Caesar IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kössz

Küld el a mailemre és megnézem ! [email protected]
Sziasztok
Nem bug valamit te szursz el.
követelmény minimum:1.6 giga 512ram 64 megas kari ami 6800 megfelel

Fagyas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
Felhivtam a magyar forglmazot és lekelett töltenem 1 WSE run time akármit a microsoft oldalárol és azota nem fagy!!!

http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=8070e1de-22e1-4c78-ab9f-07a7fcf1b6aa&displayLang=en
heló!

letudná valaki írni a minimum rendszerkövetelményét, mert sehol sem találom.

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.
2. pályán tartok, még nincs háboru, csak követelményeket kell megcsinálni. mindenem megvan ami kell, böven a követelmények felett, csak 1 nem. A security. Az 0-án van, pedig teljesen körbevettem a várost falla, tele van örtonyokkal, rajta soksok ember, van 5 regimentem is. Crime az magas azt irja, de nemtudok neki mit csinálni. Van a piros házbol, me ga kékböl is egy rakat.
MIt lehet csinálni ilyenkor? Ugye ez nem egy bug, és kezdhetem elörröl?

Sziasztok! Nem tudtok vmi net címet ahonnan le lehetne tölteni a magyarosítást?Pls
http://kepfel....es.hu/061119/4-5_www.kepfel...es.hu_.jpg
leiras a megszokott feltöltesi helyen megtalalhato képfe....hu
3P
Igen, de csak 100 MB-os fileokban, tehát ha nagyobb, akkor érdemes darabolni, amikor be lesz csonmagolva.

Egyébként tényleg rettentõ hálásak lennénk, ha felkerülne oda.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Strong Dc++ -re a magyar használati utasítást szerintem a megosztásodban fel lehetne rakni.
ha akarod elküldheted nekem...igaz most Vista alól "nyomulok", tehát a játékot nem igazán tudom kipróbálni mert várom az nvidia drivert...de nagyon😊)

tényleg..oda fel lehetne rakni..
persze kérdés mekkora a sávszélességed, és hogy szánsz-e rá idõt...

és gyakorlatilag nincs semmiféle elismerés, csak az erkölcsi...

azt még meg lehetne tenni, hogy ha esetleg oda feltöltöd, aki onnan leszedi, az köszönje itt meg neked a feltöltést...

hát angolt nem igen vágom ezért vettem meg a magyart!
3P
Esetleg feltõlteni valami file megosztóra? Pl. ide?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

advisort viszont lehet hogy lehetne küldeni mert csak 2 mega es azért az sokat segit
az tényleg sok lenne e-mail-on😞(

és nem kevés
201 mega meg 39 mega
az a baj hogy szerte szét vannak szorva a filék!!
Kösz, jó 5let, engem érdekelne a dolog, csak tudod, ha magyar, akkor az igazi...bár nagyon alap szinten elboldogulok az angollal, és fõleg ezekkel az "egyszerûbb" szavakkal, de engem akkor tud lekötni 1 játék, ha full magyar, és nem kell "gondolkodnom" közben, hogy ez mit is jelent pontosan😊)

És tudom, szemtelen kérdés, de az nem megoldható, ha azokat a "bizonyos" magyar file-ket, is csatolni lehetne? 😊

És valahogy nem lehet kicselezni a dolgot?
Úgy értem hogy a magyar fájlokat rámásolni az angol verzióra?
Elég lenne a felirat is ha magyar lenne.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

407#
Magyarítást nem is akartak csinálni. Pont amiatt, hogy megjelenik teljesen magyarul Én azon csodálkozom, hogy sehol sincs fent a magyar változat. Más változatot már találtam de magyart nem😞((((

Félek, hogy a megjelent magyar változat miatt már nem foglalkoznak vele.
Talán karácsonyra leértékelik, igy hozzálehet majd jutni.
miki36
mikor jelenik már meg az a rohatt magyaritás?

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

sajnos a képfeltöltés.hu rol nem engedélyezett a link berakésa
Ha össze gyûjtötök pára mailt küldök nektek 1 használatit magyart igaz beszkenelt.11mega
Kérdésem lenne .....Mi a szerepe a képernyõ jobb sarkában levõ táblában a " Next realted figure..... utasításnak ? Kösz !
olcasgatni kell !!
De valoszinû hogy valami driver hiba
[/img]
Valaki tud segíteni ezt írja ki és nem tudom mi lehet a baj..
NEM
Szisztok.
A full magyart lehet tölteni valahonnan már?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

van már magyar sõt meg is vettem!!😊
Ez a "pici" segitség nagyon sokat jelentett, ezért csak köszönet érte. Igazán a magyarítás elkészülése, vagy a megjelent magyar változatból valami megoldás is nagyon jól jönne.
NARBO valaki tud mondani valmit róla??
Hát srácok ez nagy szivás .
Van 1 pálya 4 szer mentem neki de olyan nagyok a követelmének ,hogy nem tom valahogy teljesíteni😞
i
Caralis pályán azt hiszem a harmadik, mit kell teljesíteni? Lakosom 1300 körül kevés a kaja sajna, a csapatommal megtámadom az ellenséget de már városon belül, nyerek és utána a játék kifejezi, hogy valamit nem jol csináltam, mert ha akarom kezdhetem ujra. Van falam de nem teljesen körbe, van rajta torony, kapu, mászkálnak is rajta. Mi kell még?
miki36
<#eplus2><#gun><#ejnye1><#mf1>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
<#mf1><#mf1><#mf1><#violent>

miki36
Már 4 órája játszok a játékon és még nem támadt az ellenfél mit csináljak?

Megvette már esetleg valaki?
Nem lehetne kideríteni, hogy melyik file-ok tartalmazzák a magyarítást?

És persze ha lenne 1 jó lelkû emberke, aki felpakolná😊

Tudom, ne reménykedjek, de nekem sajna most nincs rá 9.990.- Ft-om 😞

miki36
A katonákat sikerült kiképezni de elfogyot a fortba a kaja mit kellene tennem hogy ne foggyon el? melyik katona alegjobb? az íjász?

A cd galaxis-ban már kapható magyarul.

Az titok.

miki36
az én játékom francia! magyar nyelven kéne nekem mikor lehet ltõlteni magyaritást ez a legjobb játek cézár négy

Katonákat kétféleképpen lehet képezni. Lehet úgy is, hogy építesz egy Mess Hall-t, és elküldöd õket tréningezni, a másik lehetõség az, ha igazi csatába küldöd õket.
miki36
Sziasztok
Nem mondanátok meg, hogy hogy lehet a katonáimat kiképezni?
Mert elég idegesítõ, amikor kikapok simán az ellentõl...
help pls
elõre is thx

Sziasztok. Visszaolvasva láttam, hogy többeknek volt olyan problémája, hogy az egér a játék alatt szakadozva mozog. Nekem is ez volt a gondom, de sikerült megoldani. Nekem az egérhez külön driver (gyári) is fel van telepítve, amely a háttérben fut. A kis ikonja a tálcán van. Ha ezt lekapcsoltam, teljesen megoldódtak az akadozási gondok még full grafikán is. Üdv.
ha jól emlékszem november 10 körül

Helósztok. Azt az infót szeretném megtudni hogy mikor jelenik meg magyarul is ez a király game? Ha valaki tudja akkor szoljon.