10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• weky
    Egy csajjal beszéltem, nem nagyon volt képben, azt mondta, hogy keressem majd ismét őket kb. fél óra múlva, mert ő nem ért hozzá. Fél óra múlva talán okosabbak leszünk!
  • Lyan Kyj
    én nem hívtam cdgalát, szal nemtom mi a helyzet. Holnap akartam volna őket, de ha ma nemtudnak róla semmit, akkor majd szerdán.
  • weky
    Szarumán!

Átküldtem és bocs a levélpapírért (a céges levelek ilyenek), legközelebb freemailesről megy...

Lyan!

Neked esetleg mást mondtak?
  • Lyan Kyj
    open beta klienst tölt, szal ha lenne preorder kulcsa, akkor sem használhatná azzal:(

A 3 napos preorder hosszabbítás pedig csak EU-ra vonatkozik.
  • Szaruman
    Küld, majd vmikor megcsinálom. [email protected]
  • weky
    Huhh, el is felejtettem, megcsináltam a júniusi kieg/patch fordítását, ha be akarjátok tenni a FAQ-ba, akkor elküldöm word doksiban az illetékeseknek. :))
  • weky
    Mayday!

Nem EU szerverre jössz?

Hívtam a CD Galaxist, még nem tudják, hogy mikor jön meg a végleges verzió. Jól kezdődik....
  • Lorienel
    Jobban jársz ha preorderes kódot használsz, (már ha tudsz szerezni) mert az még 4napig aktív lesz. Ha nagyon kell, akkor én talán tudok adni 1-et. Feltéve ha megtalálom.
  • Szaruman
    27éig tart a pre.
  • Tomi13
    Köszi a választ :)
  • Mayday
    Hat az amerikai (World Tour) verzio asszem 23-ig (tehat ma) mennek, idoelcsuszas miatt ugy gondolom, ma meg nalunk egesz nap. (Remelem, jo iranyba gondolkodom)
  • Lyan Kyj
    még van 1 napod, 1 órád, 40 perced:
    A szervereket nem lövik le, csak a játék indulásakor a bétakulcsok inaktiválódnak. Itt a visszaszámláló a kezdésig - neked a befejezésig:)
    KATT
  • Tomi13
    Sziasztok!

Most töltöm le az open bétát,szerintetek ma még ki lehet próbálni vagy már lelövik(lelötték) a test szervereket?

• DonnieBrasco
    Üdv,

Ha igaz, ma este lesz már netünk... oh yes :)

DB
  • weky
    Sziasztok!

Valaki érdeklődött már a CD Galaxis-nál, hogy megérkezett e a végleges verzió?
  • Sanko
    egy új link annak aki elakad....itt nem csak NPC-k hanem már quest leirások is vannak

LOTRO MMODB

ezzel együtt különösen hatékony

DYNAMIC MAP
  • Lyan Kyj
    A Preorder kulcsok érvényességét 3 nappal meghosszabbították, így 27-éig lehet velük tolni!
    KATT
  • Chenko
    A Lord of the Rings Online csak a jövő héten nyitja meg a kapuit, ám a készítők máris bejelentették a Shores of Evendim névre keresztelt ingyenes kigészítőjüket a programhoz. A júniusban érkező expansion új helyszíneket, 60 új küldetést és új szörnyeket is tartogat nekünk, de e mellett kisebb újításokra is számíthatunk.

Egész jol hangzik... :)
  • Bogyee
    na jól van elég lesz nem kell már átmenni alpári stílusba
  • MikroID
    Csodálnám, ha egyáltalán lenne rá pénzed, mert az iskolai végzetséged nem lehet valami magas ilyen helyesírással!
  • Hamed
    Taigetosz pozitív
  • Lyan Kyj
    áááh:DD hát ez jó voltXD
  • Bogyee
    akkor játsz azzal ami mindig kéznél van és ingyenes:)
  • weky
  • gyuri1989
    mert ijen csicska játékra pénzt nem adok
  • gyuri1989
    de ha nem vettem meg akor nem tudok vele játszani?
  • gyuri1989
    nem vettem meg hanem a netről szedtem le !!!!!!!!!!!!! de tejes mert 4 gb
  • Lyan Kyj
    csoda, h a fórumot megtalálta:D
  • Bogyee
    egyáltalán megvetted a játékot? vagy us bétával akarsz játszani?

egyébként nem elszomorítás meg baszogatás képp mondom de ha már egy ilyen kis feladat is meghaladja a képességeidet akkor egy ilyen összetett játék nem a te játékot.
  • Bogyee
    váá ez már fáj:)
  • gyuri1989
    Bocs hogy ijen hülye vok de még mindíg nem találtam meg lécci ird már le nagyon nagyon pontosan hogy hol hova és mire katincsak előre is kősz !!!!!!!!!!
  • gyuri1989
    és itt pénzért lehet mert még nem találtam meg ???????
  • Lyan Kyj
    a faqban...
    és mielőtt megkérdezed, a BANNER ALATT!!!! (a kék alapú képecske a banner, ott középen, ilyen betűk vannak ráírva, meg színes!)

és még mielőtt ezt is megkérdeznéd: nem, nem tudunk másban segíteni!
  • gyuri1989
    Lécci irjátok le pontosal hol regisztráltátok magatokat
  • Bogyee
    fuck, hopp akarom mondani F.A.Q. picit fentebb
  • Lyan Kyj
    faq
  • gyuri1989
    Hello mindenkinek én most szedem ezt a játékot a netröl lécci segítsetek hogy ha leszedtem hova regisztráljak hogy tudjak jácank lécci mondjátok el !!!!! előre is kösssssssssz !!!!!!!!!!!!
  • PTW
    Bree-ben van legközelebb aukciós ház , egész pontosab Bree déli kapujához közel .( Térképen kapcsold be a filtereket sokat segít)
  • Lyan Kyj
    ott nincs aukció, tudtommmal. Amúgy városokban a nagytérkép bal-felső sarkában kiválaszthatod a dolgokat, és megmutatja.
  • Since
    Nemtudjátok véletelnül hogy cmbe-ban hol van az aukciós ház és hogy mi a pontos neve? Nem találom sehol :-) Köcce