10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
weky #955 Egy csajjal beszéltem, nem nagyon volt képben, azt mondta, hogy keressem majd ismét őket kb. fél óra múlva, mert ő nem ért hozzá. Fél óra múlva talán okosabbak leszünk! -
Lyan Kyj #954 én nem hívtam cdgalát, szal nemtom mi a helyzet. Holnap akartam volna őket, de ha ma nemtudnak róla semmit, akkor majd szerdán. -
weky #953 Szarumán!
Átküldtem és bocs a levélpapírért (a céges levelek ilyenek), legközelebb freemailesről megy...
Lyan!
Neked esetleg mást mondtak? -
Lyan Kyj #952 open beta klienst tölt, szal ha lenne preorder kulcsa, akkor sem használhatná azzal:(
A 3 napos preorder hosszabbítás pedig csak EU-ra vonatkozik. -
#950 Küld, majd vmikor megcsinálom. [email protected] -
weky #949 Huhh, el is felejtettem, megcsináltam a júniusi kieg/patch fordítását, ha be akarjátok tenni a FAQ-ba, akkor elküldöm word doksiban az illetékeseknek. :)) -
weky #948 Mayday!
Nem EU szerverre jössz?
Hívtam a CD Galaxist, még nem tudják, hogy mikor jön meg a végleges verzió. Jól kezdődik.... -
Lorienel #947 Jobban jársz ha preorderes kódot használsz, (már ha tudsz szerezni) mert az még 4napig aktív lesz. Ha nagyon kell, akkor én talán tudok adni 1-et. Feltéve ha megtalálom. -
#946 27éig tart a pre. -
Tomi13 #945 Köszi a választ :) -
#944 Hat az amerikai (World Tour) verzio asszem 23-ig (tehat ma) mennek, idoelcsuszas miatt ugy gondolom, ma meg nalunk egesz nap. (Remelem, jo iranyba gondolkodom) -
Lyan Kyj #943 még van 1 napod, 1 órád, 40 perced:
A szervereket nem lövik le, csak a játék indulásakor a bétakulcsok inaktiválódnak. Itt a visszaszámláló a kezdésig - neked a befejezésig:)
KATT
-
Tomi13 #942 Sziasztok!
Most töltöm le az open bétát,szerintetek ma még ki lehet próbálni vagy már lelövik(lelötték) a test szervereket?
-
#941 Üdv,
Ha igaz, ma este lesz már netünk... oh yes :)
DB -
weky #940 Sziasztok!
Valaki érdeklődött már a CD Galaxis-nál, hogy megérkezett e a végleges verzió? -
#939 egy új link annak aki elakad....itt nem csak NPC-k hanem már quest leirások is vannak
LOTRO MMODB
ezzel együtt különösen hatékony
DYNAMIC MAP
-
Lyan Kyj #938 A Preorder kulcsok érvényességét 3 nappal meghosszabbították, így 27-éig lehet velük tolni!
KATT -
Chenko #937 A Lord of the Rings Online csak a jövő héten nyitja meg a kapuit, ám a készítők máris bejelentették a Shores of Evendim névre keresztelt ingyenes kigészítőjüket a programhoz. A júniusban érkező expansion új helyszíneket, 60 új küldetést és új szörnyeket is tartogat nekünk, de e mellett kisebb újításokra is számíthatunk.
Egész jol hangzik... :) -
#936 na jól van elég lesz nem kell már átmenni alpári stílusba -
MikroID #935 Csodálnám, ha egyáltalán lenne rá pénzed, mert az iskolai végzetséged nem lehet valami magas ilyen helyesírással! -
#934 Taigetosz pozitív -
Lyan Kyj #933 áááh:DD hát ez jó voltXD -
#932 akkor játsz azzal ami mindig kéznél van és ingyenes:) -
weky #931 -
gyuri1989 #930 mert ijen csicska játékra pénzt nem adok -
gyuri1989 #929 de ha nem vettem meg akor nem tudok vele játszani?
-
gyuri1989 #928 nem vettem meg hanem a netről szedtem le !!!!!!!!!!!!! de tejes mert 4 gb -
Lyan Kyj #927 csoda, h a fórumot megtalálta:D -
#926 egyáltalán megvetted a játékot? vagy us bétával akarsz játszani?
egyébként nem elszomorítás meg baszogatás képp mondom de ha már egy ilyen kis feladat is meghaladja a képességeidet akkor egy ilyen összetett játék nem a te játékot. -
#925 váá ez már fáj:) -
gyuri1989 #924 Bocs hogy ijen hülye vok de még mindíg nem találtam meg lécci ird már le nagyon nagyon pontosan hogy hol hova és mire katincsak előre is kősz !!!!!!!!!! -
gyuri1989 #923 és itt pénzért lehet mert még nem találtam meg ??????? -
Lyan Kyj #922 a faqban...
és mielőtt megkérdezed, a BANNER ALATT!!!! (a kék alapú képecske a banner, ott középen, ilyen betűk vannak ráírva, meg színes!)
és még mielőtt ezt is megkérdeznéd: nem, nem tudunk másban segíteni! -
gyuri1989 #921 Lécci irjátok le pontosal hol regisztráltátok magatokat
-
#920 fuck, hopp akarom mondani F.A.Q. picit fentebb -
Lyan Kyj #919 faq -
gyuri1989 #918 Hello mindenkinek én most szedem ezt a játékot a netröl lécci segítsetek hogy ha leszedtem hova regisztráljak hogy tudjak jácank lécci mondjátok el !!!!! előre is kösssssssssz !!!!!!!!!!!! -
#917 Bree-ben van legközelebb aukciós ház , egész pontosab Bree déli kapujához közel .( Térképen kapcsold be a filtereket sokat segít) -
Lyan Kyj #916 ott nincs aukció, tudtommmal. Amúgy városokban a nagytérkép bal-felső sarkában kiválaszthatod a dolgokat, és megmutatja. -
Since #915 Nemtudjátok véletelnül hogy cmbe-ban hol van az aukciós ház és hogy mi a pontos neve? Nem találom sehol :-) Köcce