Caesar IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Magyarítást tud vki???

Én letöltöttem az angolt és nem tom honnan lehet leszedni a magyart. Úgyhogy egy magyarításban reménykedem. Valaki HELP!!!
Faterx
Na beszéltem a magyar forgalmazóval, kicsit lecsillapodtam.
Szóval a Sierra honlapján nincs magyarhoz való patch, ITT
viszont van.
Csak orig. 1.2
Faterx
Már azt sem mondhatom hogy ez balkán...
Megveszem az eredetit, na mondom már kiismertem, megyek online, de nem lehet mert magyarhoz nincs patch. Marad az 1.0 offline.
Gratulálok a magyar kiadóknak már nem elõször fázok rá az origre.
Van amelyiket krekkelve kell játszanom a ver. miatt.
Vedd meg, mert különben... oszt jónapot!
Léci valaki küldje már el a Caesar IV magyar nyelvû kézikönyvét.
Nagyon megköszönném....

[email protected] várom...
Na szivacs, mert úgy néz ki, az 1.2-es patch oldja meg ezt a problémát, viszont az feltelepít egy frissebb caesar4.exe-t minek következtében oda a crack. Ha meg visszamásolom a crackelt exét, akkor megint szar...

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

wse 2.0-ás win xp re jó
Caesar IV-re januárba dobtak ki valami javitás !
De csak akkor jó ha angol!
Nekem eredetim van és arra nem jó.
Sziasztok!

Lenne egy olyan gondom, hogy amikor az Empire képernyõn garázdálkodok (pl. csak simán kimegyek vagy egy kereskedelmi útvonalat akarok nyitni), akkor teljesen ad hoc jelleggel megdöglik cs4, van amikor csak a reset segít, van amikor simán kidob.. Lehet hogy ez hasonló a fórumon már említett runtime problémára, mert a .NET 2.0 dobja el magát néha.
Tud valaki segíteni? Ha a #471-be belinkelt oldalon lévõ cuccosok a megoldás, akkor melyiket kell ezek közül felrakni, mert én felraktam a
WSE 3.0 és a WSE 3.0 runtime-ot és ugyanaz a jelenség.

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Rakjad ujra .
Hát akkor ne tok segíteni.
save game szerintem nincs el mentett pályád és oda mész be.
CaviaR
Ja, és természetesen feltettem, de még mindig runtime problémát ír. 😞(((

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Nem jó, még mindig ugyan az a hiba. 😞 Ezt az üzenetet dobja a játék amikor betöltené.
Mit akar a Savegame-el? Nincs is, mivel elsõ indítás után is ezt csinálja.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

van megoldás A run time problémára!
Töltsed le a köv. progit ( wse run time )
CaviaR
Sziasztok!
Visszaolvastam de nem talátam megoldást, és a keresõ sem mûxik.

Feltettem a v1.1es patch-et, crackeltem, elindult, de kilépett amikor betöltené a missziót arra hivatkozva h Invalid savegame vagy hasonló.
Azóta ha el akarom indítani RunTime errort dob ki, és el akarja indítani a Visual Studiot.

Légyszi valaki segítsen!

Kellene valami hely vannak hangok is amugy.
Yossarian
nem lehetne feltenni valahová? nekem is és még sok késõbb érkezõnek jól jönne 😊

Nieleen

Sziasztok
légyszi nekem is küldjétek el a magyar nyelvû kézikönyvet<#worship><#integet2>
[email protected]

Ennek én is örülnék!

Elõre is köszi a segítséget!

Hi!

Léci valaki küldje már el a Caesar IV magyar nyelvû kézikönyvét.

Cím : [email protected]

Elõre is kösz

van 1 olyan az elején hogy tanuló mod azt nyomjad végig!!
Az sokat fog segíteni.
Hi!
Léci valaki segítsen rajtam, mert nem boldogulok a játékkal. Akövetkezõ a gond : nem játszok még 15 perce amikor megjelenik a Római légió a térképemen, és jön ,hogy megfosszon a kormányzói széktõl. Nem tudom miért van ez. Ami árut kér azt elküldöm. Mi kell ezen felül?

Elõre is köcce: Ákos

Hi!
Léci valaki segítsen rajtam, mert nem boldogulok a játékkal. Akövetkezõ a gond : nem játszok még 15 perce amikor megjelenik a Római légió a térképemen, és jön ,hogy megfosszon a kormányzói széktõl. Nem tudom miért van ez. Ami árut kér azt elküldöm. Mi kell ezen felül?

Elõre is köcce: Ákos

Hali ment a kézi aki kérte.
mooo
Van már magyarítás (magyar nyelvi file-ok)?
Vagy a Magyar változat fennt van valahol a neten?

Milyen vga kártya van a gépedbe?
És milyen procal van?
és azt hgyan kellene?csk mert gépileg anafabéta vok ,de nagyon kellene a segítség
drivert kell frissiteni azt hiszem.
ciao,
az lenne a kérdésem hgy a játékban akadozik az egér és így teljesen élvezhetetlen a játék.nem tudtok valami megoldást?nagyon fontos lenne.
Hello!
Please nekem is a kézikönyvet! Thx!
Aki kért kapott!!mailbe ment
A magyar kézikönyvet átdobná nekem valaki ha megkérném, illetve egy link is jöhet ahonnét le lehet rántani.
Kösz elõre
sajnos én már cézárt minden kivánságát teljesitetem de nem nagyon akarja meg adni köv pályát😞 ma
Endre
Megoldódott a dolog.
Kereskedni kell ezerrel, amikor a császár kér valamit akkor azonnal küldeni a cuccot, hiába van rá 1 év vagy pár hónap, elélvez a gyönyörtõl és közli, hogy milyen fasza helytartó vagy.<#vigyor2>

Na van már valami megoldás a magyarrá tételre?
adj 1 mailt azt elküldöm könyvet.
sziasztok

tudjátok véletlenül honnan tudnám +szerezni a magyar kézikönyvet?

V. a nyelvi fájlokat nem lehetne szétküldeni? Ha tul nagyok tvn-mailen akár több 100 megás cuccokat lehetne csereberélni.

jo lenne ha vkinek +lenne

csövi
ugyan ez a problémám!!<#wilting>
amúgy köszi a manualt letöltöttem😊

remélem a 8-9. oldalon nincs semmi fontos, mert azt nem lehetett😄

akkor most olvasgatok, és türelmesen várom a vga drivert vista alá, hogy végre nyomulhassak😊

most sajnos úgysem lenne sok idõm rá...

carthagonál szívok 1 elöre a nép cseszik hepizni <#szomoru1>
Tul igényesek!!!
Endre
Republik 2.
A nép tök happy már lassan lift kell a házakba akkorák, a császár meg elégedetlen, de majd a fórumban jól ledöföm.<#buck>
A cuccot mindjár letöltöm és okulok.

hol tartasz?
http://caesar4.heavengames.com/downloads/lister.php?category=cities#

Ezt például letöltöd rakd be és nézd + a város felépitését
Endre
Megnéztem a scerenshottokat, hát ennek a városnak úgy tünik nem szívja a császár a vérét, nem is látok termelõüzemet csak szórakoztató plázákat.Össze is omlott a Római birodalom<#vigyor2>
Érdekes, nálam majd mindenki termel és az isten fája, fegyvere nem elég neki

vagy Vga,vagy driver
Milyen karid van?
na, most az lenne a kérdésem, hogy amikro elindítom a játékot, akkor csak egy fehér képernyõ jelenik meg, megy a hang, és látszik az egér, de semmi se látszik.ez azért lehet mert nem elég jó a videókártyám, vagy valami korrigálhatóbb hiba?

Mégvalami jupiternek emelj templomot különben soha nem fejezed be a pályát!
még 1 fontos dolog!!!
Soha ne legyen munkanélküli!! max 1 -2 honap
Inkáb csinálj munkahelyet vagy termeljenek feleslegesen.
Lehetöleg válaszátok el a magtárba a buzát a zöldséget a hust ugy hogy 1000létszám felett már három különálo legyen!!

Ja, hogy van sok prefektusod. És dógozó is van benne elég?
Hi!
A crime-ra a sok prefektus lenne a megoldás. Amúgy, ha építesz 2-3 Jupiter templomot vagy kápolnát (vagy mit), akkor örülni fog, és eltûnteti a bûnözést a városodból.