Caesar IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én letöltöttem az angolt és nem tom honnan lehet leszedni a magyart. Úgyhogy egy magyarításban reménykedem. Valaki HELP!!!
Szóval a Sierra honlapján nincs magyarhoz való patch, ITT
viszont van.
Csak orig. 1.2
Megveszem az eredetit, na mondom már kiismertem, megyek online, de nem lehet mert magyarhoz nincs patch. Marad az 1.0 offline.
Gratulálok a magyar kiadóknak már nem elõször fázok rá az origre.
Van amelyiket krekkelve kell játszanom a ver. miatt.
Vedd meg, mert különben... oszt jónapot!
Nagyon megköszönném....
[email protected] várom...
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Caesar IV-re januárba dobtak ki valami javitás !
De csak akkor jó ha angol!
Nekem eredetim van és arra nem jó.
Lenne egy olyan gondom, hogy amikor az Empire képernyõn garázdálkodok (pl. csak simán kimegyek vagy egy kereskedelmi útvonalat akarok nyitni), akkor teljesen ad hoc jelleggel megdöglik cs4, van amikor csak a reset segít, van amikor simán kidob.. Lehet hogy ez hasonló a fórumon már említett runtime problémára, mert a .NET 2.0 dobja el magát néha.
Tud valaki segíteni? Ha a #471-be belinkelt oldalon lévõ cuccosok a megoldás, akkor melyiket kell ezek közül felrakni, mert én felraktam a
WSE 3.0 és a WSE 3.0 runtime-ot és ugyanaz a jelenség.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
save game szerintem nincs el mentett pályád és oda mész be.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Mit akar a Savegame-el? Nincs is, mivel elsõ indítás után is ezt csinálja.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Töltsed le a köv. progit ( wse run time )
Visszaolvastam de nem talátam megoldást, és a keresõ sem mûxik.
Feltettem a v1.1es patch-et, crackeltem, elindult, de kilépett amikor betöltené a missziót arra hivatkozva h Invalid savegame vagy hasonló.
Azóta ha el akarom indítani RunTime errort dob ki, és el akarja indítani a Visual Studiot.
Légyszi valaki segítsen!
légyszi nekem is küldjétek el a magyar nyelvû kézikönyvet<#worship>#worship><#integet2>#integet2>
[email protected]
Elõre is köszi a segítséget!
Léci valaki küldje már el a Caesar IV magyar nyelvû kézikönyvét.
Cím : [email protected]
Elõre is kösz
Az sokat fog segíteni.
Léci valaki segítsen rajtam, mert nem boldogulok a játékkal. Akövetkezõ a gond : nem játszok még 15 perce amikor megjelenik a Római légió a térképemen, és jön ,hogy megfosszon a kormányzói széktõl. Nem tudom miért van ez. Ami árut kér azt elküldöm. Mi kell ezen felül?
Elõre is köcce: Ákos
Léci valaki segítsen rajtam, mert nem boldogulok a játékkal. Akövetkezõ a gond : nem játszok még 15 perce amikor megjelenik a Római légió a térképemen, és jön ,hogy megfosszon a kormányzói széktõl. Nem tudom miért van ez. Ami árut kér azt elküldöm. Mi kell ezen felül?
Elõre is köcce: Ákos
Vagy a Magyar változat fennt van valahol a neten?
És milyen procal van?
az lenne a kérdésem hgy a játékban akadozik az egér és így teljesen élvezhetetlen a játék.nem tudtok valami megoldást?nagyon fontos lenne.
Please nekem is a kézikönyvet! Thx!
Kösz elõre
Kereskedni kell ezerrel, amikor a császár kér valamit akkor azonnal küldeni a cuccot, hiába van rá 1 év vagy pár hónap, elélvez a gyönyörtõl és közli, hogy milyen fasza helytartó vagy.<#vigyor2>#vigyor2>
tudjátok véletlenül honnan tudnám +szerezni a magyar kézikönyvet?
V. a nyelvi fájlokat nem lehetne szétküldeni? Ha tul nagyok tvn-mailen akár több 100 megás cuccokat lehetne csereberélni.
jo lenne ha vkinek +lenne
csövi
remélem a 8-9. oldalon nincs semmi fontos, mert azt nem lehetett😄
akkor most olvasgatok, és türelmesen várom a vga drivert vista alá, hogy végre nyomulhassak😊
most sajnos úgysem lenne sok idõm rá...
Tul igényesek!!!
A nép tök happy már lassan lift kell a házakba akkorák, a császár meg elégedetlen, de majd a fórumban jól ledöföm.<#buck>#buck>
A cuccot mindjár letöltöm és okulok.
Ezt például letöltöd rakd be és nézd + a város felépitését
Érdekes, nálam majd mindenki termel és az isten fája, fegyvere nem elég neki
Milyen karid van?
Soha ne legyen munkanélküli!! max 1 -2 honap
Inkáb csinálj munkahelyet vagy termeljenek feleslegesen.
Lehetöleg válaszátok el a magtárba a buzát a zöldséget a hust ugy hogy 1000létszám felett már három különálo legyen!!
Ja, hogy van sok prefektusod. És dógozó is van benne elég?
A crime-ra a sok prefektus lenne a megoldás. Amúgy, ha építesz 2-3 Jupiter templomot vagy kápolnát (vagy mit), akkor örülni fog, és eltûnteti a bûnözést a városodból.