10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Lyan Kyj
    amikor először elindítottam Lotrot, hihetetlenül nem tetszett..már abba is belekötöttem, hogy a skilleírásokat miért a képernyő tetejére helyezték 0,3as delay-el defaultban. Szépen eltökölgettem vele, míg olyan nem lett, ami szememnek élvezet, de még így sem tetszett. Töröltem is 1 nap alatt. Aztán egyik guildtársam addig zaklatott, h milyen qrva jó lesz később, hogy megnéztem megint..és igaza lett. VAN benne LOTR hangulat, aki nem látja, az vagy nem tudja, mi az, vagy nem akarja megtudni.
    Az igaz, hogy jópár embernek az első pár óra játék lehet szörnyű is (saját példámon), de utána megnyílik a játék, és számomra rendesen odapörköl jópár dologban mindennek:) Innentől más meg nem mozgat, felőlem utálhatja mindenki más, amíg élnek a szerverek, addig elleszek egyedül is

Raideket még nem próbáltam(tuk), de azt olvastam, hogy azt nyilatkozták dev videóban, hogy igazából arra gyúrtak rá a készítők. Na erre leszek kíváncsi nagyon:D