben meg gyorsabban megvan mint mashol, es pont ez zavar. Nem tudom kesobb nehezedik e, esetleg grindosodik,nemtom closed betabol valaki hallott e ilyesmirol.
    Wowba is volt 4-5 60asom,minimalis raid utan mindig abbahagyom, fejlodes nelkul nem rpg az rpg. Felek, hogy itt is ez lesz..
  • DonnieBrasco
    Snowbourne lesz az :)
    Én tegnap este 7 körül kezdtem és ma este 6-ra megvolt a 14. szint :) mondjuk volt vagy 7-8 óra tiszta játék legalább.

DB
  • mikuc
    Én is csatlakoznék ha lehetne és ha még van szabad hely.
  • PTW
    nekem kb 3-4 nap nem folymatos szóló játék alatt volt meg a 15
  • Szaruman
    3-6 hét alatt sztem egy kocka simán eléri.
  • ronhaven
    nem tudja valaki milyen hamar/konnyen lehet elerni ebbe a lv50-et?
    mondjuk ugy a wow lv60-70-ehez kepest