1032
  • tibor16
    szia, ha neked megvan a magyar nkézikönyv, és ha már segítettek neked, akkor nekem miért nem küldöd el a címemre a pdf-et? Légyszi, legalább egymáson segítsünk, megkérlek küld nekem tovább - tibor16 kukac freemail pont hu
  • Gipsz75
    nem tudom megvan e valakinek a magyar verzió..ha megnézitek a lentebb belinkelt magyarítást, akkor tényleg nem sok file-ról van szó, csak kérdés, hogy van e itt valaki, aki meg is akarja osztani velünk...mert engem is érdekelne:)

Tök jó a kézikönyv meg minden, de a játék magyarul hangulkatosabb az tuti :)
  • Petya009
    hi.pls nekem is küldjön valaki magyar nyelvi fájlokat.Előre is köszi
    [email protected]
  • Levike25
    az nekem is jól jönne ha valaki elküldené a magyar nyelvi fájloket!
    [email protected] a kézi könyv megvan, nyelvi fájl kellene de nagyon mert nem tudok angolul:(nagyon hálás lennék!
  • tibor16
    ja, az emil címem: tkreativ kukac chello pont hu - előre is köszönöm
  • tibor16
    sziasztok, segítene nekem is az a jótét lélek..
    már régóta szeretnék a caesar 4-el játszani, de az angolom nem épp a legjobb. Nagyon megköszönném, ha a magyar nyelvi fájlokat és a magyar kézikönyv pdf-et elküldené..
  • Petya009
    hali!köszi!!!!
  • Petya009
    hi all.magyar kézikönyvet tudna valaki küldeni?pls email:[email protected] Előreis köszi
  • Kriszt020
    OKok köszi! azóta már rájöttem! valaki tudna nekem is adni egy magyarosítást??
    köszi előre is
  • GHOST7
    A parasztok nem fognak neked víz hálózatot üzemeltetni
    Csak a polgárok .de őket próbáld elátni szükséges dolgokkal.
  • Kriszt020
    HAli!
    most kezdtem a játékot
    nem bírom beüzemelni a vízhálózatot :S
    megvan minden a szivattyú a víz melett a vezetékek is a tároló is
    de az emberek nem akarnak odamenni dolgozni
    az utak is megvannak pedig!
    mit csináljak,h dolgozzanak??
    valaki kérem segítsen!!
    előre is köszi
  • Szabbase
    Egy pontos leírásnak és egy kézikönyvnek is örülnék... [email protected]

THX
  • Szabbase
    Sziasztok,
    Nekem egy 2006-os novemberi release van meg, a leírtak mindegyikével próbálkoztam de sajnos nekem is kilép amikor kereskedésbe kezdenék... valaki lenne olyan kedves és leírná ide hogy mit csinál ahhoz hogy ne fagyjon le...jaaa, az 1.2-es patch után nem működik a procyon crack...
    előre is thx
  • imei1
    Köszönöm !!
  • imei1
    Hi all !

Légyszi valaki küldjön magyar kézikönyvet !
    [email protected]
  • imei1
    Hi all !

Légyszi valaki küldjön magyar kézikönyvet !
    [email protected]
  • Patrik888
    Légyszíves küldjétek már el a magyar nyelvi fájlokat.Tudom régen én is ilyen voltam hogy "Nekem megvan nem adom oda senkinek,majd megveszik"De ez nem most van,biztos vannak itt tapasztaltabbak akik szívesen megosztják másokkal a magyar nyelvi fáljokat
  • GHOST7
    én becsületes voltam
  • Levike25
    és honnan volt meg?vetted vagy leszedted?
  • GHOST7
    már nicsen meg mert uninstal
  • Levike25
    neked meg van?átküldenéd ha szépen megkérlek?Gmailon szerintem átjönne!vagy msnen!
  • GHOST7
    igaz ami igaz csak 200mega a magyar !
  • Levike25
    magyarul jelent meg azaz magyar nyelvi fájlokat tartalmaz a játék!akinek magyarul van meg, megtehetné azt a hatalmas szívességet, hogy a magyar nyelvi fájlokat kiszedi és elküldi emailben!nagy segítség lenne mindenkinek!
  • GHOST7
    nincs rá magyarositás
  • Levike25
    nem és senki nem teszi fel vagy küldi el!én már 2hónapja kérem és többször is kértem, de senki nem is reagál rá!válasz vedd meg!kérdésem adtok rá pénzt?:)
  • Cskölök
    hi all!valahonnan le lehet szedni a magyarítását?
  • GHOST7
    van nekik csővezetékre vannak rá kötve csak nem látod.
    Ha fejlődött 1 szintet akkor tuti.
  • dristvan
    Sziasztok! Nem tud valamelyiktök segíteni? Lenne egy olyan problémám patríciusok villájánál. Szeretném, hogy fejlődjenek ezek a házak is. Mind a négy vágyukat teljesítettem mindig van elég kajájuk, luxuscikk meg a többi. De vizet nem tudom megoldani. Mindig azt írja ki, hogy nincsen összeköttetésben a víztározó vezetékével. pedig már volt, hogy teljesen a házhoz is raktam, közben forrással is, a vezetéket is közvetlenül oda raktam. De semmi nem változik. Nem tudtok segíteni. Állítólag valami házi vízvezetéket kéne csinálni, de azt hogy kéne? Köszönöm előre is.
  • gabtem
    Sziasztok !
    El tudná valaki küldeni a magyar nyelvű kézikönyvet ?
    [email protected]
    Elöre is köszi
  • tibike8
    ÉN LETÖLTÖTEM a CaesarIV-ET ÉS NEM INDUL EL MERT AZ EREDETI release.exet valaki tudja honan lehet le tölteni
  • Mr D
    Sziasztok! Magyarítást tud vki???

Én letöltöttem az angolt és nem tom honnan lehet leszedni a magyart. Úgyhogy egy magyarításban reménykedem. Valaki HELP!!!
  • Faterx
    Na beszéltem a magyar forgalmazóval, kicsit lecsillapodtam.
    Szóval a Sierra honlapján nincs magyarhoz való patch, ITT
    viszont van.
    Csak orig. 1.2
  • Faterx
    Már azt sem mondhatom hogy ez balkán...
    Megveszem az eredetit, na mondom már kiismertem, megyek online, de nem lehet mert magyarhoz nincs patch. Marad az 1.0 offline.
    Gratulálok a magyar kiadóknak már nem először fázok rá az origre.
    Van amelyiket krekkelve kell játszanom a ver. miatt.
    Vedd meg, mert különben... oszt jónapot!
  • Mr D
    Léci valaki küldje már el a Caesar IV magyar nyelvű kézikönyvét.
    Nagyon megköszönném....

[email protected] várom...
  • frecc
    Na szivacs, mert úgy néz ki, az 1.2-es patch oldja meg ezt a problémát, viszont az feltelepít egy frissebb caesar4.exe-t minek következtében oda a crack. Ha meg visszamásolom a crackelt exét, akkor megint szar...
  • GHOST7
    wse 2.0-ás win xp re jó
    Caesar IV-re januárba dobtak ki valami javitás !
    De csak akkor jó ha angol!
    Nekem eredetim van és arra nem jó.
  • frecc
    Sziasztok!

Lenne egy olyan gondom, hogy amikor az Empire képernyőn garázdálkodok (pl. csak simán kimegyek vagy egy kereskedelmi útvonalat akarok nyitni), akkor teljesen ad hoc jelleggel megdöglik cs4, van amikor csak a reset segít, van amikor simán kidob.. Lehet hogy ez hasonló a fórumon már említett runtime problémára, mert a .NET 2.0 dobja el magát néha.
    Tud valaki segíteni? Ha a #471-be belinkelt oldalon lévő cuccosok a megoldás, akkor melyiket kell ezek közül felrakni, mert én felraktam a
    WSE 3.0 és a WSE 3.0 runtime-ot és ugyanaz a jelenség.
  • GHOST7
    Rakjad ujra .
  • GHOST7
    Hát akkor ne tok segíteni.
    save game szerintem nincs el mentett pályád és oda mész be.
  • CaviaR
    Ja, és természetesen feltettem, de még mindig runtime problémát ír. :((((