Caesar IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem bug valamit te szursz el.
követelmény minimum:1.6 giga 512ram 64 megas kari ami 6800 megfelel
Fagyas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
Felhivtam a magyar forglmazot és lekelett töltenem 1 WSE run time akármit a microsoft oldalárol és azota nem fagy!!!
http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=8070e1de-22e1-4c78-ab9f-07a7fcf1b6aa&displayLang=en
letudná valaki írni a minimum rendszerkövetelményét, mert sehol sem találom.
Lenne egy kérdésem.
2. pályán tartok, még nincs háboru, csak követelményeket kell megcsinálni. mindenem megvan ami kell, böven a követelmények felett, csak 1 nem. A security. Az 0-án van, pedig teljesen körbevettem a várost falla, tele van örtonyokkal, rajta soksok ember, van 5 regimentem is. Crime az magas azt irja, de nemtudok neki mit csinálni. Van a piros házbol, me ga kékböl is egy rakat.
MIt lehet csinálni ilyenkor? Ugye ez nem egy bug, és kezdhetem elörröl?
Egyébként tényleg rettentõ hálásak lennénk, ha felkerülne oda.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
persze kérdés mekkora a sávszélességed, és hogy szánsz-e rá idõt...
és gyakorlatilag nincs semmiféle elismerés, csak az erkölcsi...
azt még meg lehetne tenni, hogy ha esetleg oda feltöltöd, aki onnan leszedi, az köszönje itt meg neked a feltöltést...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
201 mega meg 39 mega
És tudom, szemtelen kérdés, de az nem megoldható, ha azokat a "bizonyos" magyar file-ket, is csatolni lehetne? 😊
Úgy értem hogy a magyar fájlokat rámásolni az angol verzióra?
Elég lenne a felirat is ha magyar lenne.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Talán karácsonyra leértékelik, igy hozzálehet majd jutni.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
De valoszinû hogy valami driver hiba
Valaki tud segíteni ezt írja ki és nem tudom mi lehet a baj..
A full magyart lehet tölteni valahonnan már?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Van 1 pálya 4 szer mentem neki de olyan nagyok a követelmének ,hogy nem tom valahogy teljesíteni😞
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Nem lehetne kideríteni, hogy melyik file-ok tartalmazzák a magyarítást?
És persze ha lenne 1 jó lelkû emberke, aki felpakolná😊
Tudom, ne reménykedjek, de nekem sajna most nincs rá 9.990.- Ft-om 😞
Az titok.
Nem mondanátok meg, hogy hogy lehet a katonáimat kiképezni?
Mert elég idegesítõ, amikor kikapok simán az ellentõl...
help pls
elõre is thx