1032
-
#32 Otthon. -
ZsirosKenyer #31 még mindig kevés az ember az utcákon :(
hol van a római tömeg? -
Beagie #30
Új képek
Mennyi időt el fogok én ezzel cseszni a nyáron -
rinyavas #29 Mire gondolsz?
Mi volt idegesítő a 3-ban? -
Dankó #28 Szerintem a képek alapján abszolút profi lesz, csak egy dolgot remélek, hogy kijavítottak pár szörnyen idegesítő bug-ot ami a 3-ban megtalálható volt. -
#27 kb annyit tudunk mint Te :D -
rinyavas #26 Megnéztem a képeket és elég jónak tűnik!
És a 3d kívül mi lesz még új benne házak, pályák? -
rinyavas #25 Sziasztok
engem is érdekel a Caesar! :) -
Realtibi #24 nem kell aggódni
jó lesz a játék
vagyis én bizok benne -
#23 Jó előre nem aggódok az üres utcák miatt. Nekem a képek is a régi városok hangulatát idézik, szal bizakodok, hogy emberek is laknak majd benne :D -
#22 imadom a caesar fele jatekokat, de hat ez a jatek iszonyat ganyul nez ki. ha elkepzelem h ezt meg fel is turboztak a sajtonak akkor a vegeredmeny eszmeletlen csunya lesz -
#21 Mindig is sejtettem, hogy valamelyik játékfejlesző cégnek dolgozol titokban. Most lebuktál!! Belső információkat osztottál meg, húú... :-)) -
#20 Jah. Majd a Kolosszeum gyártja az ork gruntokat, a gyógyszerész meg majd csinálja a pósönöket. :P -
#19 Messze van még a full, hogy éljenek az utcák... -
#18 Mivel még csak be lett jelentve, s csupán néhány kép meg egy intró látott napvilágot, így feltételezhető, hogy korai stádiumban van még a dolog, s a karakterek még odébb vannak, mármint a tömegek.
Children of the Nile -ban azért voltak páran. Gondolom itt sem kihalt utcákkal találkozunk. :-) -
ZsirosKenyer #17 hát ahogy a képeket nézem engem olyan túlságosan nem fogott meg. PEdig a III. részt volt hogy 8 órát nyomtam anno egyhuzamban, de itt valahogy túl üresnek hatnak az utcák.. alig van rajtuk élet. Az előző részben a sűrű tömeg, a piaci hangulat stb, igazi város feelingje volt az embernek. Ettő lfüggetlenül én még reménykedem! AVE! -
#16 [MOVIE] Caesar IV bejelentve
[2005-08-19 @ 07:40 - Mantis] (kommentek: 1)
A VU Games a mai napon jelentette be a Sierra Entertainment legújabb cosdájának készülőben létét, ez pedig nem más, mint a Caesar IV. Noha ennyi nem volt az illető úrból, a játékból kiadott képek és videó mindképp további érdeklődésre ad okot. Igen jól néz ki ugyanis... Mással nem is húznám az időt, a képeket és a 16 megás videót erre találják meg az érdeklődők!
Forrás: GSO -
#15 Őőőő, izé, ő, ezt most nem értem!
Hogy jön ez össze?
Ja igen mindkettő stratégia és mindkettő 3D, ja és mindkető számítógépes játék.
Viccet félre téve a két játék műfaja nagyon messze esik. A Ceasar inkább gazdasági menedzser a Warcraft meg egy fantasy harcorientált RTS jóval gyengébb gazdasági résszel.
Nem hinném, hogy olyan mértékig egyszerűsítenék a Ceasar-t, hogy "WarCraft"-os lenne. Sokan inkább azt mondják, hogy csak a valós 3D-ben lesz több a nagysikerű III-nál. Ha megnézed a képeket felfedezheted, hogy továbbra is a város menedzdzselése lesz a legfontosabb, számos stratégiai épület is rajta van, ami megnyugtatóan hat. Szóval semmi pánik! :) -
#14 Settlers 5ből is sima tucat RTSt csináltak,míg ugye az első 4 része a jól kialakított gazdasági szintek egymásra épüléséről volt híres.De én is kiváncsian várom,hátha ezt nem rontják el. -
#13 Hát hogy lesz-e olyan jó...
Azon töprengtem, hogy az előző részeket az Impressions Games csinálta.
Most 1: vagy új névvel jelentkeznek, és így dobják piacra, vagy
2: más cég csinálja ezen a Tilted Mill néven, akik a Children of the Nile -t is.
Ha emlékezetem nem csal, ez ugyanaz, csak kiváltak emberek, meg jöttek újak. Más biztos jobban tudja ezt. :-) -
#12 remélem lesz olyan jo mint a 3! -
#11 kiváncsian várom:) sokat játszottam a 3. résszel -
#10 De azt nem értem még mindig, hogy mi köze hozzá? Az, hogy 3D lesz teljesen? Pharaoh és Children of the Nile -nál is 3D váltás volt, mégsem mondtuk rá, hogy War3. És szerintem ez természetes, hogy 3D lesz... lényeg, hogy jó legyen.
Remélem azért azt tudod, hogy a WarCraft 3 RTS, míg a Caesar sorozat inkább a "városépítős-tájkónos" kategóriába tartozott mindig is... -
#9 köze semmi, de úgy lesz, elhiheted! Legalább is sokban fog hasonlítani... sajnos:( -
#8 Erre én is kíváncsi leszek! a 3-at szerettem... -
Augustus Gigo #7 Hát ez olyan hasonlat volt, mintha a Sim Cityre azt mondanád , hogy olyan mint a Red Alert. -
#6 Szabadna megkérdeznem, hogy Caesar -nak mi köze a Warcraft -hoz?
Azon kívül, hogy játék mindkettő, stratégia? -
#5 Én is szerettem... -
#4 vagyis? -
#3 Lerántoma leplett: olyan mint a warcraft 3! -
#2 én is -
#1 Most olvastam itt, hogy készül a Caesar IV. Nekem anno nagy kedvencem volt. Kiváncsi vagyok, milyen lesz az új.