10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• bukusz
    köszi....te is ott nyomod?
  • FLeK0
    szoba: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1162642057
    pass: klikkeljrá
  • bukusz
    hamachi-progi ha megvan, akkor már csak szoba cím + pass kell és gogogogo
  • Lyan Kyj
    !General Error!
  • bukusz
    Helló mindenkinek!
    Vki lanozni nem akar a: The.Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.2.The.Witch.King-el???
  • Lyan Kyj
    nem én fordítottam, de ha ebből lett fordítva, akkor tényleg mást jelent. Bár a faqban a mondat így is helytálló, ezt is mellé lehet írni.
  • ronhaven
    ezt most nem ertem, de

"Rules include keeping out of character (OOC) chat in the provided channel"

nem ezt forditottad?
  • Lyan Kyj
    fuss neki még1x, a mondat azt takarja, h lehetőleg ne írjunk olyat, amit nem maga a karaktered mondana, és mivel az az OOC-ba menne...
  • ronhaven
    hagy kossek bele faqba

"kerülni kell az OOC (out of character) csatorna használatot"

ez nem igy van, hanem az OOC mondanivalot a megfelelo (OOC) csatira kell irni, es nem pl sima say-be, egyebkent hulyeseg is lenne
  • weky
    Csak egy maradhat és az az EU kliens legyen! :)))))
  • DonnieBrasco
    Összeakasztottad az US és az EU verziókat. Sajnos ez uninstall :((

DB
  • PTW
    tudna valaki segíteni?

leszedtem az 1.12-es patchert. felmegy szépen viszont a végén amikor a patch indítaná a launchert akkor ezt a hibaüzenetet kapom:
    hiba

• DonnieBrasco
    DVD-na rajta vannak, de a letöltött kliensen nem. Nálam nem választható az Ultra high textúra...

Az árnyékok az pont az, ami totál független a memóriától. A textúrák és a látótávok, meg egyes modellbeállítások, amik a RAM-ot eszik.

DB
  • weky
    Csatlakozom Lyan-hoz, a dvd-n a telepítéskor rákérdezett a high res pakkra.
  • Since
    Én úgy hallottam hogy nincsen benne a pre-orderben...Aztán lehet hogy hülyeséget mondtam :)
  • Lyan Kyj
    1.12 óta használhatók, dvd-n is rajta voltak
  • weky
    A preorderes dvd-n rajta voltak, fel kellett telepíteni. A high res textúrák csak 24-e után lennének aktiválva?
  • Since
    High textúrákkal nyomatod? Mert ha jól tudom az a pre-orderekhez nincs, az a retail verzióba lesz benne.
  • weky
    Nekem 1 Gb Ram-al is megy, mindösszesen az árnyékolást kapcsoltam le. A többi beállítás maxra van húzva.
  • Bogyee
    Snowbourn, ez normál szerver, itt van a legtöbb magyar ember szeintem..
    RP nekem is tetszene csak nagyon kell hozzá tudni angolul ami menne is csak nem akarok egész játékban végig egy magyar szót sem látni..
  • DonnieBrasco
    Csak a memória számít. Ha az van 2 giga, akkor egy 3 éves konfigon is röccenés nélkül csodaszépen elfut, egészen "high" beállításokon.

DB
  • Mayday
    Es arrol meseljetek mar meg, hogy milyen a gepigeny? Milyen konfigon toljatok, es mit lehet kihozni belole?
  • Since
    Melyik serveren vagy? Én RP-re megyek szerintem :)
  • Bogyee
    remélem este tudsz már jönni:)
  • weky
    Jaja, 16 óráig meló, lesz 18 óra, ami az ember gép elé kerül... :) :) :)
  • DonnieBrasco
    Addigra már nem leszek velük 1 szinten :) úgyhogy nem fognak zavarni (remélem).

DB
  • Since
    Valaki játszik az RP serveren?
  • Since
    Mindenhol, minden játékban vannak hülye emberek, várjál vele még egy két hónapot és utána jelentsd ki ezt az állítást :-)
  • DonnieBrasco
    Egyébként borzalmas érzés a melóhelyen heggedni egész nap, miközben otthon árválkodik a PC egyedül :(( és senki sem LOTROzik rajta!

DB
  • DonnieBrasco
    Meddig jutottál el? 15. szint alatt még a felszínt is alig kapargatod....
    A wow ezek után olyan lenne nekem, mintha Trabantba ülnáék vissza :)
    A legnagyobb különbség pedig a community - csupa normális, segítőkész ember - mint a friss levegő, komolyan :)

DB
  • weky
    Ízlések és pofonok, különbözőek vagyunk, mindenkinek nem jöhet be a progi.
    Nekem a WOW nem jött be, ez van. :)
  • Laza
    Ehh ... probaltam megegyszer, hatha raerzek, de ez abszolute nem jon be nekem ... ua a sema mint a wow, de szamomra sokkal roszabb a jatek 'mukodese'. Ugyhogy torlom.

Azert nektek tovabbi jo jatekot :)
  • weky
    A többiek nevében nem tudok nyilatkozni, de nálam nem dobott ki telepítés közben, a launchpad viszont pár alkalommal lefagyott (de csak a bétában).
  • Since
    akkor ezek szerint nálatok nem akadt ki "corruption detected"-el a telepítő...reggle elkezdtem tölteni egy másik klienst ami iso fájlokból áll, aztán majd este kiderül-e hogy megy vagy sem. Ha nem akkor marad a fileplanet. Bár érdekes hogy nincs launchere a játéknak :(
  • mikuc
    http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=156802

Én innét szedtem le!
  • weky
    Hali!

Abban a mailben, amiben az early acces keyt megkaptad, kell lennie egy linknek, ahonnan le tudod tölteni a klienst.

Azt hiszem ez a link az:

Kliens letöltés
  • Since
    Sziasztok! Lenne egy kis problémám...Végülis megvettem a Early Access keyt a codemaster e-shopból, de a következő problémák merültek fel. Megkaptam a kulcsomat, tudtam regelni is, de nem küldtek semilyen game online launchert ami majd leszedi nekem a játékot. Gondoltam nem nagy gond. Megnéztem a hivatalos oldalon hogy esetleg le lehet e tölteni a launchert de nem találtam sehol. Gondoltam nem gond. Megnéztem a fórumot, ott találtam rengeteg letöltési linket. Ma reggelre ée is jött. Nagyban telepítem és az utolsó fileoknál "corruption detected" hibaüzenettel kiakad a telepítés, és egy két fájlt nem tud telepíteni a játékhoz, ez által nemtudom elindítani az alkalmazást. Szóval a lényeg a lényeg, nem tudom elindítani a játékktomert folyton hibaüzenetet ír ki a telepítés végefelé. Esetleg valakinek volt ilyen problémája? Nemtudtok valami online patchert vagy downloadert ami automatiksuan letölti a szükséges file-okat? Köszi előre is!
  • Sir IvanHoe
    instaba hogy lehet menni ahol mar bossok vannak es jo droppok?
  • BEAST #716
    nem ertem miert tartott ilyen rovid ideig , kar erte :o
  • Lyan Kyj
    az nem, de mákom volt, kb 2 percre jelent csak meg, nagyon gyorsan elillant.