1032
-
#392 Már 4 órája játszok a játékon és még nem támadt az ellenfél mit csináljak? -
Gipsz75 #391 Megvette már esetleg valaki?
Nem lehetne kideríteni, hogy melyik file-ok tartalmazzák a magyarítást?
És persze ha lenne 1 jó lelkű emberke, aki felpakolná:)
Tudom, ne reménykedjek, de nekem sajna most nincs rá 9.990.- Ft-om :( -
#390 A katonákat sikerült kiképezni de elfogyot a fortba a kaja mit kellene tennem hogy ne foggyon el? melyik katona alegjobb? az íjász? -
Lord David #389 A cd galaxis-ban már kapható magyarul. -
#388 az én játékom francia! magyar nyelven kéne nekem mikor lehet ltőlteni magyaritást ez a legjobb játek cézár négy -
Khalid #387 Katonákat kétféleképpen lehet képezni. Lehet úgy is, hogy építesz egy Mess Hall-t, és elküldöd őket tréningezni, a másik lehetőség az, ha igazi csatába küldöd őket. -
#386 Sziasztok
Nem mondanátok meg, hogy hogy lehet a katonáimat kiképezni?
Mert elég idegesítő, amikor kikapok simán az ellentől...
help pls
előre is thx -
Kjetil #385 Sziasztok. Visszaolvasva láttam, hogy többeknek volt olyan problémája, hogy az egér a játék alatt szakadozva mozog. Nekem is ez volt a gondom, de sikerült megoldani. Nekem az egérhez külön driver (gyári) is fel van telepítve, amely a háttérben fut. A kis ikonja a tálcán van. Ha ezt lekapcsoltam, teljesen megoldódtak az akadozási gondok még full grafikán is. Üdv. -
savafan #384 ha jól emlékszem november 10 körül -
17 #383 Helósztok. Azt az infót szeretném megtudni hogy mikor jelenik meg magyarul is ez a király game? Ha valaki tudja akkor szoljon. -
zolee25 #382 Hali!
A játékot hogy lehet elinditani, a prg figyeli a virtuális cd meghajtót? mi az a prg ami elrejti a cd-t, én alkohol 120 probáltam installalni, de a prg kiirta hogy ez nem gyári progi. Tudnátok segiteni,előre is kösz: Z -
Kope #381 A későbbiekben lehet majd gyakorlóteret épitened a katonáknak, ahol gyakorlatoznak és képzettségi pontokat kapnak illetve a csaták után is növekszik az erősségük. egy teljesen feltréningezett 4-5 csatát megélt nehézgyalogság gyakorlatilag legyözhetetlen. -
Rastalessman #380 El szeretnék oszlatni egy tévhitet. A resources menüben az export/import beállításnál, hogyha az export limit egy árucikknél 0, akkor elvileg az összeset exportálhatja, tekintet nélkül a lakosság(piac) szükségleteire. Ha beállítasz valami értéket, akkor csak abban az esetben fog importálni belőle, ha a beállított értéken felül van raktáron. Az alatt csak a piacok férnek hozzá.
(Én legalábbis így fordítottam le) -
Elessar20 #379 a másoldik küldetésen mennyi militaryt kell kiépiteni..eleinte simán megvédtem a várost 2x20 fővel..de aztán váratlanul egy hatalmas sereg lepett meg és szarrá rombolták a várost. minél több annál jobb elven kell akkor katonákat csinálni?:)
kösz! -
stein #378 Mi a szerepe a képernyő jobb sarkában levő táblában a " Next realted figure..... utasításnak ? Kösz !
-
WartHogSon #377 nekem is ugyanezt írja ki ha elindítom
van rá vmi megoldás?
(reinstall nem segített) -
WartHogSon #376 hi!
az miért van, hogy ha felteszem utána egyből letörli? -
#375 Az itthoni megjelenésről senki nem tud semmi közelebbit, mint hogy idén ősz? -
Kope #374 Úgy látom sokaknak van gondja a tüzvészekkel. A megoldás egyszerű; nem szabad túl sok épületet egy tömbe rakni, ez fokozottan évényes az ipari területeken. Érdemes az épületek közé némi növényzetet telepíteni. Ipartelepekre mindig tegyünk egy-két kutat (nem szökőt, csak simát, mert abba nem kell munkásember). Én eszerint épitkezek és gyakorlatilag sosincs tűz, ha van is, pik-pakk eloltják és nem tud átterjedni más épületekre. -
doggy dogg #373 Köszi Rastalessman:) -
#372 valoszinu az ekezetekkel van a baj, ne hasznalj ekezeteket konyvtar- ill. filenevekben -
Rastalessman #371 Doggy dogg! A tutorial asszem a Campaign menüben a Kingdom menüpont. mindenképpen a küldetéssorozatokból a leg(f)első. -
#370 nekem is sokáig nem vitték el a cuccot amit el akartam adni.. a tanácsban a resources között az export sorban az eladando cucc mellett lehet 0-án van.. ugyenis a kikötőben csak tárolják a cuccot:) de a statisztikai képernyőn kell beállítani mennyit adhatnak el. -
Khalid #369 Elessar:
Prosperityt a plebejusok és a lovagok házai is növelik nagyon kis mértékben észrevételem szerint, de igazából ez elhanyagolható. A patrícuisok házai növelik meg észrevehetően (és persze abból is a magasabb szintűek)
A kereskedelemben az lehet a gond, hogy vagy nincs hely, vagy már túl sokat adtál el a termékből (egy év alatt limitált készletet lehet eladni) -
doggy dogg #368 Csak annyit mondjatok, hogy hol van a toturial..:D -
Elessar20 #367 Sziasztok!
végigtoltam a scenarokat és most kezdtem el az igazi gamet,de már az első pályán elakadtam.:)
- A prosperityt,hogy tudom növelni? Már 1500lakos van(Talán már sok is) és szinte minden ház felfejlődött). És 0-án van még igy is.
- a kereskedelem a másik gondom..hibá álltiom be a dolgokat és viszik a munkások a kikötőbe a jahó nem viszi el se a gabonát se a gyapjút vagy mit pedig a selling be van állitva..bezzeg nekem hozzák a pottert meg a székeket
egyébként nagyon tetszik a játék!
előre is köszi! -
#366 ha #341 nekem szól akkor nem, nem vagyok sehol elindítom az első pályát csak simán és ahogy építenék valamit a házak az út minden kék valami hiba lehet. nem azzal van a gond hogy tengerpart vagy kövek, hanem valami géphiba vagy ilyesmi. -
savafan #365 valahol lentebb írnak vele kapcsolatban, asszem -
#364 heló, felraktam a játékot miután letöltöttem, meg írták hogy kell valami frissitést csinálni minden megvolt, az a problémám hogy a játékban az út és az épület helyén kék szín van és nem látszik semmi. köszi előre is /valami bug lehet?/ -
savafan #363 Akkor várd meg a magyar verziót. Már itt van a kanyarban Asszem októberben jelenik meg. És még a szövegek is magyar hangokkal lesznek:)) -
doggy dogg #362 Nem bántottál meg, igazad van:)) -
Rastalessman #361 Bucser! Ha a doggy dogg elkezdené a tutorialt, amiben jönnének az angol!!! instrukciók, akkor gondolom egy picit sem lenne előrébb. Gondolom, ha jobban vágná az angolt, akkor nem kérdezne olyat, ami szinte triviális (ha megérti). (Ezzel nem megbántva a doggy dogg-ot) -
Rastalessman #360 Mindenkinek, akit érinthet, vagy nem tudta, ha van a parton (benne a tengerben) egy hatalmas szikla, hiába tudod a szárazföldön a falat elvinni a vízig (vagyis a szikláig, ami már a vízben van), úgy jár mint én, azaz azt hiheti hogy nem lehet átjutni a falán, ami igaz is, de a játék nem így gondolja. Hát végül is csak sikerült:) -
#359 MI lenne ha végigjátszanád azt a szerencsétlen tutorialt? Ott mindent elmondanak... -
doggy dogg #358 A Small Vila az mire jó? -
doggy dogg #357 ok Bucser kösz. -
Rastalessman #356 Mindent letakarítottam, vannak gatehouse-ok, 3 vastagságnyi a fal, nincs kő, nincs fa, nincs semmi. De köszi -
#355 olvass vissza.. mothball.. -
doggy dogg #354 És leállítani, hogy tudom egy időre a gyáramat? -
doggy dogg #353 Ok kössz:)